Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 17 32,08%
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy 1 1,89%
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! 5 9,43%
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. 0 0%
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! 3 5,66%
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. 0 0%
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. 0 0%
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. 2 3,77%
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. 0 0%
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. 18 33,96%
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. 0 0%
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! 2 3,77%
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. 3 5,66%
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. 2 3,77%
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. 0 0%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 20:13   #4831
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Jestesmy.......

Matko i corko co za koszmar!

wchodzimy a tam tabun dzieci

przed nami 7 za nami 10

bo jednego lekarza nie bylo i wszyscy do naszego czekali...

ale Igorzasty byl grzeczny i nie plakal ani jak czekalismy ani jak bylismy u doktora.
Doktor zrobil usg i mowi ze musi sie mu przyjrzec z katownikiem bo cos mu nie gra....myslalam ze dostane zawalu chcialo mi sie plakac zrobilo mi sie goraco a on mowi: Wszystko okej mozecie przyjsc dopiero 7-8 mc.....

Dziekuje wiec za kciukasy
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:13   #4832
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Nasza pediatra mówiła, ze po pół roku można spróbować z normalnym mlekiem, ale pomalutku. Ja lubie Nutre ze względu na cenę. No ale zobaczymy w przyszłym tygodniu. Bo ostatnio przebąkiwała, ze może jednak zostać na Nutrze. Bo z jednej strony żal mi, ze Agata musi pić takie śmierdzące mleko.

Da Karo tak to podyplomówka

Moje dziecie właśnie awanturuje się z ojcem

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:14   #4833
Marina1
Zakorzenienie

Aha, no i przede wszystkim b. dziękuje Wam za te miłe słowa, ale ja oczywiście mam masę kompleksów. Dziękuję kochane!

Kurcze pisałam posta wcześniej, ale M. mi wyłączył ze swoją debilną grą ;/
Odpisywałam chyba Carmelce, że mi poszło całe opakowanie ( a miałam dzielone 60 ml ). Imy zaczęliśmy o 21 a skończyliśmy dobrze koło 24...

dziubku co się stało ??? coś nie tak? cyto ?

a z mlekiem masz rację, ale ja jeśli już to przejdę na tego Hippa Combiotik, bo ha jest takie drogie...a na Hipp dużo promocji.

ale mi się we łbie kręci. I mnie tak jakoś dziwnie boli. Od razu mi się Hanka z M jak Miłość przypomina

właśnie Scio, mam identyczne odczucia.
A mogę nieśmiało zapytać Ciebie Scio jaką robisz podyplomówkę ?

Muszę się wam przyznać, że od kilku dni daję maluchowi raz w ciągu dnia kaszkę mleczno-ryżową. Czyli ma zwykłe MM. No i nie zauważyłam skutków ubocznych. Pediatra mi kazała jako próbę przed zwykłym MM .
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-12-14 o 20:18
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:14   #4834
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Scio nutrę normalnie je.
Zrobiliśmy testy w zasadzie z przymusu, bo pediatra do której chodzimy prywatnie już boi się wypisywać bez zaświadczenia od alergologa.
Poszliśmy do alergologa na nfz, baba powiedziała że ona na ładne oczy nic nie wypisuje i też musi mieć dokument na jakiej podstawie wystawia zaświadczenie i kazała nam zrobić przeciwciała. Ale pokazywałam jej zdjęcia jak Sara wyglądała cała w krostach.
Powiedziała tak:" jak wyjdzie w badaniach alergia to macie szczęście, wystawię zaświadczenie. Jak nie wyjdzie to niech pediatra decyduje co dalej"
Wywnioskowałam, że ona bardzo dobrze wie że badania nie miarodajne, tylko jakieś j.bane przepisy ich trzymają. Chory kraj
Patiku a moze idz prywatnie jeszcze do alergologa??

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Czy na gorączkę podać małej pół czopka czy całego ?????

Dziubek co sie stało????
Brunetko a jak jest na opakowaniiu?? Mysle, ze caly czopek ale jak dzielisz to nie na szerokosc tylko wzdluz, bo substancja zawarta w czopku, moze byc rozlozona np. tylko na dole albo tylko na gorze.

