|
|
#4771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
Niech ktoś mi powie, bo wyczytałam właśnie że: "Wszyscy, którzy odpowiedzą prawidłowo na wszystkie pytania otrzymają 40% kupon rabatowy na wybrany podkład marki(...)" i wysłałam a później zerknęłam na regulamin:
"5. Warunkiem uczestnictwa jest udzielenie odpowiedzi pytania konkursowe najbliżej godziny 8, 10, 12, 14, 16 – (najdokładniejsi uczestnicy otrzymają pędzel do aplikacji podkładu marki Elite) lub 11, 13, 15, 17, 19 - (najdokładniejsi uczestnicy otrzymają pędzel do aplikacji podkładu marki marki Ecotools), oraz akceptacja całości Regulaminu i wyrażenie przez Uczestnika bezwarunkowej zgody na zastosowanie wszystkich jego postanowień. 6. Wygrywają codziennie osoby, które udzielą prawidłowej odpowiedzi najbliżej godziny 8, 10, 12, 14, 16 (laureaci otrzymają dodatkowo pędzel do aplikacji podkładu marki Elite) oraz 11, 13, 15, 17, 19 (laureaci otrzymają dodatkowo pędzel do aplikacji podkładu marki marki Ecotools)" Edytowane przez Winona Czas edycji: 2012-04-03 o 13:53 |
|
|
|
#4772 |
|
Moderator
|
Piszą że od ceny regularnej.
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy to będzie jakiś unikatowy 'kod na zniżkę' dla danych marek bo tak to będzie można się wymienić
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że Flower Perfection się nie wlicza do promocji z kuponem, bo mam na niego chętkę
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nijak nie kumam tego konkursu
![]() napisane 800 podkładów-a gdzie jest o nich w regulaminie? w regulaminie jest tylko mowa o rabatach dla WSZYSTKICH i dodatkowo 100pędzli dziennie dla tych którzy najbliżej danej godziny wyślą zgłoszenie |
|
|
|
#4776 |
|
Zadomowienie
|
dzięki bo znaleźć nigdzie tego nie mogę
![]() jakie mośki.... dali na zdjęciu Rimmel Match Perfection a teraz czytam, że z Rimmela jest Wake me up. ale w sumie już mi to obojętne, bo zastanawiałam się między Match Perfection a Manhattan Powder Mat, którego też nie ma nie mogli zrobić zdjęcia z kosmetyków, które są nagrodami?no ale doczytałam, że będą też 20% zniżki na pędzle, może z tego uda się skorzystać ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- jest w Rossmannie pędzel do korektora z Ecotools? jeśli tak to orientuje się ktoś w jakiej cenie? Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2012-04-03 o 14:29 |
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
W Rossmannie chyba go nie ma, jest w niektórych SP. Ceny nie pamiętam. Do punktowego tuszowania wyprysków jest średni. Za duży i rozczapierza się przy nakładaniu korektora. Może lepszy by był pod oczy.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4778 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Na co dzień i tak zawsze używam Match Perfection i mam ich w zapasie nawet
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-04-03 o 14:55 |
|
|
|
|
#4779 |
|
Raczkowanie
|
A który z tych podkładów z tego konkursu najbardziej polecacie ?
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4781 |
|
Konto usunięte
|
Cześć.
