|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Cytat:
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, pozostaje czekać do nowego roku
|
|
#4833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
tak, łeb urywa
( jestem w lubelskim )
|
#4836 |
|
Zadomowienie
|
Tak po prostu masakra.
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie okropnie. Nie lubię tego!!!! Chyba własnie takich mocnych wichur sie najbardziej boję !!!!
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
idę chyba spać, bo normalnie aż mnie trzęsie jak posłucham tego, co się dzieje za oknem
jutro zajrzę do Was pewnie dopiero po południu- mam nadzieję, że jeszcze nie będzie nowego wątku ![]() dobrej nocki |
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później czekam z niecierpliwoscia na premiere czwartkowa w stanach i w piatek juz mam
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam do 5 stycznia na Pamiętniki Wampirów strasznie podoba mi się sezon 3
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
ja co prawda nie na terenie PL, ale to co tutaj sie dzieje to masakra az zyc sie nie chce. Najchetniej przespalabym ten okrez zimowy jak niedzwiedz..:P taka wichura jest ok kilku dni, ze nie mam telewizji (talerz jakos sie chyba przekrecil..) . TZ mowil mi, ze jutro to zrobi.. mam nadzieje, bo nie mogam dzisiaj ogladac TzG.. czy dobrze sie domyslam, ze Bilgun nie wygral? oboje mi sie rowno podobali pod wzgledem tanecznym, ale kochalam Bila poczucie humoru ide spac... ten weekend takszybko zecial, ze jutro znowu do pracy:/ TZ nie chcial mi dzisiaj dac zadnego calusa, bo mowil, ze jeszce ode mnie czuc alko dobrze, ze nie wodka tylko Martini + wino w lozeczku sprobuje Go przekonac do calusa na dobranoc slodkich snoow
|
|
|
|
#4842 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny monikazmc, Nika0208, sikoreczka111, maruda80, vermuka zostało nam tylko 5 miesięcy do ślubu
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2011-11-28 o 00:06 |
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wciąga na maksa! Mój TŻ juz ma mnie dosyć, jak oglądamy razem na fox lifie, bo ja już przecież wszystko widziałam i to nie raz, a on nie ma czasu nadrabiać na necie. Zubi akurat w tych ostatnio popularnych serialach o wampirach to ja sie kompletnie nie orientuję. Nawet Zmierzchu ani jednego nie widziałam ![]() A teraz idę spać, więc dobrej nocki Wam życzę
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś mojego Tz dzisiaj długo nie ma ;/ |
|
|
|
|
#4845 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki ja już zmykam, kolorowych snów życzę do usłyszonka
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zostałam sama a więc też już spadam... Dobranoc
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2011-11-28 o 01:01 |
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Kurde tak wieje i oczywiscie mi się musiało trafić okno z wadą.okna wymienione rok temu takie dobre miały być dobrej firmy i co gdzieś jest nieszczelności i piszczy wiatr. A że mam zachodnie okna i wiatr też jest zachodni to mi to przypomina bzyczenie komara tylko głośniejsze. A aktualnie cierpię na brak wolnego łóżka w domu i nie mam gdzie się przenieść ![]() Co do GA to rok temu we wrześniu jak jeszcze miałam wolne od uczelni nie miałam co ze sobą zrobić bo TŻ zaczął pracować a ja się nudziłam w domu. I akurat na polsacie leciało i tak obejrzałam dwa odcinki potem ściągnęłam sobie i szybciutko obejrzałam. Teraz czekam co tydzień na nowy odcinek choć nie przeczę że na polska wersję też czekam bo u mnie z angielskim to tak średnio czasem nie nadążam a napisy też czasem są kiepskiej jakości. Ale zauważyłam że tłumaczenia między polsatem a foxlife się różnią. Bo czasem jak nie mam nic w tv to losuje jakiś pierwszy lepszy odcinek i zdarza się że potem w którejś z tv leci i pojedyncze słowa się różnią ale zdanie ma już inny sens. A nie powiem akcja się rozkręca ale szkoda mi Altman sobie babka ułożyła życie a tu dupa. No to nie ma jak napisać do was o 4 nad ranem ![]() Niech ten wiatr się uciszy bo chce spać
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, ja muszę powiedzieć, że się przełamałam...
wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie kilka rzeczy...ale weszłam też do salonu z sukniami ślubnymi iiiiiii.................. ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ................. oczywiście nie kupiłam sobie sukni ślubnej!!!!!! Jednak nie żałuję, bo kupiłam pończochy ( nie nosiłam nigdy) i podwiązkę. Zaczęłam nie od tej strony ale i tak się cieszę, że się przełamałam i cokolwiek kupiłam. |
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
jestem niewyspana budziłam się co pół godziny tak u mnie wiało że parapety podrywało do góry i ja od razu na nogach strasznie było a dzisiaj jak z samego rana musiałam iść na autobus to tylko się rozglądałam żeby jakaś gałąź mi na łeb nie spadła koszmar a dziś nie lepiej dziewczynom, którym zostało 5 miesięcy
|
#4850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Wietrzysko straszne, aż łeb chce urwać. Jedyny plus tego to to, że jest ciepło. Ale w nocy to spałam na czujce, bo okna mam od zachodu i wiatr je prawie wpychał do środka. Boję się tego bardziej jak burzy, gdy jestem sama. Cytat:
Cytat:
Teraz to już co jakiś czas nam się tu będziesz chwaliła jakimś nowym ślubnym nabytkiem Też tak miałam... nic, nic, nic, aż w końcu zaczęłam pomału i sie kręci
|
||
|
|
|
#4851 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Dziewczątka
Cytat:
![]() Cytat:
Podejrzewam, że jeśli weźmiemy opcję 2 podróży, to wtedy będziemy polować na dobrego lasta i kto wie, gdzie nas samoloty poniosą... ![]() Cytat:
ale możliwe, że zostawimy sobie taką objazdówkę na następny jeszcze rok - a może poczekamy na zakup trochę nowszego samochodu ![]() Cytat:
![]() W ogóle czas chyba pomyśleć, kto będzie nowy wątek zakładał... Jakieś chętne? ![]() Oj, przeokropnie.. całą noc nie mogłam spać, bo ciągle coś się tłukło i wiatr uderzał o okna, paskudnie.. dziś też wieje, ale chyba nie aż tak, jak w nocy. Cytat:
Po każdym odcinku zastanawiamy się, co u licha oni jeszcze mogą wymyślić i za każdym razem jakieś niezłe zaskoczenie - ten serial zrobił się naprawdę świetny Po każdym odcinku tyle fabuły mamy w głowie, że jakbyśmy z 5 odcinków każdego innego serialu obejrzeli ![]() Cytat:
![]() A ja dziś... 8 mdś Cytat:
Pończochy jeśli samonośne, to polecam, dla mnie są mega wygodne i do długiej kiecki już w życiu nie włożę rajstop, no chyba, że by było zimno Ale latem pończochy to rewelacja Ale proponuję ponosić najpierw i sprawdzić, bo jeśli masz chudziutkie uda, to mogą Ci się zsuwać. Chyba, ze kupiłaś na pasie, no to nie znam się na takich, ale ja bym takich nie chciała raczej. Moje uda wytrzymują jak najbardziej ![]() Lecę do pracki, miłego dzionka
|
|
#4852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chatka - ja również, ale ten czas leci
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
za 8 miesięcy do ślubu ależ ten czas zapiernicza a nie tak dawno praktycznie każda z nas miała ponad rok
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() u mnie też strasznie wiało, a ja w dodatku się poprztykałam z TŻ-em i nie miałam się do kogo przytulić ![]() za coraz mniej dni do ślubu
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() ale mam nerwa !!!! jak szukalam pracy to przez 3 miesiace nic nie bylo, zero odzewu ;/ teraz pracuje jako niania - na umowe to mi rano babka dzwoni z jakiegos osrodka ze poszukuja wychowawcy internatu na ten rok szkolny ![]() podziekowalam im. Po pierwsze dopiero co podpisalam umowe jako ninia i chciala tam zostac dopoki skoncze podyplomowke ( jeszcze rok), a po 2 to nie widze sie z gimnazjalistami w internacie oni by mnie wykonczyli, sama jak dziecko wygladam.Co o tym myslicie? dobrze zrobiłam? teraz mysle co za glupia dupa ze mnie;/ bym miala normalna prace ( o ile by mnie tam wzieli i bym sobie poradzila) .... Ale z drugiej strony bym na lodzie zostawila ta rodzinke u ktorej pilnuje malej. Fajnie mi jest u nich.
|
#4857 |
|
Zadomowienie
|
ja pamiętam jaka byłam zła na mojego TŻ, że on chce ślub dopiero w 2012, a teraz to myślę, że to JUŻ !! TUŻ TUŻ
|
#4858 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() Ja też mam dziś 8 miesięcy do ślubu Czytałam Was troszkę wczoraj wieczorem, ale nie mogłam odpisać, bo mi TŻ marudził... Chatko: Niezła okazja z tą Szwecją, więc lećcie, a egzotyka nie ucieknie i tam też na pewno dotrzecie Bolerka: dla mnie są tragiczne, a do tego często sprzedawczynie wciskają satynowe i mówią, że jest ono uniwersalne - ja chcę tiulowe "coś" na ramionach mieć, bo do mojej sukni pasuje idealnie (według pani z salonu wcale)... Cały weekend spędziłam z TŻem i to był jeden z Naszych najpiękniejszych i najlepszych weekendów w ostatnim czasie Planowaliśmy, jak urządzimy Nasze poddasze, bo właśnie tam, gdzie będziemy mieszkać po ślubie, śpię u TŻa, gdy u Niego jestem i mamy piękną koncepcję na to wszystko Lecę teraz po TŻa, z Nim do miasta no i do pracy |
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie po małej nieobecności
ja to jestem hardkorem zapomniałam o andrzejkach i siedzielismy z tżtem w domu
|
#4860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam na Przed Świtem - i powiem, że extra extra extra Wiem, kino małoambitne, ale dałam się wciągnąć wampiromanii. Oczywiście jestem w teamie Jacob |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

ale oni mają chyba co roku taka przerwę w tym czasie bo święta
doczekac się nie mogę bo oryginalna wersja (love actually) to mój uuukochany film świąteczny
cieszę się, że do Was dołączyłam
raźniej się czuję, kiedy wiem, że jesteście i mogę na Was liczyć
ślub 28.04.2012

dobrze, ze nie wodka tylko Martini + wino