Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-18, 19:00   #451
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. Rozmawiałam z TŻtem i mówił, że słyszał w radiu o szkole policealnej kosmetycznej niedaleko nas i że chyba jest bezpłatna. Poszukam, popytam, może faktycznie lepiej iść na bezpłatną, bo jeśli się okaże że to nie to, to zawsze mogę bez problemu zrezygnować, a jeśli uznam, że to jest coś dla mnie, ale w tej szkole nie bardzo uczą, to mogę się przenieść na lepszą-płatną.
Teraz pozostaje mi znaleźć coś dobrego i póki się nie zapiszę będę się uczyć w domu na filmikach z yt
no i bardzo dobra decyzja dobre filmiki znadziejsz na watku o tym na forum plotkowym, a jak nie to moge Ci na priv wyslac linki zycze powodzenia i trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
co do włosów- masz proste ghana? jeśli tak to wydaje mi się, że łatwiej zapuścić niż takie "niewiadomo jakie" moje widzisz przyrost, więc masz motywację zapuszczać dalej, wystarczy tylko wyrównywać końcówki i dbać o nie

co do Ives Rocher- dalej nic nie zamówiłam ale prawie się zdecydowałam jeśli już miałabym to zrobić na mleczko do ciała, pomadkę ochronną i balsam do ust, albo zamiast balsamu 2 pomadkę ochronną
mam takie mieszane uczucia, niby Ives Rocher reklamuje się jako sama natura, że niby mają produkty bio trata tata a ja widzę w ich składach parabeny, parafinę a nawet BHT przecież da się zrobić fajne kosmetyki bez tego dziadostwa. Alterra chociażby a niektóre ceny to IR ma ładne fajne w IR jest to, że dają prezenty, że często są zniżki podobno
loluska nie mam aparatu ale uwierz mi nie ma co oglądać
hmmmm te włosy ciezko orkesli. mam na pewno porsta grzywkę, ale tył niestety wywija się dosłownie jakbym go układała, ale nie podoba mi się to w ogole.po fryzjerze [czyli za jakis miesiac moge zrobić zdjecie moich włosów, bo etraz reprezentuja cos dziwnego xD

aa do tego yves rocher - ja sie ta firma jakos szczegolnie nie pdoneicam, ale moja koelzanka dostała hopla na tym punkcie. ciagle rpzynosi mnie probki i zachwala wsyztsko, doslownie jakby jej za to palcicli xD i co chwila robi nowe zmaqowiena na rezczy, tkorych ejszcze nie probowala xd ale tylko pielegnacja, kolroowki w ogole nie tyka
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dobra wstawiam zdjęcia nie ma za dużej różnicy
Ostatnie zdjęcie przed reszta już po nałożeniu szmponetki
fajnie

-----
moi rodzice byli na meiscie i kupili mi srebrny komplet - kolczyki i zawieszke plus zrobiłam z mama skalpel, lol xD calkiem zabawne i zaliczyłam tez hulanie. wiec w sumie mam juz wolne do konca dnia czyli pozostaje mi sie troche ponudzic
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 19:19   #452
Allly
Raczkowanie

Cytat:
Faktycznie nie ma jakiejś ogromnej różnicy, ale bardzo ładne włosy masz
Allly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 19:23   #453
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
no i bardzo dobra decyzja dobre filmiki znadziejsz na watku o tym na forum plotkowym, a jak nie to moge Ci na priv wyslac linki zycze powodzenia i trzymam kciuki
Dzięki kochana Jeśli możesz, to wyślij mi te filmiki, na pewno się przydadzą

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 19:43   #454
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki kochana Jeśli możesz, to wyślij mi te filmiki, na pewno się przydadzą
wysłałam
Stary 2012-08-18, 20:36   #455
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ale się ostatnio obkupiłam kosmetycznie I to praktycznie wszystko co kupiłam jest do włosów... Maski, odżywki, szampon, mgiełki ochronne itd.... Ale w sumie wszystko mi się powoli kończyło, więc musiałam się zaopatrzyć, ale teraz szlaban na kosmetyki do włosów, bo nie wiem kiedy ja to wszystko zużyję.... Mam tylko jeszcze ochotę na te maski z Bingo, ale nie mam zielonego pojęcia gdzie się w nie mogę zaopatrzyć

