|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
A przytaczane zawartości rtęci w rybach mieszczą się w dopuszczalnych przepisach, więc o co kaman od czasu do czasu nie zaszkodziwidziały gały co brały
|
|
#4952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
Cytat:
ja np litrami pije czarna, mocna gorzka herbate...... a teraz mi poprostu nie wchodzi-jak cos to owocowa albo zielona albo czarna ale tylko z cytryna i cukrem mama i maz nie moga sie nadziwic, bo wiedza ile ja herbaty czarnej potrafilam wypic i jak sie nie napilam to bol glowy gwarantowany
|
||
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)uff, wreszcie po tym konkursie - nagabywanie o klikanie na wszystkich forach było wkurzające
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-15 o 13:23 |
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
No to się jeszcze jakimś cudem załapałam na tę część
![]() Cześć dziewuszki ![]() Wiem, że się zarzekałam, że będę częściej. Cóż, udało mi się słowa dotrzymać przez parę dni, a potem znowu załapałam zaległości ![]() Teraz juz wszystko nadrobiłam i jestem na czysto ![]() Ja dziś pierwszy dzień na zwolnieniu lekarskim Na razie najbardziej się cieszę, że razem z TŻem będziemy wreszcie jedli obiady o normalnej porze ![]() Poza tym, zamierzam odpoczywać, wysypiać się, czytać książki, oglądać filmy i w ogóle ![]() Z pracą pożegnałam się na dobre parę miesięcy, bo przed rozwiązaniem już nie wrócę, potem macierzyński. Nawet mi żal było i bałam sie strasznie ostatniego dnia, że się rozkleję Ale dałam radę ![]() Umowę mam przedłużoną do końca roku 2012 Pani dyrektor coś mi napomknęła, że następna umowa juz będzie na stałe ![]() Taaaaaak, egzaminu na prawko nie zdałam, bo... wymusiłam pierwszeństwo Szło mi po prostu bosko do tego momentu Pan egzaminator powiedział, że jest mu strasznie przykro, bo do tego momentu nie miała sie do czego przyczepić, więc tym bardziej byłam na siebie zła... Oczywiście, potem w domu wylałam morze łez ze złości. Następny termin mam na 14 kwietnia- hmmm, wszyscy mają wątpliwości, czy dotrwamy z Miłoszkiem Widzę, że Martucha w końcu się Wam pochwaliła, że wczoraj z mężulem odwiedziła nasze skromne progi ![]() Potwierdzam więc ![]() Mój TŻ, jak pojechaliście, ciągle się mnie pytał, czy aby na pewno Wam ta zapiekanka jego smakowała i czy go pochwalisz na forum Także, dzięki, że to zrobiłaś, bo teraz mogę trochę połechtać jego próżność ![]() Ale musze się też wyżalić, bo Martucha zarzekała się, że dużo teraz je, ja tu się odpowiednio przygotowałam, a oni zostawili nas jeszcze z jedzeniem na cały tydzień ![]() No i kurde, szkoda teraz tylko tego, że nie spotkaliśmy się wcześniej już! ![]() Martuś, babcia dzisiaj mnie wypytała o Was dokładnie I tego wątku kulinarnego muszę poszukać, bo jeszcze nigdy mnie tam nie było ![]() Ktosiu, ten Twój przepis przepysznie wygląda! Już go sobie skopiowałam
|
|
|
|
#4955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam , żeby mój mąż nagle mi powiedział nie zjesz np banana bo cos tam normalnie szczała by dostał Cytat:
Dokładnie organizm zawsze wysyła sygnały jak czegoś brakuje , żeby mozna było to sobie uzupełnić , a rybymaja duzo witamin z grupy B (zwłaszcza B1, B2, B6, B12, PP), natomiast tłuste zawierają rozpuszczalne w tłuszczu witaminy A, D i E. Najbardziej pożądane są niezbędne wielonienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT) z rodziny omega-3. Niezbędne, czyli konieczne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Szczególnie bogate w kwasy omega-3 jest: łosoś, makrela, śledź, sardynka i tuńczyk. Także moim zdaniem w ciąży należy jeść wszystko na co sie ma ochote z odpowiednim umiarem ![]() Rybulka a kiedy masz rodzić ???
