|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
ale cisza dzisiaj tutaj
Wlasnie sie dowiedziałam, że moj TŻ musi wyjechać do pracy w ciągu tyogdnia na ok 1,5miesiąca ![]() to już nie pierwsze nasze rozstanie, z jednej strony jestem zadowolna bo TŻ potrzebuje kasy i tak a ja zaczynam studia w listopadzie, ale ta tesknota Mi też nie chce się nigdzie wychodzić, ale poćwiczyłam sobie dla ogrzania i ide sie pomalować
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście coś od wczoraj taka cisza , ale rozumiem weekend w końcu więc jakieś tany -tany
|
|
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) równie dobrze mozna przecież wpaść do kumpla, rozumiesz o co mi chodzi?Moge się tez mylić
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Konto usunięte
|
Ja jak jest zimno moge nie wychodzić z domu, chyba, że do samochu jechać gdzieś wyjść i znowu do ciepłego miejsca.
Ja to już mam tak dość alkoholu. Nawet chyba mój brzuch zapamiętał sobie trzy skacowane niedziele i dziś po południu zaczęło mi być tak niedobrze. Aż do teraz mnie trzyma. Czuję się jakbym wczoraj piła. ![]() Cytat:
Uczyć też mi się nie chce.
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po szkole, zmęczona jakbym w polu robiła
ale idę do znajomych bo ten weekend trzeba sobie odbić no ale nie poszaleję bo jutro na 7 do pracy ![]() Żmija wydaje mi się, że jednak Twoi znajomi mają lepszy pomysł z tą jurą. zakopane w tym czasie jest okropnie zatłoczone, ciężko dojechać, w ogóle do zakopanego to trzeba jechać we wrześniu jak mało turystów. A gdzie mieszkasz?? ja nie mam planów na sylwka chyba nie chcę spędzić go ze znajomymi.....
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam perłowy blond z castinga, bede sie farbować
|
#457 |
|
BAN stały
|
siwa a jak wlosy po tym ostatnim rozjasniaczu ??
ale casting ci sie wymyje za 3 tygodnie , w ogole to jak go nalozysz ? na calosc czy tylko te od gory ?? |
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Jeszcze nie mogłam spać w nocy . No ale na szczęście jutro sobie odeśpie .teraz bede miała rossmana pod nosem ... aż sie boje ![]() miłego wieczorka
|
|
#459 |
|
BAN stały
|
uhhh a ja siedze i czekam na Tz wroci boiska , ja nie wiem co oni maja z ta pilka nozna , moj ma prawdziwego fiola , gorzej niz ja z wlosami
ale jest zimno , w ogole mi sie nie chce wychodzic w taka pogode , kto mysli ze w it zawsze slonce bardzo sie myli mam ochote cos porobic ale nie wiem co .. o i tak , chyba zmyje stare i pomaluje paznokcie
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
nie dopadły dzieki Bogu
![]() wole narazie castinga żeby zbytnio nie utwalac kolorów na rozjasnionych włosach ponieważ chce trafić w swój odcień. aaa i nałoże na całośc na 1-szy raz
|
#461 |
|
BAN stały
|
jak juz bedziesz 'po' pokaz fotke , jestem ciekawa jak wyjdzie
mi tez chodzi po glowe zeby cos zrobic z wlosami , ale nie mam zielonego pojecia , co niby .. |
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie siedze z castingiem na głowie
sama jestem ciekawa jak wyjdzie
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
mnie też kusi na jakąś zmiane
na pewno będę musiała podciąć końcówki i tak myślałam, że zamiast farbowania trawałą farbą na jakiś czas przerzuce się na tonowanie![]() Ooodeta dzięki ![]() Laseczki co mogę dać na prezent na roczek dla dziewczynki???
|
#464 |
|
BAN stały
|
hill
![]() jakies ladne ubranko , jak ogladam ubranka dla dziewczynek, sa takie urocze i sliczne ze wszystkie bym kupila gdybym miala dla kogo , szczegolnie kolekcje ciuszkow Barbiee sa cudowne , te futerka , spodniczki , bluzeczki .. dla takiej malutkiej modnisi . a jak nie to zapytaj jej mame co by sie przydalo |
|
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
właśnie jakiś czas temu słyszałam, że lepiej by było jakby to nie były ciuszki ani pieniądze
tylko coś co może jej posłużyć typu rowerek. Tylko, że rowerek podobno kupi chrzestna.na szczęście mam jeszcze troche czasu ale i tak dziękuję
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
|
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#469 |
|
Wtajemniczenie
|
a tu anty AG - masakra
|
|
|
|
#470 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1255903050
jakie cudowne wlosy , taki kolor bym chciala , no sliczne ... dualstar to nie sa anty AG tylko dwa chlopy przebrane , transyyy no ..zobacz jakie geby maja kanciaste i kwadratowe no i sylwetki .. fffffujj ciekawe czy specjalnie sie tak przebrali czy to zboczuchy prawdziwe .