Biedny Igus.
Telik wiesz juz cos??
Gratuluje miesiecznic, dla chorych dzieciaczkow zdrowka. Ktos byl u ortopedy, zdawac relacje

U nas dziisaj noc byla straszna, maly budzil sie co godzina. Wiecie jak wygladam?? Teraz juz spi.
Stary 2011-12-14, 20:16   #4835
DaKaro
Zadomowienie

Brunetko zalezy jakie masz czopki, stosuje sie 10mg na kg masy ciala dziecka. Ale cos boli po szczepieniu?

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:20   #4836
Marina1
Zakorzenienie

Brunetko ja dawałam Paracetamol całego czopa po szczepieniu na temperaturę
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:21   #4837
brunetka2000
Zakorzenienie

Kajool, DaKaro, Marina dziękuję kochane , bo już myślałam, że odpisuje się tutaj tylko wybranym osobom !

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-12-14 o 20:24
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:27   #4838
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Telik wiesz juz cos??
Gratuluje miesiecznic, dla chorych dzieciaczkow zdrowka. Ktos byl u ortopedy, zdawac relacje

U nas dziisaj noc byla straszna, maly budzil sie co godzina. Wiecie jak wygladam?? Teraz juz spi.
Jutro bede cos wiedziała, dziękuję za pamięć

a myślisz że to skok, czy coś innego?
Stary 2011-12-14, 20:43   #4839
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Brunetko ja mam paracetamol farmina 50 i dawałam całego ale szczerze mówiąc kupiłam ostatnio nurofen w syropie i lepiej działa i wygodniej aplikuje.
Marina robię edukację przedszkolna i wczesnoszkolna
pisze z telefonu

Agatka jest już z nami
Stary 2011-12-14, 20:46   #4840
zanetaa88
Zakorzenienie

No i co.
Kolejna próba z MM
i mogę sobie je wsadzić w
chciałam grzecznie najpierw UU a potem MM,
a moje dziecko od razu foch na MM .

W ogóle spróbowałam te bebiko,
wstrętne jakiś osad czy cos nie dobrego.

Jutro podam w butelce moje mleko i sprawdzę,
czy chodzi o butelkę czy o nie smaczne mleczko.

Marina Ty to jesteś dżagaaa !

Dziubek pisz szybko !?

Brunetka wiesz, że nie wiem ile się daje czopka. Kiedyś o to pytałam, ale nie pamiętam. Mam jakiś w lodówce,ale sama nawet nie wiem jaki..Ile Ala ma gorączki?

NEROLKA KAJ ŻECH JEEEE ? JACIEEE ?! KOLINA?WODAUQA ?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:47   #4841
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Jestem w koncu....

Mala mi padła po kąpieli o godzinę za wczesnie. Mam nadzieje ze pobudki o 6 nie bedzie

Brunetka co do czopkow to jak dziewczyny piszą. 10 mg na każdy kg czyli u Alicji jak waży ponad 7 kg ( bo tak wyczytalam ostatnio) ja bym dała 1,5 czopka (oczywiscie tych po 50 mg)
Moja Mala tez w ostatni piątek ważyła Juz 7450 rosnie w oczach

Dziubku napisz co sie stało bo zmartwilas mnie bardzo. Mam nadzieje ze nie jest to nic groźnego.

I małe pytanko. Kiedy przechodzilyscie na pieluchy 4? Tak jak pisałam Wiki waży ponad 7 kg. Trójki są na nią tak na styk ale boje sie ze czwórki moga byc za duże i beda przeciekac.

Ide Troche ogarnąć pobojowisko w kuchni. Ale jeszcze tu wrócę .... Bójcie sie
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:48   #4842
Natka_
Zakorzenienie

Dziubku co się dzieje?

Brunetko z tego co mi wiadomo to jest jakaś określona dawka. Ja jeszcze nie podawałam więc nie pomogę.
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:50   #4843
CookieMonsters
Rozeznanie

Heeeeeeeeeeeeja Hooooooooooooo
Jestem o nietypowej dla siebie porze.Mała już po kąpieli i śpi- daje jej max 2 h i się obudzi, bo tak wczśnie nigdy nie szła spać... dzisiaj wcześniej, bo Marcin pojechał sobie gdzies, a uparl sie, ze przy kapieli chce byc.
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:50   #4844
Natka_
Zakorzenienie

Marina ale z Ciebie laska! Efekt super, ja już się swojego doczekać nie mogę!
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:51   #4845
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a ja mam doła...byłam u gina ...

ojjj...co się stało?