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Sysunia, termin mam na 10 maja, ale większość osób, które mnie znają, twierdzą, że do maja nie wytrzymam
Wczoraj Martucha też tak stwierdziła ![]() Póki co lekarz nic takiego nie mówi ![]() To niby miesiąc przed terminem porodu, ale sama się boję czy jeszcze będę na siłach, żeby podchodzić do egzaminu... Śmieję się, że najwyżej zacznę rodzić w aucie egzaminacyjnym
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Naszym ostatnim zakupem jest łóżeczko (takie jak w załączniku), materac do łóżeczka i przewijak
|
|
|
|
#4958 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu sie nie chwalisz ze sie spotykasz z wizazanka opowiadaj ![]() Cytat:
![]() jak malo zdjadlam prawie cale wasze zelki ciacho i talerz pysznej zapiekanki duzo![]() aaa babcia wiedzialam ze wypyta ![]() w tym spotkaniu najbardziej mnie bawlili nasi kochani mezowie ktorzy maja podobne odczucia ze ciagle wizaz i ze jak Rybulka pisze to sciera klawiature ajak ja to oddechu nie biore i palce nam sie zapala achhh te uzaleznienie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
"Cytat:
![]() oczywiscie wojtas juz z kuchni krzyczy co napisalas
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa i w tym zamieszaniu, zapomniałam Wam, Martuś, pokazać moją czaderską myszkę do komputera!
![]() A co do klawiatury, to po ślubie już miałam wymienianą, bo tamta była bezprzewodowa i ciągle mi baterie siadały
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-03-15 o 13:56 |
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Laski zalozylam juz nowa czesc
![]() ![]() ![]() ![]() Choc raz chcialam byc pierwsza! tytul ten sam zostal ![]() Linka wam dam jak sie ta czesc skonczy albo same znadziecie
|
|
|
|
#4961 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane mialam was nadrobic ale dzis czuje sie cos dziwnie w nocy wstawalam siku 2 razy ale chyba nieprzeziebienie bo nieczuje zeby nerki mnie bolaly ,w brzuchu mi caly czas cos* pływa*,czuje jakbym miala mokro,piersi nabrzmiale,sutki jak dotkne bola.Wstalam dzis zmierzyc tempke i poszlam spac dalej wstalam o 12
siedzac przy kompie zrobilo mi sie niedobrze.Do @ mam jeszcze ,chyba ze mnie jakas choroba lapie.kurcze cos mnie zgaga meczy ale jestem dzis do
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Riana to trzymam kciuki
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a egzamin zdasz-nie w kwietniu to pozniej |
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia, gratuluję udanego zapoczątkowania nowego wątku
![]() Riana, cos mi te objawy wyglądają... Trzymam kciuki ![]() Maggie, dzięki wielkie Dowiedzieliśmy się w 25 tygodniu ciąży W końcu maluch sie ujawnił
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
mi 8 lipca 4 lata
SRR no tż jest za tym, tylko wiesz jak za granicą teraz jest z pracą... a ja musze zagadać do ciotki tż może mi załatwi i będę jeździć z nią. Tak bym chciała 2-3 miesiące i wrócić. No ale muszę z nią pogadać bo nie wiem czy teraz w Polsce jest ale sama pojadę z ciotką. Za granicą jest teraz ciężko o pracę, a nie chcę jechać w ciemno, a póki co, tż boi się, że jak wrócimy to on nie znajdzie roboty znów, a teraz zarabia krocie, no cóż. Jeszcze nic nie wiadomo
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś pulpety w sosie pomidorowym z kaszą
![]() A jak chcemy coś na chubko to robimy makaron z sesem, tj. podmażam cebulę, wwalam mięsko mielone smażę, daje puszkę pomidorów, chwilę czekam aby odparowała woda, doprawiam i gotowe ![]() Maggie, a ja tam rozumiem Twojego męża, tyle przeszliście, zeby mieć fasolinkę, ze teraz woli dmuchać na zimne A z tym sygnałami z organizmu to nie można w 100% ufać, bo w toku ewolucję to się trochę pozmieniało, bo jak wytłumaczyć zachcianki na colę, zupki chińskie, chipsy i inne śmieciowe jedzenie ![]() A propo to ja właśnie skonsumowałam pyszną i zdrową zupkę z proszku
|
|
|
|
#4967 |
|
Wtajemniczenie
|
kliwia
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym właśnie ziemniaki rozgotowała
|
|
|
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
.....