Bardzo długo o tym myślałam i chciałabym w przyszłym roku iść na studium kosmetyczne.... Tylko nie wiem, czy podołam, bo niby bardzo to lubię, ale np. nie umiem kompletnie zdobić paznokci i bawić się cieniami na powiece, bo wychodzi mi zawsze ciapa.... Z jednej strony niby idę po to, żeby się nauczyć, ale z drugiej nie wiem czy dam radę, bo jednak większość osób umie to robić i idzie tylko, żeby mieć "papier". Doradźcie mi kochane, bo niby mam jeszcze trochę czasu, ale muszę być pewna czy się pisać na to, żeby później w trakcie nie zrezygnować, jak się okaże,że się nie nadaję
ja bym spróbowała tak jak dziewczyny pisały w jakiejś bezpłatnej szkole, żeby wiedzieć jak się czuję w tym.
Ja dziś cały dzień spędziłam w Suścu nad potokami cuuuudownie i ta pogoda
znacie może jakiś fajny lakier o odcieniu brzoskwiniowym trochę rozbielonym, ale bez przesady

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 20:43   #456
party_girl7
Zakorzenienie

czy nie chcialaby ktoras zamowic czegos z mineralkow Meow? do 22.08 jest promocja -25% na wszystko, a darmowa wysylka jest od 35$.. chce zamowic podklad i moze kilka probek i brakuje mi kogos kto chialby cos zamowic zeby zalapac sie na darmowa wysylke.. fajna promocja, bo niby to najwieksza wyprz w roku w Meow, a akurat konczy mi sie podklad.
Stary 2012-08-18, 23:19   #457
Vagabunda
Raczkowanie

Cytat:
Ten nowy odcień ładniejszy, taki bardziej konkretny Pasuje do opalenizny!
Vagabunda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 11:29   #458
asiulka123
Zakorzenienie

napalałam się na Ives Rocher a zamówiłam sobie na allegro kosmetyki Balea

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 13:16   #459
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
czy nie chcialaby ktoras zamowic czegos z mineralkow Meow? do 22.08 jest promocja -25% na wszystko, a darmowa wysylka jest od 35$.. chce zamowic podklad i moze kilka probek i brakuje mi kogos kto chialby cos zamowic zeby zalapac sie na darmowa wysylke.. fajna promocja, bo niby to najwieksza wyprz w roku w Meow, a akurat konczy mi sie podklad.
a nie ma zbiorowego zamowienia na wizazu?
ja jestem chetna na probki cieni, bo podkład mam z Lumiere i chyba przy nim zostane

samaraNW
obiecane zdjecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_lsxh12Ktkd1r1pwvro1_500.jpg (33,8 KB, 58 załadowań)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 13:55   #460
natimielec
Zadomowienie

hej babeczki, ja jak narazie zaliczyłam tylko chwile opalania. małe spa i ćwiczenia dopiero wieczorem bo zaraz tż na obiadek do mnie przyjedzie. Miłej niedzieli
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 22:32   #461
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość

Aqua, Silt, Kaolin, Citric Acid, Aloe Barbadensis, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Chamomilla Recutita Extract, Spirulina Platensis Powder, Butylparaben, Coco-Glucoside, Ethylparaben,Isobutylpara ben, Methylparaben,enoxyethano l, Propylparaben, Xanthan Gum. (Silt = hier: Totes Meer Schlamm)
-woda, czyli standard (chociaż lepsze są maseczki na hydrolatach)
-silt- muł/błoto nigdy nie wiem jak dobrze tłumaczyć to słowo, na mnie ten składnik dobrze działa, mam też w wersji sypkiej z mazideł, ma działanie odżywcze, a także oczyszczające i lekko matujące
-kaolin-glinka, prawdopodobnie zielona, działanie matujące i oczyszczające
-citrid acid-kwasek cytrynowy- potrzebny do regulacji ph kosmetyku, zwiększa też trwałość kosmetyku
-aloe barbadensis- nie pisze dokładnie jaki to ekstrakt, ale aloes to bardzo dobry składnik nawilżający i odżywczy, jeden z moich ulubionych składników w kosmetyce, dobrze też łagodzi podrażniącą skórę i ma działanie anty-bakteryjne
-Glyceryl Stearate-emulgator, może być komodogenny- w maseczce jest jeszcze ok, ale wysoko w kremie nie polecam
- zinc oxide- tlenek cynku, w kremach jako w filtr, w maseczce pewnie dla działania matującego
-
Chamomilla Recutita Extract - ekstrakt z rumianku- działanie łagodzące
-
Spirulina Platensis Powder - spirulina, bardzo dobry składnik, nie wiem ile tu jest jest niestety procentowo, najlepsza jest czysta zmieszana z wodą/hydrolatem

dalej mamy parabeny- mnie nie przeszkadzają, ale wiele osób ich unika i gumę ksantową, która zagęszcza

Podsumowując- maseczka z dobrymi składnikami, najlepsza dla cery tłustej/mieszanej, dla innych może być zbyt wysuszająca. Dobrze oczyści zatkane pory. Ma składniki nawilżające, ale moim zdaniem działanie nawilżające jakieś mocne nie będzie.

