Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz. VIII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ci motoryzacja? Do陰cz do forum Auto Marianna, podziel si swoj pasj i wiedz.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2013-03-09, 18:35   #4831
Kasienka1231
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 192
Dot.: Dla przysz造ch, obecnych i przesz造ch Kursantek - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Poka wiadomo嗆
A ja dalej je盥輳 Lk Zapisa豉m si na kurs chyba w wakacje, ale mia豉m 陰cznie trzy przerwy w jazdach, z czego ostatnia trwa豉 3m-ce (po drugim niezdanym egzaminie si za豉ma豉m i jako pod鈍iadomie robi豉m wszystko, 瞠by nie zapisa si na trzeci termin).

No i si zapisa豉m w czwartek... W MORDzie by造 pustki nacisn窸am guzik, 瞠by dosta numerek i w tym samym momencie m鎩 numerek wyskoczy przy jednym z 3 wolnych okienek. NIKT nie czeka w kolejce ani NIKT nie sta przy 瘸dnym okienku. By czwartek, a terminy na praktyczny by造 ju na poniedzia貫k
Przysi璕am, 瞠 mia豉m wra瞠nie, 瞠 chyba mi si to 郾i. Zapisa豉m si w ko鎍u na 鈔od, 瞠by mie czas jeszcze po trzymiesi璚znej przerwie troch sobie poje寮zi.

Nie wiem czy to wina tej nowej teorii, ale mam nadziej, 瞠 jeszcze troch potrwa taki stan rzeczy, bo mam star teori wa積 do po這wy maja i jak mam nie zda, to przynajmniej jeszcze na kilka termin闚 uda mi si do maja zapisa, zanim teoria straci wa積o嗆. Wcze郾iej, to mia豉bym do tego czasu mo瞠 dwa terminy.
Ja w 鈔od by豉m zapisa si na kolejny praktyczny, te by這 pusto, ale termin dosta豉m za nieca貫 3 tygodnie.

Cytat:

Nie zak豉dam, 瞠 nie zdam, ale staram si te nie nastawia, 瞠 zdam. Na pierwszy termin sz豉m z nastawieniem: jak zdam to super, jak nie to trudno, to tylko pierwsza pr鏏a. Na drugi termin my郵a豉m sobie za to: zdam na pewno, nie ma co zak豉da, 瞠 nie zdam, musi si uda itp... I przez to jak nie zda豉m, to mia豉m straszn za豉mk (st康 taka przerwa...)
A teraz id znowu do嗆 neutralnie, czuj, 瞠 umiem je寮zi, nie stresowa豉m si ani troszk w trakcie jazd po przerwie - jak zdam, to oczywi軼ie super, ale jak nie, to oby na kolejny termin dalej nie by這 czekania
Ja te nastawi豉m si, 瞠 teraz to ju na pewno zdam nawet nie stresowa豉m si tak bardzo, ale i tak nic z tego nie wysz這 Miejmy nadziej, 瞠 kolejny b璠zie tym szcz窷liwym, ostatnim

Edytowane przez Kasienka1231
Czas edycji: 2013-03-09 o 18:39
Kasienka1231 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:12   #4832
lagerfeldised
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 931

Cytat:
Napisane przez Kasienka1231 Poka wiadomo嗆
Ja w 鈔od by豉m zapisa si na kolejny praktyczny, te by這 pusto, ale termin dosta豉m za nieca貫 3 tygodnie.

Ja te nastawi豉m si, 瞠 teraz to ju na pewno zdam nawet nie stresowa豉m si tak bardzo, ale i tak nic z tego nie wysz這 Miejmy nadziej, 瞠 kolejny b璠zie tym szcz窷liwym, ostatnim
Ciekawe z czego to wynika, 瞠 ja by豉m si zapisywa dzie p騧niej, a termin by ju na 11.03, a Tobie zaproponowali dopiero za 3 tygodnie Jakbym to ja by豉 dzie wcze郾iej, to jeszcze jako logicznie mia這by sens, 瞠 tego jednego dnia wszystkie pozajmowali, ale na odwr鏒? W przeci庵u dnia nagle si pozwalnia造 terminy? Ciekawe jak to tam funkcjonuje

M闚imy obie o kat. B?

