U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 ! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-15, 15:10   #451
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Hallo, po spacerze nie było źle, Nina współpracowała całkiem nieźle, lekko się zbuntowała jak z biedronki miała wyjść ( wiadomo BIEDRONKI wszędzie, sama mnie do tej biedronki w sumie zaciągnęła)nie czuję się jakaś poturbowana

Mravka zawistowski kiedyś pokazywał ,żeby dziecko wkładać do wody tak bokiem ( ale wiadomo on miał taki fajny na to chwyt ) albo tak bardziej buźką do wody,żeby nie było takiej jakby niespodzianki dla dziecka z tym zanurzeniem,może gdzieś w necie filmik taki idzie znaleźć
ale bywa też tak,że dzieci kąpieli nie lubią i tyle , pozostanie przeczekać , bo to też się lubi zmienić

Asika śliczna Córunia, mam nadzieję,że z tym karmieniem się da jeszcze coś zdziałać, no i że już będziesz się lepiej czuć szybciutko
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:11   #452
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez srubokretka Pokaż wiadomość
Nie biorę żelaza. Mam sobie kupić jakieś żelazo do łykania w aptece?
Boże ale mi wyszło zdanie, nie chce mi się poprawiać. Połykać będę w domu. To zdanie tez dobre
No wyszlo Ci to
Sprobuj kupic i polykac kilka dni, albo sobie zrob badanie poziomu zelaza, to wtedy bedziesz wiedziec na 100%
Ja zawsze jak robie morfologie to zaraz poziom zelaza bo to warto wiedziec

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:11   #453
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
No ale Ty masz chody
Gin - znajomy o ile dobrze pamietam?

A na grilla, jak najbardziej! Zapraszam
No znajomy nie przeczę może dlatego to tak jest

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:13   #454
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

adaikaka MoniqW śliczne macie brzuszki

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość

JOLKA muszę Cię pocieszyć właśnie zjadłam 20 kopytek z boczkiem i wypiłam maslanke uff :p a teraz idę się kąpać przed ginem jeszcze włosy muszę umyć bo wyglądam jak bym myła je w rosole

pycha!! ja czekam właśnie na kebaba

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:13   #455
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak uwazam, w koncu wiadomo, wiekszosc z nas chce karmic piersia, ale wydaje mi sie ze w chwili obecnej jest zdecydowanie zbyt duze na to parcie, przez to mamuski, ktorym nie wychodzi czesto czuja sie gorsze i nie wiem komu ma to pomoc wtedy?
Bo ani dziecko nie jest szczesliwe jak ma zestersowana mame ani mama bedac pod presja spoleczenstwa!
Tak ze luz Asika, jak da rade to ok, a jak nie to tez bedzie dobrze
otóż to, jedzenie w końcu w życiu , nawet dziecka , nie jest najważniejsze ( , najważniejsze ,żeby dziecko było kochane , a czy na cycu czy na mm to jest drugorzędna sprawa, zawalczyć warto, ale jak ma to być traumą skutkującą na całe zycie to warto to przemysleć...
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:15   #456
MoniqW
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Moniq mój też mniejszy niż adaikaki, podobny bardziej do Twojego jeśli chodzi o rozmiar
Cytat:
No faktycznie, dosyc maly, ale za to jaki zgrabny
Pamietacie jaki Anagat miala malenki?
Swoja droga, ciekawe co u Niej bo sie dawno nie odzywala.
Dziwne jest takie wrażenie jak się człowiek zaczyna porownywać do kogoś innego, aż zaczełam się z siebie śmiać. Bo wstałam rano i jak robiłam to zdjęcie stweirdziłam, że brzuch mam taki już duży. Po czym kilka godzin pozniej porownuje a tu jednak malenstwo sie okazalo Wiem przeciez, ze kazdy jest inny ale mimo wszystko zerkamy na siebie na wzajemn ze sprawdzic czy lapiemy sie w normie

Adaikaka a czym sie smarujesz ? Ja uzywam kremu Fissan, polecily mi go dziewczyny z pracy. Strasznie tlusty i dlugo sie wchlania ale jak na razie na brzuchu nic nie ma z piersiami gorzej przed ciaza mialam D teraz F i strasznie mi ciaza i robia sie nie ładne, wydaje mi sie ze mam na nich rozstapy takie male ale szczegolnie widoczne po kapieli
p.s. ja jak sie pochylam nad kuchenka to ja brzuchem wyłączam ))

Ide robic odbiadek.
Stary 2012-03-15, 15:15   #457
natkulec
Zadomowienie

Wow nowy wątek i już 15 stron, ale naskrobałyście
Muszę się pochwalić że moja Madzia jest grzeczniutka prawie jak aniołek śpi ładnie, je tylko mój pokarm, mało płacze, więcej budzi się w dzień a w nocy dłużej śpi w cycach tyle pokarmu że czasem aż kapie choć położna powiedziała że dopiero po 2 tyg pokarm jest taki jak powinien być, a wcześniej jest bardziej wodnisty.

