Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-30, 22:15   #481
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez jilllove Pokaż wiadomość
Corii weź mnie ani nie wkurzaj ja sobie odmawiam wszystkiego a ta wcina co się da i dalej taka szczupła
Dziś na dodatek ubrałam spodnie, które miałam jeszcze nie dawno luźne w udach a dziś co ?? opięte !! nosz szlag mnie trafia....
No to Cię pocieszę i powiem ze tez mam teraz tak opięte spodnie moje wszytskie, ze ledwo swoje parówy w nie wciskam teraz
Ale to jest skutek długotrwałych ćwiczeń - mięsnie się powiększyły i lepiej nie będzie. Nawet jesli dodamy joge do ćwiczeń. No chyba, ze zamiast wszystkich innych workoutów tylko joga

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-07-30 o 22:17
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-30, 22:30   #482
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
O, na ciasta tez sobie pozwalam, a piekie je az za czesto
No co Ty, szarlotka to samo zdrowie - jakbłuszka, itd
Ja sie własnie objadam ...mlekiem w proszku uwielbiam je od małego
Wczesniej pochłonełam kilkanascie nalesników z dzemem na obiad, no zyć nie umeirać
Jakby poczytali o Twoim sposobie odżywiania nasi wizażowi spece od przyrostu masy mięsniowej, efektów katabolicznych, dodatnich i ujemnych bilanasów kalorycznych to by zaraz umarli i przekręcili się w grobie.
KOBIETO PUCHU MARNY! ( w tym wypadku nie taki marny---> patrz fotki brzucha i nóg) że po ćwiczeniach należy spożywać białko (najlepiej cyc kurzy lub jajka, nie nabiał!!!), bo inaczej będzie efekt kataboliczny? Po południu to co najwyżej owoce można jeść (a Ty tu o naleśnikach snujesz wizje), a najlepiej warzywa , bo mają ujemny indeks glikemiczny?
My tu sobie odmawiamy od ust wszystkiego, a każdy grzeszek okupiony jest długą i wielogodzinna pokutą z banishem a Ty nas na manowce sprowadzasz!:brzydal :

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-30, 22:36   #483
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Jakby poczytali o Twoim sposobie odżywiania nasi wizażowi spece od przyrostu masy mięsniowej, efektów katabolicznych, dodatnich i ujemnych bilanasów kalorycznych to by zaraz umarli i przekręcili się w grobie.
KOBIETO PUCHU MARNY! ( w tym wypadku nie taki marny---> patrz fotki brzucha i nóg) że po ćwiczeniach należy spożywać białko (najlepiej cyc kurzy lub jajka, nie nabiał!!!), bo inaczej będzie efekt kataboliczny? Po południu to co najwyżej owoce można jeść (a Ty tu o naleśnikach snujesz wizje), a najlepiej warzywa , bo mają ujemny indeks glikemiczny?
My tu sobie odmawiamy od ust wszystkiego, a każdy grzeszek okupiony jest długą i wielogodzinna pokutą z banishem a Ty nas na manowce sprowadzasz!:brzydal :
A tam, raz sie zyje Ja wychodze z załozenia, że jesli mój organizm "woła" o cos słodkiego, to nalezy mu to dostarczyć nie przesadzajac oczywiście i to samo odnosnie innych rzeczy Tak czy siak tym sposobem w zyciu nie miałam nadwagi, wiec chyba działa
A propos jajek - zapomniałam napisac, ze od czasu do czasu jadam na mięko na sniadania

Własnie pochłonełam kabanosa Tarczyńskiego - dojrzewający, mmm, jaka pcyha, mój ulubiony

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-30, 22:52   #484
matallewar
Zakorzenienie

Ja też takiego brzucha nigdy mieć nie będę, bo po 2 ciążach to raczej niemożliwe
Ale co się da, to zrobię

Ja też sobie odmawiam, a tyję no niesprawiedliwe

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-30, 22:58   #485
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Ja tyć nie tyję, mam 178cm wzrostu i ważę około 68-69kg i nijak schudnąć nie mogę mimo, że ćwiczę, fakt, że dietą sobie nie pomagam za bardzo no i przerwy w ćwiczeniach też miewałam , a to wczasy a to choroba, no i resztę składam na zaawansowany wiek - 39lat, Wy młode, macie łatwiej

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-30, 23:00   #486
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja tyć nie tyję, mam 178cm wzrostu i ważę około 68-69kg i nijak schudnąć nie mogę mimo, że ćwiczę, fakt, że dietą sobie nie pomagam za bardzo no i przerwy w ćwiczeniach też miewałam , a to wczasy a to choroba, no i resztę składam na zaawansowany wiek - 39lat, Wy młode, macie łatwiej
Jak ja Ci zazdroszczę wzrostu, to nie masz pojęcia