Edytowane przez lagerfeldised
Czas edycji: 2013-03-09 o 21:14
lagerfeldised jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:09   #4833
Kasienka1231
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 192

Cytat:
Ciekawe z czego to wynika, 瞠 ja by豉m si zapisywa dzie p騧niej, a termin by ju na 11.03, a Tobie zaproponowali dopiero za 3 tygodnie Jakbym to ja by豉 dzie wcze郾iej, to jeszcze jako logicznie mia這by sens, 瞠 tego jednego dnia wszystkie pozajmowali, ale na odwr鏒? W przeci庵u dnia nagle si pozwalnia造 terminy? Ciekawe jak to tam funkcjonuje

M闚imy obie o kat. B?
Tak kat. B. My郵, 瞠 to zale篡 od tego kt鏎y to egzamin. Ja b璠 pr鏏owa ju 5? raz Moja znajoma na 4 egzamin dosta豉 termin po oko這 tygodniu.
Kasienka1231 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-10, 14:21   #4834
Frutti
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 12 553

Pierwszy egzamin, po zdanej teorii musi odby si do 7 dni dlatego trzymaj miejsca dla tych, kt鏎zy zdadz teori. Ci kt鏎zy pr鏏uj kolejny raz nie maj tak dobrze.
Stary 2013-03-10, 16:06   #4835
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Frutti Poka wiadomo嗆

Pierwszy egzamin, po zdanej teorii musi odby si do 7 dni dlatego trzymaj miejsca dla tych, kt鏎zy zdadz teori. Ci kt鏎zy pr鏏uj kolejny raz nie maj tak dobrze.
Nie wydaje mi si 瞠by o to chodzi這. To nie b璠zie m鎩 pierwszy egzamin, tylko tak jak ju pisa豉m kilka razy - trzeci.

Pierwszy mia豉m 陰czony, wi璚 nie wiem
Stary 2013-03-13, 21:55   #4836
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Nie wydaje mi si 瞠by o to chodzi這. To nie b璠zie m鎩 pierwszy egzamin, tylko tak jak ju pisa豉m kilka razy - trzeci.

Pierwszy mia豉m 陰czony, wi璚 nie wiem
ZDAxM!

Ale nawet nie mia豉m momentu, w kt鏎ym bym mog豉 si troch nacieszy. Wyobra瘸豉m sobie, 瞠 jak zdam, to wysi康 z samochodu i zaczn skaka z rado軼i, a tu ju pod MORDem, po informacji, 瞠 wynik pozytywny, ch這p zacz掖 po mnie jecha na ca貫go. Podsumowuj帷 - 瞠 je盥輳 tragicznie i w og鏊e nie powinnam zda, 瞠 jak nie wezm jeszcze (najlepiej z instruktorem) kogo do nauki, tylko wsi康 sama, to zaraz si rozwal, 瞠 powinnam obla, ale on co tam za p騧no mi m闚i, 瞠 za ma這 zmieniam biegi, niedynamicznie (znowu!), za p騧no albo za wcze郾ie kierunkowskazy i 瞠 nie wiem kiedy jestem na jednokierunkowych (tu akurat ma racje, bo tylko jednej by豉m pewna i pojecha豉m w lewo do osi). Najgorsze jest to, 瞠 ja mia豉m w trakcie egzaminu wra瞠nie, 瞠 on jest bardzo mi造 (nawet zapyta mnie gdzie wol jecha, gdzie si mniej stresuj) i 瞠 jakby chcia, to w paru sytuacjach m鏬 by mnie obla, albo przynajmniej ostro mi zwr鏂i uwag, a on sobie tylko siedzia rozwalony w fotelu i mia豉m wra瞠nie, 瞠 wszystko jest dobrze. A tu nagle taka "wi您anka"....

Da這 to efekt taki, 瞠 wysz豉m z MORDu z papierkiem z literk"P" ale by豉m zaryczana i ledwo m闚i豉m przez telefon, 瞠 zda豉m (emocje zrobi造 swoje).

