|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto chce juz wiosne ?
Jest wiosna !!!!!!!!!!!!!!
Widziałam dzisiaj na polu żurawie.
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
ja w grudniu widziałam bociany.. i to dzień w dzień jak jeździłam pociągiem... ;-)
ale fakt,dzisiaj ładna pogoda... myślę nad wiosenną kurtką ale chyba nie...bo zmarzluch jestem.
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też już dziś czuć wiosnę
|
|
|
|
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsza moja myśla co do tyt. wątku była "WSZYSCY!"
![]() U mnie dzisiaj swiecilo sloneczko
|
|
|
#485 |
|
Zadomowienie
|
czuć wiosnę w powietrzu
|
|
|
|
|
#486 |
|
BAN stały
|
a u mnie temp. minimalnie na plusie i chlapa
chce wiosne.!
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, a ja myślałam, że jak zobaczyłam żurawie, to już wiosna
|
|
|
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
!
hehe do wiosny kalendarzowej jeszcze 22 dni , ale ja tam już czuje wiosnee
temperaturą temperaturą , ale klimat jest ot co !
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
O, i ja chcę jeszcze wiosnę! Bo od niej to już blisko do lata, wakacji. I wszędzie zielono, dnie coraz dłuśze, cieplejsze.
Wiolsną mi się do szkoły zawsze wstawać chce, bo wychodzę z domu i czuję coraz mocniejsze promienie słoneczne na twarzy ![]() Mam dość tych zimowych wieczorów, długich. Co z tego, ze do 17.30 bylo dzisiaj widno i słońce świeciło? I tak jest śnieg, topniejący się do tego, i wszędzie mokro? Poza tym nie lubię wychodzić ze szkoły i dostawać śnieżką Chociaż ja osobiście już czuję wiosnę. Nie tylko dni dluższe, ale jest coraz cieplej
|
|
|
#490 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: !
Cytat:
Zwłaszcza, że dzisiaj tak ładnie słoneczko świeciłoMam nadzieję, że śnieg już nie spadnie
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj bylo bardzo cieplutko ze ubralam cienka kurtke
swiecilo sloneczko az milo bylo pojsc na spacerek posiedziec na lawce i wygrzewac sie w sloncu. mam nadzieje ze do mojego miasta zima juz nie wróci...
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, ale myślę, że u mnie było ponad 5 na plusie
![]() Jutro też poproszę o taką ładną pogodę bo chcę iść na spacer do lasu
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
Ja też z wieeelkim utęsknieniem czekam na wiosnę. Dzisiaj u mnie (Bieszczady) pogoda jest piękna, tylko ten śnieg.. U mnie -tak na oko-leży z 10 cm jeszcze
dołączam się do tych dziewcząt, które mają dość kurtek/płaszczy, szalików i butów zimowych Ja chcę wiosnę!!
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie didiaj wspaniała pogoda
Okno otwarte, a na balkonie (mam zabudowany) dziedziałam dzisiaj w bluzce (bez bluzy) z dlugim rekawem ic zytalam książkę Śnieg jest, ale ptaszki tak ślnicznie śpiewały, że za godiznę wychodzę na spacer
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
ja chcę wiosnę
![]() 1. mam dość tej chlapy i mokrych butów ;x 2. chce by znów tata mówił do mnie "wiosna" z racji moich urodzin
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Początek marca z wiosennym ciepłem
Pierwszy tydzień marca przyniesie nam nawet 15 stopni ciepła, ale też sporo opadów i wiatru, w górach halnego. Do wiosny coraz bliżej... PEŁNY ARTYKUŁ ![]() PEŁNY ARTYKUŁ ![]() Pierwszy tydzień marca przyniesie nam ciepłą pogodę, jednak nie zabraknie nam deszczu i silniejszego wiatru. Najbardziej skorzystamy w pierwszej połowie tygodnia, bo właśnie wtedy padać będzie najmniej, a zza chmur najczęściej będzie wyglądać słońce. Wiatr będzie słaby, więc na pełnym słońcu będzie cieplej niż wskazywałyby na to termometry, a na nich zobaczymy w ciągu dnia od 3-5 stopni na północy i wschodzie do 7-9 i więcej stopni na zachodzie i południu. Noce będą coraz cieplejsze, ale początkowo na wschodzie możliwy jest słaby mróz. W drugiej połowie tygodnia pogoda zacznie się zmieniać na tę, którą o tej porze roku niezbyt lubimy. Niebo zaciągnie się niskimi chmurami z których często będzie padać deszcz, chwilami intensywnie. Opady najczęściej omijać będą województwa północne oraz krańce południowe. W tym drugim przypadku dzięki wpływowi wiatru halnego, którego po środzie (4.03) nie zabraknie. Południowy wiatr w górach może przekraczać prędkość 100 km/h, ale na wyżynach i nizinach będzie przeważnie słaby. Przyniesie suche i bardzo ciepłe powietrze. Termometry na Śląsku, w Małopolsce i na Podkarpaciu pokażą ponad 10 stopni, lokalnie nawet ponad 15 stopni. Przy pogodnym niebie można będzie poczuć zbliżającą się wiosnę, zwłaszcza, że nawet nocami nie będzie już mrozu. W drugim tygodniu marca ochłodzi się, ale niewiele w tej chwili wskazuje na to, że mogłyby wówczas wrócić zimowe krajobrazy. Nagła odwilż na południu kraju, zwłaszcza u stóp Karpat, to niepokojące zjawisko, ponieważ masy śniegu zaczną się roztapiać i zasilać miejscowe rzeki. Musimy się więc liczyć z przekroczeniami na rzekach stanów ostrzegawczych i alarmowych, a co za tym idzie z lokalnymi podtopieniami. /twojapogoda.pl/ u mnie dzis piekne slonce, 5 stopni i resztki sniegu w tym tygodniu bedzie ponad 10 stopni [podkarpackie]
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pogoda była cudna. Słoneczko, zero opadów. A dziś... znowu depresyjnie.
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ( lubuskie) też sobota była śliczna.
Ale już niedziela była bez słoneczka. Od trzech dni nad ranem pieknie śpiewają szpaki. To chyba już niedługo wiosna. One się nie mylą !!!!
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda pod psem. Wstrętnie, szaro, mokro. Żyć się nie chce
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Słońce, ciepło, śnieg stopniał, płaszcz rozpięty, żadnych rękawiczek- tak wiosna
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy w końcu przyjdzie ta wiosna? ;D
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
na co mi wiosna jak jestem chora
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
slonce wyszlo
|
|
|
|
|
#509 |
|
Rozeznanie
|
witaj w klubie
![]() wrrr... akurat na te piękne dni musialo mnie chorubsko nawiedzieć ![]() przed chwilą było bardzo słonecznie , ale teraz troche chmury pozasłaniały ^^
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy ta wiosna będzie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

chce wiosne.!

I +1C 

swiecilo sloneczko az milo bylo pojsc na spacerek