|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
dziękuję.
![]() nie przychodź, nie dzwoń, nie mów do mnie, nie puszczaj oczek - w skrócie : nie rób nadziei . daj mi czas by zapomnieć o Tobie. tak trudno jest podać rękę . nie dziś, nie jutro - po prostu nigdy w życiu.
|
#4982 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
dziękuję. ![]() najbardziej uwielbiam to,że kiedy przytulam się do Niego, moja głowa opiera się pod Jego podbródek,i czuję Jego oddech delikatnie muskający moje włosy i łaskoczący w głowę. i, wiesz, przyjdę jutro. może mnie nie zobaczysz, ale mam nadzieję, ze poczujesz, ze tam jestem. że Ci współczuję całą sobą. wprawdzie to smutna okazja, ale może będzie znowu tak, jak dwa miesiące temu, znowu będziemy normalnie rozmawiać, znowu do mnie napiszesz, i znowu każdy temat będzie dobry do tego, żeby zacząć rozmowę. -Kiedy mnie z nim zapoznasz, miałaś tyle okazji i żadnej nie wykorzystałaś? -Wiesz tato, on jest już nieaktualny ... -jak to? co się stało.. -no tak.. a wiesz przestał kochać. Po policzkach popłynęły łzy. wyszlam z samochodu, mimowolnie trzaskając drzwiami. za 2 minuty dostałam sms'a. "Ja Cię nigdy nie przestanę kochać." -TATA. Pamiętaj, że pijane usta dziewczyny mówią to, co chciałyby powiedzieć, gdyby była trzeźwa. Nie chce już o Tobie myślec, a jednak ciagle to robie..
Przy Tobie zawsze nie potrzebnie sie rozgaduje... I może dobrze, że los nie postawił na nas w tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania... I ten wzrok! Patrzył na mnie tak... jakby mnie kochał. - żałuję - powiedział cicho - żałuję, że nie możesz poczuć tego , co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie.
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
BananowaDelma - Zachwycasz mnie Ten piep#%*&! świat nieistniejących ideałów ! Póki nie spełniły się moje sny. A moim snem jesteś Ty Czy to poniedziałek czy piątek Czy to lipiec czy grudzień Czy pada deszcz czy świeci słońce I tak nadal będę kochać Cię Wszystko czego chcę od Ciebie To Twoja obecność Nawet jeśli w sercu pustkę masz Zabierz mnie, tam gdzie życie swój początek ma Czy pamiętasz te noce kiedy opowiadaliśmy o swoich marzeniach ? Całujesz mnie z tymi otwartymi oczyma Nasze serca są na skraju wyczerpania Bo wszystko czego tak naprawdę chcę, To wszystko czym nie jesteś Chcę dżentelmena, który będzie traktować mnie jak swoją królową Nigdy nie zamierzam znów pozwolić złamać moje serce Nasza miłość już jest zniszczona więc nie naprawiaj tego ! Jesteś jedyny na milion ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-15 o 14:19 |
|
|
|
#4984 |
|
Rozeznanie
|
Rozpaleni chłodem własnych serc.
Poza tym, czy tego chcemy czy nie, zawsze na coś czekamy. You look super cute when you smile ) Wyglądasz super uroczo gdy się uśmiechasz. Strasznie mi z tego powodu wszystko jedno. Sometimes, people write the things that they can't say. Czasami ludzie piszą rzeczy których nie mogą powiedzieć. Zazdrosna jestem o cały świat, którego tak bardzo pragniesz. Nie muszę być dla ciebie wszystkim, aby być dla siebie kimś. ... płoną kolejne kartki z kalendarza. ... a gdy słyszysz bicie swego serca, to wiesz, że to ma sens ![]() 'Swoje miejsce znajdź i nie pytaj czy taki układ ma jakiś sens.' 'Anyone who thinks that sunshine is pure happiness, has never danced in the rain.' Każdy kto myśli, że słońce daje szczęście, nigdy nie tańczył w deszczu. 'I szczęście pachnie kawą. I chłoniesz je z bliska ... ' ![]() Żyć tak, aby miło było wspominać, a wstyd opowiadać )Do szczęścia brakuje nam odwagi ,odwagi i jeszcze raz odwagi. Niech ktoś sprawi żeby wszystkich ludzi wystrzeliło w kosmos. A good friend knows all your best stories. A best friend has lived them with you ![]() Dobry przyjaciel zna wszystkie Twoje najlepsze historie. Najlepszy przyjaciel przeżył je z tobą. I tych parę chwil, z których niby nie wynika nic. 'Nie patrz na moje poszarpane zdania, na słowa współurwane - patrz w moje myśli.'
