|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
dobre filmiki znadziejsz na watku o tym na forum plotkowym, a jak nie to moge Ci na priv wyslac linki zycze powodzenia ![]() Cytat:
aa do tego yves rocher - ja sie ta firma jakos szczegolnie nie pdoneicam, ale moja koelzanka dostała hopla na tym punkcie. ciagle rpzynosi mnie probki i zachwala wsyztsko, doslownie jakby jej za to palcicli xD i co chwila robi nowe zmaqowiena na rezczy, tkorych ejszcze nie probowala xd ale tylko pielegnacja, kolroowki w ogole nie tyka ![]() Cytat:
![]() ----- moi rodzice byli na meiscie i kupili mi srebrny komplet - kolczyki i zawieszke plus zrobiłam z mama skalpel, lol xD calkiem zabawne i zaliczyłam tez hulanie. wiec w sumie mam juz wolne do konca dnia czyli pozostaje mi sie troche ponudzic |
|||
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś cały dzień spędziłam w Suścu nad potokami cuuuudownie i ta pogoda znacie może jakiś fajny lakier o odcieniu brzoskwiniowym trochę rozbielonym, ale bez przesady
|
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
czy nie chcialaby ktoras zamowic czegos z mineralkow Meow? do 22.08 jest promocja -25% na wszystko, a darmowa wysylka jest od 35$.. chce zamowic podklad i moze kilka probek i brakuje mi kogos kto chialby cos zamowic zeby zalapac sie na darmowa wysylke.. fajna promocja, bo niby to najwieksza wyprz w roku w Meow, a akurat konczy mi sie podklad.
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
napalałam się na Ives Rocher a zamówiłam sobie na allegro kosmetyki Balea
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
ja jestem chetna na probki cieni, bo podkład mam z Lumiere i chyba przy nim zostane ![]() samaraNW obiecane zdjecie
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
hej babeczki, ja jak narazie zaliczyłam tylko chwile opalania. małe spa i ćwiczenia dopiero wieczorem bo zaraz tż na obiadek do mnie przyjedzie. Miłej niedzieli
|
|
|
|
|
#461 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
-silt- muł/błoto nigdy nie wiem jak dobrze tłumaczyć to słowo, na mnie ten składnik dobrze działa, mam też w wersji sypkiej z mazideł, ma działanie odżywcze, a także oczyszczające i lekko matujące -kaolin-glinka, prawdopodobnie zielona, działanie matujące i oczyszczające -citrid acid-kwasek cytrynowy- potrzebny do regulacji ph kosmetyku, zwiększa też trwałość kosmetyku -aloe barbadensis- nie pisze dokładnie jaki to ekstrakt, ale aloes to bardzo dobry składnik nawilżający i odżywczy, jeden z moich ulubionych składników w kosmetyce, dobrze też łagodzi podrażniącą skórę i ma działanie anty-bakteryjne -Glyceryl Stearate-emulgator, może być komodogenny- w maseczce jest jeszcze ok, ale wysoko w kremie nie polecam - zinc oxide- tlenek cynku, w kremach jako w filtr, w maseczce pewnie dla działania matującego -Chamomilla Recutita Extract - ekstrakt z rumianku- działanie łagodzące -Spirulina Platensis Powder - spirulina, bardzo dobry składnik, nie wiem ile tu jest jest niestety procentowo, najlepsza jest czysta zmieszana z wodą/hydrolatem dalej mamy parabeny- mnie nie przeszkadzają, ale wiele osób ich unika i gumę ksantową, która zagęszcza Podsumowując- maseczka z dobrymi składnikami, najlepsza dla cery tłustej/mieszanej, dla innych może być zbyt wysuszająca. Dobrze oczyści zatkane pory. Ma składniki nawilżające, ale moim zdaniem działanie nawilżające jakieś mocne nie będzie. Jeśli składniki Ci podpasują i lubisz samodzielne mieszanie, zmieszaj hydrolat rumiankowy ze spiruliną i odrobiną glinki, a do tego żel aloesowy. party: z tej strony, tak? http://www.meowcosmetics.com/index.htm I ile Ci brakuje do tych 35 dolarów? Sądzę, że mogłabym się na to pisać, zależy jak szybko chcesz zamówienie wysłać, jak do wtorku byłby czas to chętnie. Ja niedawno wróciłam, przejażdzka mało mina, przeohydne korki, nie dość że remonty, to jeszcze ludzi dużo z gór wraca w niedzielę. Nałożyłam olej kokosowy, będzie na godzinę, ale dobre i to. Zresztą mi oleje służą najlepiej nakładane tak na ok 2 godziny, na całą noc jakoś nie do końca.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-19 o 22:35 |
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę powiedzieć, że już ją testowałam i podpasowała mi, oczyszcza bardzo fajnie (choć nie aż tak dogłębnie jak sama glinka ale też super), cera po niej jest rozjaśniona i faktycznie jakby zmatowiona, nie wysusza mnie a mam cerę mieszaną w kierunku suchej. dzięki za poradę, jak będę robić jakieś zamówienie na naturalne składniki to na pewno się zaopatrzę
|
|
|
#463 |
|
zawsze mam racje
|
Ja najbardziej lubię żółtą glinkę- nie jest tak mocna jak zielona, ale dla mojej skóry najbardziej odżywcza.