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-30, 23:07   #487
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak ja Ci zazdroszczę wzrostu, to nie masz pojęcia
Chętnie oddam 5cm ale ostrzegam, że 5kg też musisz zabrać.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-30, 23:12   #488
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Chętnie oddam 5cm ale ostrzegam, że 5kg też musisz zabrać.
Ha ha spryciara

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-31, 06:16   #489
fubowa
Rozeznanie

wstawać śpiochy, i do ćwiczeń!
ja dziś cardio bez podskoków
Stary 2014-07-31, 07:49   #490
jilllove
Rozeznanie

Cytat:
Mam podobnie do Ciebie wiek podobny 176 cm i 69 kg...było 67 ale jak widać dietki się nie trzymało jak się miało gości w domu teraz nie chce iść w dół wrrrr

Wczoraj poćwiczyłam z Mel B zamiast treningu z ciężarami - trening nóg jest dość ciężkawy, poćwiczę go trochę to może te uda zejdą...

Edytowane przez jilllove
Czas edycji: 2014-07-31 o 07:51
jilllove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 09:44   #491
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jilllove Pokaż wiadomość
Mam podobnie do Ciebie wiek podobny 176 cm i 69 kg...było 67 ale jak widać dietki się nie trzymało jak się miało gości w domu teraz nie chce iść w dół wrrrr

Wczoraj poćwiczyłam z Mel B zamiast treningu z ciężarami - trening nóg jest dość ciężkawy, poćwiczę go trochę to może te uda zejdą...
Przybij piątkę jilllove!

Dziś odpoczywam i z mojej sofy popatrzę jak się męczycie

I am a WarriorZ

Edytowane przez czarownica jaga
Czas edycji: 2014-07-31 o 09:48
Stary 2014-07-31, 10:55   #492
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fubowa Pokaż wiadomość
wstawać śpiochy, i do ćwiczeń!
ja dziś cardio bez podskoków
A ja zaraz NMTZ, już rozłożyłam matę. Dzisiaj w końcu bez upału !

Właśnie, co do tych krost - również odkąd ćwiczę to zauważyłam, że mam na dekolcie, szyi i górnej części pleców syfy... To okropne ;/

Muszę zamówić hantle, ale nie wiem jaki ciężar... Bo do tej pory ćwiczyłam z butelkami wody... Okazało się to jednak bardzo niewygodne.

Edytowane przez Nieszka__
Czas edycji: 2014-07-31 o 11:07
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 11:33   #493
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość
A ja zaraz NMTZ, już rozłożyłam matę. Dzisiaj w końcu bez upału !

Właśnie, co do tych krost - również odkąd ćwiczę to zauważyłam, że mam na dekolcie, szyi i górnej części pleców syfy... To okropne ;/

Muszę zamówić hantle, ale nie wiem jaki ciężar... Bo do tej pory ćwiczyłam z butelkami wody... Okazało się to jednak bardzo niewygodne.
Ja na samym początku, jak była jeszcze wiosna , tak gdzieś około marca mimo ćwiczeń nie miałam syfków, ale prawdziwy wysyp, taki normalnie trądzik jakbym miała naście lat zaczął mi się w czerwcu, drobne syfki, jeden obok drugiego na twarzy na dekolcie i plecach, już nie wiedziałam czym sobie pomóc, a skóra była taka tłusta jakby ja smalcem nasmarować, sudocrem mi trochę pomógł i wystawiałam sie na słońce, teraz dochodzi wreszcie wszystko do siebie. Nie wiem skąd to mi się wzięło, czy to od hormonów, czy od ćwiczeń w pocie i w gorącu

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-31, 12:06   #494
emmmm
Rozeznanie

Ja już dziś po banishu
Muszę się Wam pochalić normalnie. Pokusiłam się dziś o pomierzenie tu i ówdzie. Okazało się że przez 1,5 miesiąca (od 17 czerwca) z różnych "okolic" poleciało mi łącznie 30 cm
Jakby to porozbijać na poszczególne części ciała to az takiego "wow" nie ma, ale jak się zbierze do kupy to od razu jakoś człowiek ma wrażenie, że rzeczywiście to co robi ma sens
W ogóle mam wrażenie, że po banishu jakoś smuklej wyglądam, choć po samych ćwiczeniach jestem napuchnięta jak balon.
Zaraz zabieram sie za generalne porządki co by jeszcze kilka kcal spalić, bo wieczorem czeka mnie randka z pizzą w tle i mam zamiar pożreć aż dwa kawałki
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 12:15   #495
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Gratuluję pięknych efektów!