Gratulacje dla nowych mamusiek
Stary 2012-03-15, 15:16   #458
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

A rzucilas calkiem palenie w ciazy,tak z dnia na dzien?Czy zdarzy cie sie zapalic?Kolezanka miala straszny problem z rzuceniem,miala takie nerwy,ze nie mogla wytrzymac,a bardzo chciala nie palic.
Lekarz jej powiedzial,ze te nerwy bardziej szkodza i zeby jednak palila,ale sie ograniczala.
A zamierzasz wrocic do palenia?

mnie się udało z minuty na minutę po zobaczeniu 2 kresek na 5 teście

Cytat:
Nie no, ja sobie zartuje!
Ja w ciazy z Adasiem i na czas karmienia rzucilam, potem wrocilam do palenia, teraz znowu rzucilam i znajac zycie to zaczne znow, Tz pali i duzo znajomych wiec bedzie kusic!
Ja tez mam czasami ochote na jednego ale wizualizuje sobie malutkie dzieciatko krztuszace sie dymem i wtedy mie zaraz przechodzi

oj tak wizualizacje pomagają w czasie zwątpienia

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Ivonka czasem się tak zdarza, że napiszemy coś tak, że ktoś nas źle zrozumie, albo komuś nie spodoba się nasz wpis..każda z nas ma tez swój punkt widzenia, który może razic kogoś innego i ten ktoś ma prawo wyrazić swe niezadowolenie...ale w normalnym życiu też tak jest...nie odchodź z forum z tego powodu

Monia gratulacje!!! Namęczyłas się tyle godzin dobrze że jesteście całe i zdrowe...czekamy na Was

Karolca bidulko Nie wyobrażam sobie nawet jak bardzo jest to wkurzające..te ciągłe mrówki w palcach...

Cziqua
no łatwej nocy to nie miałaś Mój jak chrapie to mu ściskam nos na chwilkę, a jak juz się wkurzę to każę mu przekręcic się na bok bo chrapie tylko na plecach.

Gosia no synek wstydzioszkiem nie jest ciekawe po kim to ma bo my z Tż raczej nie nadajemy się na plaże nudystów

Właśnie ja dziś w nocy stwierdziłam, że nie będę tęskniła za tym wiertoleniem w brzuchu bo zaczęło być mało przyjemne...w nocy czułam jakby Mały zamienił sie w śrubokręt i wkręcał mi się w wyjście główką...a do tego czułam pokłuwania w podbrzuszu...zaczęłam się modlic żeby wytrwac jeszcze miesiąc...

Iw nie martw się...jak będziesz miała juz Internet to wrócisz do nas

Ja ostatnio rozsmakowałam się w pomidorówce ekspresowej czyli na samych kostkach i z mrozona włoszczyzną

Co do dziwnych zachcianek.....mi odbiło z benzyną...normalnie mogłabym stać i wąchać
No i jak nigdy nie lubiłam mięty tak teraz gumy i pasta do zębów miętowa to moje ulubienice...Emigra tez pod koniec na Tik Taki miętowe miała duże chęci

Co do chodzenia to chodzegorzej jak staruszka...ból krzyża + straszna rwa, która wróciła do mnie w tym tygodniu sprawiają że szuram nogami, bo strasznie mnie boli jak ide normalnie...no i moje tempo jest tempem żółwia...na spacerze mama, która chodzi bardzo powoli mnie wyprzedza, więc nie jest juz ze mna za dobrze....

