|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Hallo, po spacerze
nie było źle, Nina współpracowała całkiem nieźle, lekko się zbuntowała jak z biedronki miała wyjść ( wiadomo BIEDRONKI wszędzie, sama mnie do tej biedronki w sumie zaciągnęła)nie czuję się jakaś poturbowana ![]() Mravka zawistowski kiedyś pokazywał ,żeby dziecko wkładać do wody tak bokiem ( ale wiadomo on miał taki fajny na to chwyt ) albo tak bardziej buźką do wody,żeby nie było takiej jakby niespodzianki dla dziecka z tym zanurzeniem,może gdzieś w necie filmik taki idzie znaleźć ![]() ale bywa też tak,że dzieci kąpieli nie lubią i tyle , pozostanie przeczekać , bo to też się lubi zmienić ![]() Asika śliczna Córunia, mam nadzieję,że z tym karmieniem się da jeszcze coś zdziałać, no i że już będziesz się lepiej czuć szybciutko |
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
![]() Sprobuj kupic i polykac kilka dni, albo sobie zrob badanie poziomu zelaza, to wtedy bedziesz wiedziec na 100% Ja zawsze jak robie morfologie to zaraz poziom zelaza bo to warto wiedziec
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
adaikaka MoniqW śliczne macie brzuszki
Cytat:
pycha!! ja czekam właśnie na kebaba ![]()
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#456 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem przeciez, ze kazdy jest inny ale mimo wszystko zerkamy na siebie na wzajemn ze sprawdzic czy lapiemy sie w normie ![]() Adaikaka a czym sie smarujesz ? Ja uzywam kremu Fissan, polecily mi go dziewczyny z pracy. Strasznie tlusty i dlugo sie wchlania ale jak na razie na brzuchu nic nie ma z piersiami gorzej przed ciaza mialam D teraz F i strasznie mi ciaza i robia sie nie ładne, wydaje mi sie ze mam na nich rozstapy takie male ale szczegolnie widoczne po kapieli p.s. ja jak sie pochylam nad kuchenka to ja brzuchem wyłączam ))Ide robic odbiadek. |
||
|
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Wow nowy wątek i już 15 stron, ale naskrobałyście
![]() Muszę się pochwalić że moja Madzia jest grzeczniutka prawie jak aniołek śpi ładnie, je tylko mój pokarm, mało płacze, więcej budzi się w dzień a w nocy dłużej śpi w cycach tyle pokarmu że czasem aż kapie choć położna powiedziała że dopiero po 2 tyg pokarm jest taki jak powinien być, a wcześniej jest bardziej wodnisty.Gratulacje dla nowych mamusiek
|
#458 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie się udało z minuty na minutę po zobaczeniu 2 kresek na 5 teście ![]() Cytat:
oj tak wizualizacje pomagają w czasie zwątpienia ![]() Cytat:
ja dzisiaj też już prosiłam żeby jeszcze miesiąc no powiedzmy 3 tygodnie dzidziol w brzuchu wytrzymał bo miałam wrazenie ze przez brzuch mi wyjdzie i męczy mnie to fizycznie już te rozpychanie się czasami ![]() a zapach benzyny to ja zawsze lubiłam ![]() Cytat:
nam na karku wisi 125 tys na 30 lat Cytat:
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|||||
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale brzuszek masz bardzo zgrabny, ja mam taki tłusciutki bardziej, a Ty piękna piłeczka! tylko rzeczywiście, pewnie przeszkadza.hihi , ja też musze się nagimnastykowac żeby z wanny wyjśc
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
To mój tłuścioszek
kurcze jak tak teraz patrzę to wydaje się dużo mniejszy.. a to pewnie dlatego że mało dziś jeszcze jadłam ![]() no i chyba nisko jakoś..
Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-03-15 o 15:32 |
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na kiedy Ty masz termin Lena?? |
|
|
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chcę nic mówić, ale moje piersi też są w rozstępach ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zjadłam naleśniki, z nutellą i z truskawkami ale znów jestem głodna firanki zmieniłam, teraz muszę trochę poprasować.
|
|
#464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Biedronkom ciezko sie oprzec jak sie jest mala dziewczynkom, Nina w 100% usprawiedliwion Adas przy pierwszych kapielach krzyczal az byl siny No ale On duzo wlasnie krzyczal, na szczescie wyrosl z tego
|
|
#465 |
|
Wtajemniczenie
|
Asika21 Zuzka jest przesłodka
konia super że spacerek udany ![]() a ja posiedziałam 2 godz z książką i straszne bóle jak na @ mnie dopadły, ale pewnie jak teraz sie zaczne ruszać to miną
|
#466 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() Ja mialam taki chyba w 5 m-cu ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() :kc iuki:Ja Adasia urodzilam 2 dni przed wyznaczonym terminem wywolywania, jednak cuda sie zdarzaja! Moze u Ciebie tez sie samo rozkreci!
