|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Wczoraj dopiero oprawiłam prace oczywiście musiałam zrobić swoim "pięknym" pracom małą sesję bo żaden egzemplarz nie zostaje u mnie a pamiątka musi być![]() Sunsett i co mu odpowiedziałaś??? |
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() a no to pokazuj te swoje cacuszka
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świętowanie w takim wypadku jest w pełni uzasadnione, więc wybaczamy Ci tą nieobecność ! ![]() Cytat:
No tak to jest , jak się pije na pusty żołądek , będziesz miała nauczkę Więc nie jesteś sama z takimi przygodami ![]() No rozmawialiśmy prawie 4 godziny, w ogóle nie spodziewałam się tego odzewu muszę przyznać. Myślałam , że już odpuścił sobie całkiem Znam go już długo , ale takich deklaracji nigdy w życiu od niego nie usłyszałam, dlatego traktuję to poważnie... On raczej nie żartował, bo w takich sprawach był zawsze bardzo ostrożny , żeby przypadkiem nie narobić mi nadziei :/ A tu masz:/ Że zrozumiał co stracił , że żałuje tego , że nie wykorzystał swojej szansy , że ma nadzieję , że nasza znajomość przerodzi się w coś poważnego, że on ma już swoje latka i myśli o tym , żeby się ustatkować no i że będziemy rozmawiać na ten temat na żywo ,bo na gg to sobie można pisać I że on już dawno wiedział, że ja byłabym dla niego idealną kobietą, ale miał w głowie kolegów i imprezy , a teraz ma trochę inne priorytety, że zrozumiał itd. Że chce się związać na stałe i ma mnie na myśli :/ No i w ogóle takie rzeczy mi pisał, że ja do tej pory jestem w ciężkim szoku :/ Generalnie to bardzo szczera rozmowa była... Przyznałam mu , że nie traktowałam go luźno i byłam nim zauroczona, ale że teraz się do tego zdystansowałam, że mi przeszło i takie tam. No i stanęło na tym , że ma udowodnić swoim zachowaniem , jak to bardzo mu na mnie zależy, mamy o NAS porozmawiać szczerze w momencie, gdy będzie w Polsce
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-30 o 17:19 |
||
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no lepiej ze to wsrod znajomych niz jak bym miała takiego M zarzygać tzn za 2 tygodnie ide na koncert ale to tam na chwile tylko więc nie zaliczam tego do imprez![]() no to ładnie może rzeczywiście cos zrozumiał? a Ty byś chciała? czy jest dla Ciebie skreslony? kiedy bedzie w Polsce? no nie powiem,ale jestem zaskoczona![]() dzisiaj rano,kiedy dochodziłam do siebie postanowiłam co z pracą.Jutro ide się spytać czy mogę rozdawac ulotki,po 4 godzinny dziennie i przy okazji bedę kleiła kartki tak jak rok temu,a od lipca chyba pojde w pomidory na miesiąc albo 2 jeszcze nie wiem dokladnie harówka okropna ale chce odłożyć sobie przynajmniej z 1000 zl na rozruch na studiach
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha no tak , koncert to nie impreza Przejdzie Ci ! A ja jaka jestem zaskoczona !! Nigdy z jego ust nie padły takie słowa, nigdy nie robił mi jakichś nadziei ani nie wspominał nic o związkach ,a tu masz... Dlatego traktuję to poważnie, bo go znam i wiem , że skoro doszło do takich deklaracji, to to nie są puste słowa.Generalnie to chciałabym z nim być bo wszystko mi w nim odpowiada, ale w takiej sytuacji i po tych wszystkich przejściach to nie wiem sama ... Mam jakąś taką słabość do niego i chyba do końca go nie skreślam , ale wszystko będzie zależało od tego , jak będzie zachowywał się po powrocie do Polski, czy faktycznie będzie dążył do jakiegoś związku, bo jeśli liczy na takie spotykanie się jak dotychczas, to ja podziękuję rzecz jasna Ale wyraźnie powiedział , że chodzi mu o poważny związek ...Mam jeszcze czas do namysłu, a on ma czas, by się wykazać, bo nie będzie go jeszcze przez jakiś miesiąc ... To i tak , że na kacu masz głowę do takich poważnych myśli A mówiąc serio to bardzo dobry pomysł Taką samodzielność się ceni, że nie czekasz, aż dadzą Ci rodzice, tylko sama coś robisz Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-30 o 17:33 |