No ale c騜... Zdane. Teraz musz powoli zacz望 pyta co z samochodem

Czas edycji: 2013-03-13 o 21:58
Stary 2013-03-13, 21:57   #4837
WhiteCherry
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 19 328

Cytat:
ZDAxM!

Ale nawet nie mia豉m momentu, w kt鏎ym bym mog豉 si troch nacieszy. Wyobra瘸豉m sobie, 瞠 jak zdam, to wysi康 z samochodu i zaczn skaka z rado軼i, a tu ju pod MORDem, po informacji, 瞠 wynik pozytywny, ch這p zacz掖 po mnie jecha na ca貫go. Podsumowuj帷 - 瞠 je盥輳 tragicznie i w og鏊e nie powinnam zda, 瞠 jak nie wezm jeszcze (najlepiej z instruktorem) kogo do nauki, tylko wsi康 sama, to zaraz si rozwal, 瞠 powinnam obla, ale on co tam za p騧no mi m闚i, 瞠 za ma這 zmieniam biegi, niedynamicznie (znowu!), za p騧no albo za wcze郾ie kierunkowskazy i 瞠 nie wiem kiedy jestem na jednokierunkowych (tu akurat ma racje, bo tylko jednej by豉m pewna i pojecha豉m w lewo do osi).

Da這 to efekt taki, 瞠 wysz豉m z MORDu z papierkiem z literk"P" ale by豉m zaryczana i ledwo m闚i豉m przez telefon, 瞠 zda豉m (emocje zrobi造 swoje).

No ale c騜... Zdane. Teraz musz powoli zacz望 pyta co z samochodem
gratki! jak mia豉 tras? jak nazywa si egzaminator? nazwisko mo瞠sz na PW, je郵i nie chcesz takich danych tutaj pisa ja te walcz z mordorem.
Stary 2013-03-14, 01:15   #4838
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Poka wiadomo嗆
gratki! jak mia豉 tras? jak nazywa si egzaminator? nazwisko mo瞠sz na PW, je郵i nie chcesz takich danych tutaj pisa ja te walcz z mordorem.
W sumie to tak w ca這軼i nie umiem jej odtworzy - nerwy + by這 ciemno, a u mnie wtedy gorsza orientacja w terenie Ale og鏊nie rzecz bior帷 zapyta, czy wol w prawo do Huty czy w lewo na miasto. Wola豉m w lewo, bo Hut mniej wa趾owa豉m na jazdach, mo瞠 poza rondkiem ko這 Carrefour

No i pojecha豉m sobie w lewo Nowohuck, by豉m gdzie w okolicach Zab這cia na pewno, tam gdzie s potwornie dziurawe drogi (taka chyba bia豉 kostka wystaje z dziur w asfalcie ), poza tym Rondo Grzeg鏎zeckie (od strony mostu i ul. Kotlarskiej) - raz zawracanie, raz w prawo, raz w lewo. Jak pojecha豉m w prawo, to potem prze陰czka na Al. Pokoju i znowu rondo, tym razem w lewo. Na szcz窷cie po tym skr璚ie w lewo ju prosto na most, nie kaza skr璚a w prawo na Kazimierz, ale wiem 瞠 lubi stamt康 te pojecha na Daszy雟kiego. Poza tym to by造 jakie mniejsze uliczki w tych rejonach Nowohucka/Klimeckiego, gdzie tam w okolicy jest strefa skrzy穎wa r闚norz璠nych i tam te pojechali鄉y. Poza tym przejecha豉m wszystkie mo磧iwe w tej okolicy skr皻y w lewo na skrzy穎waniach i te bezkolizyjne i te na kt鏎ych trzeba si dobrze ustawi, bo jad z naprzeciwka.

