|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Ooo matko ale piszecie baby, widać że koniec wakacji
![]() Nie dam rady wam odpisać, od teraz będę się starać regularnie zaglądać. Córa wczoraj pojechała na 3 dniową wycieczkę, wraca w piątek rano. Fajny wielki autokar przyjechał i taki nowoczesny, a do tego opiekun wziął wieże z głośnikami, ale będą imprezować Ja wczoraj w miarę ładnie jadłam, wysprzątałam ponad połowę mieszkania, jeszcze dzisiaj muszę zabrać się za kanapę bo wczoraj nie zdążyłam i za mycie okien. Chciałam wczoraj pobiegać, ale coś mi Endo od tygodnia nie potrafi GPSa złapać a inne aplikacje łapią Hmm do Sylwestra niedaleko to może kolejny wątek zostawić z tym tekstem? ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Melduję zaliczony rowerek stacjonarny 60min (26,6km)
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki,
Aniaa - super z tym rowerem, zazdroszczę bo ja nie mogę jeździć przez kręgosłup Madzia - może odinstaluj endomondo i zainstaluj jeszcze raz - mi pomogło jak GPS świrował Miłego dnia gwiazdki
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza, gdzies czytalam, ze jazda na rowerze jest wskazana na kregoslup, tylko trzeba trzymac odpowiednią pozycje. Wiekszy ciezar ciala opierac na rekach. Biedne my z tym wstawaniem.
Jem sniadanie i popijam miete. Chce do domu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym jeździć ale na miejskim rowerze - takim co prosto się siedzi i z dobrą amortyzacją a to spory wydatek. Ja górala mam i zakaz jeżdżenia na nim bo pochylona pozycja jest.
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
piękna pogoda, więc trzeba korzystać z ostatnich dni lata u mnie dużo spacerów, aktywności, ale jedzeniowo nie jest idealnie.Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka Tak chyba zrobię z tym Endo, kiedyś na innej komórce jak mi świrowała to tak zrobiłam i potem było ok.
Syska Hmm a w De jeżdżą na takich wysokich miejskich rowerach, że jak jadą to na siedząco, bez pochylania Może i zdrowsze ale jakoś dziwnie mi to wygląda
|
|
|
|
#4957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Cie obronie
Całkiem głupi nie jest. Jemy duzo śmieci z "mięsa". Jeżeli masz wiedzę, porządna! To nie zaszkodzi to niczym. Ja czasem mam dosyć mięsa i ogolnie jem rzadko. Gdy rezygnuje z mięsnych produktów na 2-3 tygodnie - jem wege - czuje sie lżejsza i czysta w srodku Polecam ryby/owoce morza
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Dagus, zgodze sie z Toba. Dla mnie weganizm, wegetarianizm to nie dieta. Tak jak napisalas, to styl zycia, jakas regula, mentalnosc. Kochana, korzystaj z lata ile wlezie ! Zazdroszcze energii
![]() Wrocilam z pracy, lece gotowac pierogi, umieram z glodu ! Wsunelam kostke czekolady 90% kakao, pycha 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zdania że nie da się szybko schudnąć bez uszczerbku na zdrowiu... niestety... ograniczenie mięsa jak ktoś da radę jak najbardziej ok😊 weganizm...nie znam się. ..
Dzień dobry sloneczka😊 dziś byłam w innym mieście na butach 😊 kupiłam 4 pary i 1 mój kupil☺ mogłabym całą wypłatę tam zostawic😀 nie szalałam. ..po prostu się większość wykonczyla więc uzupelnilam. .. musiałam kupić sandały bo mi się ostatnia sztuka rozwaliła na koniec lata, baletki w których latam prawie cały rok i czarne na obcasie żeby mieć jedne eleganckie bo też nie miałam już. .. nadprogramowe były takie do kolanka wciagane na jesień 😊 u nas w mieście nie ma sklepu żadnego z butami...tzn jest gdzie ceny się zaczynają od 200 zł. .. a miasto dalej jest ccc i deichman😊 i obniżki były fajne😊 jestem bardzo zadowolona-zapasy zrobione😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na weganizmie nie znam, ale oglądałam jedynie 2 tygodnie temu program na temat weganizmu. Pokazywali kilka przypadków które przez to były w krytycznym stanie albo mówili, że niektóre umarły, bo źle stosowały ten styl życia, bo dietą tego nie nazwę, jadły w kółko to samo. Według mnie weganizm sam w sobie nie jest zły, ale trzeba umieć się za to odpowiednio zabrać.
Aguś Ale się obkupiłaś ![]() Syska Podziel się pierożkami, ja uwielbiam Gdyby pierożki tak nie tuczyły to mogłabym je jeść non stop
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Madzius, jeju, pierozki naprawde az tak tucza?
Ja jem ze szpinakiem z bialym serem, do polania jogurt naturalny. Robie pol ja pol z maki zytniej i pszennej. Nigdy nie jadlam kaczki Lubie schabowe ![]() Agus, lohohoho ales nakupila ! .Najwazniejsze, ze jestes zadowolona, od razu lepszy humor, no nie? Ja marze o ladnej spodnicze, moze czerwonej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4964 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Po kolejnych miesiącach nieobecności, spalonym laptopie, przewrotach sercowych, zdołowaniu, objadaniu się słodyczami ile wejdzie byle tylko zapomnieć - JESTEM! Z wagą 60 kg... oponką, zacierającymi się udkami - JESTEM! ![]() Gratuluje wszystkim które do tej pory schudły i trzymam za wszystkie kciuki, łącznie za siebie
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję godzinę z Orbim i grzeczne jedzenie.
Idę spać. Nie mam mocy. Buźka.
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia- uwielbiam kaczkę 😊
Sysa-pewnie że lepszy 😊pokazalam ci wszystkie😛 Mi się podoba taka ala skorkowa jasna na jesien😊 mam upatrzona na allegro ale się waham... Malbora-pojawiasz się i znikasz-moze zostaniesz na dłużej? 😊 Zuza- tak wcześnie? Ja czuję że się przeziebilam. ..brzuch mnie dziś wyjątkowo nie boli ale kości łamią. ..Jak nie urok to sraczka. .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4967 |
|
Przyczajenie
|
Kaska nadeta byla i rzeczywiscie chamskie komentarze... Damian cos tam naodwalal i byl najslabszy w pierwszej czesci. No adam jest troche denerwujacy ale zabawny i jest z moich okolic
Ja tez lece spac, dobranoc |
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
?
Dziwne rzeczy sie dzieja ostatnio na forum Lubie to !Zuza, dobrej nocy bejbe, obudz sie wypoczeta ![]() Uciekam spac tez, lulajcie ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Malbora pojawia się i znika
![]() Sysa ostatnio widzę, że pierożki rządzą u Ciebie myślę, że Twoja wersja nie jest jakimś grzechem i rzeczywiście dziwactwa u nas na forum![]() Aga super zakupy, fajnie, że upolowalas butki w promocjach ![]() Zuza odpocznij Mała ![]() Ja dziś zrobiłam dzień piękności i teraz leżę w łóżku i oglądam filmiki urodowe na youtubie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ! Robie krechy na oku i uciekam juz do pracy 😊 Wstalam dzisiaj wyjatkowo o 4:12, zeby sie upiekszyc bo zamierzam odwiedzic po południu ludzi z dawnej pracy, fajnie 😃
Dagus, kogo filmiki ogladasz? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry gwiazdki,
tak wcześniej chodzę spać bo i bardzo wcześniej wstaję - zapytajcie Syski jak to jest ![]() Tez bym zjadła takie Syskowe pierożki - pyszny farsz, zdrowsza wersja ciasta - mniam! Miłego dnia.
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zazdroszczę tym które wcześnie chodzą spać. Ja wstaję ok 6,ale i tak wcześniej niż o 24 to nie usne,a potem chodzę nieorzytomna ![]() Jade już do pracy i mam nadzieję ze zleci wczoraj jakis kryzys miałam,bo siedzę tam,uczę sie i dalej nic nie kumam,nic i jeszcze ten angielski2dni do weekendu ![]() Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, tez czekam na weekend, u mnie niedziela i poniedzialek wolne. W sobote do pracy
Nie martw sie, z czasem bedzie lepiej, bedziesz sie kiedys smiala ze swoich watpliwosci. Najgorsze poczatki ![]() Zuza, o tak, tak ! Wstawanie w godz 4-5 to prawdzila meczarnia ! Chetnie przeslalabym Ci moje piergozki kochana Dobrego dnia w pracy Jak Ci sie wstawalo dzisiaj?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Ania zmień podejście
skoncentruj sie ładnie na swojej pracy, ustal cele. Bedzie git. A weekendem tez sie ciesze! Tz wyjeżdża od poniedziałku na uczelnie do piątku - wiec bede sama i bede mogła wykorzystać miło czas tylko dla siebie Dzisiaj po pracy budujemy meble do łazienki. A w pracy ostro działam dalej. Ja tez sie kładę duzo wcześniej spac . Budzę sie bez problemu ale i tak wyglądam jak zombie.