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
Ja już dziś po banishu
Muszę się Wam pochalić normalnie. Pokusiłam się dziś o pomierzenie tu i ówdzie. Okazało się że przez 1,5 miesiąca (od 17 czerwca) z różnych "okolic" poleciało mi łącznie 30 cm
Jakby to porozbijać na poszczególne części ciała to az takiego "wow" nie ma, ale jak się zbierze do kupy to od razu jakoś człowiek ma wrażenie, że rzeczywiście to co robi ma sens
W ogóle mam wrażenie, że po banishu jakoś smuklej wyglądam, choć po samych ćwiczeniach jestem napuchnięta jak balon.
Zaraz zabieram sie za generalne porządki co by jeszcze kilka kcal spalić, bo wieczorem czeka mnie randka z pizzą w tle i mam zamiar pożreć aż dwa kawałki
.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-31, 12:18   #496
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
[...] przez 1,5 miesiąca (od 17 czerwca) z różnych "okolic" poleciało mi łącznie 30 cm[...]
super

u mnie nadal gorąco i sennie, wieczorem podobno będzie burza. nareszcie.
Stary 2014-07-31, 12:25   #497
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluję pięknych efektów!
Cytat:
super

u mnie nadal gorąco i sennie, wieczorem podobno będzie burza. nareszcie.
Dzięki dziewczyny dostałam dziś porządnego kopa motywacyjnego. Następne mierzenie na koniec sierpnia - mam nadzieję że bedzie chociaż 20 cm mniej
U mnie chłodno i deszczowo, aż w końcu chce sie coś robić oprócz leżenia i wachlowania
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 12:35   #498
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
Ja na samym początku, jak była jeszcze wiosna , tak gdzieś około marca mimo ćwiczeń nie miałam syfków, ale prawdziwy wysyp, taki normalnie trądzik jakbym miała naście lat zaczął mi się w czerwcu, drobne syfki, jeden obok drugiego na twarzy na dekolcie i plecach, już nie wiedziałam czym sobie pomóc, a skóra była taka tłusta jakby ja smalcem nasmarować, sudocrem mi trochę pomógł i wystawiałam sie na słońce, teraz dochodzi wreszcie wszystko do siebie. Nie wiem skąd to mi się wzięło, czy to od hormonów, czy od ćwiczeń w pocie i w gorącu
Sudocrem? Od razu skojarzyło mi się to z moim chłopakiem, który zawsze poleca mi ten krem jak coś tam się stanie Dobry jest na takie wszelkiego rodzaju niespodzianki? Naprawdę? Ja stosowałam peelingi, ale już sama nie wiem czy to pomaga, czy też potęguje problem...

emmmm no popatrz jak ładnie i oby tak dalej Wczoraj też było u mnie fast foodowo: zjadłam mega hamburgera. W ogóle teraz jestem przed @ i... Wszystko najchętniej bym pochłaniała w całości...

No właśnie, wreszcie... U mnie dziś zachmurzone niebo Słyszałam niestety, że upały mają przyjść jeszcze gorsze...

Ponawiam pytanie - z jakimi hantelkami ćwiczycie? Ile mają kg?

Edytowane przez Nieszka__
Czas edycji: 2014-07-31 o 12:37
Stary 2014-07-31, 12:41   #499
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja 3 kg, amm tez 1,5 i czasem zamiast 3 kg uzywam.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-31, 12:42   #500
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Sudocrem? Od razu skojarzyło mi się to z moim chłopakiem, który zawsze poleca mi ten krem jak coś tam się stanie Dobry jest na takie wszelkiego rodzaju niespodzianki? Naprawdę? Ja stosowałam peelingi, ale już sama nie wiem czy to pomaga, czy też potęguje problem...

emmmm no popatrz jak ładnie i oby tak dalej Wczoraj też było u mnie fast foodowo: zjadłam mega hamburgera. W ogóle teraz jestem przed @ i... Wszystko najchętniej bym pochłaniała w całości...

No właśnie, wreszcie... U mnie dziś zachmurzone niebo Słyszałam niestety, że upały mają przyjść jeszcze gorsze...

Tak sudocrem, tego kremu użwają też mamy przy odparzeniach dzieciaczków, np od pieluch itp., mnie też pomaga jak się wydepiluję w newralgicznym miejscu i jest obawa wystąpienia krostek i podrażnienia, zawsze od razu sobie posmaruję i nic się nie dzieje. Przy tych syfkach smarowałam się na noc, wiadomo, że to nie jest zbyt seksi chodzić z białymi kropkami czy plamami do łóżka, ale syfki też nie są piękne.