Mam nadzieję, że u Balbinki wszytsko ok...
oj to ja sięnie piernicze z moim mężem tylko od razu go szturcham i każę się obrócic na bok z tym że bywa że i na boku charczy ale stoppery do uszu zakupione

ja dzisiaj też już prosiłam żeby jeszcze miesiąc no powiedzmy 3 tygodnie dzidziol w brzuchu wytrzymał bo miałam wrazenie ze przez brzuch mi wyjdzie i męczy mnie to fizycznie już te rozpychanie się czasami

a zapach benzyny to ja zawsze lubiłam

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Wy tu o domkach, działkach... a my mamy hipotekę na M3 w bloku Póki nie zarabiamy po 10 tysięcy każde to domek, ogródek pozostaje w naszych marzeniach.
Ale... może los się do nas kiedyś uśmiechnie i będziemy mieć to, o czym marzymy
witam w klubie kredytów na mieszkanie
nam na karku wisi 125 tys na 30 lat

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
witaj w klubie z tą hipoteką na mieszkanko w bloku my na 30 lat się wpakowaliśmy i dopiero rok spłacony
też mamy dopiero rok spłacony

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:19   #459
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
ale pamiętajcie, że to moje drugie dziecko jest
w pierwszej ciąży taki brzuch miałam na mecie jak już rodziłam
teraz mnie tak wcześnie wybrzuszyło, ale wierzcie mi, to nic przyjemnego dźwigać taki bęben ani się schylić... jak gotuje obiad to muszę stać pochylona bo inaczej brzuch mam na kuchence, jak myje gary to tak samo bo brzuch prawie w zlewie... wystarczy 10 minut takiego stania i już moje krzyże bolą jak cholera, uczucie jest takie jakby się łamały...
na chwile obecną, mam problem, żeby wyjść z wanny a depilacja to dla mnie jak zdobycie Mount Everest
tak więc cieszcie się swoimi zgrabnymi brzuszkami bo przy drugiej ciąży już takie mogą nie być i wtedy mnie wspomnicie
a no tak to Twoja druga ciąża
ale brzuszek masz bardzo zgrabny, ja mam taki tłusciutki bardziej, a Ty piękna piłeczka! tylko rzeczywiście, pewnie przeszkadza.
hihi , ja też musze się nagimnastykowac żeby z wanny wyjśc
Stary 2012-03-15, 15:31   #460
lena_mi
Zakorzenienie

To mój tłuścioszek

kurcze jak tak teraz patrzę to wydaje się dużo mniejszy.. a to pewnie dlatego że mało dziś jeszcze jadłam
no i chyba nisko jakoś..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00721.jpg (5,9 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2012-03-15 o 15:32
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:34   #461
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
To mój tłuścioszek

kurcze jak tak teraz patrzę to wydaje się dużo mniejszy.. a to pewnie dlatego że mało dziś jeszcze jadłam
no i chyba nisko jakoś..
Ładne te wasze brzuszki

A na kiedy Ty masz termin Lena??

Stary 2012-03-15, 15:35   #462
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez MoniqW Pokaż wiadomość
Dziwne jest takie wrażenie jak się człowiek zaczyna porownywać do kogoś innego, aż zaczełam się z siebie śmiać. Bo wstałam rano i jak robiłam to zdjęcie stweirdziłam, że brzuch mam taki już duży. Po czym kilka godzin pozniej porownuje a tu jednak malenstwo sie okazalo Wiem przeciez, ze kazdy jest inny ale mimo wszystko zerkamy na siebie na wzajemn ze sprawdzic czy lapiemy sie w normie

Adaikaka a czym sie smarujesz ? Ja uzywam kremu Fissan, polecily mi go dziewczyny z pracy. Strasznie tlusty i dlugo sie wchlania ale jak na razie na brzuchu nic nie ma z piersiami gorzej przed ciaza mialam D teraz F i strasznie mi ciaza i robia sie nie ładne, wydaje mi sie ze mam na nich rozstapy takie male ale szczegolnie widoczne po kapieli
p.s. ja jak sie pochylam nad kuchenka to ja brzuchem wyłączam ))

Ide robic odbiadek.
smaruje się mleczkiem Hipp'a dla niemowląt aktualnie
nie chcę nic mówić, ale moje piersi też są w rozstępach jeszcze po pierwszej ciąży... wcale łądnie nie wyglądają i ja należe do tych co karmienie niszczy im piersi ... ale czy to ważne ??
Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
adaikaka MoniqW śliczne macie brzuszki