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo jak tu z rana gwarno
![]() Syska W twojej wersji to tak nie tuczą, ale jeśli je się np ruskie z dodatkiem tłuszczu to już bardzo ![]() Ja sama nigdy kaczki nie robiłam, teściowa umie świetną kaczkę robić, ja się za to nie zabieram, bo kaczka jest tłusta, ale raz na ruski czas mogę zjeść (czyt. od święta do święta) Haha syska przybijam piątkę, ja wstałam dzisiaj o 4.02, poszłam dość wcześnie spać i z rana miałam już oczy szeroko otwarte Zdążyłam za to popedałować godzinke na rowerku, zjeść śniadanie, wypić kawkę, zrobić peeling kawowy, wykąpać się, wysłać synka do przedszkola i trochę pouczyć się niemca Dzisiaj nic więcej nie ćwiczę, bo idę do tłumaczki zanieść jej dokumenty (4,5km) w jedną stronę, a potem do polskiego sklepu kupić polską szynkę, bo te niemieckie są bleee. Także chyba dzisiaj na piechotę zrobię od 10-12km. Jest moc ![]() Malbora Witaj, mam nadzieję, że tym razem zostaniesz z nami na dłużej ![]() Zuzka Brawo za ćwiczenia i dietkę. Ja też teraz się staram ![]() Aguś Zdrowiej mała ![]() Daguś co tam ciekawego znalazłaś o urodzie? Ja dzisiaj zrobiłam peeling kawowy, od razu gładsza skóra ![]() Aniu89 Dajesz sobie radę w pracy. Ja jak idę do urzędu do faceta co się moimi sprawami zajmuje w DE to też się zastanawiam co ja tu robię Melduję dzisiaj zaliczony rowerek stacjonarny 60min (26,1km), a do tego idę dzisiaj na piechotę do tłumaczki dostarczyć jej dokumenty a potem do polskiego mięsnego, zaopatrzyć się w szynkę, bo te niemieckie są bleee Także mam dzisiaj do zrobienia jakieś 10-12km na piechotkę. To będzie zamiast biegania.Kurcze dziewczyny czekam na list, czy dostałam się na ten kurs niemieckiego. Babka powiedziała, że dostaniemy pismo na początku września, a ja go muszę mieć do tego tygodnia, czyli do jutra, bo w przeciwnym razie będę miała problem z tamtym głupim kursem co mi kazali się na niego przymusowo zapisać Jak dostanę pismo, to lecę do urzędu i powiem, że mają mnie z tego wypisać, bo już mam zajęty czas i się nie rozdwoję. Ale mam stracha, żeby zdążyli
|
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Sysa - wstawało się źle bo jak inaczej może się wstawać o tej porze? A jak będzie zima to już w ogóle dramat. Ja czy wcześniej się kładę czy później to i tak nie obudzę się w skowronkach. Ale jestem zadaniowa więc wyłączam budzik i wstaję bez drzemek i ociągania się.
Madzia - początek września to szerokie pojęcie...trzymam kciuki, żeby doszło na czas. No i brawa za dietkę i ćwiczenia ![]() Beatka - kilka dni tylko dla siebie...bezcenne !
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
Tak dziewczyny obiecuję, że zostanę na dłużej
![]() Jak ja wam zazdroszczę tych weekendów!! Ja nadal nie mogę się przyzwyczaić do mojego trybu pracy. Dzisiaj mam nocke.Zastanawiam się nad kupnem orbitreka ale mam w domu rowerek stacjonarny więc nie wiem czy warto Jak myślicie?
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Malbora - ja oczywiście polecam z całego serca!
![]() A na rowerku coś działasz? Bo jak się kurzy to Orbi tez pewnie będzie. A zakurzony Orbi to smutny Orbi...
|
#4980 |
|
Raczkowanie
|
Zuza_kg Obecnie się kurzy za sprawą pięknej słonecznej pogody. O wiele bardziej wolę rower w plenerze
Właśnie wróciłam z 10 km wyprawy ![]() Teraz czas na obiad : brokuł, pierś z kurczaka i może z 1 mały kartofelek (gotowane w parowarze )
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Ja wczoraj w miarę ładnie jadłam, wysprzątałam ponad połowę mieszkania, jeszcze dzisiaj muszę zabrać się za kanapę bo wczoraj nie zdążyłam i za mycie okien. Chciałam wczoraj pobiegać, ale coś mi Endo od tygodnia nie potrafi GPSa złapać a inne aplikacje łapią
Hmm do Sylwestra niedaleko to może kolejny wątek zostawić z tym tekstem?

Może i zdrowsze ale jakoś dziwnie mi to wygląda

Ja jem ze szpinakiem z bialym serem, do polania jogurt naturalny. Robie pol ja pol z maki zytniej i pszennej. Nigdy nie jadlam kaczki 

wczoraj jakis kryzys miałam,bo siedzę tam,uczę sie i dalej nic nie kumam,nic
i jeszcze ten angielski
Dzisiaj mam nocke.