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
lena_mi Ty też masz taki fajniutki brzuszek
nie potrzebnie wkleiłam moje fotki bo teraz się porównujecie i nie daj Boże martwicie a to mój brzuch jest za duży jak na ten tydzień ciąży... Zresztą sam lekarz mi to powiedział, dlatego też nie będziemy zaskoczeni wcześniejszym porodem jeśli się zdarzy ![]() aalegna ![]() *** właśnie uświadomiłam sobie, że od kilku dni mam ataki bólu rwy kulszowej... ale za tym ewidentnie stoi mój synuś Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2012-03-15 o 15:56 |
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#469 | |||||
|
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kciuki,zeby udalo sie z karmieniem. Malutka jest cudna! Ladny!Ale spory,ja jeszcze 100 cm nie mam,a za 3 tyg tp ![]() Cytat:
Za udany spacer!Cytat:
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
Asika córeczka boska
Adaikaka spory brzuszek...ale taki ładniutki, taka piłeczka fajna MoniqW i Lenka sliczne zgrabne brzuszki....ja to miałam taki chyba w połowie ciazy hehe.....a myslałam że ja mam nie wielki ![]() Claudia ale mi smaka na kopyta narobiłaś Cytrynka ja sie smaruję olejkiem migdałowym i zamierzam synka tez nim pielęgnować zamiast tych wszystkich balsamów dla niemowląt.. Śrubokrętka bez recepty kupisz żelazo ale mniejsze dawki niż na receptę... A to moje torby...ta większa to na oddział...a ta mniejsza na porodówkę...jeszcze bez wody, soku i nie wiem gdzie mi się rożek zmieści..torba ledwo dopięta po wyjęciu większości pampersów (zostawiłam tylko 12 szt.) i podpasek...Tż na drugi dzień mi doniesie bo tak to wogóle mi sie nie mieściło...mam nadzieję że mnie nie odeślą z tym bagażem ![]()
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() 27 kwietnia z OM, a 13 kwietnia na ostatnim USG wyszło ![]() a cio? ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
na tym zdjęciu wydaje mi się jakoś mniejszy niż w rzeczywistości..---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() eee tam ja się nie martwię, każda ciąża jest inna, budowa naszych ciał też. spokojnie
|
||
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Malutki masz ten brzuszek ja to mam taką piłkę
ładny
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę smażyć kotlety bo ja w przeciwieństwie do innych
jestem mięsno żerna a tż jedzie z pracy
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś taki mało wiarygodny wyszedł na tym zdjęciu
![]() w sobotę poproszę męża żeby mi zrobił to jeszcze raz wkleję
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam kebaba i jestem głodna
![]() lena śliczny zgrabny brzuszek masz ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- konia super, że spacer się udał ![]() Cytat:
mniam
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
ja zjadłam pół dużego talerza surówki + 3 duże szaszłyki drobiowe i też jestem głodna
![]() właśnie odnalazłam jakiegoś czekoladowego mikołaja ze świąt BN i go konsumuje i już myślę co by to zjeść za niedługo |
|
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiec tak Gosiu, Reszta wcina miecho az im sie uszka trzesa A ja nie mam oporu zeby je przygotowac, po prostu mieso jest jakos nie dla mnie, mogloby nie isteniec, nie lubie i tyle ![]() Pewnie dziewczyny ze kazda z Nas jest inna, ma inna budowe i dlatego kazdy brzuszek jest inny i nie ma co porownywac! Adaikaka, ja mam odwrotnie, z Adasiem z tego co pamietam mialam o wiele wiekszy brzuch ![]() Ale to pewnie dlatego ze wiecej przytylam po prostu Mebelki juz sa ,ale jeszcze trzeba je skrecic ![]() A to pewnie dopiero w sobote
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiecie mam jeszcze kebaby choć chyba raczej nie zjem bo chodzi za mną coś innego jeszcze sama nie wiem co
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

nie było źle, Nina współpracowała całkiem nieźle, lekko się zbuntowała jak z biedronki miała wyjść ( wiadomo BIEDRONKI wszędzie, sama mnie do tej biedronki w sumie zaciągnęła)nie czuję się jakaś poturbowana
dla dziecka z tym zanurzeniem,może gdzieś w necie filmik taki idzie znaleźć 

Póki nie zarabiamy po 10 tysięcy każde to domek, ogródek pozostaje w naszych marzeniach.

Dziś była pani doktor bo martwiło nas jej dziwne oddychanie, myśleliśmy że się przeziębiła, ale jest wszystko w porządku. Pani doktor powiedziała, że jest śliczną i zdrową dziewczynką 
ale znów jestem głodna