Cytat:
a no tak to Twoja druga ciąża
ale brzuszek masz bardzo zgrabny, ja mam taki tłusciutki bardziej, a Ty piękna piłeczka! tylko rzeczywiście, pewnie przeszkadza.
hihi , ja też musze się nagimnastykowac żeby z wanny wyjśc
Stary 2012-03-15, 15:40   #463
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki Ja właśnie mam chwilę wytchnienia bo mój maluszek śpiocha słodko. Ciężkie są te początki macierzyństwa, wogóle nie śpimy i mam problem z karmieniem piersią. W szpitalu nie miałam pokarmu i dopiero teraz coś się ruszyło, ale mała wypluwa mój pokarm i woli sztuczne. Dziś była pani doktor bo martwiło nas jej dziwne oddychanie, myśleliśmy że się przeziębiła, ale jest wszystko w porządku. Pani doktor powiedziała, że jest śliczną i zdrową dziewczynką Aż mnie duma rozpiera
Gratuluję rozpakowanym mamusiom wspaniałych pociech, widziałam zdjęcia na mailu i aż się łezka w oku kręci takie śliczne są Wasze maleństwa
Mnie troszkę pobolewa brzuszek i ta rana po nacięciu i marzę o tym żeby jak najszybciej się zagoiło bo nic wokół siebie i małej zrobić nie mogę. Ciągle jakaś taka osłabiona jestem, ale chyba to normalne. Pozdrawiam Was serdecznie i oto foteczki małej Zuzi
Jaka słodka jest Zuzia

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
ASIKA prześliczną masz tą swoją kruszynkę !

JOLKA muszę Cię pocieszyć właśnie zjadłam 20 kopytek z boczkiem i wypiłam maslanke uff :p a teraz idę się kąpać przed ginem jeszcze włosy muszę umyć bo wyglądam jak bym myła je w rosole

Zjadłam naleśniki, z nutellą i z truskawkami ale znów jestem głodna
firanki zmieniłam, teraz muszę trochę poprasować.

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:48   #464
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Hallo, po spacerze nie było źle, Nina współpracowała całkiem nieźle, lekko się zbuntowała jak z biedronki miała wyjść ( wiadomo BIEDRONKI wszędzie, sama mnie do tej biedronki w sumie zaciągnęła)nie czuję się jakaś poturbowana

Mravka zawistowski kiedyś pokazywał ,żeby dziecko wkładać do wody tak bokiem ( ale wiadomo on miał taki fajny na to chwyt ) albo tak bardziej buźką do wody,żeby nie było takiej jakby niespodzianki dla dziecka z tym zanurzeniem,może gdzieś w necie filmik taki idzie znaleźć
ale bywa też tak,że dzieci kąpieli nie lubią i tyle , pozostanie przeczekać , bo to też się lubi zmienić

Asika śliczna Córunia, mam nadzieję,że z tym karmieniem się da jeszcze coś zdziałać, no i że już będziesz się lepiej czuć szybciutko
No to brawa dla Niny
Biedronkom ciezko sie oprzec jak sie jest mala dziewczynkom, Nina w 100% usprawiedliwion

Adas przy pierwszych kapielach krzyczal az byl siny
No ale On duzo wlasnie krzyczal, na szczescie wyrosl z tego

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-15, 15:48   #465
aalegna
Wtajemniczenie

Asika21 Zuzka jest przesłodka a tobie szybkiego powrotu do sił życze
konia super że spacerek udany

a ja posiedziałam 2 godz z książką i straszne bóle jak na @ mnie dopadły, ale pewnie jak teraz sie zaczne ruszać to miną
Stary 2012-03-15, 15:52   #466
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić że moja Madzia jest grzeczniutka prawie jak aniołek śpi ładnie, je tylko mój pokarm, mało płacze, więcej budzi się w dzień a w nocy dłużej śpi w cycach tyle pokarmu że czasem aż kapie choć położna powiedziała że dopiero po 2 tyg pokarm jest taki jak powinien być, a wcześniej jest bardziej wodnisty.

Super ze masz taka kochana Madzie

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
To mój tłuścioszek

no i chyba nisko jakoś..
Lena brzuszek masz malenki naprawde, ale taki zgrabniutki
Ja mialam taki chyba w 5 m-cu

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
Asika21 Zuzka jest przesłodka a tobie szybkiego powrotu do sił życze
konia super że spacerek udany

a ja posiedziałam 2 godz z książką i straszne bóle jak na @ mnie dopadły, ale pewnie jak teraz sie zaczne ruszać to miną
Oby nie minely:kc iuki:
Ja Adasia urodzilam 2 dni przed wyznaczonym terminem wywolywania, jednak cuda sie zdarzaja!
Moze u Ciebie tez sie samo rozkreci!

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-15, 15:54   #467
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

lena_mi Ty też masz taki fajniutki brzuszek
nie potrzebnie wkleiłam moje fotki bo teraz się porównujecie i nie daj Boże martwicie a to mój brzuch jest za duży jak na ten tydzień ciąży... Zresztą sam lekarz mi to powiedział, dlatego też nie będziemy zaskoczeni wcześniejszym porodem jeśli się zdarzy

aalegna

właśnie uświadomiłam sobie, że od kilku dni mam ataki bólu rwy kulszowej... ale za tym ewidentnie stoi mój synuś

Edytowane przez adaikaka
Czas edycji: 2012-03-15 o 15:56
adaikaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 15:59   #468
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:

Adas przy pierwszych kapielach krzyczal az byl siny
No ale On duzo wlasnie krzyczal, na szczescie wyrosl z tego
Antek też krzyczał aż do momentu gdy mu nie nagrzaliśmy porządnie pokoju a był to sierpień

Stary 2012-03-15, 16:04   #469
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

Tak, ja nie jem miesa juz dobrych 12 lat!
Juz niedlugo nie bedziemy musialy sie ograniczac jakos specjalnie!
A maz i synek jedza mieso?

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
synek grzeczny puki co mam nadzieje ze mu sie nie odmieni
na brzuchu zostala mi skora tylko w bluzce wygladam jak sprzed ciazy ale spodni sprzed ciazy nie moge dopiac w pasie a ciazowe ze mnie spadaja
Jeszcze troche daj sobie czasu,potem moze jakies cwiczenia i bedzie dobrze,zobaczysz!

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki Ja właśnie mam chwilę wytchnienia bo mój maluszek śpiocha słodko. Ciężkie są te początki macierzyństwa, wogóle nie śpimy i mam problem z karmieniem piersią. W szpitalu nie miałam pokarmu i dopiero teraz coś się ruszyło, ale mała wypluwa mój pokarm i woli sztuczne. Dziś była pani doktor bo martwiło nas jej dziwne oddychanie, myśleliśmy że się przeziębiła, ale jest wszystko w porządku. Pani doktor powiedziała, że jest śliczną i zdrową dziewczynką Aż mnie duma rozpiera
Gratuluję rozpakowanym mamusiom wspaniałych pociech, widziałam zdjęcia na mailu i aż się łezka w oku kręci takie śliczne są Wasze maleństwa
Mnie troszkę pobolewa brzuszek i ta rana po nacięciu i marzę o tym żeby jak najszybciej się zagoiło bo nic wokół siebie i małej zrobić nie mogę. Ciągle jakaś taka osłabiona jestem, ale chyba to normalne. Pozdrawiam Was serdecznie i oto foteczki małej Zuzi
Ulozy sie wszystko,poczatki zawsze sa trudne.
Kciuki,zeby udalo sie z karmieniem.
Malutka jest cudna!

Cytat:
dla porównania skończony 31 tc i 34 tc

118 cm w obwodzie
Ladny!Ale spory,ja jeszcze 100 cm nie mam,a za 3 tyg tp

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość

Za udany spacer!

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość

Super,ze malutka grzeczna i wszystko wam sie uklada.
Stary 2012-03-15, 16:07   #470
Flowerbombka
Zadomowienie

Asika córeczka boska takie maleństwo...

Adaikaka spory brzuszek...ale taki ładniutki, taka piłeczka fajna

MoniqW i Lenka
sliczne zgrabne brzuszki....ja to miałam taki chyba w połowie ciazy hehe.....a myslałam że ja mam nie wielki

Claudia ale mi smaka na kopyta narobiłaś

Cytrynka ja sie smaruję olejkiem migdałowym i zamierzam synka tez nim pielęgnować zamiast tych wszystkich balsamów dla niemowląt..

Śrubokrętka
bez recepty kupisz żelazo ale mniejsze dawki niż na receptę...

A to moje torby...ta większa to na oddział...a ta mniejsza na porodówkę...jeszcze bez wody, soku i nie wiem gdzie mi się rożek zmieści..torba ledwo dopięta po wyjęciu większości pampersów (zostawiłam tylko 12 szt.) i podpasek...Tż na drugi dzień mi doniesie bo tak to wogóle mi sie nie mieściło...mam nadzieję że mnie nie odeślą z tym bagażem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1290269.jpg (46,6 KB, 35 załadowań)
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 16:17   #471
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:

A to moje torby...ta większa to na oddział...a ta mniejsza na porodówkę...jeszcze bez wody, soku i nie wiem gdzie mi się rożek zmieści..torba ledwo dopięta po wyjęciu większości pampersów (zostawiłam tylko 12 szt.) i podpasek...Tż na drugi dzień mi doniesie bo tak to wogóle mi sie nie mieściło...mam nadzieję że mnie nie odeślą z tym bagażem
A moja torba stoi nadal pusta ale piżamy mam już poprane i szlafrok poprany majtki zakupione więc tylko zacząć wkładać do tej torby. Zobaczę może środowa wizyta mnie zmobilizuje

Stary 2012-03-15, 16:24   #472
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Ładne te wasze brzuszki

A na kiedy Ty masz termin Lena??
dzięki
27 kwietnia z OM, a 13 kwietnia na ostatnim USG wyszło
a cio?