My po kąpieli, mały śpi....od dłuższego czasu kąpiel wygląda tak że z wody w wanience co najmniej 1/4 ląduje na ścianach i podłodze, a 1/4 na matce ale jakie dziecko szczęśliwe że tak chlapie

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:53   #4846
zanetaa88
Zakorzenienie

Stronczek Ja już kupiłam 4 DADY. Mam wrażenie, że 3 są za małe. Emilie ma po nich odciski no i kito za duże,bo ledwo chowam na boczek ten nie rzep,tylko to co z przodu jest - nie wiem jak to nazwać, pasek?4 leżą zdecydowanie lepiej i wyżej, co u mnie jest bardzo ważne

Stary 2011-12-14, 20:55   #4847
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Stronczku Agata tydzień temu ważyła 7kg i od dziś jesteśmy na 4

Agatka jest już z nami
Stary 2011-12-14, 20:56   #4848
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

ojjj...co się stało?

My po kąpieli, mały śpi....od dłuższego czasu kąpiel wygląda tak że z wody w wanience co najmniej 1/4 ląduje na ścianach i podłodze, a 1/4 na matce ale jakie dziecko szczęśliwe że tak chlapie
Dlatego, Ja nalewam do dużej wanny wody i Emilie chlapie jak chce i robi co chce wcześniej wstawiałam wanienkę do wanny,ale mam już ją za mała a tak Emilie sobie nawet poleży z 3 min an brzuszku i udaje że pływa trochę kręgosłup boli,ale nie trwa to pół godziny więc wytrzymuje no i kucam przy wannie. Zaczęłam od wczoraj i patent z dużą wanna się spisuje

Stary 2011-12-14, 21:02   #4849
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Jestesmy.......

przed nami 7 za nami 10

ale Igorzasty byl grzeczny i nie plakal ani jak czekalismy ani jak bylismy u doktora.
Doktor zrobil usg i mowi ze musi sie mu przyjrzec z katownikiem bo cos mu nie gra....myslalam ze dostane zawalu chcialo mi sie plakac zrobilo mi sie goraco a on mowi: Wszystko okej mozecie przyjsc dopiero 7-8 mc.....

u nas też super
bioderka zdrowe, ale dla zasady za 2 miesiące trzeba przyjść
dziękuję za kciuki, są mega pomocne

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:07   #4850
DaKaro
Zadomowienie

Jak juz szukamy zaginionych: Beatka Madziaranew Agni???

Malwi zjadla z dwoch piersi: lewej, prawej, jeszcze raz lewej...placz. Zrobiam MM - z placzem zjazdla 90ml, usnela na 20 minut, po obudzeniu znowu placz, teraz znowu dojada z UU.... Nie rozumiem, az tyle potrzebuje?

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:08   #4851
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dlatego, Ja nalewam do dużej wanny wody i Emilie chlapie jak chce i robi co chce wcześniej wstawiałam wanienkę do wanny,ale mam już ją za mała a tak Emilie sobie nawet poleży z 3 min an brzuszku i udaje że pływa trochę kręgosłup boli,ale nie trwa to pół godziny więc wytrzymuje no i kucam przy wannie. Zaczęłam od wczoraj i patent z dużą wanna się spisuje

nie mam wanny w domu
serio....kilka lat temu rodzice robili remont no i wanny wywalili, wstawili kabiny prysznicowe...
więc chyba niedługo przerobimy z powrotem na wanny

ehh.....szefostwo mojego męża dba o to żeby się z rodziną nie nudzili....TŻ na weekendy przyjeżdża to teraz im jeszcze sobotę pracującą zrobili więc będzie w domu pewnie z dobę w tym tygodniu...

no nic, zmykam spać, dobranoc!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:12   #4852
youyou
Zakorzenienie

Lila padła znowu jak mucha, wypiła tylko 60ml ale zjadła wcześniej cały słoiczek śliwek więc może nie była zbyt głodna... Zobacyzmy jak pośpi..

Marina Ty i kompleksy??? jak patrzę na Ciebie to ja wpadam w kompleksy

Co do pampków to my od jakiś 2 tygodni jesteśmy na 4-kach, a Lila wazy coś ponad 7kg, może 7,5kg,. 3 były za krótkie.

dziubek co się dzieje??

