|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35049190]I dobrze
Na Twoim miejscu bezzwłocznie zmieniłabym hasło na jakieś super-hiper trudne, a potem starała się dowiedzieć jak to sprawdzić [/QUOTE]Mam w każdym miejscu inne hasło i na wizażu mam raczej trudne, ale zaraz zmieniam
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35049358]Krótko mówiąc, że jeśli chce zakładać bloga do współprac, najpierw niech rąbnie głową w blat, a później, jeśli nadal będzie miała taki zamiar, musi przytrzasnąć sobie jeszcze palce drzwiami
[/QUOTE]Orlica wali prosto z mostu ![]() eh, muszę się zebrać i zrobić selekcję w lakierach i kosmetykach - trochę zebrało się takich, których już nie używam, a może komuś by się przydały... a tymczasem na blogu zużycia z ostatnich 2 miesięcy
|
|
|
|
#4833 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
I ja dziękuję dziweczynom wrocławskim za spotkanie
|
|
|
|
#4835 |
|
BAN stały
|
Ale się wściekłam... Miałam wszystko ładnie zaplanowane na cały tydzień. Umówiłam się ze swoim chłopakiem na wyjazd w strony jego rodziców, żeby zapoznać się z kuzynostwem, to dostałam maila od swojej promotorki. Gdy pod koniec maja wyleciała z pisaniem artykułu naukowego, to chciałam od razu uzgodnić konkrety. To mnie zbywała, bo wiecznie nie miała czasu. Chodziłam do niej co parę dni, to wtedy zawsze było coś ważniejszego. Cały czas mówiła o materiałach, które mam uwzględnić i które miała mi dać. W końcu kazała mi podejść do siebie 12.07. Nic dziwnego, ze zaplanowałam sobie ten tydzień. Dzisiaj o 23 przysłała mi maila, w którym łaskawie podała tytuł artykułu, nie podesłała tych rzekomo ważnych materiałów i kazała przynieść gotową pracę przed 12.07. Bo w taki upał to ja nie mam na nic więcej ochoty tylko na babranie się w artykuły. Nie znoszę niesłowności. Uznałam w końcu, że zignoruję maila i odpiszę jej 11.07, w końcu mam prawo wyjechać z miasta i nie siedzieć non-stop na poczcie. Zaplanowanych wizyt u lekarza też nie będę odwoływać, bo w końcu trzeba zadbać o zdrowie. Tym bardziej, ze już jedną z nich przenosiłam na darmo przez szanowną panią prof., która pomyliła daty konferencji.
Dobrze, że chociaż Hiszpania wygrała Jest jakiś pozytywny aspekt dzisiejszego wieczoru. Włochom nie można odmówić woli walki. To był bardzo dobry mecz, choć patrząc na sam wynik, można uznać, że tylko jedna drużyna królowała na boisku.
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2012-07-01 o 23:39 |
|
|
|
#4836 |
|
Raczkowanie
|
Ulubasy czerwca u mnie, zapraszam
|
|
|
|
#4837 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Każdemu podoba się coś inengo![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
Mój ojciec notorycznie zapomina się wylogować i potem moja mama wchodzi na fora z jego nicku
|
||
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ocelot na pazurkach albo trująca żaba
Miała być panterka, ale mi nie wyszła ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() Ja już od dawna nie mieszkam z rodzicami :P Mam tylko na swoim laptopie zapamiętane hasło, ale małż tez nie odpalał rano komputera ![]() W pracy nie mam zapamiętanego hasła, mało tego, codziennie czyszczę rejestry, historię i ciasteczka. |
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4840 |
|
BAN stały
|
Wiem
Jedyny jego film, który mi się podoba. Postanowiłam go obejrzeć dla Penelope, a okazał się świetny. Cruz w każdym filmie, czy to Allena, czy Almodovara odtwarza skomplikowaną psychikę, przez to te filmy zapadają mi w pamięć.---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- To może jakiś wirus albo program szpiegowski pozwolił komuś przejąć Twoje hasło. Chyba że komuś bardzo zależało, by wejść na Twoje konto i uporczywie kombinował z hasłami, aż coś wymyślił. Koleżanka mi kiedyś opowiadała, jak jej starszy brat chciał wiedzieć, co robi na kompie i zainstalował jej jakiś program robiący co minutę printscreena. Może w pracy szefostwo postanowiło kontrolować, z czego korzystają podwładni? |
