|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Liderki jak ma wyglądać REZYGNACJA do firmy Randstand??
Znaczy co trzeba dokładnie wpisać i napisać? Wie któraś? Proszę o odpowiedz Kuźwa, ależ oni maja wymagania :/
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-04-14 o 01:20 |
|
|
|
#482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dopiero zaczynam. Podpisałam tylko umowę ale to zanim znalazłam konsultantki. Mam teraz ich pięć. Jak to będzie teraz wyglądać? Jak oni wypłacają kaskę? w ogóle jakby mi ktoś to mógł przybliżyć ![]() Z moją liderką mam ostatnio trudne stosunki heh
|
|
|
|
|
#483 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;18560203]jpo jakim czasie od nieskladania zamowien konto staje sie juz niezdolne do korzystnaia z niego?[/QUOTE] po roku. Cytat:
|
||||
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wprowadzałam u siebie liderki, i jedna z nich po trzech katalogach też rezygnowała i pisałyśmy coś w tym stylu: 'Informuję, iż wraz z końcem katalogu .... rezygnuję ze współpracy z firmą Avon, w charakterze lidera zespołu. Ostatnią płatną kampanią będzie dla mnie kampania ....' Bodajże tak to wyglądało
Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze... Edytowane przez tiny_dorcia Czas edycji: 2010-04-14 o 08:42 |
|
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() właśnie weszłam na stronę i przeczytałam, że jutro będzie ona niedostępna. Czyli dziewczyny, które mają dzień A nie złożą jutro zamówienia przez internet. Dobrze, że się dzisiaj dowiedziałam bo zawsze składam w czwartek wieczorem, na ostatnią chwilę i byłby wtedy problem. |
|
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie wierzę że się tak szybko z wszystkim uwiną
|
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Moim dniem zamówień jest dzień E. Ale czy mogę zamówić dziś wieczorem albo jutro rano już z k6 z odbiorem w Coku w poniedziałek?
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co białe jednolite reklamówki 100 sztuk na allegro można kupić już za 15 zł i to rozmiar 38x44 a nas zakup 100 sztuk kosztowałby 90 zł ??? i gdzie tu sprawiedliwość i dbanie o konsultanta...
![]() zaraz im wysmaruję meila |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy ktos jest w Avonie ponad 10 lat i moze mi powiedziec czy puder brazujacy w kulkach nie zmienil sie przez ten czas? Chodzi mi o kolor, czy mimo lekkiej zmiany opakowania, nadal mamy takie same kuleczki jak to bylo ponad 10 lat temu?
Na KWC kilka bladolic pisze ze daje efekt cegly, ja je mialam ponad 10 lat temu i chodz jestem bladolica moglam omiesc cala buzie pedzlem i nie bylam zbyt brazowa, nie bylo efektu cegly. nakladalam go wiecej na policzki jak roz i kolor jaki otrzymywalam nie byl ceglasy, a ni pomaranczowy, nie byl tez swinsko-rozowy i kuleczki nie byly perlowe. nie bylo zadnego brokatu, zadnych swiecacych jak psu... drobinek na twarzy. Puder nadawal sie dla bladolicy w zimnym typie urody, ktorej nie ladnie jest w cieplych brazerach. Przez lata szukalam idealnego brazera i znalazlam kilka prasowanych. Moze nie sa idealne, ale dobre dla mnie. jednak kulki Avon mialy to cos ze uzywalam je 2 lata poki mi sie nie skonczyly, dzien w dzien i nie ponowilam ich zakupu, bo na tamte lata byly mi za drogie. Bylam biedna jak mysz koscilna. teraz mam dosc, bo mam kilka brazerow, kazdy jest inny i owszem wiekszosc z nich mi pasuje, ale w kuferku musze miec min dwa, bo jasny idzie na cala buzia, a ciemny klade tam gdzie chce wyszczuplic twarz czyli np na kosci zuchwy( mam kwadratowa twarz). Nie bede ukrywac ze chcialabym miec jeden produkty ktory mozna nalozyc delikatnie na cala twarz i wymodelowac twarz i brazer nie moze byc z tych z blyszczycymi mocnymi drobinkami. Jest to nadal ten sam brazer co przed laty? Zdjecia w katalogu sa czasami przerazajaco ciemne. |
|
|
|
