|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Gdzie chciałabyś pojechać na wiosenny weekend? | |||
| Kazimierz Wielki |
|
18 | 23,08% |
| Poznan |
|
14 | 17,95% |
| Wrocław |
|
29 | 37,18% |
| Inne miasto wpisz jakie |
|
25 | 32,05% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Podróże jednoosobowe, a moze sie ktoś przyłączy?
cornflake girl - wysłałam Ci PW
A jak ktoś był jeszcze w Londynie z biurem to chętnie bym się dowiedziała z jakim i jak wrażenia co do tego biura. Z góry dzięki |
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
hej ja szukam osobki ktora pojechalaby ze mna na wakacje na dominikane badz teneryfe, majorke
|
|
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
szukam towarzysz/towarzyszki na wyprawe AUTOSTOPEM do czeskiej pragi
terminy to 26-28luty albo 1-3marzec ![]() jeżeli ktoś byłby chętny to czekam do soboty (20.II) na odpowiedź
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Właśnie ostatnio rozmyślałam nad samotnym wyjazdem, jest tyle miejsc, które tak bardzo chciałabym zobaczyć. Ogólnie to planowałam w wakacje (koniec lipca) pojechać z kumpelami do Grecji kontynentalnej. Ale ostatnio coś się średnio dogadujemy... Więc wymyśliłam sobie alternatywę. Jeśli nie pojadę do Grecji na koniec lipca to pojadę we wrześniu sama. I to do miejsca, które od dawna mi się marzy - na Santorini tylko jeszcze nie myślałam o zakwaterowaniu... Zobaczymy co z tego wszytskiego wyniknie, ale jakby co to zparaszam na my tour
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
PONAWIAM
![]() szukam towarzysza /towarzyszki na wyprawe AUTOSTOPEM do czeskiej pragi termin to 26-28luty ![]() jeżeli ktoś byłby chętny to moje PM czeka
|
|
#457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko obawiam się, że mogą być dla mnie trochę drogie... A powiedz mi masz jakąś konkretną ofertę? Jak to wygląda cenowo? ![]() Ogólnie to bardzo chciałabym gdzieś pojechać (albo wczasy albo obóz studencki albo własna organizacja ) tylko, że prawdopodobnie nie będę miała z kim... więc jakbyś chciała to możemy się jakoś dogadać![]() Ile masz lat?
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo chciałabym wyjechać w okresie wakacyjnym do pracy za granicę (UK, Holandia, Hiszpania, Grecja - gdziekolwiek, ale wiadomo najlepiej w jakieś ciepłe miejsce
![]() ), ale niestety nie mam z kim. Jeśli któraś z was też chce zarobić trochę kasy i fajnie spędzić wakacje niech piszeee
|
|
|
|
|
#459 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Ostatnio naszła mnie wielka ochota na wyjazd do jakiegoś ciepłego kraju- najchętniej Egipt/ Tunezja/ Turcja. W każdym z tych miejsc już byłam, ale dawno temu, więc pora na przypomnienie. Termin: jak najszybciej, czyli nie wakacje, tylko np. w kwietniu. Oferta: last minute. Wszystko pięknie, ale...sama? Może któraś reflektuje? ![]() ja mam 23 lata, studiuję, jestem z Warszawy. Przed ewentualnym wyjazdem spotkanie oczywiście obowiązkowe!
|
|
|
|
|
#460 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki za odpowiedz! sprobuje tez tam
|
|
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
czy jest ktoś z krakowa i ma ochote pojechać jutro stopem do wrocławia / torunia albo gdziekolwiek indziej...?
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja bym może chciała tak pojechać, ale tak totalnie w ciemno trochę się boję
|
|
|
#463 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
a myslalyscie o au-pair?
duzo dziewczyn na wizazu tak wyjechalo, jest nawet specjalny watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=357784
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Gajkaaa szkoda, że z Warszawy jesteś...
![]() Wszystko się pokrywa z tym co ja bym chciała ale niestety z Krakowa jestem
|
|
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
sikorka, a chciałabyś się wybrać gdzieś stopem?
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#468 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja szukam zajecia na 2 pierwsze tygodnie lipca
minimalne koszty, maksymalne wrazenia tylko stop raczej odpada ;/ myslalam raczej zeby poleciec gzies i spac u ludzi z hospitalityclub lub coachsurfingu
|
|
#469 |
|
Rozeznanie
|
Też bym się chętnie gdzieś w wakacje wybrała ale kompana brak
Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2011-01-28 o 14:54 |
|
|
|
|
#470 |
|
BAN stały
|
a chcialby sie ktos wybrac na 4 dni do mediolanu? czerwiec?
|
|
|
|
|
#471 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Te wakacje zapowiadają się strasznie, tak chciałam do Paryża
a tu gonią mnie terminy i cały okres wakacyjny (i pazdziernikowy) mam zarezerwowany pod hasłem "obrona".Ale nad morze musze koniecznie, choćby na 4-5 dni ![]() Teraz dumam nad weekendem majowym, macie jakieś pomysły?