Jeśli składniki Ci podpasują i lubisz samodzielne mieszanie, zmieszaj hydrolat rumiankowy ze spiruliną i odrobiną glinki, a do tego żel aloesowy.

party: z tej strony, tak? http://www.meowcosmetics.com/index.htm
I ile Ci brakuje do tych 35 dolarów?
Sądzę, że mogłabym się na to pisać, zależy jak szybko chcesz zamówienie wysłać, jak do wtorku byłby czas to chętnie.

Ja niedawno wróciłam, przejażdzka mało mina, przeohydne korki, nie dość że remonty, to jeszcze ludzi dużo z gór wraca w niedzielę.
Nałożyłam olej kokosowy, będzie na godzinę, ale dobre i to. Zresztą mi oleje służą najlepiej nakładane tak na ok 2 godziny, na całą noc jakoś nie do końca.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-19 o 22:35
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 23:24   #462
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
-silt- muł/błoto nigdy nie wiem jak dobrze tłumaczyć to słowo, na mnie ten składnik dobrze działa, mam też w wersji sypkiej z mazideł, ma działanie odżywcze, a także oczyszczające i lekko matujące
-citrid acid-kwasek cytrynowy- potrzebny do regulacji ph kosmetyku, zwiększa też trwałość kosmetyku
-aloe barbadensis- nie pisze dokładnie jaki to ekstrakt, ale aloes to bardzo dobry składnik nawilżający i odżywczy, jeden z moich ulubionych składników w kosmetyce, dobrze też łagodzi podrażniącą skórę i ma działanie anty-bakteryjne
-Glyceryl Stearate-emulgator, może być komodogenny- w maseczce jest jeszcze ok, ale wysoko w kremie nie polecam
- zinc oxide- tlenek cynku, w kremach jako w filtr, w maseczce pewnie dla działania matującego
-
-
Spirulina Platensis Powder - spirulina, bardzo dobry składnik, nie wiem ile tu jest jest niestety procentowo, najlepsza jest czysta zmieszana z wodą/hydrolatem

dalej mamy parabeny- mnie nie przeszkadzają, ale wiele osób ich unika i gumę ksantową, która zagęszcza

Podsumowując- maseczka z dobrymi składnikami, najlepsza dla cery tłustej/mieszanej, dla innych może być zbyt wysuszająca. Dobrze oczyści zatkane pory. Ma składniki nawilżające, ale moim zdaniem działanie nawilżające jakieś mocne nie będzie.

Jeśli składniki Ci podpasują i lubisz samodzielne mieszanie, zmieszaj hydrolat rumiankowy ze spiruliną i odrobiną glinki, a do tego żel aloesowy.
super, dziękuję Ci bardzo
muszę powiedzieć, że już ją testowałam i podpasowała mi, oczyszcza bardzo fajnie (choć nie aż tak dogłębnie jak sama glinka ale też super), cera po niej jest rozjaśniona i faktycznie jakby zmatowiona, nie wysusza mnie a mam cerę mieszaną w kierunku suchej.

dzięki za poradę, jak będę robić jakieś zamówienie na naturalne składniki to na pewno się zaopatrzę dotychczas używałam tylko samej glinki a taka mieszanka myślę że będzie super dla mojej cery.
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-19, 23:30   #463
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja najbardziej lubię żółtą glinkę- nie jest tak mocna jak zielona, ale dla mojej skóry najbardziej odżywcza.

I pamiętaj, żeby glinek nie mieszać metalowymi rzeczami.

--
Ja nadal używam gotowych maseczek- z lenistwa lub braku sił wieczorem, ale będę w większości przechodzić na własne mieszanki jak wykorzystam moje zapasy gotowych. Nie wszystkie gotowe da się zastąpić, ale większość- tak, a nawet zrobić lepsze, bardziej dopasowane do potrzeb skóry.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-19 o 23:31
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 07:52   #464
natimielec
Zadomowienie

Witam,
ja tak jak pisałam wczoraj wieczorkiem troszkę poćwiczyłam. Zrobiłam małe spa i depilację. Kupiłam ten olejek z Alterry. byłtylkojeden na całym sklepie papaya i migdał. Wypróbuję go dopiero w środę,bo dziś idę podciąć końcówki do fryzjera więc włosów nie będę już myć w domu.
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 08:41   #465
asiulka123
Zakorzenienie

jakich maseczek do twarzy używacie dziewczyny?