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tak,ale jak na razie jak sobie tylko przypomne smak tego wina to tylko kolejne rozmowy z wielką muszlą ciekawe właśnie,jak bedzie się zachowywał jak wróci oby jednak się wszystko dobrze ułożyło,bo zasługujesz na kogoś,kto bedzie Cię traktował jak gwiazdę z nieba![]() mi sie na kacu najlepiej mysli no też własnie,nie chce czekac az rodzice mi dadza,tym bardziej ze mama ma nadal waty ze jade do innego miasta studiować,wiec jak bede miała na mieszkanie i na poczatek to nie bedzie miała wiele do gadania a w pomidorak i schudne i przypakuję i jeszcze będą mi za to płacic bo nic innego nie mogę znaleźć
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje się zbierać na poprawiny, a ja kompletnie nie mam siły zwlec się z łóżka Oj ja też chyba dzisiaj nie skuszę się na żaden alkohol, przepiłam się No ciekawe, ciekawe... Nie powiem, bo ruszyła mną trochę ta rozmowa i przekonałam się, że tak do końca jednak mi nie zobojętniał . Jeśli faktycznie wszystko wyglądałoby tak , jak mówił, to chyba bym ze szczęścia osiwiała he Ale na razie muszę podchodzić do tego na chłodno , chociaż jest ciężko ![]() Ja też miewam takie głupie rozkminki ![]() No właśnie miałam mówić, że na pewno by Ci to i owo spadło, bo w takiej pracy jest straszny zapieprz , tak mi się wydaje Ale jeśli uważasz , że sobie poradzisz no i jest okazja, to pewnie, też bym poszła na Twoim miejscu
|
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no masz rację,nie ma co się na razie spinac,bo wszystkie wiem co on mówił i co robił wczesniej,ale jesli okaze się ze bedzie co ten tego,to ja będę się baaaaardz cieszyła ![]() no na uczelnie,bo u mnie w miescie nie ma takich perspektyw niz w Poznaniu i wiadomo ze ibnaczej pozniej patrzą na papierek z UAMu niz z filli UAMu a po drugie chce się usamodzielnić nie chce całe zycie mieszkac z rodzicami![]() zapieprz jest konkretny,o 6 pobudka,tam tez bum musiała około 15km dojechać rowerem,pozniej do 15-16 robota i powrot do domu myslę ze miesiac chyba bym jakos przeżyła,a jak dałabym rade to i może drugi tez i wtedy zostawiam sobie wrzesnien na odpoczynek
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia-gratuluję Tż inżyniera
no i jak będziesz wiedziała kiedy masz obronę daj znać moja praca magisterska też oprawiona i nie mam egzemplarza w domu a po co ma się kurzyć mam na kompie wystarczy![]() Nadziejka-bardzo dobry pomysł z tą pracą, zarobisz sobie a przede wszystkim nie będziesz się nudziła w wakacje...ja pamiętam swoje wakacje po maturze, fakt faktem że dwa miesiące stałam na promocjach a dwa siedziałam nad morzem na barze w dyskotece, ale jak patrzyłam na moje koleżanki co tylko klatki i ławeczki okupowały z piwskiem i papierochami to cieszyłam się że miałam taki zapieprz ![]() Sunset- to widzę Desperados się zreflektował i przemyślał co nieco no i dobrze że Ci to napisał, widocznie coś jest na rzeczy skoro on Ci odpowiada i nie jest Ci obojętny to warto spróbować ale jak to by wyglądało w ogóle? on za granicą a Ty w Polsce?? czy on wraca już tutaj na stałe i chce się ustatkować?u mnie na kolację kanapki z wędlinką i ogórem byłam u rodziców, posiedziałam i pogadałam, biegać nie byłam bo co chwilę leje pogoda okropna ale jest ciepło ok 17 stopnibyłam na zakupach spożywczych ale nie wiele kupiłam ![]() Tż wrócił z pracy po 14 i cały czas śpi normalne u niego, zawsze cały dzień przesypia po robocie mi by było szkoda dnia, ale to jego sprawa:Pchyba sobie zrobię pazurki dzisiaj
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
nie no wakacji nie chce przebimbać,bo i tak większość znajomych będzie proacowało,więc to bez sensu siedziec i gnić
ale wiecie,że jak pójdę do pracy to będę tutaj rzadkim bywalcem?![]() łooo to widze4,że ja z Twoim Tż miała bym wspólne zajęcie-spanie ![]() a co bedziesz robiła z pazurkami?
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo że będziesz rzadziej nas odwiedzała![]() ale chyba wieczorami skrobniesz co u Ciebie słychać?![]() o tak on w spaniu jest the best ![]() a piłuję sobie pazurki i potem nałożę odżywkę
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ładnie uhuhu ![]() ja zrobiłam sobie właśnie koncówki fioletowe
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie, już mnie sąsiad wyprzedził i go obudził ![]() fioletowe fajne ja opiłowałam swoje i nałożyłam odżywkę, malować mi się dzisiaj nie chce
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to i tak dużo zrobiłas ja bym poszła się wykąpać,ale strasznie mi się nie chce na razie![]() gdzie ta nasza Ewelina? ![]()
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Sunset
O ****a, ale Desperados wyjechał z tekstem. Ale skoro nadal coś czujesz do niego, nie jest Ci obojętny to myślę, że warto spróbować... o ile on naprawdę się będzie starał...A właśnie, jak to będzie: on jakiś czas zagranicą, później trochę w Polsce? Czy na stałe wraca?Gała Ja też właśnie myślałam nad jakąś pracą na wakacje, żeby sobie zarobić trochę kasy "swojej" I wydać wszystko na ciuchyAnastazja No to ładnie TŻ sobie chrapie ![]() Kinia Ooo znowu jesteś Szkoda, że tak rzadko tu bywasz
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie gdzie Ewelina? i Oli coś nie widać![]() Cytat:
a wydasz na co chcesz, chociażby na ciuchy przecież po to się pracuje żeby później wydawać
|
||
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz na miesiąc a pozniej szalec dusza piekła nie ma![]() ja pewnie tez sobie cos odłoże na zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]() olały nas
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja tez nie lepsza tylko ja gadam przez sen kurde podbno takie monologi wygłaszam,że książke w tydzien by się napisałoa tak to juz jets na wizazu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
nie olaly
przynajmniej ja w piatek...przedluzylo mi sie i ok 2 wrocilam do domu, spalam 4h i w sobote i dzisiaj praca, ja juz wykapana, prawie spakowana i w sumie przyszlam tylko na chwile sie pozegnac...no bo nie moglam nie wejsc no![]() ![]() takze trzymajta sie i sie nie puszczajta!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
PRZEPRASZAM, wcale was nie olałam, po prostu mało czasu an wszystko i nie miałam dostępu do kompa. Mój dalej nie działa ale siostry już naprawiony. Tęskniłam za wami..
ehh ten ostatni tydzień był tragiczny, siedziałam nad głupimi rysunkami z grafiki.. i dalej źle! coś mi się czuję że obleję ten przedmiot i będę musiała brać warunek;/ Teraz najgorszy okres u mnie bo sesja się zaczyna.. i nauki sporo, ale postaram się tu zaglądać ) co do dietki to dziś wystartowałam ponownie, bo ostatnie 2 tygodnie to masakra to nie była dieta to było obżarstwo!;( tak mi wstyd.. jejuuSunseciku-cieszę się że wybawiłaś się na weselu, ja wesela uwielbiam i zawsze pełno mnie na filmie heh co do Desperadosa, sama nie wiem co myśleć, ale skoro mówisz że on to tak na poważnie, to może coś w tym jest. Tak czy siak nie rób sobie nadziei podejdź do tego z dystansem ![]() Nadziejko- ojj też miałam taka sytuację z imprezą w kiblu, moja 18. potem długo męczył mnie kac MORALNY;/ Aga- w sumie to się nie nie dziwie Twoim rodzicom, chcą mieć swoją małą córeczkę przy sobie.. ![]() Tymczasem lecę się zbierać na uczelnię Napiszę tu jeszcze dziś na pewno! obiecuję Buziaczkii ![]() MIŁEGO DNIA
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie jogurt pitny i płatki z mlekiem, ale nie na raz ![]() pogoda pedał szaro, buro i ponuro![]() teraz sprzątam bo zaraz ma przyjść mama i siostra Tż na kawkę, a Tż nie ma więc będę musiała je zabawiać
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha wystarczy trochę postraszyć i obie się odezwały
![]() ![]() Ola-miłej wycieczki ![]() Ewleina-oj bidactwo,ja trzymam kciuki zebys zaliczyła ![]() Anastazja-uhuhu tesciówka się zwala miłych plotek![]() wstałam sobie o 12 zjadłam drożdzówkę na sniadanie ,teraz popijam herbatke i pomalu się zwijam,muszeisc do maiasta buty dac do reklamacji;/a poznije teoria jeszcze sie trochę tego dziadostwa pouczę,bo chce zrobic nam test a ja chce w końcu go zaliczyć tzn test
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe no tak obyś zaliczyła test oczywiścieno dopiero poszły ale się nagadałyśmy, oczywiście padło pytanie kiedy ślub no to powiedziałam żeby się najpierw oświadczył a co![]() robię teraz obiadek, miały być pałki z kurczaka ale podejrzanie śmierdziały więc na szybko będą jądra sadzone i mizeria z młodymi ziemniorami![]() a gdzie nasza Sunset? czyżby zabalowała i jeszcze nie wstała?
|
|
|
|
|
#505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko się nie spinać, bo mam do niego spory sentyment ... Staram się podejść do tego na chłodno, ale kurcze cały czas siedzi mi w głowie... No to w takim razie trzymam kciuki za Twoje plany kochanie Ojej , faktycznie prezentuje się to mega ciężko. No ale próba nie strzelba, jeśli nie miałabyś siły , to zawsze można zrezygnować , nikt Cię siłą nie zatrzyma ![]() Ja też zaraz po maturze pojechałam za granicę i pracowałam na ...budowie Zapie.dol był nieziemski ,ale warto było ,bo nawiozłam sobie mnóstwo ubrań , a po powrocie kupiłam samochód ![]() Cytat:
Cytat:
pozatym akurat teraz tak wyszło, że jest w Polsce krótko , bo są do tyłu z jakimś ważnym projektem i jest bardzo dużo pracy. A np na początkach naszej znajomości był w Polsce około dwóch miesięcy , czyli nie jest tak źle ![]() W ogóle to wczoraj odezwał się do mnie jeszcze dwa razy Prosił , żebym mu wysłała jakieś swoje zdjęcia, bo po formacie wszystko mu się usunęło no i w ogóle dalej mnie zapewniał o tym wszystkim, co Wam pisałam... Heh , ciekawe, co to będzie ![]() Ogólnie to sam powiedział , że będziemy o nas rozmawiać, jak wróci do Polski. Do tej pory jestem w szoku, zrobił mi straszny zamęt w głowie :/ Przed tą rozmową będę musiała chyba walnąć setę na odwagę I jeszcze mi napisał, że nie może pozwolić na to , żeby ktoś inny zabrał mu jego kobietę, czyli mnie Cytat:
A co do dietki, to będzie lepiej Ja niedawno się obudziłam , ale zabalowaliśmy Na początku utrzymywałam, że nie będę pić, bo czułam się nie najlepiej,ale walnęłam parę banieczek i później już poszło Sama impreza też na duży plus , wytańczyliśmy się, pojedliśmy swojszczaka Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam i pewnie zjem dopiero wieczorem I nigdzie dzisiaj nie wychodzę, jestem padnięta ! ![]() Leżę sobie w łóżku i już chyba pięćdziesiąty raz z kolei czytam wczorajszą rozmowę z Desperadosem i co kawałek szczypię się, aby sprawdzić, że to nie sen ! |
||||
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja-co oni nagle wszyscy tak o tym slubie?!
Sunset-no to ładnie zabalowałas a z D widze ze może się udać,czego Ci baaaardzo zyczę![]() ![]() a mi się kurna nie chce! jeszcze nie mam jakich butów założyć,bo mam tak stopy obtarte ze nic nie wchodzi na nie
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po czym te stópki takie wyobdzierane ? I jakoś tak abstrakcyjnie to brzmi , że TY nie masz jakich butów założyć |
||
|
|
|
#508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie życzę Ci żeby Wam się jednak udało ![]() Cytat:
Ty nie masz jakich butów założyć?? ![]() |
||
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
no jak nic kasy chcą
![]() no seryjo nie mam jakich włożyć dzisiaj ide na sportowo! adidaski założe,bluza,kaptur te sprawy! jak mnie kocha to i pokocha na sportowo
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuję, mam nadzieję, że wszystko się poukłada ![]() Ooo tak, jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o kasę Cytat:
Każdą wersję pokocha, sportową też |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

i rozwiązałam zagatkę dlaczego tak się stało-poszłam chlac na pusty żoładek
co Ty na to?!

Wczoraj dopiero oprawiłam prace
a pamiątka musi być

Świętowanie w takim wypadku jest w pełni uzasadnione, więc wybaczamy Ci tą nieobecność !
Więc nie jesteś sama z takimi przygodami 

pogoda okropna ale jest ciepło ok 17 stopni

O ****a, ale Desperados wyjechał z tekstem.

jeszcze sie trochę tego dziadostwa pouczę,bo chce zrobic nam test a ja chce w końcu go zaliczyć