|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część V
|
#4892 |
|
Raczkowanie
|
Witam, jestem nowa w tym wątku
![]() mam takie pytanie do Was dziewczyny. Wszędzie szukam jednej sukienki, a właściwie tej (patrz zalacznik). Czy ktoras z Was widziala ją ostatnio w swoim H&M? rozmiar 36 Zależy mi niewyobrażalnie bardzo :p Błagam o pomoc |
|
|
|
#4893 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie jest ciut większa, głównie dział Woman ma bardzo duży, a i nie ma tak widocznego podziału z TRF, młodzieżówka jest w głąb za działem damskim, a dalej męski. Co zwróciło moją uwagę, to specjalne ekspozytory na paski i naszyjniki ![]() Fajniej też się robi zakupy bo nie ma (jeszcze) takiego nawału jak w Bałtyckiej, ale niedługo to się zmieni, bo właśnie otworzyli tam Mango (nie byłam) i lada dzień NewLook będzie
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Mirell
|
|
#4896 |
|
Wtajemniczenie
|
wkleiłby ktoś zdjęcie w tym różowym sweterku z bufkami z divided black? O ile on faktycznie już jest w sklepach
Bo czaję sie na niego od wakacji - mogłam go wtedy kupić bo miałam divided pod nosem. A teraz jak na złość jestem w Bielsku gdzie Divided nie ma I nie wiem czy jest sens jechać do Kato..
|
|
|
|
#4897 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdyby któraś pomogła mi w zakupie tej bluzki rudej z koronką na ramionach rozmiar S to byłabym megawdzięczna
Oczywiście wszystkie koszty zakupu i wysyłki od razu zwracam Plissskaaa
|
|
#4898 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj niepotrzebnie zajrzałam na stronkę niemieckiego online shopu bo się pochorowałam na kilka rzeczy...
|
|
|
|
#4899 |
|
Wtajemniczenie
|
To również mój 1 post w tym temacie. Szukałam tych sukienek w h&m ale już ich nie było ale udało mi się ją dorwać na allegro
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwa dorwałam wczoraj kurteczkę z kożuszkiem w roz. 38 i wyglądałam w niej, jak kloc
Wcześniej mierzyłam 34 i była za mała, ale leżała fajnie Szkoda, bo na wieszaku wygląda fajnie |
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja lista must have rośnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
A ma któraś z Was ten sweterek?
![]() Jak się nosi?
|
#4906 | |
|
Organizatorka :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kojarzycie spodnie z działu damskiego za 99,90zł
Czarne rurki normalnie zapinane jak spodnie, z kieszeniami z tyłu i przodu, na dole nogawek mają marszczenia. Są z takiego jakby dresowego (dresowo miękko - lekko śliskiego materiału). Chciałam Was zapytać co o nich sądzicie? Czy wg Was wyglądają na leginnsy czy na spodnie? Do czego można je nosić ![]() Pozdrawiam
|
#4908 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny z Poznania :
czy dostanę w Malcie, Browarze lub Plazie wisiorek z wiewiórką/misiem i balonikiem/ lub inny fajny i te pierścionki ze zwierzątkami ? Błagam o odpowiedź
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(swoją drogą najwygodniejsze jakie miałam właśnie przez ten lekko dresowy materiał )
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4910 |
|
Rozeznanie
|
Czy znajdę jeszcze w Galerii Jurajskiej te pudrowe sukienki z falbankami?
|
#4911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę
|
|
#4912 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
A mogłabyś się w nim pokazać?
![]() Chciałam zobaczyć jak leży na osobie
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Takie jak napisała koleżanka wyżej
![]() Fason zwykłych rurek o dosyć niskim stanie, z przodu i z tyłu kieszeni, brak jakichkolwiek przeszyć, aplikacji, nogawki na dole marszczone (dzięki czemu są idealna na moje powalające 162 cm ). Wykonane są z elastycznego, lekko dresowego materiału (ale bynajmniej nie odbiera im to bardziej eleganckiego charakteru ), dostępne w kolorze czarnym lub jasno-szarym. Kosztują 99 zł ![]() Zdjęcia niestety nie mam, ale są z działu Woman, zazwyczaj wiszą wśród tych rzeczy bazowych więc łatwo je znaleźć
|
#4915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam je w Galerii Kazimierz, ale tylko od rozmiaru 38 wzwyż, który i tak o dziwo na mnie nie wisiał ( to przez ten fajny materiał ). Wczoraj przełaziłam 2 razy cały dół Galerii Krakowskiej i nie mogłam ich znaleźć. Poprosiłam o pomoc Panią, która tam pracuje i mi znalazła, akurat jedne ostatnie w moim rozmiarze (34). No i zastanawiałam się jak je traktować. Podobają mi się bardzo tylko czuję się w nich troszkę jak w takich cieplutkich legginsach ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() Ja mam 164-165cm wzrostu. Te marszczenia na mnie ciut zanikają, muszę je ułożyć..ale + jest taki, że są obcisłe na te moje patyczkowe łydki. ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Jak wyjdę z wanny postaram się zrobić zdjęcie, ale nie wiem jak to wyjdzie moim "świetnym jakościowo" aparatem ![]() A właśnie dziewczyny, co do spodni w H&Mie.. wiem, że ten sklep to sieciówka, a ubrania w nim masówka..ale mimo wszystko denerwuję mnie, że do przymierzalni muszę brać 5 par spodni w rozmiarze XS, a każde są innej wielkości. Mimo tych samych wymiarów/wzrostu podanych na metce. Z jednej strony niby +, bo każdy znajdzie coś dopasowanego dla siebie (no tak się różnią wymiarami między sobą, że naprawdę jakby każdy rozmiar był szyty na kogo innego o innej sylwetce), ale z drugiej strony -.. bo przymierzam dany rozmiar, czasem zrezygnuję, bo stwierdzam, że źle leżą.. albo tracę czas i energię mierząc 5 różnych par (nie muszę też chyba dodawać jak się wówczas na mnie ludzie patrzą ).Ponadto kupiłam wczoraj jeszcze jedne (czarne - bo czarnych spodni nigdy dość ) tregginsy na gumie za 79.90 (mam już takie jeansowe). Przymierzyłam z 6 par.. z czego 2 były stanowczo za duże.. 3 stanowczo za małe.. Jedne miały mega szeroki pas i tyci miejsca na łydki, inne odwrotnie tyci pas (no w sam raz), ale za to dużo materiału na łydki, więc na mnie wisiały.No, ale kończąc już dziwi mnie.. bo jeansowe treginnsy mam na 160cm, czarne na 165. Jeansowe mają 2% elastanu a czarne 3%.. Metka metką, ale co widzę w realu? Czarne są z 4cm krótsze i o wiele mniej rozciągliwe niż jeansowe. No chyba, że według nich osoby mające 160 mają dłuższe nogi i są bardziej przy kości
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-09-20 o 11:29 |
||
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jednocześnie przez te kieszenie, normalny zapięcie i marszczenia mają troszkę więcej wspólnego ze zwykłymi spodniami, nie tracąc przy tym na wygodzie legginsów Ja akurat też mam je w rozmiarze 36 podczas gdy ze spodni najczęściej noszę 38/M więc może dlatego wydaje mi się, że mają niższy stan Chociaż znając H&M, nie zdziwiłabym się, gdyby w różnych parach był różnił się on wysokością
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
wiem o które spodnie Wam chodzi, fajne są ale mnie spłaszczały tyłek
|
|
|
|
#4920 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

Bo czaję sie na niego od wakacji - mogłam go wtedy kupić bo miałam divided pod nosem. A teraz jak na złość jestem w Bielsku gdzie Divided nie ma
Oczywiście wszystkie koszty zakupu i wysyłki od razu zwracam
Wcześniej mierzyłam 34 i była za mała, ale leżała fajnie
Szkoda, bo na wieszaku wygląda fajnie