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 08:59   #466
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

caate, szkoda, że wcześniej nie zajrzałam na Twojego bloga, bo cały weekend byłam we Wrocławiu

Na dniach planuję założyć watek z wymienianiem ciuchów w rozmiarach S/M, nie wiem tylko jak to się robi

Dziś ma być 36 stopni, jak nie więcej

Nałożyłam Sese na włosy i czeka mnie pranie i porządek w szafie

Miłego dnia

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-08-20 o 09:07
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 09:11   #467
samaraNW
Zakorzenienie

witam

weekend spędziłam bardzo fajnie - działka, zakupy i jezioro - dzisiaj też się nad nie wybieram cudownie się pływa w taką pogodę popatrzyłam w tel na prognozę i widzę, że ma być 36 stopni

kupiłam sobie z kosmetycznych rzeczy: olejek papaja i migdał ( w jednym Rossie nie było u mnie już w ogóle olejków, nawet miejsca na nie...), peeling lirene, bo potrzebuję jakiegoś mocnego zdzieraka, serum ujędrniająco- antycell eveline, krem do mycia twarzy alterra i farbę do włosów tym razem jak będę farbować odrosty, to zmalaksuję całość, bo widzę, że kolor potrzebuje odświeżenia

za godzinę idę poćwiczyć

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
samaraNW
obiecane zdjecie
dzięki

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-08-20 o 09:30
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 10:26   #468
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Z Planet Spa z Avonu używam i baardzo lubię, Ziai w saszetkach i Rival de Loop. Daxa czasami. I teraz kupiam z ziaja nuno z zieloną glinką i też zadowolona jestem
Stary 2012-08-20, 10:44   #469
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Z Planet Spa z Avonu używam i baardzo lubię, Ziai w saszetkach i Rival de Loop. Daxa czasami. I teraz kupiam z ziaja nuno z zieloną glinką i też zadowolona jestem
jakich masweczek z planet spa uzywasz? tez lubię

dziewczyny to najlepszy dzien dla mnie jaki mogl mi sie przydarzyć ! mam dobre wyniki jesli chodzi o posiew i nerki az sie poplakalam z radosci!!!!!!!!! zjem, umyje sie i lece je odebrac ufffffffffff
Stary 2012-08-20, 10:51   #470
lacrimachristi
Zakorzenienie

ghana ciesze sie
Stary 2012-08-20, 10:56   #471
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
witam

a nie ma zbiorowego zamowienia na wizazu?
ja jestem chetna na probki cieni, bo podkład mam z Lumiere i chyba przy nim zostane

samaraNW
obiecane zdjecie
niestety nie zdazylam dolaczyc sie do zamowienia zbiorowego i nastepnego juz nie organizowano, a jest okazja bo wiekszej promocji nie ma nigdy w Meow. A do tego darmowa wysylka... ja tez mam Lumiere aktualnie, ale jednak szukam dalej, tym razem chce full size foundation z Meow
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
-
-

party: z tej strony, tak? http://www.meowcosmetics.com/index.htm
I ile Ci brakuje do tych 35 dolarów?
Sądzę, że mogłabym się na to pisać, zależy jak szybko chcesz zamówienie wysłać, jak do wtorku byłby czas to chętnie.

Ja niedawno wróciłam, przejażdzka mało mina, przeohydne korki, nie dość że remonty, to jeszcze ludzi dużo z gór wraca w niedzielę.
Nałożyłam olej kokosowy, będzie na godzinę, ale dobre i to. Zresztą mi oleje służą najlepiej nakładane tak na ok 2 godziny, na całą noc jakoś nie do końca.
tak, z tej stronki
brakuje mi niecale 10 dolarow, ale jesli chcecie cos wiecej to nie ma sprawy oczywiscie moge jutro skladac zamowienie jak Ci to odpowiada.
Stary 2012-08-20, 11:01   #472
AmaiMomo
Zadomowienie

Hej, dawno mnie tu nie było.

Nie udzielam się od ostatniej części ponieważ dopadł mnie kryzys. Nie farbuję oraz zapuszczam włosy i grzywkę przez co czuję się okropnie - jestem na etapie przejściowym...wyglądam paskudnie.