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
ale super wątek
Ja tez czesto mam problem ze chcialabym gdzies jechac ale nie mam z kim a samej nie zawsze ma sie ochote---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- hospiatlity lub couchsurfing to super sprawa. w Hiszpanii tak spałam i bylo czadowo. Ludzie sa mili, bardzo pomocni. Polecam
|
|
#473 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Nie znalazłaby się jakaś chętna na wyjazd na obóz lub wczasy w okolicach lipiec-sierpień na Majorkę, Ibizę lub do Hiszpanii?
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
a może któraś chętna na wakacje we WRZEŚNIU? Najchętniej piękna TURCJA
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
ja 31lip-14sierp Majorka a pozniej moze Teneryfa. a w lipcu nie chcialaby zadna leciec gdzies z last minute? może Rodos?Maroko?
|
|
|
|
|
#476 |
|
Przyczajenie
|
Hej, a może któraś byłaby chętna na objazdówkę po Włoszech - Toskanii? przełom września, października.
Od dawna mi się marzy taka podróż i łamię się, żeby się sama wybrać bo jakoś wśród znajomych albo brak chęci, czasu albo pieniędzy. |
|
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też się marzy Toskania, z tym że niestety inny termin... ale może komuś przypadnie do gustu moja propozycja:
Werona - Lukka - Piza - Pistoia - San Gimignano - Siena - Arezzo - Orvieto - Florencja Wycieczka objazdowa, termin 7-13 sierpnia lub 21-27 sierpnia. 1149 zł plus wstępy, przewodnicy, itp-80 euro, ew. obiadokolacje-35 euro. Sprawdzone biuro z kilkudziesięcioletnią tradycją, rok temu byłam z nimi na innej objazdówce we Włoszech i byłam bardzo zadowolona ![]() Zależy mi na w miarę szybkiej decyzji, bo jeśli ten wyajzd mialby dojść do skutku, muszę zrezygnować z innego ![]() Jeśli chodzi o mnie-mam 23 lata, pochodzę z woj. świętokrzyskiego, studiuję w Warszawie, w czasie wakacji uwielbiam zwiedzanie, wizyty w muzeach, podziwianie architektury, chłonięcie atmosfery odwiedzanych miejsc, wychodzę z założenia, że leżeć na plaży/siedzieć w hotelu/pływać w basenie/imprezować mogę równie dobrze w Polsce, a toskańskich krajobrazów nic nie jest w stanie zastąpić ;P |
|
|
|
|
#478 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Może kogoś skuszę na wyjazd na własną rękę? Np do Rzymu? 3−4 dni? Są tanie loty aktualnie.. a hotel wyszedłby ok 20 euro /os w tym śniadanie Termin blizęj nieokreślony, ale myślę że koniec lipca |
||
|
|
|
|
#479 |
|
|
Dziewczyny znajdę towarzyszkę na weekend w Paryżu w październiku lub początkiem listopada? samolot (bede szukac tanich lotów + 43E za dwie noce)
|
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
![]() szukam towarzyszki na wczasy w Tunezji w terminie 16.06-30.06 lub nawet 09.06-30.06. Konkretny rejon to Skanes - pomiędzy Monastirem a Sousse więc wszędzie blisko. Hotel Skanes El Hana, byłam tam i mogę z czystym sumieniem polecić. Biuro podróży Exim, wyżywienie All inclusive. na 2 tygodnie od 16 czerwca cena wynosi obecnie 2289 od osoby, ale chętnie poczekam jeszcze na last minute Mam 20 lat, jestem osobą zaradną, lubiącą lenić się na leżaku z książką i drinkiem, a wieczorami pobawić się w hotelowej dyskotece. Szukam kogoś, kto chce wypocząć w pełnym słońcu, kto jest odważny i zdystansowany. Mam nadzieję, że któraś z Was będzie chętna, bo cena w przypadku wyjazdu tylko jednej osoby jest już 600 zł wyższa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

Bo ja bym może chciała tak pojechać, ale tak totalnie w ciemno trochę się boję
a tu gonią mnie terminy i cały okres wakacyjny (i pazdziernikowy) mam zarezerwowany pod hasłem "obrona".