#493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślę, że warto spróbować, a zawsze przecież można zwrócić. tutaj dziewczyny bardzo je zachwalają.btw. uwielbiam WINK, niestety nie ma już go w AVONie, patrzę na allegro, a tam ceny 85-120zł za butelkę. <hahaha> co za hieny... Edytowane przez gagateczkaaa Czas edycji: 2010-04-14 o 12:33 |
|
|
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam jasna karnacje i też uzywam na całą twarz Ci co mają efekt cegły to pytanie ile tego kładą Natomiast jesli chodzi o mega promocje tak jak w tym katalogu 06 to bym sie zastanowiła. Osttanio na tej promocji fluidu antystresowego były inne kolory niz normalnie wiec moze stad promocja. Wszystkie klientki mi je oddały. Ciekawe czy kulki sa w takiej super cenie bo krótki termin wazności czy jeszcze cos innego? |
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ... nie wiem co się dzieje
Z K6 narazie na 60 zł ![]() Dla siebie nic nie biorę
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja mam tak samo! a najlepsze jest to jak na pierwszy termin muszę ciężko nazbierać na 150zł a potem się okazuje że ktoś jeszcze chce zamówić w drugim a nawet 3 terminie.... trochę mnie to drażni bo w sumie wartość zamówień z katalogu nie spada poniżej 500zł ale jest to rozbite na 3terminy a zazwyczaj jest tak że Ci klienci którzy zamawiając w pierwszej kolejności zaznaczają że chcą kosmetyki na pierwszy termin i co tu poradzić??
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
mam do was pytanko. do kogo skierowany jest mini katalog 7-8. czy z niego mogą zamawiać tylko konsultanki czy może też może zwykle klientki???
|
#499 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od poprzedniego katalogu ilość zamówień przerażająco spadła, jakby wszystkie klientki się dosłownie zmówiły Nie wiem co się dzieje Sama nie jestem w stanie uzbierać do tych nawet 150 zł, nie będę płacić dodatkowo KRMZ. I gdzie tu zarobek z tytułu konsultantki ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
Avon jest wszędzie i niestety niektórym się już przejadł.
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety
W byłej pracy jedna kobieta potrafiła zamówić na ponad 100 zł, a teraz całość zamówienia z tego miejsca to przewaznie 10-30 zł
|
#502 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ma ktos badz widzial ta nowa torebke z katalogu6
ma kolor jakby zloty, nie pamietam nazwy moze ktos posiada zdjecie? bylabym wdzieczna bo sie nad nia zastanawiam |
|
|
|
#503 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Chcę zostać konsultantką, nazbierałam już ponad 150 zł na pierwsze zamówienie, ale mam pytanie... Liderka od której dostałam katalogi, że spróbować zebrać chętne powiedziała mi, że pierwsze zamówienie musze złożyć u niej, później po podpisaniu umowy będę zamawiać juz sama np. przez internet. Czy faktycznie tak jest, że pierwszy raz musi byc za jej pośrednictwem? I czy w takim wypadku to zamówienie pójdzie juz na moje konto? |
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
biedronka7 wszystko się zgadza, tak ma być przy pierwszym zamówieniu
pójdzie na Twoje konto
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potem obejrzałam pozostałe kulki i na wszystkich było identycznie.Widocznie za szybko je produkowali, albo moze ostrzałka do robienia tych dziurek się stępiła od nadmiaru pracy
|
|
|
|
|
#506 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
dziewczęta czy mogę zrobić taki myk ,że ze stron promocyjnych dot. perełek do twarzy zamówię jedną rzecz a 3 pudełka perełek?
czy 1 opakowanie perełek to jedna dowolna rzecz z tym stron objętych promocją? ![]() a już wiem .. oferta działa w stosunku 1:1 wybaczcie za zaśmiecanie..
Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2010-04-14 o 15:05 |
|
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Znaczy co trzeba dokładnie wpisać i napisać? Wie któraś? Proszę o odpowiedz 

heh

Od poprzedniego katalogu ilość zamówień przerażająco spadła, jakby wszystkie klientki się dosłownie zmówiły