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie inne tylko nie ja.
też umiem się bawić uczuciami. |
|
|
|
#4986 |
|
Rozeznanie
|
Nie chcąc myśleĆ o Tobie zaczęłam pisaĆ książkę o wróżkach.
Jednej pękło serce z miłości do niebieskookiego elfa.
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
witam po króciutkiej niezauważalnej nieobecności. ;-*.
zrobiłam sobie przerwę iż mi wena uciekła ale sądzę że już ją odzyskałam. ________ Spokój daj sobie z takimi marzeniami, miejsca tutaj nie ma, nie ma z nadziejami. / STinKO - Miłość i przyjaźń. - Dlaczego wybrałeś mnie? Dlaczego akurat ja? - To nie ja wybrałem, to moje serce. ' niby nikt, a jednak ktoś. niby nic, a jednak coś. ' żyję dla idei, bo sądzę że dla ludzi już nie warto. stało się, zakochałaś się i nagle wali Ci się cały świat . siadasz przed telewizorem , włączasz swój ulubiony serial i nagle wszystko kojarzy się z twoją sytuacją ? albo nie myślisz o niczym i nagle włączają się reklamy i wszędzie słyszysz jego imię ? więc nie pitol mi że wiesz jak to jest i nie pocieszaj , bo to najgorsza rzecz jaka może się przytrafić, uwierz .
|
|
#4988 |
|
Rozeznanie
|
Ahh Słońce kradnij ile wlezie ;- ** ciesze się, że moje opisy
Ci się podobają ![]() MalutkaGwiazdka - Kradnij, kradnij ;- ** Malutkie słońce w pustym słoiczku zachowane na deszczowe dni. Czasem w życiu człowieka przychodzi taki czas, że po prostu nie wie co sądzić, co myśleć, reakcje ludzi doprowadzają go do obłędu i zachwiań emocjonalnych. Wydaje mu się, że wszystko składa się przeciwko mu i wiesz co ? To prawda bo nieszczęścia chodzą grupami,a szczęście no cóż dryfuje w pojedynkę ( ... ) Pójdę do dentysty by wyrwał mi wszystkie zęby wtedy nikt nie będzie żądał żebym się uśmiechała. Opadam, podnoszę się, opadam by znowu wstawać i się otrzepać, spadam z 30 piętra by leżeć w szpitalu i wiedzieć, że już nie wstanę. Grę aktorską mam w małym paluszku, te ciągłe chichoty, uśmiechy i mówienie, że mam fantastyczny humor, po kilku latach to człowiekowi wchodzi w krew. Ugryzę Cię w uszko, a potem ... a potem to Ty już doskonale wiesz co ![]() Usmaruję się czekoladą i przyjdę do Ciebie mówiąc " Słyszałam, że masz ochotę na coś słodkiego, może być z bijącą, czerwoną niespodzianką w środku ? " . Fala obojętności spowiła jej ciało i będzie krążyła w jej krwiobiegu przez ładne paręnaście lat. Nie ważny jest powód ważny jest czyn . Koszula w kratę, biała sukienka, buty na obcasach w ręku. I że co, że to nie wypada ? _ZaagubiOna_ , Sabiiina, dreams_x33 - okradłam utalentowane _________________________ _dupki moje <3 ;**** Pełnometrażowe nieszczęście <3 |
|
|
|
#4989 |
|
Rozeznanie
|
'Buty na obcasach, seks i brak rodzicow, mowiących nam, co mamy robić, to cholernie fajne rzeczy...'
'Boże, miej nas w opiece , biedne kobiety. Nas, które zakoch*jemy się w niewłaściwych mężczyznach i dajemy im wszystko , co posiadamy . A potem jesteśmy traktowane jak stare szmaty, niewarte tego, by je przechować. ' 'W miejscach publicznych staraj się nie zwracać na siebie uwagi: nie klnij, nie wrzeszcz, nie sikaj, i nie rzygaj, bo ręczę Ci, że wpadniesz w tarapaty. ' 'Pilnuj, żeby Twój wykrywacz bzdur był zawsze na chodzie. '
|
#4990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te na czerwono są super Kradnę![]() I znów jest tak jak było. Ty ze mną, ona z nim. Wymienianie się wcale nie jest fajne.
|
|
#4991 |
|
BAN stały
|
latin
dziękuje lala ![]() . wolna profesjonalistka .
za perfekcyjna by znaleźć się w Twoich wysłużonych ramionach . takie pozornie nic nie znaczące wydarzenia zniszczyły jej życie . ujmując słusznie swoje spostrzeżenia . układa życiowe puzzle w całość . chciała zniknąć w chmurach . lecz kuRka on wciąż trzymał ją za sznurówki nie pozwalając jej odlecieć . uwolnić się od stereotypów myślenia i działania . nauczyć się obojętności do Ciebie . zamykam oczy i widzę jego . otwieram lodówkę widzę jego . i jak tu nie zwariować ? ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-15 o 14:57 |
|
|
|
#4992 |
|
Zadomowienie
|
latin - dziękuje
patrysiowa_ - na ciebie czekam z utęsknieniem <3. love ! dawno was już nie chwaliłam bączki wy moje, dlatego : grise, xx groszek07 xx, ruda wiewióra, primadonna, kamisha, otojest , Rob Co Chcesz, nydee, latin, ciiri, Mrs Unfaboulus, keendy, blondi 69, One for all, Kochanaa, Bananowa Brazylijka, Extremalna, myCh, drift, XXX LOLKA XXX, Together 93, caroline 060,Czarny_aniołek, Sharmilla, Cukrowa Panna, Margaretta_1, Kateee 90, Panna Migotka, always be yorself, m4dzi4ra, z innej bajki, dontgivemenames. chwalę was za to że jesteście, za to że mnie zaczarowałyście swoimi opisami i za to że nie bijecie jak okradam ♥ * Jesteś w dotyku jak niebo. Dzwoni moja miłość, rozłączam się, dzwoni znowu.. Dni w kolorze wina ogrzane słońcem.. |Wine-colored days warmed by the sun. Czuję jak twoje słowa, czule drżą.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-05-15 o 15:31 |
|
|
|
#4993 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam od życia nauczkę..
Znowu beszczelnie kopnęło mnie w dupe.;/ |
|
|
|
#4994 |
|
Rozeznanie
|
But I will always be there for you <3 (Ale ja zawsze będę przy Tobie) You're in my heart, you'll be in my dreams (Noszę Cię w sercu i zawsze będę o Tobie marzyć) We will hold our hopes and dreams Forever in our hearts (Będziemy mieć nadzieje i marzenia na zawsze w naszych sercach) I believe for every heart that whispers in the dark (Wierzę w każde serce,które szepcze w ciemności) It said flickered in your eyes (To wciąż migotało w twoich oczach) When I'm deep in your arms, I feel what love means, Just with a simple kiss (kiedy jestem głęboko w twych ramionach, czuję co znaczy miłość, po prostu przez zwykły pocałunek) I smell Your breathe (Pachnę Twoim oddechem) You've taken me so far away. One look and you stop my time <3
(wziąłeś mnie daleko stąd. Jedno spojrzenie i zatrzymujesz mój czas)
|
|
#4995 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał pokrzyżować twoje plany.
|
|
#4996 |
|
Wtajemniczenie
|
latin - <3
------------ W dzień, pod plażowym parasolem, nachylałeś się nad nią, aby posmarować kremem jej plecy, uda i piersi, opowiadałeś jej książkę, którą właśnie czytasz, a ona, po bardzo długim oczekiwaniu, miała wreszcie całą Twoją uwagę i okazję, aby przypomnieć Ci, albo raczej powtórzyć, że jesteś dla niej najważniejszy. Wieczorami, po kolacji, spacerowaliście po plaży, zbierałeś dla niej muszle, trzymałeś ją za rękę, ukradkiem brałeś do ust jej włosy i wsuwałeś dłonie pod bluzkę lub sukienkę. Potem siadaliście obok siebie przytuleni i podczas zachodów słońca, objaśniałeś jej szeptem kosmologię. Gdy zaczynało robić się ciemno, wracaliście pośpiesznie do hotelu .. |
|
|
|
#4997 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam. tęsknił ktoś?
![]() ______________________ -Czego się najbardziej boisz?
- Najbardziej boje się braku miłości... - Tego, że nie będziesz kochać czy tego, że nie będziesz kochana? - A to różnica? - Zasadnicza... Co mi z tego, że kocham, a nie jestem kochana? Cierpienie, ból, nikt nie spełnia oczekiwań... to chyba nie miłość... Od chwili, kiedy spotkałam Cię Z każdym dniem lepiej wiem to, że To wszystko, co zdawało się niemożliwe, Od kiedy jesteś przy mnie spełnia się... I czuję, że to, co złe już poza mną... To cud że mamy siebie... Nie martw się... Jest gdzieś osoba na, którą czekasz... Na wyjątkowe osoby warto czekać, nawet bardzo długo...
|
#4998 |
|
Wtajemniczenie
|
założyłam nową część : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431122
zapraszam Cukiereczki ! <3
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-05-15 o 15:39 |
|
|
|
#4999 |
|
Marudziara
|
Dusza się odrywa od ciała przekraczając czasoprzestrzeń stan godny oczekiwań i doświadczenia
-idziemy? -jeśli tam będziesz… -zrobię tylko kawę do termosu , poczekasz? -poczekam... tam jest tylko całe i jedno, bezczas, niebyt
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <3
Cytat:
O matko, ktoś mnie wyróżnił dziękuję ;*Bo ta kobieta niejedno przeszła.