) Kupiłam dziś w Rossmannie - oprócz truskawkowego podkładu Miss Sporty - laserowy pilnik do paznokci. Naprawdę, jak Boga kocham, nie mam pojęcia, dlaczego go wzięłam. Szłam z zamiarem kupna szklanego pilniczka. Powiedzcie, dobry jest ten mój laserowy? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;33321246]Cześć. ) Kupiłam dziś w Rossmannie - oprócz truskawkowego podkładu Miss Sporty - laserowy pilnik do paznokci. Naprawdę, jak Boga kocham, nie mam pojęcia, dlaczego go wzięłam. Szłam z zamiarem kupna szklanego pilniczka. Powiedzcie, dobry jest ten mój laserowy?hehe Ty nam powiedz ciągle się za nim oglądam. nazwa 'laserowy' bardzo intryguje
|
||
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do normalnych cieni nie próbowałam, ale nie wydaje mi się dobry do tego celu
|
|
#4784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mam za długie paznokcie do tych małych słoiczków i muszę kombinować jak to wyciągać. dzięki za pomysł że też o tym nie pomyślałam. dawno temu wykorzystywałam zwykły syntetyczny pędzelek do cieni ale był zbyt giętki i zaprzestałam, a taki od korektora powinien być super
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Moderator
|
Z CND przyniosłam dziś: żel pod prysznic Lirene antycellulitowy za 3 z groszami, pastę Vademecuum za 3.99 chyba, peeling do mycia twarzy z AA za 5.99, krem do twarzy Isana z urea za 4.99, krem do okolic oczu Rival De Loop za nie pamiętam 5 czy 6 zł i Bi-Es Aqua za 8.99. Dobra cena
Masę rzeczy w CND było, min cała seria Bio Silków z Kożuchowską, odzywki Elseve, szampon Nivea (wszystko te duże), garnier w sztyfcie, tonik z AA, tonik i krem Clean & Clear Morning Energy. Balsamy z AA z pompka po 14.99 i jakieś jeszcze perfmy, ale tu się mało przyglądałam. A i wzięłam herbatkę o smaku truskawki i sernika, truskawka ok, ale gdzie tam czuć sernik? Nie wiem. W każdym bądź razie, smaczna
|
|
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
dla zainteresowanych....
......-25% na zakup 1 dowolnego produktu (nowości) AIR WICK ...... |
|
|
|
#4787 |
|
Moderator
|
O super, na patyczki
|
|
|
|
#4788 |
|
Zadomowienie
|
Dziś odebrałam paczkę od darmowych próbek z Johnson's
![]() Mój TŻ myślał że jestem w ciąży że taką ,,wyprawkę'' dostałam
|
|
#4789 |
|
Moderator
|
O kurna, do mnie też dziś przyszła
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
nothing_matter, tych pędzli do korektora w R nie widziałam, ale są w Superpharm za ok. 18 zł (teraz ze zniżką). ja go używam do korektora mineralnego i nie narzekam
![]() a Buffing brushy u mnie jak nie było, tak nie ma ![]() poza tym, na fali przestawiania się na naturalne kosmetyki kupiłam sobie ostatnio kulkę z Crystala, ale niewiele mi daje.. |
|
|
|
#4791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Jestem nowa na forum i nie za bardzo się jeszcze orientuję, także przepraszam jeśli powtórzę jakieś pytanie ![]() Chciałam zapytać skąd wiecie, że dany produkt jest w CND? To jest gdzieś napisane ?
|
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#4795 |
|
404 Not Found
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3331316 0]Dzisiaj moja mama była u dermatologa (dobrego i znającego się na rzeczy), więc wykorzystałam ją i poprosiłam o wzięcie Crystala i zapytanie się o szkoldliwość.
Dermatolog powiedziała że można używać bez obaw. Posiada on atest środowiska związanego z rakiem piersi i został on uznany za nieszkodliwy dla zdrowia. Mnie taka informacja wystarczy. Chciałam się z Wami podzielić bo wiem że pare stron wstecz była mała dyskusja na te temat. W ogóle wiem że jestem chora ale chciałabym żeby już była nowa gazetka :P[/QUOTE] Dzięki za cenne informacje. |
|
|
|
#4796 |
|
maskott
|
Hah! W końcu udało mi się dorwać ten babydream do brodawek
jak któraś warszawianka jeszcze szuka to zostały bodajże 3sztuki w rossie na ul. stawki (przy piotrze i pawlu).Za to tego nowego ecotoolsa to nigdzie nie ma :/ |
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
ma któraś z Was te patyczki kosmetyczne Cleanic?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Cleani...etyczne,115957 myśle że do poprawek w okolicach oczu lepsze niż takie zwykłe
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko do poprawek w okolicach oczu, ale także przy malowaniu paznokci |
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żałuję niezmiernie, bo takie tam czasem promocje są, że kopara opadajak się w końcu zdenerwuję to na iherb kupię, ponoć taniej z przesyłką można dorwać niż w sklepach w Polsce. tylko stwierdzenie to tyczyło się zestawów pędzli, ciekawe jak z pojedynczymi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

nie mogli zrobić zdjęcia z kosmetyków, które są nagrodami?