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:

Lena brzuszek masz malenki naprawde, ale taki zgrabniutki
Ja mialam taki chyba w 5 m-cu
dzięki na tym zdjęciu wydaje mi się jakoś mniejszy niż w rzeczywistości..

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
lena_mi Ty też masz taki fajniutki brzuszek
nie potrzebnie wkleiłam moje fotki bo teraz się porównujecie i nie daj Boże martwicie a to mój brzuch jest za duży jak na ten tydzień ciąży... Zresztą sam lekarz mi to powiedział, dlatego też nie będziemy zaskoczeni wcześniejszym porodem jeśli się zdarzy
dzięki
eee tam ja się nie martwię, każda ciąża jest inna, budowa naszych ciał też. spokojnie
Stary 2012-03-15, 16:26   #473
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
dzięki
27 kwietnia z OM, a 13 kwietnia na ostatnim USG wyszło
a cio?
Malutki masz ten brzuszek ja to mam taką piłkę ładny

Stary 2012-03-15, 16:26   #474
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:

MoniqW i Lenka sliczne zgrabne brzuszki....ja to miałam taki chyba w połowie ciazy hehe.....a myslałam że ja mam nie wielki
dzięki
Stary 2012-03-15, 16:29   #475
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Dobra idę smażyć kotlety bo ja w przeciwieństwie do innych jestem mięsno żerna a tż jedzie z pracy

Stary 2012-03-15, 16:30   #476
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Malutki masz ten brzuszek ja to mam taką piłkę ładny
jakiś taki mało wiarygodny wyszedł na tym zdjęciu
w sobotę poproszę męża żeby mi zrobił to jeszcze raz wkleję
Stary 2012-03-15, 17:02   #477
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

zjadłam kebaba i jestem głodna

lena śliczny zgrabny brzuszek masz

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

konia super, że spacer się udał

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

Zjadłam naleśniki, z nutellą i z truskawkami ale znów jestem głodna
firanki zmieniłam, teraz muszę trochę poprasować.

mniam

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-15, 17:04   #478
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
zjadłam kebaba i jestem głodna
ja zjadłam pół dużego talerza surówki + 3 duże szaszłyki drobiowe i też jestem głodna
właśnie odnalazłam jakiegoś czekoladowego mikołaja ze świąt BN i go konsumuje i już myślę co by to zjeść za niedługo
Stary 2012-03-15, 17:05   #479
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra idę smażyć kotlety bo ja w przeciwieństwie do innych jestem mięsno żerna a tż jedzie z pracy
No ja pomimo ze niemiesozerna to tez smaze kotlety bo reszta rodzinki to miesko sobie zycza
Wiec tak Gosiu, Reszta wcina miecho az im sie uszka trzesa
A ja nie mam oporu zeby je przygotowac, po prostu mieso jest jakos nie dla mnie, mogloby nie isteniec, nie lubie i tyle

Pewnie dziewczyny ze kazda z Nas jest inna, ma inna budowe i dlatego kazdy brzuszek jest inny i nie ma co porownywac!
Adaikaka, ja mam odwrotnie, z Adasiem z tego co pamietam mialam o wiele wiekszy brzuch
Ale to pewnie dlatego ze wiecej przytylam po prostu

Mebelki juz sa ,ale jeszcze trzeba je skrecic
A to pewnie dopiero w sobote

Viki 28.04.2012
Stary 2012-03-15, 17:09   #480
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
ja zjadłam pół dużego talerza surówki + 3 duże szaszłyki drobiowe i też jestem głodna
właśnie odnalazłam jakiegoś czekoladowego mikołaja ze świąt BN i go konsumuje i już myślę co by to zjeść za niedługo
a ja w sumie to takiego małego tego kebaba zjadłam
ale wiecie mam jeszcze kebaby choć chyba raczej nie zjem bo chodzi za mną coś innego jeszcze sama nie wiem co

MICHAŁEK

WYMIANA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości