|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Witam się
Już nie śpię od 1,5 godziny ja nie wiem co się dzieje . Po 3 godzinach snu juz się wyspalam . Wanessa przespala pół nocy Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Dzień dobry, spałam do 9tej aż mnie głowa boli, ale zjadłam juz owsianke, wypije herbatę i się ogarnę bo o 11tej mam paznokcie ☺ udanego dnia dziewczyny ☺
Basiu to Wania juz śpi z Wiki?
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jak przykro, nie spełniłam swojej zachcianki nie było żelek na które miałam ochotę. Wczoraj prawie do 15 przeleżałam. Źle mi było. Bolał brzuch, krzyż i w ogóle jakaś nie do życia byłam. Więc z magnezem wracam do większej dawki. Lekarz mówił, że po zmianie witamin mogę z tydzień odczuwać bóle brzucha.Basia słyszałam właśnie, że hybrydy z neonail są dobre Termiczne są fajne, miałam kilka razy nimi pomalowane ![]() Ruda, a co Ty dzisiaj tak długo pospalas? Jak tata się czuje? ![]() Trzeba się zbierać i iść do labo po wyniki.
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Mam mlodego pod opieke od rana. On maluje i czyta komiksy a ja sobie prozciagalam sie troche na pilce. Ruda ja za to noc koszmar! Goraco, niewygodnie... Lila kochana dziekuje ze pytasz Daje rade bo nie mam wyjscia, samopoczucie mam do dupy.Migotko za wyniki
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2016-08-29 o 10:55 |
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Migocia dobrze tata się czuje, apetyt ma, dietę trzyma, spaceruje powoli. Biedna moja chodź do mnie, skocze do sklepu i kupie zelki 😀 a spałam długo bomdzorcko pozwoliło ☺
Mysia Ty już na ostatniej prostej, niedługo będziecie we trójkę 😀 Ja miałam paznokcie, sprztanelam, podłogi pomylam, teraz zjadłam obiad i za godzinę znowu 2 koleżanki mam. ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Madzia Ty masz dzisiaj urodziny? Wszystkiego co najlepsze kochana 💜💜💋
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda super, że tata dobrze się czuje
![]() Madzia , a co Ty się nie przyznajesz, że masz urodziny? Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń! 🎂🎉🎁🎈⚘
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Madzia wszystkiego najlepszego, duzo szczęścia, zdrowia, pomyślności, spelnienia marzeń Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4749 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo Halo!!!
Lila Nadal 3mam kciuki za was ![]() Mysia Oby jednak wszystko udalo sie oagarnac i wybudowac dom. Wiadomo jak to w Polsce jest, takze wdech i wydech. Ruda Zdrowka dla taty!!! Migotka U nas co weekend jest promocja na Islandii na slodycze -50%. To Ci napakuje do worka zelkow i wysle ![]() My mamy za soba intensywny weekend. A mielismy wolne juz od piatku. Bylismy na wycieczce rowerowej, a tak to cale dnie na kursie Tai Chi. W sobote bylismy na urodzinach kumpla, co sam robi wino. A dobrze mu wychodzi, jeszcze lepiej wchodzi, pieknie sie porobilam . Takze wczoraj caly dzien umieralam, a tu trzeba cwiczyc . Potem poszlismy na lody, a tu nakladaja tak ''od serca''. Mialam sredniego i nie chce wygladac jaki jest duzy - chyba na 2 dni by mi starczyl . Z tego wszystkiego poszlismy spac o 22.A dzis w pracy cisza i spokoj, na razie tylko 3 pacjentow. A po poludniu dalej kurs i tak przez caly tydzien. |
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tylko pamiętajcie to mają być te specjalne- malinki
Yss co weekend taka promocja? Fajnie! Ale może i dobrze, że w Polsce takiej nie ma Weekend widzę bardzo udany ![]() Mili, a gdzie Ty się podziałaś? M. już wrócił?
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest taka skandynawska tradycja. W kazdym spozywczym sa takie poleczki z malymi szufladkami i tam jest pelno cukierkow, zelkow, ciagutkow itp. Bierzesz nakladasz ile chcesz do woreczka i placisz przy kasie. A w weekend to kosztuje -50%. I zawsze jest tam pelno dzieciakow (glownie nastolatkow), nakladaja tego ile mozna, z czego polowa i tak jest na podlodze, syf okropny.
Edytowane przez yssmay Czas edycji: 2016-08-29 o 17:13 |
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Yss dzięki Bogu ze u nas tak nie ma 😂 juz bym była szersza niż wyższa 😂 mówisz ze poszalalas 😊 i dobrze, czasem Trzeba 😊
Migocia jak to możliwe ze nie ma dla Was zelek 😁 co to ma być ☺ Skończyłam paznokcie na dzisiaj. Nie idę biegać dzisiaj. Jutro pójdę ☺
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Hej !
Młody mnie dzisiaj wykończył psychicznie i fizycznie 😕A teraz wpadł w taką histerię przy usypianiu, że mam dość 😠Na nogach był 14 godzin ! I jeszcze nie chciał iść spać ! Yss mój mąż pewnie by tonami tam kupował słodycze , ja nie przepadam . Co innego lody , mogę jeść kilogramami 😛
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
wpadłam poczytac co u was |
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, chociaż mam taką adrenalinę ze nie wiem czy zasne.
Mysia jestem przy Was myślami 💜💋 Dobranoc i dzień dobry ☺
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja tez usnac nie moglam a w pracy mini maraton.. Mysia jestem z Wami
![]() Dzieki Dziewczyny Za zyczenia nawet czesc moglaby sie spelnic
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, zombie się wita ☺
|
#4758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wita się zombi nr 2
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mysia jestem z Tobą Od tych emocji brzuch mnie zrobolal Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiaku jesteśmy z Wami 😚
|
|
#4760 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja.
Mysiaku myślę o Was cały czas. O niczym innym nie potrafię po prostu . Dużo siły ! 😘 89migotka jestem jestem . O Boziu jak ja uwielbiam żelki! Jak Twoje wyniki ? Ja zachcianek raczej nie mam. Czasem coś mnie napadnie ale to np na kefir wczoraj miałam fazę na tosty ale toster gdzieś w pudlach ;( bratowa obiecała że jak będę u nich to mi zrobi Lila_27 brawa za wytrwałość. Jeszcze troszkę cierpliwości i będzie dobrze zobaczysz . Fajnie macie z zoo i tą wodą u Was korzystacie z takich dni RudaEwcia25 zdrówka dużo dla taty ! Mam nadzieję że dało mu to wszystko do myślenia i będzie teraz bardzo o siebie dbał! Brawa za biegi 😍 b a r b a r a oj to faktycznie tekst słaby. Ale może ćwiczenia pomogą? Iza 243 jeszcze raz gratulacje arletka1313 Ty to i tak jesteś petarda jak dla mnie ! Na końcówce a tak smigasz. Super że tatko się zaoferował z pomocą. U nas ja wiem że dzieciaki w ogóle nie mogą na oddział wchodzić. Jeszcze chwilka. Jestem rozkojarzona strasznie i nie wiem co jeszcze. Nadal od 1 nie śpie ale pewnie w dzień nadrobię. M. Wrócił o 2:30 w niedzielę! Tzn już poniedziałek . Takie powroty w ostatni weekend wakacji niestety . Trochę odpocząl, spalił się też wrócił i znów się wkurzył remontem . Szkoda mi już słów co oni robią . Mieli skończyć w tym tygodniu już a okazuje się że znów muszą w łazience kuc podłogę no i pewnie jeszcze tydzień. Ja się remontem staram nie przejmować ale jak wczoraj tż zobaczył też że nam wannę nowa uszkodzili to się poryczałam . Serio . Poza tym co u nas - dzieciaki szaleją. Tak że już brzuch mi chodzi i gołym okiem widać no i kupiliśmy wózek ! w czwartek usg połówkowe i kupa stresu. No to tyle. Mysiaku jestem z Tobą cały czas Buziaki!
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Kuźwa no miejsca nie mogę znalesc sobie . Dziś albo jutro będzie u mnie na pazurach babka ale musze sobie na szybko hard kupić bo jej się złamał . A mi została końcówka harda
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Co do ćwiczeń to już się zabieram nie ma co i do tego dojdzie dieta Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mysiaku Ty mój Kochany myślę cały czas o Was! <3 Mili chodzi o pappa czy te co miałam wczoraj odebrać? Na wyniki pappa jeszcze czekam, najpierw mają zadzwonić i omówić, a później wysłać na maila. Te co wczoraj odbierałam to PTA i wszystko jest dobrze Kuźwa a co oni tak cały czas poprawiają tą łazienkę? A wannę chyba wymienią na swój koszt? Poka wózek
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu miałam sprzątać .
Chcialam się zająć szukaniem harda ale hybrydy kupie żel zamiar niego Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Iza to ty miałaś hard ekstra z neonail ? Jak się spisuje Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
#4764 |
|
Wtajemniczenie
|
b a r b a r a no to do roboty ! Ćwiczenia i dieta i cuda nie potrzebne !
89migotka a bo widzisz tacy fachowcy cholera. Nie wie co z wanną czy już tak nie zostawić bo to znów skuwanie płytek itd. A ja już siły nie mam. Oni po prostu nie szanują swojej pracy i naszych pieniędzy. Zamiast jakoś zabezpieczać to oni niszczą. I skuwaja podłogę pod prysznicem bo taki spadek do odpływu zrobili że woda stoi na środku i do kratki jakoś nie dopływa Miałam dzwonić do ich szefa ale M już zadzwoni . Ja i tak dziś i wczoraj się tak wkurzyłam że aż mnie brzuch boli. Jeszcze teraz goście od drzwi przyszli. Montują dwie ostatnie pary. Na górze białe na dole ciemne. Tłumacze im gdzie które a oni "pani wejdzie i pokaże ". Mówię że ma Pan dwa otwory i tłumacze gdzie co a ten ale może pani wejść? To ja na to że nie , nie mogę. Ma jak krowie na rowie. To mówi on to nie wie. Więc musiałam iść. A staram się po schodach nie chodzić raczej a dziś już 4 razy. Na koniec trzeba jeszcze raz no bo sprawdzić przecież. Ale tż po tesciowkę zadzwonił i przyszła na ten czas montażu. Bo on już się zdenerwował że ja sama ze mnie ganiają a on nie ma wpływu. Cieszę się że Twoje badania wyszły dobrze. Z Pappa też tak będzie
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() No ja dzis wreszcie spałam, albo skurcze ustały albo byłam tak zmeczona że ich nie czułam, bo jak się kłądałam to jeszcze były. Na tym ktg jakoś dziwnie, oczywiscie przyjeła mnie niesympatyczna położna, ale zaraz była zmiana, i ja podczas ktg odczułam 4 skurcze gdzie na ktg nic się nie zapisało. W badaniu ginekologicznym wszystko ok, dr była mega zaskoczona jak zobaczyła moje żylaki i strasznie mi zaczęła współczuć, teraz i tak nie są tak duże jak były wczesniej. Na ktg przychodzi położńa i pyta kiedy jadłam, mówię że o 15 obiad, a po 16 jabłko, i ona że jest 19 i dziecko jest głodne i ja też, pogoniła tz po batona i sok, ledwie ugryzłam przychodzi i mówi żebym lepiej nie jadła bo dr mnie chyba zatrzyma na oddziele. Więc ja już posrana że będę musiała leżeć tydzień. Po paru minutach przychodzi i pyta o skurcze, mówię że ja czuje, a ona "a nie wiem pani co to są skurcze przepowiadające?" No ale po ktg czekałam ponad godzinę na decyzje,poszłam tam, jeszcze jakiś wymaz mi dr zrobiła, i mówi że to są przepowiadacze, że jak chce to mogą mnie zatrzymać na oddziele, ale odmówiłam. Mam nadzieje że spokojnie już doczekam wtorku. Oczywiście po badaniu troszkę plamię. Poza tym schudłam w ciagu tygodnia kilogram.Aż tak dziwnie.
|
#4766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Mili Jezu ten remont by mnie wykończył i ta wanna 😡😡😡tata dba o siebie ☺
Basiu ja mam hard semilac ale podobno proteinowa baza indigo jest super ☺
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
I ja sie witam i przepraszam ze sie niepowysypialyscie przeze mnie tz pogognilam do domu bo ledwo na oczy patrzyl i tak mam stresa bo autem musi kawalek pojechac. Biedny moj ale dumna jestem z niego swietnie wszystko poogarnial. Wszystkie Was kocham i caluje kazda z osobna. Dziekuje za kazde wczorajsze i dzisiejsze wsparcie. Jestescie niezastapione
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

nie było żelek na które miałam ochotę. Wczoraj prawie do 15 przeleżałam. Źle mi było. Bolał brzuch, krzyż i w ogóle jakaś nie do życia byłam. Więc z magnezem wracam do większej dawki. Lekarz mówił, że po zmianie witamin mogę z tydzień odczuwać bóle brzucha.
Termiczne są fajne, miałam kilka razy nimi pomalowane
Daje rade bo nie mam wyjscia, samopoczucie mam do dupy.
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń!
. Potem poszlismy na lody, a tu nakladaja tak ''od serca''. Mialam sredniego i nie chce wygladac jaki jest duzy - chyba na 2 dni by mi starczyl
. Z tego wszystkiego poszlismy spac o 22.

tz pogognilam do domu bo ledwo na oczy patrzyl i tak mam stresa bo autem musi kawalek pojechac. Biedny moj
ale dumna jestem z niego swietnie wszystko poogarnial.