|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Rere kum kum
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4863 |
|
BAN stały
|
Maja coś pisała o pójściu na cmentarz (nie mogę znaleźć, więc nie cytuję) - otóż my się dziś wybrałyśmy dość wczesnym wieczorem (ale oczywiście było już ciemno) i... pocałowałyśmy klamkę, gdyż cmentarz zamykają o 17:30
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupcie mi to pod choinkę... ![]() http://www.cafepress.co.uk/heartlove.355197704
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-30 o 21:15 |
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4866 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
elo
dla jedzących mięcho, polecam TEN przepis ![]() Cytat:
raz dostałam od koleżanki i spożytkowałam w postaci średnio smacznej zupy a teraz wzięłam od mamy kawałek tej monstrualnej 20 kilowej dyni, jutro spróbuję zrobić lepszą zupę ![]() Cytat:
![]() też takie robię, czasem też dodaję czarne oliwki, ostatnio je polubiłam, a niezależnie od oliwek super to smakuje z olejem z ryżu ![]() ![]() obejrzeć Cytat:
Cytat:
mnie, mnie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
sezon na dynię, jak się zdaje, jest w pełni. Oprócz rozmaitości zup warzywo to można przerobić na inne wcale smaczne dania- jednym z moich ulubionych są placki, przyrządza się je właściwie tak samo jak ziemniaczane rezygnując jedynie z cebuli i trąc dynię na grubych oczkach tarki. Smażone na oliwie i serwowane z dodatkiem jogurtu greckiego- pycha, polecam.
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze chodzę ok. 21 i zawsze otwarte są, wszystkie...
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Coś wolno dziś idzie tutaj wszystko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka ja jestem (po) wolna od 3 dni!
Zdumiewam samą siebie- momo, że do energicznych raczej nie należę. Czuję się, jakby mnie było mniej, niż pół ![]() Nowy obrazek najpierw był brudnozółty, potem niebieski, teraz mam plan pomarańczowy, ale pod powiekami jakby piasek niestety
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bransoletka dentysty z horroru http://www.kreepsville666.com/images...bloodtooth.jpg dobranoc
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Dbrnoc
Ziut
|
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() to se srup ![]() ad1. no, właśnie mnie zaciekawiłyście ![]() ad2. to miał być żart, ale się lekarzu nie udał tak po całości pojechał , śmiałam się po francusku ![]() ad1. opowiadaj ad2. nie, bo je najpierw siekam jednym z moich ostrych noży ![]() Cytat:
znaj swe miejsce mensza słuchaj glany kupi flaszki też
|
|
|
#4874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to oć, idziem się potykać w kupie Cytat:
ja chyba dziś nadrobiłam, to co w ostatni tydzień straciłam ![]() cześć Cytat:
ad2. z przepisu Spoo lub Ves polecam ad3. też to mieszam czasem z oliwkami/kaparami/marynowanym chili ![]() Cytat:
|
|
|
#4875 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Prawdopodobnie był to płyn do czarnych ciuchów Perły - czarna butla z różowym korkiem. |
||
|
|
|
#4876 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.o taktaktak ![]() Cytat:
fogle ona temperamentna była i ganiała wszystko co się ruszało z psem na czele .2.ale żaby czy naleśniki siekasz ![]() 3. . Ciekawe , na jak długo starczy mi pensji , zważywszy , że dostałam ją w piątek a nowy miesiąc zaczyna się dopiero pojutrze...Cytat:
zakrwawiony ząb to trochu inaczej wygląda ![]() Jakie to pouczające doświadczenie czasem zrobić porządek w bieliźniarce , znalazłam cztery pary grubych rajstop o których w ogóle nie wiedziałam , że istnieją , dwie pary ażurowych i trzy pary pończoch , tak samo nie wiedząc że są , oraz pięć różnych cienkich podkolanówek nie do pary i dwie białe skarpetki różnej grubości też nie do pary . Oraz stary flakonik po Currarze z odparowaną zawartością i flaszeczkę po NRDowskiej wodzie kolońskiej Czeka mnie jeszcze porządek w jednej szafie w przedpokoju...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4877 |
|
BAN stały
|
zgaduj-zgadula: ile kosztuje w W-niu ślusarz? (tj. wywalenie zaciętego/zepsutego zamka i założenie nowego)
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Ulubiony obrazek Gucia- "Dziewa ziuty"
Niekoniecznie skończony- nie wiem. W rzeczywistości mniej ziuty obr maly zolty drzewa.jpg
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Ci - who I was kiddin? przeca i tak nie zaliczam zup jako jedzenia - miło fajnie smacznie i może ale jak nie mieli się w buźce to przelatuje przez czlowieka jak woda - szkoda kasy, energii i zachodu choć kremiszcza gęste mają fajny smak no ale po pół godz jestem głodna - nacomizupa |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za nową dyniową Cytat:
![]() ad 2 no mówiłam że dzifny ten lekarz ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czysta krowa a to nie był czasem byk właśnie ![]() naleśniki i karmię nimi żaby ![]() Cytat:
gratulujęerdolić pensję będziesz piknie obuta i cudnie pachnąca ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4882 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Świetny i bardzo klimatyczny, widzę w nim (wmawiam sobie) jesienną melancholię, pola o zmierzchu, te sprawy ![]() A w ogóle wczoraj jak byłam na spacerze bardzo żałowałam, że nie umiem malować bo widoki cudne
|
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. mów mi jeszcze - ja - minimalistka zdeklarowana - znalazłam srebrne x2 pończochy cieliste ilosć nieparzysta siatki, kratki azurki wszystkie odcienie fioleto- szafiro-granato-niebieskich itd itp tym samym zgłaszam się uprzejmie do Flo po adres Pani z córami bo na nicmito poza srebrem czernia i szafirem |
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie tez piękna jesień, kolorowa, fajnie z balkonu wygląda i nie tylko ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#4885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ogólnierzeczbiorączupajes tdodoopy ad1. se obejrzę ![]() ad2. dziwny i trochę mało "wytrenowany" próbował mnie w błyskotliwo-czarnym dowcipie dorównać chłystek ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-31 o 00:59 |
||
|
|
|
#4886 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie nie bardzo bo w tle pełno bloków i plac zabaw a ładnie wyglądała górka porośnięta czymś żółto-dmuchawcowatym, altana obrośnięta wielką odmianą winorośli (też żółtawą), przybrązowione trzciny i mgła nad jeziorem
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze TO i jeszcze mnie naszło na Barbrę Streisand i TO też Jeszcze raz Barbra i barbara po hebrajsku ide se do kąta
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-31 o 02:39 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4888 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
![]() Chrypię jakbym wczoraj z Flo kratę piwa obaliła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czy tylko ja mam wrażenie, że w barze ostatnio pusto i wolniej? Chyba wszystkich życie wciągnęło realne.. No ewentualnie nocą ludzie się trochę schodzą, jak ja już wyszłam, ale też tłumu postów nie ma... ![]()
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

nie umiałabym się za nią chyba zabrać nawet bo nigdy nie miałam do czynienia
raz dostałam od koleżanki i spożytkowałam w postaci średnio smacznej zupy a teraz wzięłam od mamy kawałek tej monstrualnej 20 kilowej dyni, jutro spróbuję zrobić lepszą zupę 

znaj swe miejsce 
a nowy miesiąc zaczyna się dopiero pojutrze...
za nową dyniową
w błyskotliwo-czarnym dowcipie dorównać