|
|
#4921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-03-03 o 19:01 |
|
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
Irenkaaa jeśli chcesz dziecko to dasz radę i Twój organizm też da....i będzie dobrze...
![]() A afty to tez może byc grzybica... Kama to faktycznie z TŻ dużo fajnych miejsc odpada...:-( W końcu wybrałam pare fotek...ja dużo mam slajdów, albo takich tradycyjnych.....więc z części nie da sie nic wybrac do pokazania przez net... ![]() Wrzucę później....
Edytowane przez Elsa... Czas edycji: 2013-03-03 o 21:01 Powód: zabieganie... |
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem Elsa
moze byc grzybica niby z aftami ale ostatnio troche oslabiony organizm + stres od miesiecy i to tez sie odbija no jakos wyjde na prosta tez czekam na zdjecia jak wrzucisz |
|
|
|
#4924 |
|
Gang Iren
|
Zaczynam brac kwas foliowy,tak sie nakrecilam na trzecie dziecie
![]() Dzisiaj dzien nerwowy mialam,ale zakonczyl sie pozytywnie
|
#4925 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie sie wybieracie na tegoroczne wakacje? My wlasnie usilujemy cos zaplanowac, ale jeszcze nie zapadl wybor miejsca. Zastanawiamy sie nad Chorwacja. Bylyscie, polecacie?
|
|
|
|
#4926 |
|
Gang Iren
|
Moj tz nie bedzie mial latem niestety urlopu,wiec z wakacji nici. Bedziemy robic sobie na pewno jakies wypady jednodniowe w fajne miejsca. Na Wielkanoc jedziemy do Polski przez Holandie (gdzie bedziemy trzy dni) i to beda nasze wczesniejsze wakacje.
O Chorwacji slyszalam od znajomych,ze bardzo fajnie,sama nie bylam.
|
#4927 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie z grzybkiem tak jest Irenkaaa...atakuje jak organizm osłabiony..
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Chorwacja piękna
Lecę w ramiona Morfeusza..To był pracowity dzień.. Widok mody parysko-włoskiej -cudowne ,żywe kolory pobudził mnie do działania..a teraz z balonika powietrze zeszło..Do napisania |
|
|
|
#4929 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia...Afryka..
|
|
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
Ciąg dalszy Afryki..
|
|
|
|
#4931 |
|
Raczkowanie
|
Afryka..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4932 |
|
Raczkowanie
|
Ameryka Południowa troszkę...
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieno wiem zazwyczaj wszelkie chorobska wychodza jak organizm oslabiony kilka dni i bedzie lepiej ![]() super zdjecia Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2013-03-04 o 00:03 |
|
|
|
|
#4934 |
|
Gang Iren
|
Elsa ale piekne zdjecia!! A jak cudownie musialo byc zobaczyc to na wlasne oczy
Dzien dobry!
|
#4935 |
|
Konto usunięte
|
Kawa.
Ale slońce fantastyczne Bez filtra ani rusz z domu... Elsa, piękne zdjęcia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Elsa zdjątka na dzien dobry i już jestem w innym wymiarze
Łomatuchno -gdzies Ty siedziała tak wysoko Zazdraszcza m wspomnień,tego co widzieliście-bezcenne w rejestrze pamięci![]() Serpentyna przygód Najpierw są góry. Każdy zakręt drogi z Bośni i Hercegowiny odkrywa przed nami nowe cuda przyrody. Szczyty Durmitoru podziwiają niestety wyłącznie pasażerowie samochodu. Kierowca musi koncentrować się na serpentynach prowadzących raz w górę, raz w dół. Przydaje się dużo kawy, coś na wymioty dla dzieci i coś na uspokojenie dla żony obserwującej manewr wyprzedzania traktora z sianem nad przepaścią. ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2013-03-04 o 09:15 |
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
przepiekne zdjecia i artystyczne
Obejrze je potem na wiekszym monitorze...Owszem slonce, wysokie cisnienie, a ja jakas snieta jestem, nie wiem czemu A tu, jak to w poniedziałek- praca intensywna...A ja, jak we śnie...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-03-04 o 11:53 |
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Kamuś -ogonki często pomijam z pośpiechu..Łi tam ogonki za dnia
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Elsa zdjęcia piękne
Gosia życzę upojnych, pozbawiających oddechu starań Uklika ja sama nie byłam, córka była, poleca. Wiecie co ona najbardziej z sentymentem wspomina z tego wyjazdu? Kraby, maleńkie, mówi że cudowne. Moje wakacje w tym roku to nasze góry wczesną jesienią. Taką podjeliśmy decyzję już z miesiąc temu. Planuję wpleść w ten wyjazd pobyt kilkudniowy w Krakowie lub W-wie. |
|
|
|
#4941 |
|
Gang Iren
|
Anyzkowa dzieki
![]() Dziewczyny mozecie polecic jakas dobra odzywke do paznokci? Strasznie slabe sa,lamia sie...
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywalam 8w1 eveline
tyle ze jak wracam do pracy to znowu sie zaczyna to samo teraz mam troche spokoj ale ja nigdy nie mialam dlugich paznokci fakt po odzywce sa twardsze i sie nie rozdwajaja |
|
|
|
#4943 |
|
Gang Iren
|
Ja tez raczej krotkie mam,ale chcialam troche zapuscic i zaraz sie lamaly. Dziekuje
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
niema za co . slodki avatarek
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Po pracy, po masażu, druga kawa, nielegalna, bo z mlekiem. już bez laktozowe sobie serwuję, ale cukier jest pewnie cukier
![]() Zdjęcia cudne. Elsa, masz profesjonalny aparat, czy idioten kamera...? Mój stary kodak ( na klasyczne filmy) robił śliczne zdjęcia, ale wyparła go cyfrowość...I wtedy nigdy nie wiem, co wyjdzie, ilość zastępuje jakość A mam parę aparatów...Cześć Soso Z odżywek najbardziej lubię Nail teka II
|
|
|
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję Dziewczyny...