Odnośnie hantli to ja na razie mam 1kg, wiem, wiem, od dawna powinnam je zmienić na 2kg, ale jakoś nie mogę sie wybrać do sklepu.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-31, 14:04   #501
Nieszka__
Zadomowienie

czarownica jaga
To może kiedyś uda mi się zdobyć owy krem przy promocji i wypróbuję

Hmm chyba na razie kupię sobie 2 kg... Boję się, że 3 kg byłyby dla mnie za ciężkie, gdyż nawet z butelkami wody ważącym 1,5 l jest mi niezbyt łatwo, szczególnie kiedy często muszę je podnosić
Stary 2014-07-31, 15:30   #502
Zuzziak
Rozeznanie

Ja dziś pierwszy raz jestem po 30 shred jakoś bardziej pasuje mi robić 6weeks6pack i killer abs niż ten zestaw, ale poćwiczymy zobaczymy. Co do hantli, ja póki co muszę zadowolić się butelkami choć to nie wygodne, po wypłacie zaopatrzę się w zestaw hantelków

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch

Edytowane przez Zuzziak
Czas edycji: 2014-07-31 o 15:33
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 18:08   #503
Nieszka__
Zadomowienie

Ja też wolę bezpośredni trening na brzuch niż jakieś skakanie lub zginanie kolan podczas rzeźbienia mięśni ud bądź pośladków Uwielbiam gdy wręcz palą mnie te mięśnie brzucha, a bólu nóg i pośladków przy ćwiczeniach niestety nie lubię
Stary 2014-07-31, 18:26   #504
fubowa
Rozeznanie

właśnie sobie zdałam sprawę, że nigdy nie ćwiczyłam z jednym trenerem czy trenerką dłużej niż dwa miesiące. po dwóch miesiącach mam spadek samodyscypliny, który przechodzi jak ręką odjął, gdy zmieniam trenera. jakieś zmęczenie materiału, czy co?

miałam ćwiczyć dwa filmiki na zmianę, a ćwiczę codziennie coś innego (na blenderze taki wybór, że sama nie wiem za co się brać bo chciałabym za wszystko )

trochę mi brakuje krzyków jillian

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Ja też wolę bezpośredni trening na brzuch niż jakieś skakanie lub zginanie kolan podczas rzeźbienia mięśni ud bądź pośladków [...]
i znów się wyłamię. ja wolę workouty ogólne (total body) ewentualnie dolna część ciała. zestawy na brzuch jakoś mnie nie pociągają (może dlatego, że tyję głównie w pupie i udach).
Stary 2014-07-31, 21:35   #505
jilllove
Rozeznanie

Cytat:
właśnie sobie zdałam sprawę, że nigdy nie ćwiczyłam z jednym trenerem czy trenerką dłużej niż dwa miesiące. po dwóch miesiącach mam spadek samodyscypliny, który przechodzi jak ręką odjął, gdy zmieniam trenera. jakieś zmęczenie materiału, czy co?

[/COLOR]
heh jakbym o sobie czytała choć ja z Jillian wytrwałam 3 m-ce ale tylko dlatego, że tak długo trwa BR. Potem była faza na fitness blender(ciszaaaa spokój w porównaniu do Jill ale tego mi było trzeba), następnie na treningi bez filmików czyli sama sobie byłam trenerką z resztą 3 razy w tyg dalej tak ćwiczę i teraz polubiłam się z Mel B
jilllove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 21:45   #506
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Czyli jestem jedyna, która już 8 miesiesy tylko Jill męczy? No w sumie stare pokolenie najwierniejsze

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-31, 22:33   #507
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli jestem jedyna, która już 8 miesiesy tylko Jill męczy? No w sumie stare pokolenie najwierniejsze
Jakie tam stare? To co ja mam powiedzieć mając tyle lat ile mam
Corii a ile masz w sumie lat, chociaż na pewno mniej niż ja

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-31, 23:49   #508
Zuzziak
Rozeznanie

Do shreda dziś dołożyłam killer abs level 2...o matko normalnie padam, tak zlana potem jeszcze nie byłam

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 07:52   #509
fubowa
Rozeznanie

ja dziś HIIT i też podłogę zrosiłam
Stary 2014-08-01, 09:48   #510
nunny
Wtajemniczenie

Czesc Moge dolaczyc ? Od tygodnia cwicze z Jillian , dzis bedzie 8 dzien 30 day shred , level 1 poki co. Chcialabym zrzucic jakies 7 kg , ale na razie nie stosuje zadnej diety , mam mocne postanowienie zeby ograniczyc slodycze i ruszac sie . Mam siedzaca prace ktora na pewno nie wychodzi mi na dobre...
nunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości