|
|
#5011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowości kulinarne.
Pojawiły się nowe paluszki lajkonika o smaku sera górskiego
takie sobie w smaku oscypka nie przypominają
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy już było, ale widziałam dziś pierwszy raz Zott Serduszko mleko o smaku banana
|
|
#5013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() GDZIE???? ej, ja to chcę! w sumie sama widziałam dziś trzy nowe Serduszka - kaszki - śmietankową, malinową i truskawkową, ale ostatnio mi już te wszystkie kaszki prawie uszami wychodzą. natomiast mleko kupiłabym z marszu!!!! ach, byłabym zapomniała. zauważyłam również Fantasię Danone'a z serii czekoladowej - z płatkami w formie gwiazdek
Edytowane przez restless_wind Czas edycji: 2010-05-09 o 22:59 |
|
|
|
|
|
#5014 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktoś już pisał o nowych smakach galaretek Winiary (chyba nie) - jabłko-kiwi i truskawka-wanilia. - Mnie udało się kupić ten pierwszy smak
![]() Od dawna próbowałam upolować galaretkę o smaku jabłka - kiedyś, bardzo krótko, była taka firmy Gellwe - udało mi się wtedy kupić tylko raz - a szkoda, bo była pyszna ![]() Linki do nowych smaków galaretek Winiary (obrazków nie mogłam wstawić - chyba są zabezpieczone przed kopiowaniem, a nie chciało mi się robić screenów). Podobno jest nowy smak Gellwe - galaretka o smaku arbuza... - Jest informacja na stronce firmy... ale nie ma obrazka, ani nie widziałam jej w sklepie. - Ciekawe czy smaczna
Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i delikatni w słowach i kontaktach. Phil Bosmans Edytowane przez Kiciolda Czas edycji: 2010-05-10 o 17:39 |
|
|
|
|
#5015 |
|
Raczkowanie
|
Może nie nowość, ale w realu widziałam (i zakupiłam
) 5 saszetek muesli fitella (tych po 50g), miseczka gratis 4,69zł kosztuje, nie ukrywam, że kupiłam głównie ze względu na miseczkę
|
|
#5016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo trzeba przyznac ze cena jak za 5 paczuszek musli i miseczke - okazyjna
|
|
|
#5017 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Bo nie wiem czy warto sie wybrac na poszukiwania
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5018 |
|
Raczkowanie
|
Szukałam tego arbuzowego, ostatecznie skusiłam się dzisiaj na obydwa
![]() Od agrestowego czuć 'jabolem' ze słodkim posmakiem, jak dla mnie zbyt słodkim. Jabłko-arbuz ma niezbyt naturalny smak arbuzowej gumy do żucia, którą pamiętam z dzieciństwa Ogólnie może być, ale nie urzekł mnie choć jestem maniaczką arbuzową.Duzego kartonu tych tymbarków raczej bym nie wymęczyła. Być może nie jestem zbyt obiektywna, bo nie przepadam za sokiem jabłkowym, a czuć go wyraźnie w obydwóch wariantach. |
|
|
|
|
#5019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5020 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem pewna czy to nowość, ale wcześniej niegdy nie widziałam. Biedronkowa Bakoma wypuściła dwa nowe smaki jogurtu FruVita: Piernik z orzechami laskowymi i Pieczony banan z orzechami laskowymi
Ja jeszcze nie jadłam, kolega mówi, że piernik bardzo w porządku, banan dobry, ale nie porywa. Jutro sama przetestuje to się wypowiem
Edytowane przez tam_taramtam Czas edycji: 2010-05-11 o 00:37 |
|
|
|
|
#5021 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam Bakusie w takiej jakby "saszetce"
. Z tyłu było napisane, ze to serek nie jogurt, tradycyjne smaki:wanilia, truskawka, biszkopt,czekolada;80g.Skuszę się niebawem, bo kocham bakusie! |
|
|
|
|
#5022 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie widziałam reklamę w tv nowego sosu sałatkowego Knorr -Sałatka Cezar z grzankami czosnkowymi.
Nie mogłam znaleźć niestety zdjęcia.
|
|
|
|
|
#5023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5024 |
|
Zadomowienie
|
troche nowości
![]() nowe "Pomysły na.." z Winiary -Pomysł na jeżyki z ryżem i marchewką -Pomysł na gołąbki inaczej deserki Smakija d amour "puszysty, dwukolorowy mus połączony z duetem sosów" -Mus orzechowy z sosem z mlecznej i ciemnej czekolady -Mus z ciemnej i z białej czekolady połączony z duetem sosów: karmelowym i czekoladowym. Smakija kaszka z nowym sosem o smaku owoców leśnych Delecta "Pianka w 5 min" - dodatek do ciast -cytrynowa, owoce leśne, truskawkowa (jadłam truskawkową, tak bez żadnego dodatku pycha żelki misie Haribo z sokiem Gellwe Kremówki Papieskie - mieszanka do wykonania ciasta i kremu nowe smaki Tymbarka na lato. jabłko-arbuz i jabłko-agrest dodaje fotki
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 Edytowane przez aaniolekk Czas edycji: 2010-05-13 o 00:03 |
|
|
|
|
#5025 |
|
Przyczajenie
|
My próbowaliśmy ziemniaczanych i bardzo średnie były.
|
|
#5026 |
|
Zadomowienie
|
Ciasta z linii Truskawka Dr. Oetker
Truskawka Kopiec Kreta – pyszny smak aromatycznych truskawek zanurzonych w śmietanowej masie i wyśmienitym czekoladowym cieście. Można go przygotować z truskawkami lub innymi dowolnymi owocami. Biszkopt z Masą śmietanową - po dodaniu owoców zamieni się w lekkie, delikatne, aromatyczne ciasto owocowe. Można go przygotować z dowolnymi owocami, a także, jeśli ktoś lubi, z ulubioną galaretką Nimm2 lizaki mają wyśmienity podwójny, owocowy smak: pomarańczy-cytryny, wiśni-maliny, jabłka-limonki, jeżyny-czarnej porzeczki. Tak jak pozostałe produkty z rodziny nimm2, lizaki wzbogacone są witaminami oraz zawierają sok owocowy. Delikatna Śmietana 10% do sałatek Piątnicy zawiera wyselekcjonowane kultury żywych bakterii kwaszących, które nadają jej gęstość prawdziwego jogurtu. Śmietana ta idealnie nadaje się do mizerii, kruchej sałaty oraz do chłodników. Z powodzeniem zastępuje także majonez. Hellena wprowadza na rynek nowy produkt - Lemoniadę niegazowaną typu impuls 0,5l. Nowy napój jest dostępny w trzech smakach: cytrynowym, cytrynowo - brzoskwiniowym oraz cytrynowo - pomarańczowym.
|
|
|
#5027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest jeszcze jakaś nowość - sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy, ale jeszcze nie ma fotki... Są fotki tych 2 w 1
|
|
|
#5028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5029 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
czy któraś próbowała sosów sałatkowych Fit Up! z Kamisa? Koperkowy: Energetyczny Zmysłowy: Prowansalski Odświeżający: Włoski Pobudzający: Pikantny |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#5030 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
sos z tej saltki knora ujdzie ale grzanki tak chemiczne, ze mialam wrazenie, ze jem mydło ;/
|
|
#5031 |
|
Zadomowienie
|
A widziałyście Corny Fruitition? W rossmanach są 2 smaki jabłkowy z biala czekolada i owce leśne z mleczną. Bardzo dobre tylko cena taka sobie :/ 1,99 zl
|
|
|
|
|
#5032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#5033 |
|
Zakorzenienie
|
ICE Slim coffee to suplement diety przeznaczony dla osób dorosłych dążących do zredukowania masy ciała, polecany również jako napój wspomagający funkcjonowanie przewodu pokarmowego.
ICE Slim coffee jest bogatym źródłem błonnika pokarmowego, który wspomaga perystaltykę, reguluje rytm wypróżnień, chroni przed zaparciami, oraz wpływa na rozwój pożądanej flory bakteryjnej. Kompozycja składników aktywnych oparta jest na sprawdzonej recepturze preparatu Slim Coffee – naturalnej kawy na bazie cykorii, wzbogaconej ekstraktami roślinnymi, która zyskała sobie szerokie uznanie i zaufanie konsumentów. Sprawdzona, skuteczna formuła substancji aktywnych została skoncentrowana i dodatkowo wzbogacona błonnikiem Actilight®. Cykoria jest świetnym źródłem naturalnego błonnika pokarmowego – inuliny. Inulina jest prebiotykiem: stanowi podłoże do rozwoju odpowiedniej flory bakteryjnej układu pokarmowego, wspomaga trawienie. Błonnik Actilight® to skoncentrowane źródło fruktooligosacharydów (scFOS). Podobnie jak inulina ma znakomite właściwości prebiotyczne. Stymulując rozwój korzystnej mikroflory wspomaga prawidłowe funkcjonowanie przewodu pokarmowego, które jest niezbędne dla zdrowia i równowagi całego organizmu. Użycie w recepturze dwóch synergicznie działających prebiotyków sprawia, że ICE Slim coffee gwarantuje zwiększona siłę działania i Szybsze efekty! Zielona herbata jest powszechnie znana ze swoich właściwości prozdrowotnych. Stanowi przede wszystkim bogate źródło antyoksydantów – polifenoli. Substancje te są wyjątkowo silnymi przeciwutleniaczami i znakomicie chronią organizm przed szkodliwym wpływem wolnych rodników. Dodatkowo zawartość kofeiny, teofiliny i teobrominy przyczynia się do przyspieszenia komórkowych procesów metabolicznych. Ekstrakt z guarany dzięki wysokiej zawartości naturalnej kofeiny niweluje zmęczenie, zapewnia dobrą kondycję i samopoczucie. Zawarte w guaranie składniki aktywne zwiększają siłę i wytrzymałość mięśni oraz wspomagają spalanie tkanki tłuszczowej. W czasie stosowania diety hamują uczucie głodu. Garcinia cambogia to azjatycka roślina, która jest niepowtarzalnym źródłem kwasu hydroksycytrynowego (HCA). Substancja ta wykazuje potrójne działanie: z jednej strony ogranicza syntezę kwasów tłuszczowych, co nie pozwala na ich odkładnie się w postaci zbędnej tkanki tłuszczowej. Z drugiej strony ułatwia utlenianie tłuszczów i ich przetwarzanie na energię. Poprzez wpływ utrzymanie stałego poziomu glukozy we krwi, ułatwia kontrolę apetytu. Skład: cykoria instant, Actilight® (scFOS: krótkołańcuchowe oligosacharydy), ekstrakt guarany (źródło kofeiny), ekstrakt z owoców Garcinia cambogia (źródło kwasu hydroksycytrynowego HCA), ekstrakt zielonej herbaty (Camelia sinensis), aromat waniliowy. Wysoka zawartość kofeiny (22 mg/100 ml) |
|
|
|
|
#5034 |
|
Zakorzenienie
|
musze zapolowac na ta ice slim coffe
![]() bo zwykla slim coffe bardzo sobie chwale
|
|
#5035 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W międzyczasie zdążyłam wypróbować wszystkie 3 i muszę przyznać, że są niezłe Cytat:
Cytat:
A gdzie je wypatrzyłaś? Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#5036 |
|
Zadomowienie
|
Informuję ,że w sklepach pojawiły się już sorbety Grycan w czterech smakach
|
|
#5037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda, ze nie ma wiśniowego, ale i tak nie bede wybrzydzac
|
|
|
|
#5038 | |
|
Buc
|
Cytat:
chyba pójdę do sklepu zaraz sprawdzić czy już są.
|
|
|
#5039 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam i kupiłam malinowe w Społemie i chyba były wszystkie smaki nawet.Co do malinowych, to pierwsze łyżeczki były pycha
ale po dłuższym jedzeniu okazują się bardzo słodkie. Może to i lepiej bo nie zjem całego opakowania na raz
|
|
#5040 |
|
Rozeznanie
|
a ja widziałam dzisiaj nowego 7 day'sa o smaku cremee brulee
![]() ps.wydaje mi się że powinien byc już nowy wątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

takie sobie w smaku oscypka nie przypominają
<3<3

ale po dłuższym jedzeniu okazują się bardzo słodkie. Może to i lepiej bo nie zjem całego opakowania na raz