Niestety przez to straciłam zupełnie motywację do dbania o siebie. Cała moja pielęgnacja skupia się wokół włosów.
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 11:17   #473
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
jakich masweczek z planet spa uzywasz? tez lubię

dziewczyny to najlepszy dzien dla mnie jaki mogl mi sie przydarzyć ! mam dobre wyniki jesli chodzi o posiew i nerki az sie poplakalam z radosci!!!!!!!!! zjem, umyje sie i lece je odebrac ufffffffffff
super

A maseczka to uwielbiam ryż i sake, z minerałami z Morza Martwego, tajski kwiat lotosu.
Baardzo nie polubiłam tej Greckie Morze.

Ostatnio kupilam prowansalska lawenda i jaśmin ale jeszcze nie używałam
A teraz bedę robila zamówienie to chcę kupić morze martwe (bo już mi się skończyła), ryż i sake bo mam mało i na wypróbowanie tą z oliwką nawilżającą
Stary 2012-08-20, 11:26   #474
party_girl7
Zakorzenienie

Ghana super wiadomosc, gratulacje
Stary 2012-08-20, 11:38   #475
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
to super

ale się ze mnie lalo... ale było warto
umyłam się, trochę odpocznę, pomaluję paznokcie i uciekam nad jezioro
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 13:06   #476
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
super

A maseczka to uwielbiam ryż i sake, z minerałami z Morza Martwego, tajski kwiat lotosu.
Baardzo nie polubiłam tej Greckie Morze.

Ostatnio kupilam prowansalska lawenda i jaśmin ale jeszcze nie używałam
A teraz bedę robila zamówienie to chcę kupić morze martwe (bo już mi się skończyła), ryż i sake bo mam mało i na wypróbowanie tą z oliwką nawilżającą
ja teraz zamowiłam sobie z minerałami z Morza Martwego, bo jest pormocja, ze jesli zamowi sie cos z katalogu to wybrana maseczka jest za 8.90 bodajże

i ta z ryżem i sake też jest super potwierdzam a z oliwkami chyba moja ulubiona, bardzo ładnie nawilża, jak wychodzi mi 'skorupa' na twarzy przy lekach, to po tej maseczce jest zniwelowana praktycznie do zera

dziękuję dziewczyny, mega sie ciesze

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

http://www.klublifestyle.pl/upload/t..._Lifestyle.pdf wybiera sie któras z Was jutro do SP?
ja jutro może skocze jesli sie wyrobię i zapoluje na wodę avene, lakier z delii, zel pod prysznic palmolive, krem dermedic

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-08-20 o 13:10
Stary 2012-08-20, 13:34   #477
Allly
Raczkowanie

Cytat:
Ja zazwyczaj kupowałam jakieś przypadkowe, głownie takie z białą glinką.
Teraz mam plan zrobić sobie cynamonową, ale trochę się obawiam, bo dobre recenzje mieszają się z bardzo złymi-> silne właściwości uczulające mogą doprowadzić do naprawdę spustoszeń na twarzy ;<

Cytat:
Cieszę się, że u Ciebie okej
Allly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 17:04   #478
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
niestety nie zdazylam dolaczyc sie do zamowienia zbiorowego i nastepnego juz nie organizowano, a jest okazja bo wiekszej promocji nie ma nigdy w Meow. A do tego darmowa wysylka... ja tez mam Lumiere aktualnie, ale jednak szukam dalej, tym razem chce full size foundation z Meow

tak, z tej stronki
brakuje mi niecale 10 dolarow, ale jesli chcecie cos wiecej to nie ma sprawy oczywiscie moge jutro skladac zamowienie jak Ci to odpowiada.
ja chętnie, wieczorem przejrze stronę jak wrócę z pracy i Ci napiszę co chcę zamówić

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-20, 20:09   #479
ghana
Zakorzenienie

uuuuf, ale sie dzisiaj upociłam na rowerze wyciskałam koszulkę i normalnie leciało ciurkiem xD a pozniej skalpel etraz idę się wykąpać, naloze maske na włosy, wlacze 'labirynt fauna' zjem jogurt naturalny i wsjo chciałam dzisiaj posprzatac i porpasowac, bo w srode rpzychodzi do mnie rpzyjaciolka na cały dzien, ale moze jutro jak wroce z nad wody i od cioci to ejszcze co neico zrobię. Kocham taki wycisk <3
Stary 2012-08-20, 20:31   #480
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
ja chętnie, wieczorem przejrze stronę jak wrócę z pracy i Ci napiszę co chcę zamówić
ok

ale tu dzis spokoj...

kobieto daj znac czy sie zdecydowalas
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości