|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Miszuś, ja nieodmiennie polecam Wonder z oriflame , kup na all
Ostatnio miałam - żadnej różnicy z guerlainem, a nie osypuje się i nie robi pandy. o przebitce cenowej nie wspomnę ![]() Miałam zły początek dnia, ale już mi się humor poprawia. rano czułam się, jak w prawie Murphy`ego - jak cos może pójść źle - na pewno pójdzie, a jak się już stanie - to na pewno powróci Czułam, jak mi rośnie ciśnienie, gdy cała robota spadła na mnie, a tz poszedł sobie popływać...I im bardziej się spieszyłam - tym więcej było przede mną...Mam nadzieję, że teraz już się zaczęła miła, wolna sobota
|
|
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, ja wczoraj kupiłam tusz They are real z Benefit'a.
Jak byłam na kuracji to kumpela dała mi do przetestowania. Fajny, nie osypuje się, nie robi pandy. Kupiłam tez BB cream z Diora. Miałam małą próbkę i był ok. Zobaczymy jak sobie poradzi w dalszej perspektywie. Givenchy też ma swój BB, jakaś nowość, ale 259zł więc nie chciałam kupować bez próbek. Kończę odgruzowanie domu Ręce mam jak chłopka |
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia
) moze dlatego ze u nich w kraju maja inna kulture jedzenia. Dziubia jak ptaszki wolno to I szybciej wejdzie. Tzn szybciej czlowiek najedzony. No a jak sie polozy po poludniu to je dopiero jak wstanie. Ledwo zyje. Migdaly zawalone, afta boli. Goraczki niemam tylko 35,7 ale mi zwykle spada temp przy chorobie nawet do 33,8 potrafi. W lozku oczywiscie. Jakies domowe sposoby? A moj owszem tez najlepiej sniad zaraz jak wstanie obiad u nich sie je 12-1. W sensie we Fr a kolacja kolo 19-20. Oczywiscie jak pracowalismy to bylo jak sie wrocilo. Czesto rozne godz. Ale ma swoje celebrowanie. Heh kawusie to po sniadanku ze 2 razy po obiedzie. Takze raczej o stalych porach jemy ale on jak czasem wymysli ze jednak odpocznie I potem zje to I kolacja sie przesuwa. Oj taki moj patyczak. Twierdzi ze zawsze taki byl chudy I dlugi. A fotki I rodzina to potwierdzaja. |
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Kama daj linka do tego tuszu,bo tyle ich jest..Nie wiem który..KROP Benefit jak tylko się pojawił,kupiłam.W sumie to nawet Beti mi kupowała..Tig poraziłam nim,że opis,że taki fajny i też kupiła..Ale mnie nie spasował..Moja recenzja https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-592503 ..Ale widzisz,opinie podzielone..Jedne zachwycone,inne-jak ja ..przeklneły go..Na BB Diora też mam chrapkę
|
|
|
|
#4895 |
|
Gang Iren
|
Ja raczej nie kupuje kosmetykow z bardzo wysokich polek. Co do tuszu jestem zadowolona z max factor false lash effect.
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
ten klasyczny, Miszka, granatowe opakowanie
http://allegro.pl/okazja-tusz-do-rze...039141237.html Szybki, bezproblemowy makijaż, ze stopniowaniem efektu Benefita nie miałam, ale wszystkie inne wysokopółkowce tak. I za każdym razem, jak wrócę do tego tuszu - to się zastanawiam, czemu go zdradzam I nie wysycha i się nie osypuje...Po prostu jest bardzo dobry. Testowałam tez inne z oriflame, lecz ten mi najbardziej pasuje. to oczywiście kwestia gustu ![]() Krop, ale rękawice miałaś...? Ja je najbardziej lubię przy gotowaniu Tez dziś miałam BB diora. sympatyczny, ale nie twierdzę, że must have...Irenka, taki chudy typ. Lepsze to, niż facet z tendencją do otyłości. Mój jest szczupły, umięśniony, ale też się pilnuje, bardziej, niż ja... Gośka, wysokopółkowce uwielbiam testować, ale najchętniej na próbkach. Ceny sa jednak szalone - niezależnie, jak dobry kosmetyk - nie jest wart zawrotnych kwot i już. |
|
|
|
#4897 |
|
Zadomowienie
|
Miszka ja kupilam dzis Bourjois Beautiful Mascara Black przy okazji zakupu Bourjois Healthy Mix Serum. Podklad wyprobowalam przed chwila, jest bardzo fajny, nie jest ciezki, fajny na wiosne, lato, ladnie stapia sie ze skora. Co do tuszu to slyszalam dobre opinie i postanowilam wyprobowac, chociaz widze, ze na wizazu ma mieszane recenzje. Zastanowie sie, moze go jeszcze wymienie na inny. Zamierzam natomiast kupic blyszczyk Bourjois Effet 3D, probowalam dzisiaj i okazal sie calkiem fajny.
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2013-03-02 o 16:15 |
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Kama kupiłam ten z Oriflame.Dzięki
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...rl.html&next=1 .Na allegro jest pełnowymiarowy,ale z wysylką drozej wychodzi ,niz w Sephorze No to mam Diorka i Oriflame
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2013-03-02 o 15:46 |
|
|
|
#4899 |
|
Konto usunięte
|
Miszka, jak znam życie, to kolo 8 marca na pewno będą zniżki kosmetyczne tu i ówdzie. Więc wykaż cierpliwość
E, ja coś napisałam, a Ty edytowalaś. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-03-02 o 15:47 |
|
|
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
Kama wyprobowalam Aussie 3 Minute Miracle Shine, kiedys pisalas, ze lubisz Aussie. Kupilam saszetke, wystarczyla mi na 2 razy i musze powiedzie, ze jest swietne
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś miałam spędzić fajny babski wieczór/noc i nic z tego nie wyszło
Mąż przyjaciółki ma szkolenie i chata wolna ale dziecko się rozchorowało najmłodsze i to własnie organizatorki i doopa blada.Tusz już widze kupiony ale polecam max factor masterpiece, znajome również używają i są zadowolone, no ale to żadna nowość i pewnie znacie. Czy Wy wiecie jak u mnie wieje? Tumany piachu, śmieci, wsio lata nad ulicami i jest przeraźliwie zimno. |
|
|
|
#4902 |
|
Gang Iren
|
A u mnie nadal cudna pogoda
Trzy godziny bylismy na dworze. Dzis imieniny tz,zaraz bedzie kawusia,ciacho i lody. No i wieczor z browarkiem. Od kiedy przestalam karmic nadrabiam zaleglosci
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Beti rozesmiałam sie w głos
No tak..Najpierw napisałam - kupiłam-edytowałam Kaśka to za wczorajsze słoneczko..i za plażę.. Musi być proporcja zachowana.Teraz my sie grzejemy A... plaży i tak zazdraszczam |
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Mężatka i dzieciata. Córka dorosła , ucząca się zdala od rodzinnego gdziazdka.
Zostaliśmy z mężem sami, wcześnie nam kruszynka z domu wyfruneła i nawet zastanawialiśmy się czy potomka nie mieć drugiego. Ala ja wygodnicka i w sumie nielubiąca dzieci i staneło na tym co już mamy ![]() Nie nie, no sprostuję bo głupio zabrzmiało: z mężem podjeliśmy decyzję o niepłodzeniu więcej dzieci ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Jak Wam podoba się Joanna Przetakiewicz, trafia w Wasz gust jej styl? Można kobietę podejrzeć na jej blogu. |
|
|
|
#4905 |
|
Konto usunięte
|
Jak dla mnie dzidzia piernik trochę...
Tzn.twarz, figura niezła, ale urode ma dojrzałą, widać, ze nie jest nastolatką, choć w twarz pewnie kupę kasy władowała, a czasami ubiera sukieneczki przykrótkie, ze tylko czlowiek czeka aż laska zaśpiewa "mam tsy latka, tsy i pół..." Ale wkurza mnie, jak gdzieś o niej piszą "partnerka Jana..", bo kobieta ma własny, niemały dorobek, więc to mocno lekceważące, jakby bluszczykiem była, co przyssał się do cudzej kasy. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Przetakiewicz -butik ma piekny
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Dzidzia -piernik
![]()
|
|
|
|
#4908 |
|
Konto usunięte
|
Ale trochę na jedno kopyto te ciuchy...Albo baskinki w sukienkach czy bluzkach albo kiecki lekko rozkloszowane z kieszeniami...Nie są zle, ale bez zachwytu...Ale moze zazdrość przeze mnie przemawia, bo mnie na nie nie stać
![]() Podobno jej odcień blondu jest teraz bardzo modny
|
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię modę,obserwować nowe trendy,ale takie nakrycia głowy są dla mnie hm kosmiczne..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4910 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, ja zapóźniona to i pytania nie pierwszej świeżości- a "Jak poznałem waszą matkę" nie oglądacie? A gdzie te resztę oglądacie jak Kinomaniaka zamknęli?
Co do "Gry o tron:- Tyrion cudny , jaka to rola dla tego aktora! Chociaż moje serce należy do Jona. Szlachetni mężczyźni mnie uwodzą, w literaturze i kinie, bo w realu jak wiadomo oni nie uwodzą- w każdym razie nie mężatki. Zawsze tak tłumaczę swoja wierność memu szlachetnemu mężowi . Postaci z Tronu są obecne na FB i np. istnieje grono "Hodor- King of the North" . Moi synowie (18 i 20 l.) z przyjaciółmi spędzają noce przy grze planszowej "Gra o tron", słuchają pieśni ("Deszcze Castamere" na youtube!) i naszego złośliwego wykastrowanego kota zwanego czule Workiem lub Zipiwaldem (ma na imię Zipek) chcą przechrzcić na Lorda Warysa. TIG! Czy Ty chudniesz ???? Potrzebuję od Ciebie raportu jako czynnika mobilizującego! Kama, też kupiłam Twój tusz . Powinni Ci coś odpalić, pewnie z połowa z tych wyświetleń na all to po Twoim poście![]() Elsa, pytanie, jak to robisz było trywialno-techniczne- kiedy na to zarabiasz, czy podróżujecie sami we dwoje czy z jakimiś ludźmi, kiedy zaczęłaś, czy jesteś z podróżniczej rodziny, jak to planujesz- wiesz, jakbyś cioci na imieninach tłumaczyła. Ja jak miałam wybrać wycieczkę z biura to z tydzień czytałam opinie... Edytowane przez Joanna Karolina Czas edycji: 2013-03-02 o 19:30 |
|
|
|
#4911 | |
|
Konto usunięte
|
Bardzo lubię "Jak poznałem waszą matkę"
Chociaż humor czasami ciężkawy, ale jestem na bieżąco---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna te noce u chłopaków,tak bosko- rodzinnie brzmią..Tylko pewnie Zipek oponuje
Gry,ogniska,brzd ęk gitar....Na takich młodych -gniewnych inaczej-miło patrzeć..Mnie dziś po głowie tłucze się piosenka -Dorosłe dzieci-Turbo....---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Krop pokaż dzieło, po remoncie..Dzieciaki zadowolone?
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka sprowadź sukienkę- specjalnie dla mnie, taką własnie rozkloszowaną, w kształcie litery A, z kieszeniami, w kolorze złamanej bieli, taką w stylu własnie Przetakiewicz. Podobają mi się jej sukienki, tylko nie dam za sukienkę 2500 pln.
Ale faktycznie, ubiera się na jedno kopyto. Ogólnie podoba mi się kobieta, ale gdybym ja miała jej pieniądźe to ho ho ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- No nic jadę po męża, u przyjaciela siedzi, % pobrał, a przecież tak wieje, delikatny jest na wiaterek
|
|
|
|
#4914 |
|
Gang Iren
|
Joanna Karolina- nie wiedzialam,ze jest planszowka Gra o tron! Jak rozumiem,fajna? A mozesz napisac od ilu lat ona jest? Uwielbiam gry planszowe i karciane,no najrozniejsze,tylko nie pewnie z Mloda bym nie mogla w to grac,co? Ona skonczy w lipcu 10 lat.
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Grę o tron jako grę na płycie, ale jeszcze mnie nie ciągnie. Książka tak, film tak, ale gra na podstawie książki - już nie..
Oczywiście czekam na sezon 3, ale bardziej na kontynuacje cyklu. Wyżej d...się nie podskoczy, czyli nie sfilmują książek, których Martin jeszcze nie napisał A on i wiekowy i nadwagę ma, pewnie nadciśnienie i serce też, sadząc po wyglądzie...Tyrion to świetna postać, Jaimie też, choć najbardziej zagadkowy jest lord Littlefinger - nadal nie wiadomo, jakie właściwie ma plany...Tyle, że u Martina nie ma co się przywiązywać do bohaterów. Stworzy ich, dopieszcza, robi historie, plany, wątki...a potem ciach! Life is brutal...Naprawdę nie wiadomo, kto dotrwa do końca ![]() Deszcze Castamere chętnie bym posłuchała, Joanna, dasz linka...? Ciekawy pomysł na taka pieśń, choć, jak sobie wyobraziłam, jak brzmi na Krwawych Godach...No, zobaczymy to z pewnością... I nadal twierdzę, że nie podoba mi się postać Catelyn Stark oraz grająca ja aktorka. Catelyn miała ok 32-34 lata, a nie była nadgryzioną zębem czasu 47 latką! Myślę, ze ta z Dumy i uprzedzenia, która miała ja pierwotnie grać - byłaby lepsza... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-03-03 o 13:04 |
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
Kama- link do wersji ukochanej przez synów : http://www.youtube.com/watch?v=8pO2KTnLPaI, bo jest też metalowa- i oficjalna, z czołówki. Masz rację, że Cat przystara, ale i inni ciut za starzy- synowie mieli po kilkanaście lat wszak...Wybijanie bohaterów przez autora okrutne! Nie mogę się pogodzić!
Beata, high five za-wait for it- Matkę. Od zamknięcia kinomaniaka jestem odcięta, chociaż mają mi ściągnąć ostatnie odcinki. Wcześniej wielbiłam niemoralną Trawkę.Gosiu, planszówka jest, jakaś bardzo strategiczna,chyba dla starszych; na pudełko nie mogę zerknąć, bo jeszcze nie wrócili z nocnej sesji. Ja się nie nadaję do strategicznych, ale polecam bardzo Rummicuba, coś jak karciany remik, ale kostkami jak do scrabli (z cyferkami). Lubię grać ze znajomymi, wozimy też gry na rodzinne imprezy i w rogu stołu zamiast jeść rozkładamy się w planszami. Moja teściowa (po 70-tce) jest niepokonana w grach karcianych, a nałogowo stawia komputerowe pasjanse
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż tu tak pusto? Drogie Panie, śliczna pogoda u Was, że forum opuszczone ?
|
|
|
|
#4918 |
|
Gang Iren
|
Joanna Remicub znam i gram czasem,no teraz nie gralam juz dlugo,bo zostal w Polsce-musze przywiezc troche rzeczy w tym czesc planszowek,ktorych jeszcze nie zagralam. My ostatnio gramy w Talisman Magia i Miecz. Z cora.
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Niezła to piosenka, choć mi bardziej chyba się podoba ta wersja
http://www.youtube.com/watch?v=2l7wzOaODYQ W sumie piosenka brzmi niewinnie, tylko sugerując, co się właściwie stało. Natomiast, jeśli ktoś znał podtekst i usłyszał ją na Krwawych Godach - to dopiero wtedy miał dreszcze... Z gier zdecydowanie wolę RPG na PC - aktualnie mam na tapecie sporo staroci - two worlds, riven, icewind dale...Tylko nie mam czasu, by grać, zwłaszcza, że czekają książki i filmy... A Magię i miecz, z dodatkami oczywiście znam i grałam w nią dawno temu, z przyjaciółką Tyle, że już odkryłam najmocniejsze postaci i prawie zawsze wygrywałam, więc gra straciła urok...
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babiniec
Wróciłam z Łodzi..Oglądnełam wczoraj Nietykalnych Wspaniały film
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Ostatnio miałam - żadnej różnicy z guerlainem, a nie osypuje się i nie robi pandy. o przebitce cenowej nie wspomnę 
Czułam, jak mi rośnie ciśnienie, gdy cała robota spadła na mnie, a tz poszedł sobie popływać...I im bardziej się spieszyłam - tym więcej było przede mną...Mam nadzieję, że teraz już się zaczęła miła, wolna sobota 
Ręce mam jak chłopka

No to mam Diorka i Oriflame

Musi być proporcja zachowana.Teraz my sie grzejemy
Chociaż humor czasami ciężkawy, ale jestem na bieżąco