Skąd wiedzieć mam, czy odbiję się od dna?
|
|
#5001 |
|
Raczkowanie
|
perfekcyjna dokładność . ^
jego marzycielskie oczy . nieprzepuszczalna maska smutku . słowa, które pchały jej się tamtego spotkania z nim, nigdy by ich nie powiedziala. a jednak wtedy chciala . maxymalny egoizm . to koniec tej bez sensownej, bez celu, bez zaufania, bez dusznej przyjaźni. a więdz żegnaj na zawsze.
|
|
#5002 |
|
Przyczajenie
|
Hej macie może jakieś opisy na gg o tym że uwielbiam pić rano kawe
|
|
#5003 |
|
Raczkowanie
|
pamięta mnie ktoś jeszcze ?
![]() + dziękuję za wszystkie pochwały. kocham Was. < 3 Bo im tylko, tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić. Rutynowa forma relacji międzyludzkich .. jak dla mnie jest wciąż odbiciem w krzywym zwierciadle. Nadal czekam na ratunek. nade mną pada deszcz po plecach przeszedł dreszcz na skórze palca opuszek poproszę miłości okruszek ja ci dam to i owo cały chleb wszamiesz zdrowo 'Mówisz, że masz swoje marzenia. I wiedz, że wszystkie są do spełnienia. Uwierz, potrzeba czasu. I na twarzy trochę grymasu. Ale nadejdzie ta chwila, Gdy zmienisz się w motyla.' no needle is sharp at both ends. żadna igła nie jest ostra na obu końcach. 'Pojedźmy w podróż, zniknijmy dla świata. Zamknij swoje oczy, bądź dzieckiem.'
|
|
#5004 | |||
|
Rozeznanie
|
cieszę się bardzo
![]() Cytat:
dziękuję, Ty też jesteś cudowna! ![]() Miło mi z wzajemnością ![]() Wróciłam, wróciłam i jak na razie się stąd nie ruszam a Ciebie coś za rzadko tutaj widzę! cudowna! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ____________________ I wiem, że trzeba będzie ''wtealbowewte''ale to kiedyś, jeszcze nie teraz.
Dni to wycięcia nożyczkami. Nie mam co robić z pustą połową łóżka odkąd nie ma cię obok. Przesuwają mi się ranki i wieczory, przesuwają śniadania i kolacje, rozjeżdżają oczy, przecinają się dni przez głuche telefony i przebłyski geniuszu. Kurczowo chwytam się gwiazd, aby nie spaść na ziemię. Lubię to, że jesteś. Marzy mi się dokądś uciec. Tam, w dal, daleko, tam, tutaj i tu. Żeby potem wrócić. Całuśnie. Słodko. Ciepło. Czekająco.
|
|
#5005 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=caroline060;1929904 3]
jadę autobusem z zamkniętymi oczyma. ktoś siada obok mnie; kolejna staruszka, której największym zmartwieniem jest to czy uda jej się skasować bilet i znaleźć odpowiednie miejsce siedzące. nie ważne... zerkam co jakiś czas za okno sprawdzając w której części to cholernego miasta się znajduję, jakaś czarna dziura w przestrzeni. to nic. spoglądam w swoje myśli, o nie, znowu Ty odbity w jaskrawym świetle moich oczu. to okrutne uczucie. znikaj. Jej,wzruszasz kochana Cosik ode mnie.. ![]() -Byłam zwykłą marionetką w teatrze zwanym "my life"! Może czas napisać swój własny scenariusz? -`Do czego potrzebna jest większa dojrzałość: do miłości czy do rozstania? Co wymaga większej siły charakteru? Dużo łatwiej jest przecież uśmiechnąć się do kogoś nowego niż powiedzieć "odchodzę" komuś bliskiemu. Komuś, kto jest ważny'-Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? - Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam.
|
#5006 |
|
Raczkowanie
|
` udam, że wtedy nie słyszałam.
`stałam się egoistką, bo mój świat nabrał kolorów. `powinnieneś zapamiętać, że ona nie musi dziękować. `mam więcej szczęścia niż sprite, więc zamilcz. `jestem na szczycie i przykleiłam się dobrym klejem. ; ]
|
|
#5007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

) 

) , whou , coMa
wystarczy Marzena