A nazwisko prze郵 na PW, nie wiem czy to ma jakie znaczenie, ale na wszelki wypadek - lepiej tak
Stary 2013-03-14, 07:12   #4839
Frutti
Zakorzenienie

Gratuluj co to za egzaminator? pora磬a
a Ty jak si czujesz za kierownic? : >
Stary 2013-03-14, 10:06   #4840
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluj co to za egzaminator? pora磬a
a Ty jak si czujesz za kierownic? : >
Na jazdach czu豉m si ju od d逝窺zego czasu OK, ale ostatnie 8 godzin przed egzaminem, po tej d逝giej przerwie, czu豉m si naprawd super. Zero stresu. Instruktorka m闚i豉 mi ju kilkukrotnie, 瞠 wed逝g niej ja mog spokojnie ju sama je寮zi i ona by si nie ba豉 mnie pu軼i, tylko 瞠 musz si porz康nie skupi na egzaminie i nie denerwowa.
Zdarzy這 mi si w ci庵u tych ostatnich 8 godzin zrobi jeden b陰d, na kt鏎ym obla豉bym egzamin i mog豉bym mie st逝czk. Tzn nie zrobi豉m tego, ale mia豉m taki zamiar i gdybym siedzia豉 bez instruktorki, to pewnie 幢e bym wjecha豉. Za to na egzaminie mimo, i ci庵le sobie m闚i豉m w g這wie "jak nie zdasz, to si nic nie stanie" i inne hase趾a uspokajaj帷e, to jednak przez wi瘯szo嗆 czasu by豉m zestresowana, noga mi si kilkukrotnie trz瘰豉 i na sprz璕le i na gazie, my郵a豉m troch bardziej o tym czy ju wracam do MORDU ni o tym co dooko豉 mnie, mo瞠 dlatego zrobi豉m jakie g逝pie b喚dy.
Ja nie mam nic przeciwko wzi璚iu sobie jazdy z instruktork ju w swoim samochodzie, 瘸den ze mnie chojrak i uwa瘸m, 瞠 im wi璚ej si poucz tym lepiej, ale wi瘯szo嗆 os鏏 mi m闚i, 瞠 dop鏦i nie zaczn je寮zi sama, nie b璠 pewna swoich umiej皻no軼i i si ju raczej niczego nowego nie naucz.

No w ka盥ym razie ciesz si oczywi軼ie, 瞠 zda豉m, ale przykro mi by這 s造sze a taki komentarz. Kilka kole瘸nek mi m闚i這, 瞠 te mia造 podobnie, mo瞠 to ma sprowadza ludzi do parteru, 瞠by nie m這dzie nie wskakiwa豉 za k馧ko z poczuciem wielkiego talentu rajdowego Ale mi貫 to nie by這, tak sobie my郵a豉m cicho "to wsad sobie w d*** to POZYTYWNE skoro wcale na nie nie zas逝guj". Taki troch policzek w 鈍ietle tego, 瞠 ju jazda mi sprawia豉 tak przyjemno嗆 i mia豉m poczucie, 瞠 idzie mi ca趾iem fajnie. No ale trudno, najwa積iejsze by造 jego ostatnie s這wa "U nas ju Pani nic nie za豉twia." DZI艼I BOGU!
Stary 2013-03-14, 13:08   #4841
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to tak w ca這軼i nie umiem jej odtworzy - nerwy + by這 ciemno, a u mnie wtedy gorsza orientacja w terenie Ale og鏊nie rzecz bior帷 zapyta, czy wol w prawo do Huty czy w lewo na miasto. Wola豉m w lewo, bo Hut mniej wa趾owa豉m na jazdach, mo瞠 poza rondkiem ko這 Carrefour

No i pojecha豉m sobie w lewo Nowohuck, by豉m gdzie w okolicach Zab這cia na pewno, tam gdzie s potwornie dziurawe drogi (taka chyba bia豉 kostka wystaje z dziur w asfalcie ), poza tym Rondo Grzeg鏎zeckie (od strony mostu i ul. Kotlarskiej) - raz zawracanie, raz w prawo, raz w lewo. Jak pojecha豉m w prawo, to potem prze陰czka na Al. Pokoju i znowu rondo, tym razem w lewo. Na szcz窷cie po tym skr璚ie w lewo ju prosto na most, nie kaza skr璚a w prawo na Kazimierz, ale wiem 瞠 lubi stamt康 te pojecha na Daszy雟kiego. Poza tym to by造 jakie mniejsze uliczki w tych rejonach Nowohucka/Klimeckiego, gdzie tam w okolicy jest strefa skrzy穎wa r闚norz璠nych i tam te pojechali鄉y. Poza tym przejecha豉m wszystkie mo磧iwe w tej okolicy skr皻y w lewo na skrzy穎waniach i te bezkolizyjne i te na kt鏎ych trzeba si dobrze ustawi, bo jad z naprzeciwka.