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie cos podobnego mam teraz na głowie. ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- to nie sa chłopy, ani zboczeńce
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-10-19 o 01:08 |
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Boski kolor wosów
ciekawe jaki, chcociaz zeby podobna farbe kupic
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
te kulturystki to masakra
![]() i to wszystkie tak wygladaja ![]() nic pociagajacego, nie wiem jakim facetom moga sie podobac
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
No te anty AG to kulturystki - wygląd porażka
nie wiem jak ludzie mogą robić z siebie takie coś ![]() Hill kurcze ja mam zawsze problemy z kupowaniem prezentu więc ciężko mi doradzić, ale może jakąś zabawkę edukacyjną, wózek dla lalek ...kurcze nie wiem ![]() ja siedze w pracy i myślę nad lokówką do włosów
|
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale święta prawda Takie ciuszki to ja dla Tz zostawiam ![]() Cytat:
Te laski to w ogóle taki nie wypał Nawet mój Tz to gada On jedzie sobie z kumplem a tam jakieś "hot" 14 ich zaczynają podrywać Ale to już podobno takie nachalne były I jeszcze sobie wsadzały palce do buzi, cycki specjalne na zewnątrz wyciągały, dupsko wypinały Albo w środku nocy laska "ktoś mnie dzisiaj musi przelecieć" w autobusie się wydziera Masakra Jak ja gadam z Tz o tym to ja mówię co ja bym zrobiła jakbym chciała faceta do siebie przyciągnąć i zawsze opowiadam, jakieś subtelne spojrzenie, ale zachęcające do podejścia, jakiś uśmiech, ale nic więcej nic wulgarnego A potem dodaje, że wy (czytaj faceci) to polowczyki, więc musicie zdobywać ![]() A On mi zawsze mówi, po dłuższym zastanowieniu, że mam rację I sobie przypomina ile on musiał się nastarać aby być ze mną (półtora roku) i co? Gada, że było warto a dzięki temu wie, że jestem "bezcenna" ![]() To jest jeden z powodów, który go do mnie ciągnął- ta "niedostępność" A drugi to mi do teraz powtarza, że jak mnie poznał to wiedział, że "jestem kwiatuszkiem który dopiero zaczyna kwitnąć i zrobi się wkrótce najpiękniejszy" Słodziak ![]() A w ogóle to fajną piosenkę słyszałam ostatnio http://www.youtube.com/watch?v=_4D5hKcHI1I Najlepszy jest moment jak on śpiewa że dziewczyny się dziwią, że ten czar szybko pryska ![]() Idealna piosenka dla tych dzisiejszych dziewczyn Nie ale wymyśliłam z siostrą, że się przebierzemy Za policjantkę i za Pannę z wojska (wiecie moro spodenki, koszula) Tylko uzgodnimy która jak ![]() Ale pewnie co do stroju to przyjdzie mi jeszcze milion innych pomysłów ![]() No ciuszków to ona ma dość sporo, także możesz kupić ale już kup na przyszłość (np 2 rozmiary większe, ja tak zrobiłam, moja siostra się ucieszyła), bo z początku to zawsze dużo się ciuchów dostaje, ale potem już tak fajnie nie jest ![]() Dzisiaj jadę do rehabilitanta niech mnie powykręca i powie "nie musisz mieć operacji" ![]() I przechodzę na ostrą dietę po przytyłam 3 kg Pewnie dlatego bo Tz na diecie i jadłam za niego
|
||
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
dobry
anty ag a ja mam wolne caly tydzien ![]() co do piosenek wlasnie wczoraj zakochalam sie w nowej plycie sean paula ehhh miodzio
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14798669]Ja jak jest zimno moge nie wychodzić z domu, chyba, że do samochu jechać gdzieś wyjść i znowu do ciepłego miejsca.
Ja to już mam tak dość alkoholu. Nawet chyba mój brzuch zapamiętał sobie trzy skacowane niedziele i dziś po południu zaczęło mi być tak niedobrze. Aż do teraz mnie trzyma. Czuję się jakbym wczoraj piła. ![]() Ja dziś cierpię na syndrom lenia. Nie ćwiczę, ani mi się myśli. Jeszcze w domu mam tak zimno. Uczyć też mi się nie chce.[/QUOTE]ja alkohol pije tak rzadko.. i tak malo,ze moge sobie pozwolic ![]() Byłam z TŻtem na spacerze, poszlismy do knajpki, na wielka niezdrowa pizze, piwko, drinki, fajnie było ![]() i ja lubie spacerowac gdy jest zimno, najlepiej jakby był snieg chociaz na codzien to tez tylko dupka w samochod i jade ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
tweeetka nie słyszałam tej piosenki ale właśnie mnie zaraziłaś
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

Uczyć też mi się nie chce.

ale jest zimno , w ogole mi sie nie chce wychodzic w taka pogode , kto mysli ze w it zawsze slonce bardzo sie myli

ciekawe jaki, chcociaz zeby podobna farbe kupic
nie wiem jak ludzie mogą robić z siebie takie coś