I pamiętaj, żeby glinek nie mieszać metalowymi rzeczami. -- Ja nadal używam gotowych maseczek- z lenistwa lub braku sił wieczorem, ale będę w większości przechodzić na własne mieszanki jak wykorzystam moje zapasy gotowych. Nie wszystkie gotowe da się zastąpić, ale większość- tak, a nawet zrobić lepsze, bardziej dopasowane do potrzeb skóry.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-19 o 23:31 |
|
|
|
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
ja tak jak pisałam wczoraj wieczorkiem troszkę poćwiczyłam. Zrobiłam małe spa i depilację. Kupiłam ten olejek z Alterry. byłtylkojeden na całym sklepie papaya i migdał. Wypróbuję go dopiero w środę,bo dziś idę podciąć końcówki do fryzjera więc włosów nie będę już myć w domu. |
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
jakich maseczek do twarzy używacie dziewczyny?
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() caate, szkoda, że wcześniej nie zajrzałam na Twojego bloga, bo cały weekend byłam we Wrocławiu ![]() Na dniach planuję założyć watek z wymienianiem ciuchów w rozmiarach S/M, nie wiem tylko jak to się robi ![]() Dziś ma być 36 stopni, jak nie więcej ![]() Nałożyłam Sese na włosy i czeka mnie pranie i porządek w szafie Miłego dnia
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-08-20 o 09:07 |
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() weekend spędziłam bardzo fajnie - działka, zakupy i jezioro - dzisiaj też się nad nie wybieram cudownie się pływa w taką pogodę kupiłam sobie z kosmetycznych rzeczy: olejek papaja i migdał ( w jednym Rossie nie było u mnie już w ogóle olejków, nawet miejsca na nie...), peeling lirene, bo potrzebuję jakiegoś mocnego zdzieraka, serum ujędrniająco- antycell eveline, krem do mycia twarzy alterra i farbę do włosów tym razem jak będę farbować odrosty, to zmalaksuję całość, bo widzę, że kolor potrzebuje odświeżenia ![]() za godzinę idę poćwiczyć Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-08-20 o 09:30 |
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Z Planet Spa z Avonu używam i baardzo lubię, Ziai w saszetkach i Rival de Loop. Daxa czasami. I teraz kupiam z ziaja nuno z zieloną glinką i też zadowolona jestem
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny to najlepszy dzien dla mnie jaki mogl mi sie przydarzyć ! mam dobre wyniki jesli chodzi o posiew i nerki az sie poplakalam z radosci!!!!!!!!! zjem, umyje sie i lece je odebrac ufffffffffff
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
ghana ciesze sie
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
brakuje mi niecale 10 dolarow, ale jesli chcecie cos wiecej to nie ma sprawy oczywiscie moge jutro skladac zamowienie jak Ci to odpowiada.
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dawno mnie tu nie było.
Nie udzielam się od ostatniej części ponieważ dopadł mnie kryzys. ![]() Niestety przez to straciłam zupełnie motywację do dbania o siebie. Cała moja pielęgnacja skupia się wokół włosów.
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A maseczka to uwielbiam ryż i sake, z minerałami z Morza Martwego, tajski kwiat lotosu. Baardzo nie polubiłam tej Greckie Morze. Ostatnio kupilam prowansalska lawenda i jaśmin ale jeszcze nie używałam ![]() A teraz bedę robila zamówienie to chcę kupić morze martwe (bo już mi się skończyła), ryż i sake bo mam mało i na wypróbowanie tą z oliwką nawilżającą
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana super wiadomosc, gratulacje
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się ze mnie lalo... ale było warto umyłam się, trochę odpocznę, pomaluję paznokcie i uciekam nad jezioro
|
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ta z ryżem i sake też jest super potwierdzam a z oliwkami chyba moja ulubiona, bardzo ładnie nawilża, jak wychodzi mi 'skorupa' na twarzy przy lekach, to po tej maseczce jest zniwelowana praktycznie do zera ![]() dziękuję dziewczyny, mega sie ciesze ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- http://www.klublifestyle.pl/upload/t..._Lifestyle.pdf wybiera sie któras z Was jutro do SP? ja jutro może skocze jesli sie wyrobię i zapoluje na wodę avene, lakier z delii, zel pod prysznic palmolive, krem dermedic Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-20 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Ja zazwyczaj kupowałam jakieś przypadkowe, głownie takie z białą glinką.
Teraz mam plan zrobić sobie cynamonową, ale trochę się obawiam, bo dobre recenzje mieszają się z bardzo złymi-> silne właściwości uczulające mogą doprowadzić do naprawdę spustoszeń na twarzy ;< Cytat:
|
|
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuf, ale sie dzisiaj upociłam na rowerze
wyciskałam koszulkę i normalnie leciało ciurkiem xD a pozniej skalpel etraz idę się wykąpać, naloze maske na włosy, wlacze 'labirynt fauna' zjem jogurt naturalny i wsjo chciałam dzisiaj posprzatac i porpasowac, bo w srode rpzychodzi do mnie rpzyjaciolka na cały dzien, ale moze jutro jak wroce z nad wody i od cioci to ejszcze co neico zrobię. Kocham taki wycisk <3
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tu dzis spokoj... kobieto daj znac czy sie zdecydowalas
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

widzisz przyrost, więc masz motywację zapuszczać dalej, wystarczy tylko wyrównywać końcówki i dbać o nie
fajne w IR jest to, że dają prezenty, że często są zniżki podobno 
czyli pozostaje mi sie troche ponudzic 

I to praktycznie wszystko co kupiłam jest do włosów... Maski, odżywki, szampon, mgiełki ochronne itd.... Ale w sumie wszystko mi się powoli kończyło, więc musiałam się zaopatrzyć, ale teraz szlaban na kosmetyki do włosów, bo nie wiem kiedy ja to wszystko zużyję.... Mam tylko jeszcze ochotę na te maski z Bingo, ale nie mam zielonego pojęcia gdzie się w nie mogę zaopatrzyć