A nazwisko prze郵 na PW, nie wiem czy to ma jakie znaczenie, ale na wszelki wypadek - lepiej tak
aa, to no mniej wi璚ej wiem jakie to tereny

co do egzaminator闚, to mi na pocieszenie m闚i, 瞠 potencja jest i co z tego kurna, jak i tak dwa razy nie zda豉m
Stary 2013-03-14, 13:45   #4842
madzia2306
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 20 068

ja nie rozumiem takiego dobijania kursant闚 na egzaminie. jak sie obla這 to ma sie ciulowy humor a taki egzaminator jeszcze wi您aneczk pu軼i i wtedy to ju w og鏊e si捷 i p豉ka 瞠 cz這wiek sie do niczego nie nadaje

10.10.2009r-ZAR犴ZENI

JAKO 烙NA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej軼iem
madzia2306 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-14, 14:11   #4843
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Poka wiadomo嗆
ja nie rozumiem takiego dobijania kursant闚 na egzaminie. jak sie obla這 to ma sie ciulowy humor a taki egzaminator jeszcze wi您aneczk pu軼i i wtedy to ju w og鏊e si捷 i p豉ka 瞠 cz這wiek sie do niczego nie nadaje
Taki w豉郾ie mia豉m humor, mimo 瞠 zda豉m No ale ju by這 min窸o.

Pewnie to ju tutaj by這 sto razy, ale czy kto tak na szybko m鏬豚y mi napisa jak to wygl康a z odbiorem? Bo facet mi tylko powiedzia, 瞠 sobie odbior w UM.

Na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ jeszcze mi si nie pojawi這, 瞠 wniosek przyj皻y. Ile to u Was trwa這 od zdania? Nie chodzi mi nawet o dokument gotowy do odbioru, tylko samo przyj璚ie wniosku.
Czy za dokument jeszcze si co p豉ci przy odbiorze?
Stary 2013-03-14, 14:14   #4844
Frutti
Zakorzenienie

Kilka dni czeka豉m, a przyjm wniosek, kilka trwa這 post瘼owanie administracyjne je郵i podawa豉 numer telefonu na karcie tej, kt鏎 wype軟ia si na pocz徠ku kursu to dostaniesz od razu smsa, 瞠 prawo jazdy jest do odbioru.
R闚ne 14 dni czekania
Stary 2013-03-14, 14:20   #4845
pendraiw
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 719

Jak pokonujecie g鏎k? Macie na ni niezawodn metod? Dajecie gaz przed puszczeniem sprz璕豉 czy wtrakcie? Mi czesto ga郾ie auto, zawsze jak spuszczam r璚zny to i odruchowo puszczam sprzeg這 i ga郾ie.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 14:22   #4846
Frutti
Zakorzenienie