|
|
|
#4841 |
|
Raczkowanie
|
U mnie także dział "filmy", który dopiero się rozkręca ale już przykładowe opisy/recenzje się pojawiły, będzie więcej! Vicky Cristiną też się chętnie zajmę...
![]() /ale jestem perfidna z tymi reklamami bloga hehe/ |
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 |
|
maszyna, nie człowiek
|
tova1, w sumie z pracą też możliwe, tylko po co ktoś by się logował potem :P? A hasła są przecież w trakcie wpisywania nie widoczne
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Keylogger - najczęściej używane - zapisuje co dany użytkownik robi, hasła, strony, rozmowy takie tam. Wystarczy że ktoś zainstaluje, chociażby przez wirusa (da się na odległość, niestety). Praktycznie niewykrywalny..
No cóż... Pierwszy dzień nowego życia, mam dosyć, tak strasznie mam wszystkiego dosyć. Coś na zapuchnięte od płaczu oczy?
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na zapuchnięte od płaczu oczy odrobinę pomaga żel aloesowy i zimny okład, ale bez rewelacji.
|
|
#4846 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie mam takie samo odczucie, to najgorszy czas dorastania ![]() Cytat:
Na oczy okład z zimnej łyżki albo schłodzony żel z świetlikiem.Ja też mieszkam na poddaszu i myślałam że wczoraj zejde, ale w nocy była duża burza i dziś jest troche lepiej. Dziękuje wszystkim moim obserwatorom ( co prawda 7 osób) ale to bardzo fajne uczucie że ktoś przeczytał to co się napisało
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwodzę się z mężem...
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam przekonana, ze jest ok wszystko ....
Jakiś czas temu pisałaś na innym wątku o problemach, ale z późniejszych wpisów wywnioskowałam, że się ułożyło
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Się nie układało od dłuższego czasu.. Też byłam przekonana, że będzie ok. Tylko że.. doszły osoby trzecie do tego. Przykro mi, bo to wspólne spędzone lata... To, w jaki sposób do tego doszło.. Ale przejdzie. Rozstaniemy się jak ludzie, mamy taką nadzieję... Tylko teraz.. tak jakoś ciągle mi się oczka pocą
|
#4850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj się, kochana
|
|
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na oczy też polecam mrożone łyżki. |
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam się jakoś. Na razie. Poradzę sobie. Nie jestem sama. Tylko nie wiem jak powiedzieć o tym rodzinie. Tym bardziej że mąż od ponad roku siedzi w Finlandii...
Nie chcę by go oczerniali, a tak będzie. Winy na siebie brać też nie mam zamiaru, bo poszło z obydwóch stron. Ale jak mówię nie jestem z tym sama.
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej chyba powiedzieć prawdę.
|
|
|
|
#4855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki, że się wtrącam, ale jeśli to nie Ty postarałaś się o "osobę trzecią", to absolutnie nie powinnaś brać na siebie nawet części winy. Mąż i tak na pewno zwali winę na ciebie. Mówię to na przykładzie dwóch moich znajomych. A rodzina męża i tak zawsze będzie po jego stronie, nawet jak to będzie jego ewidentna wina. |
|
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, przykro mi... ;( Sądziłam, że jesteś szczęśliwa...
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rodzinie powiedz tyle ile musisz i poproś, by nie komentowali, powinni uszanować. |
|
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Moi rodzice będą poniekąd szczęśliwi. Bardziej chodzi mi o moją babcię i dziadka, którzy w mojego męża byli zapatrzeni jak w obrazek. Dla nich był niemalże świętym. Ale Ł. umiał sobie ludzi zjednać. Cytat:
Tez tak sądziłam. Ale chyba umiem dobrze udawać. ![]() No nic, jakoś to będzie. Czasami Wam pomarudzę...
|
|
#4860 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, szkoda, masz takie ładne o to too... Wydawało się, że jesteś szczęśliwa.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

[/QUOTE]

[/QUOTE]

Każdemu podoba się coś inengo

おはよう!