|
|
#4861 |
|
BAN stały
|
Dot.: Na Wspólnej
Dziewczyny moze mi ktos strescic dzisiaj i wczoraj bo bylam zajeta i nie moglam ogladavc;>?
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
same nudy
|
#4863 |
|
BAN stały
|
no ale co było
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Renata nadal romansuje z policjantem, Olka poszła na randkę z jakimś kolegą, który jej wyznał, ze mu się ona podoba, ale jak ją chciał pocałować to się pokłócili i Olka zabeczana wróciła do domu, że została sama bez Daniela
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko trochę szkoda mi się wczoraj tej Olki zrobiło
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi nie. zasłużyła sobie,zachowuje sie jak rozpieszczona panienka.
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
mimo to, ze uwazam, ze zupelnie zasluzenie Daniel olal Olke to tez mi sie jej troche zal zrobilo...chociaz sama nawazyla tego piwa...
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
A wedlug mnie bardzo jej tak dobrze...
może wreście przejrzy na oczy jak się zachowywała.
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
Śmieszny jest ten wątek z Olką moim zdaniem.... Bardziej interesuje mnie raczej Kinga i Michał ostatnio ... Dobrze, że z dziudziusiem nic się nie stało
|
|
|
|
#4871 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo sie ciesze że Daniel wreszcie dał sobie spokój z Olką... ona go tak olewała że aż mi go szkoda... bo chłopak sie starał
|
|
|
|
#4872 |
|
Zadomowienie
|
chyba naprawde
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle się nie dziwię Danielowi. Ale ta jej (a właściwie Daniela) koleżanka jest durna. Wkurza mnie jak nie wiem odkąd się pojawiła.
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nei wiedzialam że ona naprawde w ciąży... ciekawe komu Marta odstąpi poduszki ![]()
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
chyba szybko nie odstapi tej poduszki...dziwnie by bylo - ciaza za ciaza...
|
#4878 |
|
Przyczajenie
|
strasznie podobał mi sie odcinek z zeszłego tygodnia
(nr 956)w którym to lidka poszla do weroniki i opowiedziala jej o malym rendez vous z Adamem Pamietacie co sie stalo pozniej ? Mecenas Roztocki pojechal do swojej kancelari i tam na fotelu rozmyslal z telefonem w reku i zastanawial sie czy nie zadzwonic do swojej lubej. A czy zauwazylyscie ze mecenas Roztocki wyposazony jest w karte heyah ? Tak tak, ten mecenas ktory jezdzi mercedesem ma wlasna kancelarie i stosuje pre paid gratuluje tworcom serialu dbalosci o szczegoly |
|
|
|
#4879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obstawialabym, ze HEYAH jest jakims ich sponsorem, bo przeciez takie reklamy sa niedozwolone. Dlatego tak wprost pokazali
![]() To tak jak np. zasze soki pija i zawsze etykietka do widza :P Ciekawe co z Grzesiem dalej bedzie skoro pojawil sie ten list Byly jakies streszczenia dalsze na ten temat? Bo patrzylam, ale nie widzialam...
|
|
|
|
#4882 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
ja w cale nie uważam że to dziwne |
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Olka jak sprawdzala godzine tez miala heyah
dwie jeszcze moze ujda ale kolejna ciaza to bylaby przesada...
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, czyli do swojej lubej - a myslisz ze kogo sznycel mial na mysli ?
|
#4885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ona pojawiła się już wtedy gdy był ten wątek z justyną i ... hmmm jak jej tam było, w każdym bądź razie wtedy gdy były te afery z narkotykami |
|
|
|
|
#4886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie rownież to rozbawiło, nie ma to jak mega bogaty gość z telefonem na karte |
|
|
|
|
#4887 |
|
Zadomowienie
|
Przecież Ola też ma telefon w Heyah
i ostatnio jeszcze rozśmieszyło mnie te zbliżenie na zmywarkę w domu Zimińskich na której stał... Calgonit
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jeszcze nei bylo a tydzien od 5.05: Poniedziałek 05.05
Maks namawia Filipa, aby pożyczył od ojca pokaźną kwotę na rozpoczęcie działalności agencji reklamowej. Sam również próbuje przekonać Izabelę, aby zainwestowała w firmę jego i Filipa. Brzozowska obawia się, że będą to wyrzucone pieniądze. Marta dostaje skurczów porodowych. Razem z Filipem natychmiast udają się do szpitala. Na zjeździe absolwentów klasy, do której uczęszczała Danuta, Zimińscy spotykają jej szkolną miłość. Marek jest trochę zazdrosny o Mariusza, który okazuje się przystojnym, dobrze sytuowanym pilotem samolotów pasażerskich. Wtorek 06.05 Żona Sławka niespodziewanie przychodzi do jego mieszkania i zastaje tam Renatę. Mówi jej, że przyszła porozmawiać z mężem o sprawach rodzinnych. Sławek jest na nią wściekły, że nie uprzedziła go o swojej wizycie. Agnieszka poznaje córkę Leny. Jest pod wrażeniem Tamary, z którą bardzo szybko nawiązuje dobry kontakt. Ewa uważa, że Olszewska ma zbawienny wpływ na Tamarę. Paula otrzymuje zaproszenie na sesję fotograficzną w Nowym Jorku. Ma nadzieję, że sesja zaowocuje dwuletnim kontraktem z prestiżową agencją modelek. Środa 07.05 Filip dostaje propozycję pracy na świetnych warunkach finansowych w nowej agencji reklamowej. Chwilę później dowiaduje się, że Marta znowu dostała skurczów i jest w szpitalu. Michał zabiera żonę do Agencji Zdrowego Rozwoju, by pokazać jej świat widziany oczami dziecka. Kinga dziękuje mu za pouczającą lekcję. Obiecują sobie, że zrobią wszystko, aby ich dziecko zawsze miało poczucie bezpieczeństwa. Zimiński, z początku niechętny, zgadza się, aby żona zaprosiła do nich swojego kolegę z lat licealnych. Mariusz opowiada im o swoim życiu. Czwartek 08.05 Marta rodzi chłopca. Filip jest szczęśliwy. Marta i on przyjmują gratulacje od najbliższej rodziny. Adwokat Weroniki wręcza Adamowi pozew rozwodowy. Roztocki jest zdruzgotany. Próbuje przekonać żonę do zmiany decyzji. Paula zabiera Igora na sesję zdjęciową, aby zobaczył, na czym polega jej praca. Agata próbuje przekonać Paulinę do szczerej rozmowy z Igorem. Pyta też siostrę, czy kocha Igora. Borys proponuje Michałowi odnowienie ich współpracy. Jest przekonany, że wszyscy dobrze na tym wyjdą. Michał obiecuje porozmawiać ze wspólnikami. |
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
no wieję jak dla mnie nudą w tym serialu !
ale i tak oglądam mecenas Roztocki powalił mnie swoją komórką śmiałam się jak nigdy :P Lena mnie drażni. a Igor ma taka fryzurkę że jak go widze trzęse się ! kiedyś w krótkich włosach wyglądał nieźle,o wiele lepiej.
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Nic ciekawego się nie zapowiada
![]() A fryzurka Igora faktycznie żałosna...mogliby mu jakąś normalną wymyśleć, bo nieciekawie wygląda no chyba, że ja się nie znam
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.