![]() Edytowane przez Cekiny Czas edycji: 2010-03-15 o 14:57 |
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
cekiny chyba Ci sie watki pomylily
![]() ![]()
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
![]() Rybulka sliczne łóżeczko - też mi sie takie podoba
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-03-15 o 14:35 |
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny masz termin porodu , powiem wam ze ja bym chciała własnie rodzic na wiosne , bo juz taka fajna pogoda i z maluszkiem mozna wyjść na spacer , na wakacje pojechac . Jakoś nie lubie zimy i nie wyobrazam sobie nawet z tym brzuchem i w tych płaszczach łaizć Wydaje mi sie ze jakos tak musi byc ciezko tyle kilogramów dzwigac![]() łozeczko sliczne duzo dałas ?? A co do gotowania no to jest ryzykowne siedziec na wizazu w czasie pichcenia ![]() Riana ja sie nie znam ale te objawy nie zaleza od organizmu ?? Ze u jednych pojawiaja sie wczesnij a u innych później
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
ja wciagam ciastka, kupilam nam na deser i nie dozyly deseru ani meza
![]() zarlok ze mnie ![]() ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyna sie chciała z nami podzielić tak ważnymi dla niej informacjami a wy od razu , ze sie pomyliła
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uff, zasoliłam się i przeszło
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
sysunia chyba nie jestem
![]() Ale jak mam czasem ochote na slodkie, a niedaj jak kupie moje ulubione ciastka na wage, to jak zaczne tak przestac nie moge,nawet jkabym kupila kilogram to bym zjadla wszytsko ![]() ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
. A jestem z listopada- najgorszego miesiąca w roku Mąż ze stycznia, więc chociaż maluszek będzie miał urodziny w pięknym miesiącu ![]() Mnie już teraz też jest ciężko z tym brzucholkiem chodzić, dlatego wielgachna kurtkę zimową wrzuciłam do szafy i chodzę w szykownym płaszczyku wiosennym ![]() Łóżeczko zamówiliśmy, teraz będzie czekać jakiś tydzień lub dwa. Cena to ok. 400-450 złotych ![]() Jejku, muszę lecieć kotlety piec, bo zaraz mężul wróci z pracy, a ja przy kompie i kotlety surowe Cytat:
|
||
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka i zamiast jedzenia razem obiadow o normlanej porze to znowu beda pozne obiady, bo wizaz Ci stanie na drodze!
Łozeczko sliczne, choc troche drogie 120cm czy 140cm? ma funkcje tapczanu? Znalazlam te ciastka: pasja kokosowa ![]() http://www.hurtownia-slodyczy.pl/slo...at=2&podkat=12 |
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Moj TZ śmiał się ostatnio, ze jak zachce mi się zjeść pomidora to na pewno będzie to jasny sygnał, ze jestem w ciązy, póki co ciągle mnie odrzuca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Moim zdaniem to lekka przesada bo byś musiała nic jeść . Sory ale warzywa są sypane wiec tez nie sa do konca zdrowe , tak samo owoce. Mięsa faszerowane sa chemia która codzinnie zjadasz , do pieczywa dodawane sa wspomagacze . Jedzac mięso wieprzowe np z grilla również można sie zarazić bakteriami typu
od czasu do czasu nie zaszkodzi
JA dziś po pierwszej w życiu nocnej zmianie. Nie było źle. Byłam tak przejęta, że w ogóle nie chciało mi się spać, a jak wróciłam do domku to nie umiałam usnąć. Spałam tylko dwie godziny i już przyszli robić remont, więc ruszyli z wiertarami to sobie nie pospałam
A dziś idziemy na roczek i urodziny więc impreza się szykuje a ja muszę jakoś się trzymać i nie zasnąć.

Ale dałam radę
Szło mi po prostu bosko do tego momentu 
i wszystko w granicach rozsadku przeciez
truskawek na pewno nie podaruje 

a egzamin zdasz-nie w kwietniu to pozniej