|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() prosto: wchodzi w strefę konsultantki - wybierasz składanie zamówień - wybierasz katalog 04 - klikasz dalej - i jak Ci sie pokaze strona do składania zamówoien to klikasz oferta specjalna i widzisz nową ofertę ja też jeszcze teraz "tak normalnie" ofertę do K03, ale w ten sposób już w ubiegły piątek widziałam ofertę do 04 [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3802163] Na szczęście mam Firewalla i nie widzę reklam, na które tutaj narzekają wizażanki [/quote] ja też i też nie widzę tych reklam |
|
|
|
|
#5162 |
|
Zakorzenienie
|
Ta woda Pączek Róży to mi przypomina odswieżacz powietrza - moja babcia miala takiego kwiatka z materialu i wnim byly takie kamyczki i one pachnialy tak samo jak ta woda...
no ale uzywam i nie narzekam
|
#5163 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Edit: OOOO, już się da! Dziwne, bo przed chwilą próbowałam i nic Dzięki, Kalex.
|
|
|
|
|
#5164 |
|
Zakorzenienie
|
jak się nie da jak wszyscy tak robią
oczywiście, że się da, bo jeśli jest już możliwość składania zamówień z nowego Katalogu to znaczy,że można już złozyć zamówienie - np. na wcześniejszą dostawę w COKu nż Twój obiór regularny albo na odbiór przesyłką kurierską (za dopłatą) jeśli ktoś z jakiś powodów nie chce czekać w swój termin regularny, a nie ma COKu u siebie w mieście i wtedy jak już się pojawia się możliwość składania zamówień z nowego katalogu to automatycznie pojawia się nowa oferta internetowa, żeby osoba mogła przy składaniu z niej skorzystać edit: dowód tego, że się jednak da tak zrobić: 1. tak wygląda oferta internetowa otworzona "normalnym sposobem", czyli poprzez zwyczajne kliknięcie na "oferta specjalna" - jak widać mam ją jeszcze do K03 2. druga fotka to oferta internetowa jak widac już do K04 otworzona tak jak pisałam oczywiście to tylko część oferty internetowej, całej nie chciało mi się printscreenowac
|
|
|
|
#5165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5166 |
|
Zakorzenienie
|
był, był, bo na zmiane pojawiała mi sie oferta 03 a po chwili 04, a przy podgladzie produktu jakis błąd się pojawiał
|
|
|
|
#5167 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczeta czy któraś z Was widziała na żywo w Coku lub już zakupiła NASZYJNIK MAEVE? Prosze serdecznie o opinię bo nie wiem czy warto kupić. A czy stosowałyście moż e pianke dodajaca objętości włosom jakie efekty? Pozdrawiam
|
|
|
|
#5168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5169 |
|
Raczkowanie
|
witam wzystkich na forum
dostałam niedawno szminkę z demo kolor Forever Wine i jeżeli jest ktoś ciekawy to mówie, że kolor wogóle nie jest podobny to tego z katalogu wiedziałam na co się pisze - loterie kolorystyczną, ale myslałam, że chociaż trochę będzie wpadać w czerwień, nie mówiąc o jakimś bordowym kolorze, a to jest taki ciemny malinowy kolor rzucający się od razu w oczy, więc nadaje się tylko na wieczór
|
|
|
|
#5170 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a możecie mi coś napisać o zapachu Summer White,bo zastamawiam sie nad jego kupnem a nie wiem zupełnie jak pachnie.miała go któraś z was?
|
#5171 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5173 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#5175 |
|
Zadomowienie
|
Chcialam zapytac o serum wygladzajace do puszacych sie wlosow --- na KWC jest jeszcze stara wersja w zoltej buteleczce.
Jak dziala? Warto kupic? |
|
|
|
#5176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5177 |
|
BAN stały
|
Ołłł jeeeeee...nienawidze firmy Avon. Wypróbowałam niejeden kosmetyk owej firmy i jestem szczerze zawidziona. Podkłady-wszystkie wypróbowane-do niczego. Inne kolorowe kosmetyki-także;-] Perfumy-nietrwałe i w większosći śmierdzące. Co linii przeciwtrądzkiowej to szkoda słów. Maskara.Zniszczyłam sobie tylko cerę. Poza tym ceny zbyt wygórowane jak na takie kosmetyki. Mogłabym je porównać z linią kosmetyków Lovely...
|
|
|
|
#5178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma swoje zdanie |
|
|
|
|
#5179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5180 |
|
Wtajemniczenie
|
A dziewczyny, ta internetowa oferta specjalna to jest dla konsultantek?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
#5181 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzisiaj składam na II termin i ma nadzieję, że będzie (mam termin do jutra)jak kwas cytrynowy hehe wodny zapach i nic szczególnego, nie przyciąga do siebie a co do trwałości to marnie... |
|
|
|
|
#5183 |
|
Zadomowienie
|
Jutro ma przyjść moja paczusia z zamówieniem z 2 kampanii kat 03. Czasami przywozili paczki dzień wcześniej, ale patrząć na pogodę to dzisiaj raczej się nie doczekam
Rano dzwoniła spóźnialska,że chciałaby złożyć duże zamówienie z katalogu 3. Wcześnie się obudziła....
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5184 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny kiedy bedziecie mialy skan katalogu 06 ?
|
#5185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeździłam na wrotkach ale w wieku 8 lat Blizna na kolanie do dzisiaj została
|
|
|
|
|
#5186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Osobiście zrobię sobie zapas w 04kat. bo jestem z nich zadowolona. polecam pozdrawiam
|
|
|
#5187 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Avonki...jak któraś z Was chce kremik to do mnie na PW.
Pozdrawiam
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5189 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zacznę płakać
![]() skan nowego katalogu (dzięki uprzejmości trendującym) pojawia się co miesiąc mniej więcej na początku miesiąca, jak łatwo obliczyć teraz będzie to 6 marzec, tzn. wtedy trendujące mają nowy katalog, ale kiedy zrobią skan to zależy od ich dobrej woli |
|
|
|
#5190 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się. Niedawno pisałyście o sprayu nabłyszczającym do włosów. Kupiłam sobie ten spray. Zaraz po użyciu włosy ładnie się błyszczały, a mniej więcej za dwie godziny normalnie smalec na włosach. Mam włosy szybko przetłuszczające się. Do takich włosów -
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

, a zawsze jakaś dobra duszyczka wrzucała skan

rzucający się od razu w oczy, więc nadaje się tylko na wieczór