)...Te zdjęcia to maleńki odsetek, ja skanów nie mam tak dużo. Bardziej "arytstyczne" mamy slajdy bo wspaniale wychodzą, a "reporterskie" zwykłe filmy, papierowe odbitki...mój TZ długo się bronił przed lustrzanką cyfrową...;-)....Trzeba by kiedyś poskanować...resztę. Kapadocja fajna...ale ja tam byłam dawno, dawno temu...Jak miałam 18 lat i to była nasza pierwsza wspólna podróż z TZ do Turcji właśnie...Potem Syria, Jordania i tak dalej...wtedy to sie podróżówało...huuu..20 dolców na 2 osoby na dzień...na wszystko!....tygodniami sprzedawałam owoce z sadu babci z przerwami na kurs wspinaczkowy w weekendy żeby na ten miesięczny wyjazd uzbierać... )Miszka Afryka zmienia zupełnie...ja przejechałam połowę Ameryki Południowej...i planując pierwszą podróż do Afryki...byłam bardzo ciekawa, czy to prawda....i prawdą zakochałam się...Dla mnie AP się nie umywa...byłam w dżungli. wśród indian...itp...(zdjęć z twarzami nie zamieszczam...to też mi dużo odpadło ciekawych...)...Afryka działa na wszystkie zmysły...jest biedna, bardzo i trudna do podróżówania...ale ja tam lubię być wśród ludzi...i co ciekawe poczucie humoru mamy podobne...ilez razy śmieliśmy się tam...Zawsze podróżuję transportem publicznym...i śpię w wiekszości w "tubylczych" hotelach...jem w ichnich knajpach...Bieda jest..ale tam się uczy pokory..i prawdziwych wartości...i mimo tej biedy, chorób ludzie się dzielą, pomagają, są uśmiechnięci...tam człowiek czuje, że żyje...jak Mała będzie miec te magiczne 5-6 lat to mam nadzieję, że pojedziemy na kilka miesięcy własnym jeepem... Soso to jest Isimila obok Iringa (Tanzania)...piekne i mało znane miejsce...;-)....tam gdzie sobie siedziałam....zwiało mi kapelusz....i juz nie znalazłam...:-( Irenkaaa tak o candidie mi chodziło... ![]() Kama a wiesz, że ja mam podobne odczucia co do aparatu?...i taż miłam kodaka.. ....TZ miął jakiegos Canona kultowego (nie pamiętam modelu) i parę obiektywów...teraz mamy Nikona..i nie lubię z niego zdjęć..:-(....to nie to co tamte....tyle, że filmy do slajdów drogie pieruńsko były...i nie dąło się tak cykac i cykać....i jeszce ten worek z filmami trza było targac ze soba....:-OZmykam na siłownie...
Edytowane przez Elsa... Czas edycji: 2013-03-04 o 15:53 |
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja polecam tę odżywkę co Irenka. Od dłuższego czasu używam i jestem bardzo zadowolona. Pamiętam jak pierwszy raz pomalowałam nią paznokcie i po kilku min strasznie zaczęły boleć mnie paznokcie. Nie wiedziałam co się dzieje a to podobno tak bywa za pierwszym razem. Szybko przeszło i nigdy się nie powtórzyło.
Paznokcie mam swoje średniej długości, odżywka wspomniana jest dla mnie bazą pod lakier. |
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Kama ząb mleczak wyrwany..Powiedz mi,bo jestem przerażona..Czym zabezpieczać zęby?co robic by sie nie psuły u dziecka,już te stałe i mleczaki..Kupuję elmex pastę,płukać płynem ma też....Są jakies sposoby?W stałych 6 ma dwie małe dziurki..No ręce opadają..Umiejętnośc mycia zna,jakie ruchy,ale widocznie nie robi tego dobrze
Kupiłam sobie botki,te niebiesko rude nr 5..http://allegro.pl/verdi-botki-azurow...059194196.html i Diora BB nude wziełam 20 saszetek..Córka przywiozla mi próbkę z Douglasa i całkiem sympatyczny on..Kolor 2..
|
|
|
|
#4949 | |
|
Gang Iren
|
Dziekuje
To moj synus w avatarku ![]() Cytat:
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Botki fajne.
Miszka, teraz najszybszy postęp próchnicy. trzeba często kontrolować, leczyć od razu małe ubytki. lak na stałe bez próchnicy. potem próchnica hamuje, ale teraz istotne wyleczenie wszystkiego, z bardzo małymi włącznie. Czyli Elsa dlatego Cię wkurzyło zdanie Brati o mieszkańcach Afryki, bo ich znasz lepiej, niż zwykli turyści...? ja tez nie lubię niemieckich dowcipów typu "jedź do Polski na wakacje, Twój samochód już tam jest" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

Lecę w ramiona Morfeusza..To był pracowity dzień.. Widok mody parysko-włoskiej -cudowne ,żywe kolory pobudził mnie do działania..a teraz z balonika powietrze zeszło..Do napisania

Zazdraszcza m wspomnień,tego co widzieliście-bezcenne w rejestrze pamięci
A mam parę aparatów...