R璚zny, sprz璕這, gaz, r璚zny w d馧, sprz璕這 i jedzie
Stary 2013-03-14, 14:23   #4847
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
R璚zny, sprz璕這, gaz, r璚zny w d馧, sprz璕這 i jedzie
Przytrzyma to sprz璕這, prawda? i jak troche pojedzie dopiero pu軼i ca趾owicie?
Stary 2013-03-14, 14:24   #4848
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pendraiw Poka wiadomo嗆
Jak pokonujecie g鏎k? Macie na ni niezawodn metod? Dajecie gaz przed puszczeniem sprz璕豉 czy wtrakcie? Mi czesto ga郾ie auto, zawsze jak spuszczam r璚zny to i odruchowo puszczam sprzeg這 i ga郾ie.
najpierw popuszczam lekko sprz璕這, jak auto si podniesie - puszczam r璚zny, wtedy lekko gaz i tyle.
Stary 2013-03-14, 14:45   #4849
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Przytrzyma to sprz璕這, prawda? i jak troche pojedzie dopiero pu軼i ca趾owicie?
Tak popuszczam sprz璕這, a auto zaczyna lekko drga p騧niej delikatnie gaz, r璚zny w d馧, wystarczy pu軼i sprz璕這 i auto jedzie
Stary 2013-03-14, 14:48   #4850
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
najpierw popuszczam lekko sprz璕這, jak auto si podniesie - puszczam r璚zny, wtedy lekko gaz i tyle.
Ja to samo, gaz dopiero jak puszcz r璚zny. Ale to zale篡 od samochodu. Toyoty, kt鏎e s w MORDzie w Krakowie bez problemu na samym sprz璕le sobie poradz, na innych by mo瞠 trzeba troch szybciej doda gazu.

Jak jecha豉m raz takim starszym Seicento, to si strasznie zdziwi豉m, 瞠 nie mog podjecha w kolejce pod McDrive na samym sprz璕le

Dodam, 瞠 na g鏎ce mnie pochwali, a na karcie egzaminacyjnej oprocz fajeczki, 瞠 pozytywnie, dopisa przy ruszaniu na wzniesieniu jeszcze plusa

Czas edycji: 2013-03-14 o 14:59
Stary 2013-03-14, 15:10   #4851
madzia2306
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 20 068

Cytat:
robi tak samo i nigdy mi nie ga郾ie

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Ja to samo, gaz dopiero jak puszcz r璚zny. Ale to zale篡 od samochodu. Toyoty, kt鏎e s w MORDzie w Krakowie bez problemu na samym sprz璕le sobie poradz, na innych by mo瞠 trzeba troch szybciej doda gazu.

Jak jecha豉m raz takim starszym Seicento, to si strasznie zdziwi豉m, 瞠 nie mog podjecha w kolejce pod McDrive na samym sprz璕le

Dodam, 瞠 na g鏎ce mnie pochwali, a na karcie egzaminacyjnej oprocz fajeczki, 瞠 pozytywnie, dopisa przy ruszaniu na wzniesieniu jeszcze plusa
musisz mu wtedy dac gazu 瞠by sie ruszy, nie ka盥e autm daje rad ruszy na samym sprz璕le

10.10.2009r-ZAR犴ZENI

JAKO 烙NA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej軼iem
madzia2306 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-14, 15:16   #4852
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Poka wiadomo嗆
robi tak samo i nigdy mi nie ga郾ie

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

musisz mu wtedy dac gazu 瞠by sie ruszy, nie ka盥e autm daje rad ruszy na samym sprz璕le
O to mi chodzi這
Stary 2013-03-14, 15:18   #4853
pendraiw
Zakorzenienie

Mnie uczono tak - zatrzymuj sie , r璚zny....dodaj gazu do 2000 obrot闚, trzymam tak ten gaz, zaczynam puszcza sprz璕這, gdy samoch鏚 drga, spuszczam r璚zny i cholera jasna razem ze sprz璕貫m

i ga郾ie.....instruktor m闚i, 瞠 dlatego bo za szybko puszczam sprz璕這....a powinnam "ujecha " troch na podtrzymywanym sprz璕le.
Stary 2013-03-14, 15:28   #4854
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Mnie uczono tak - zatrzymuj sie , r璚zny....dodaj gazu do 2000 obrot闚, trzymam tak ten gaz, zaczynam puszcza sprz璕這, gdy samoch鏚 drga, spuszczam r璚zny i cholera jasna razem ze sprz璕貫m

i ga郾ie.....instruktor m闚i, 瞠 dlatego bo za szybko puszczam sprz璕這....a powinnam "ujecha " troch na podtrzymywanym sprz璕le.
Strasznie skomplikowanie to brzmi.
Spr鏏uj sobie przy najbli窺zej okazji po prostu bardzo delikatnie popuszcza sprz璕這. Jak tylko zacznie wibrowa, to r璚zny w d馧 i w zasadzie to ca豉 filozofia
Tak jak w trakcie jazdy na ulicy masz nier闚ny teren i musisz opr鏂z sprz璕豉 (zak豉dam, 瞠 na jazdach nie stoisz na "luzie") przycisn望 hamulec. Wtedy, 瞠by si nie stoczy na samoch鏚 za sob te trzeba najpierw leciutko popu軼i sprz璕這, a dopiero potem hamulec i ruszamy
Stary 2013-03-14, 16:25   #4855
justka89
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 20 140
GG do justka89

Cytat:

Te mnie tak uczono i wychodzi bez problemu. Wcze郾iej kombinowa豉m z biegami nie potrzebnie i by造 problemy.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisz帷 z telefonu nie mam opcji cytowania. Je瞠li przekr璚 jaki nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-14, 17:12   #4856
Madzialenka170
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 61

Cytat:
Taki w豉郾ie mia豉m humor, mimo 瞠 zda豉m No ale ju by這 min窸o.

Pewnie to ju tutaj by這 sto razy, ale czy kto tak na szybko m鏬豚y mi napisa jak to wygl康a z odbiorem? Bo facet mi tylko powiedzia, 瞠 sobie odbior w UM.

Na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ jeszcze mi si nie pojawi這, 瞠 wniosek przyj皻y. Ile to u Was trwa這 od zdania? Nie chodzi mi nawet o dokument gotowy do odbioru, tylko samo przyj璚ie wniosku.
Czy za dokument jeszcze si co p豉ci przy odbiorze?
Hejka- GRATULUJ
Po 19.01.2013 jest podobno tak, 瞠 najpierw p豉cimy i po tym fakcie dopiero rusza post瘼owanie administracyjne. Ja tego nie wiedzia豉m i maila napisa豉m do Wydzia逝 Komunikacji. Dosta豉m odp. 瞠 musz najpierw zap豉ci (poczt wysy豉j zawiadomienie, ale by豉m szybsza). Ja zda豉m 14.02 (), a odebra豉m 01.03 (po smsie z urz璠u).
Madzialenka170 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-14, 17:23   #4857
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka170 Poka wiadomo嗆
Hejka- GRATULUJ
Po 19.01.2013 jest podobno tak, 瞠 najpierw p豉cimy i po tym fakcie dopiero rusza post瘼owanie administracyjne. Ja tego nie wiedzia豉m i maila napisa豉m do Wydzia逝 Komunikacji. Dosta豉m odp. 瞠 musz najpierw zap豉ci (poczt wysy豉j zawiadomienie, ale by豉m szybsza). Ja zda豉m 14.02 (), a odebra豉m 01.03 (po smsie z urz璠u).
W豉郾ie dzwoni豉m do kole瘸nki, kt鏎a zda豉 4.03 i posz豉 do UM, bo przez kilka dni nie by這 瘸dnych informacji o jej prawku i babeczka powiedzia豉 jej, 瞠 p豉ci si przy odbiorze. Wi璚 ju sama nie wiem

I dzi瘯uj!

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 21:13   #4858
Wanilka5
Idealna 殃na; )

Wiadomo軼i: 17 060

a ja bede miec 3 podejscie do egzaminu-27;03 oby sie udalo
Stary 2013-03-14, 21:22   #4859
justka89
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 20 140
GG do justka89

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Poka wiadomo嗆
a ja bede miec 3 podejscie do egzaminu-27;03 oby sie udalo
Na pewno si uda. Trzeba my郵e pozytywnie.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisz帷 z telefonu nie mam opcji cytowania. Je瞠li przekr璚 jaki nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2013-03-14, 21:30   #4860
Wanilka5
Idealna 殃na; )

Wiadomo軼i: 17 060

Cytat:
Napisane przez justka89 Poka wiadomo嗆
Na pewno si uda. Trzeba my郵e pozytywnie.
Mysle
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Auto Marianna

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.