Ja jutro zrobię sobe mały relaksik, został mi do wykorzystania voucher do salonu SPA Clarinsa i jade sobie jakiś zabieg na twarz zrobić

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-12-14 o 21:13
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:16   #4853
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
NEROLKA KAJ ŻECH JEEEE ? JACIEEE ?! KOLINA?WODAUQA ?!
Jestem, jestem! Czytam zza krzaka jak jakiś zboczek a do pisania weny brak, ale nie bijcie, poprawię się!

dla pięknej Marinki i duuużego Igora!

My po pierwszej dyni i ziemniakiem - dla mnie okropieństwo, Zośka chciała więcej i więcej

Pozdrawiam!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:19   #4854
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

nie mam wanny w domu
serio....kilka lat temu rodzice robili remont no i wanny wywalili, wstawili kabiny prysznicowe...
więc chyba niedługo przerobimy z powrotem na wanny

ehh.....szefostwo mojego męża dba o to żeby się z rodziną nie nudzili....TŻ na weekendy przyjeżdża to teraz im jeszcze sobotę pracującą zrobili więc będzie w domu pewnie z dobę w tym tygodniu...

no nic, zmykam spać, dobranoc!
Nie ma możliwości nalana do brodzika pod prysznicem?
czy go nie macie ? JAk ie to wiesz co myślę, kupić taką piaskownicę i wsadzić pod prysznic i nalać wody. Ona jest szeroka i głęboka ?

ale mam pomysła

NIc laski idę nynać.
Moja dama wyznacza godziny spania,
a chce chociaż coś pospać.
Oooooo.
Trzymajcie kciuki aby do tygodnia zaczeła spać dłużej,
bez pobudki ?

Daje czas do tygodnia bo pewnie z nocy na noc tego nie zrobi

Stary 2011-12-14, 21:26   #4855
dziubek79
Zakorzenienie

Brunetka,Marinka,Żanetka, Stronczek, Natka, Ania,YouYou

napisałam w klubie...
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:39   #4856
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Aniu ją też nie mam wanny ale planuje kupić A. Miskę i w brodziku ją kąpać ale to jak zacznie siedzieć na razie tak jak u Was woda wszędzie

Agatka jest już z nami
Stary 2011-12-14, 21:40   #4857
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Zaneta, Scio, Youyou dziekuje za odzew. Skonczymy ta pake pieluch co mamy i przechodzimy na 4 w takim razie.

Lece do klubu...
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:48   #4858
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Zaneta, Scio, Youyou dziekuje za odzew. Skonczymy ta pake pieluch co mamy i przechodzimy na 4 w takim razie.

Lece do klubu...
Steonczku miałam pisać, my już jesteśmy na 4+ (ale tylko pampers ma ten dodatkowy rozmiar z tego co wiem ) . Jakieś 2-3 tygodnie już używamy a 4 zaczęliśmy z 1,5 miesiąca temu
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:16   #4859
piwnooka77
Raczkowanie

Witam,
Chwilę mnie nie było (czyt. dwa dni) a tu tyle stron do nadrobienia...eh...
Coś ostatnio czasu mi brakuje. Do tego wczoraj potwornie bolały mnie plecy (na wysokości łopatek) - dzisiaj na szczęście już lepiej - chyba przeforsowałam się ćwicząc i padałam ok. 22, aż się mąż zdziwił.
A Helenka jak jest wciąż tak samo rozkoszna, codziennie czymś zaskakuje, ostatnio upodobała sobie robić mały bałagan podczas zmiany pieluchy - na komodzie obok przewijaka leży mała kupka z pieluchami i ona za każdym razem sięga do niej i wybiera sobie pieluszkę - rozwalając przy tym stosik.
Dzisiaj byłyśmy w CH i była mega grzeczna, do wszystkich się uśmiechała i wytrzymała bez jedzenia przez ponad 3 godziny (dlaczego w nocy tyle nie wytrzymuje..? )

no dobra idę nadrabiać, chociaż nie wiem czy dam radę...
piwnooka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:26   #4860
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
Największa w Polsce dziewczynka przyszła na świat we wtorek w jednym z gdańskich szpitali. Waży blisko 7 kg i mierzy 69 cm.

: brzydal:

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja tam twierdze ze to normalne... ja tez od kiedy mam dzieci to mogłabym w celibacie nawet żyć... zwyczajnie nie mam ochoty/sił/nastroju/czasu... aż sie zastanawiam JAK zrobiłam kinge skoro tak mi sie nie chciało sexić

Cytat:
zabierzcie od mnie dziecko albo zabierzcie mnie do wariatkowa, chetnie wbije sie w kaftanik
Mnie też

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
wzięłam 2 paczki trójek, bo w domu miałam jeszcze jedną i 5 paczek czwórek
Ja kupiłam 3 paczki trójek i 6 paczek czwórek

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziewczyny wrzucam zdjęcia po prostowaniu, japy mojej całkiem nie widać, przed wrzucę tez, jak m. wróci z roboty. Sama se robiłam.
Pięknaś
Ja też sobie zrobię, o!
Dziś prostowałam prostownicą i mam dość, ręce poparzone, nie chce mi się już po każdym myciu prostować, żeby wyglądać jak człowiek.
Ale to dopiero jak skończę karmić UU.

Cytat:
Marina a po co Ci makijaż! U Ciebie nie ma co poprawiać. Naturalne piękno

Agadus ja też mam szampon biovax i maskę. Ale nigdy dobrze nie mogę tego spłukać z długich włosów, 10 minut leci woda a potem i tak mam źle spłukane i takie dziwne na czubku głowy, jakby przetłuszczone.
Używam zwykłego szamponu pokrzywowego i zakupiłam radical ampułki, mgiełkę i odzywkę bez spłukiwania.
radical ampułki, mgiełkę i odzywkę bez spłukiwania. - gdzie to się kupuje?

Cytat:
ja moge isc do alergologa, ale niech nie daj boze nie da mi zaswiadczenia i Zuzka bedzie musiala miec mleko ktore jej bedzie szkodzilo.. bo ja caly czas pamietam pierwszych 6 tygodni..to biedny ten czlowiek z gardla mu to zaswiadczenie wyrwe, a dziecku nie dam krzywdy zrobic. juz ZADEN lekarz nie bedzie mi na dziecku eksperymentowal. niuech se gdzies wsadza swoje madrosci razem z delicolami, biogaiami, debribatami i innym cholerstwem. nie chcialo sie dac skierowan na poczatku, tylko dzieciaka lekami faszerowac, to teraz latwo ze mna nie beda mieli. o
Grunt to się nie dać!

Cytat:
Cudowne wieczory spędzam z tż.
On przed tv, ja przed kompem...zero rozmowy.
Idę chyba spać.
Zajrzę do lodówki jeszcze.
Mój TŻ ostatnio później z pracy wraca,
na święta więcej towaru idzie i dłużej mu schodzi.
Wraca to najczęściej kąpiemy Małego,
później on idzie na kompa (tż)
a ja karmię.
TŻ idzie spać to ja się myję, sprawdzę neta i tak w koło macieja.
Czasem jak przychodzę od karmienia, chcę na neta usiąść to tą pyta "oglądamy co?" nosz kur...

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a ja mam doła...byłam u gina ...
Ke pasa?
Edit. ide do klubu.

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Jestesmy.......

przed nami 7 za nami 10

Lekarze to potrafią atmosferę zrobić
Moja lekarka to wiecznie jakieś dziwne westchnienia czyni....
Brawa dla Igorka

I dla Marinowego Igorka Rogiego też brawa, za pół roczku !

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Pokłóciłam się z TŻ
Wkurzył mnie strasznie.

Radek dziś znowu dał mi w kość,
jestem taka zmęczona,
nerwy mi puściły, pofiksowałam trochę a ten (tż) mnie upominać chamsko zaczął
to była płachta na byka!

Nie odzywam się do niego,
poszedł spać,
przynajmniej seks mnie ominie
Ide do klubu i do spania.

A i Żanetka współczuję pobudek.
Radek tak wstawał przez jakiś czas.... Ale pamiętam, że wtedy Emilie Ci długo spała. Ale ci zazdrościłam
Emi się unormuje, pewnie ma skok.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

A i słyszałam w radio, że od nowego roku mają być pneumokoki obowiązkowe, bezpłatne.
Słyszała któraś?

Dobranoc.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości