|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5341 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Jak był w ciagu, to nie trzezwial kilka-kilkanaście dni. Przez ostatnie 5 lat małżeństwa w Sylwestra, kiedy wszyscy składali sobie wewnętrznie postanowienia noworoczne, to ja sobie mówiłam: Obym w tym roku wreszcie sie rozwiodła. Jak wspomnialam trwało to 5 lat ale zdecydowałam sie wreszcie. Teraz mam takiego tż, jak wspomnialam. Ma odrzuty od normy ale nawet nie ma co porównywać. Zwyczajnie nie da sie. Jednak jest to tak trudna decyzja, głownie ze względu na dzieci, ze doskonale rozumiem Twoje rozterki. Ważne, ze jesteś w tym wszystkim sobą. Ze nie znizyl Cię do poziomu zapyzialej kury domowej. To jest Twoja wygrana
12.03.2013 Nagor 370 dr AB Edytowane przez Pommelo1 Czas edycji: 2013-03-26 o 09:23 |
|
|
|
|
#5342 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
|
|
|
|
|
#5343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czesc dziewczynki, znowu mamy piekny dzien |
|
|
|
|
#5344 |
|
Raczkowanie
|
Koteczka - a co do tego >co przystoi mamom< to powiem jedno: szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko.
W moim przypadku nie było problemu asymetrii czy jędrności piersi - ja ich po prostu nie miałam, po drugim karmieniu i utracie wagi po prostu gdzieś zniknęły . Pamiętam jak pewnego po południa chciałam ze starszym synem pojechać na basen. Jak zwykle włożyłam już w domu jednoczęściowy, prosty strój kąpielowy i... nie mogłam, po prostu nie mogłam tak wyjść - klatka piersiowa płaska - jak po amputacji, stałam przed lustrem i płakałam. Do pokoju wszedł synek "mamusiu chodź już, nie mogę się doczekać"... Wyjęłam z szafki wkładki - gąbki do staników i wszywałam je z zamglonymi oczami w ten strój na wysokości piersi, żeby cokolwiek odstawało od klatki piersiowej. W końcu wyszliśmy z domu. Mały uwielbia basen więc był strasznie podekscytowany. Wzięliśmy prysznic przed wejściem i te moje "piersi" nasiąknęły wodą O cholera, popłakałam sobie nawet teraz... ale trochę ze szczęścia bo za miesiąc pójdę z synkiem na basen i może nawet zabierzemy męża i młodszego malucha i będę się czuła... po prostu kobietą, normalną, spontaniczną kobietą!!! |
|
|
|
#5345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a powiem wam że mam fantazję co by tu robić, ostatnio do moich zajęć dorzuciłam bieganie - to przez Horo
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-03-26 o 10:00 |
|
|
|
|
#5346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja z kolei, jak juz odkryłam idealne pushupy La senze, spokoju nie dawało mi, ze nie maja w swojej ofercie tak samo spushapowanych kostiumów kapielowych. Wiec co zrobił pomyslowy dobromir? Otóż obszył bieliznianego pushupa kolorowym materiałem i tak udawał sie na plaże lub basen ![]() ![]()
|
|
#5347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Byłam w Twoim albumie wyglądasz rewelacyjnie, cuuuudna figura a teraz z cycorkami poprostu zjawiskowa babka jesteś Ja też uwielbiam basen, chodzę raz w tygodniu ale odkąd mam cycki wchodze z podniesioną głową, wychodze z wypiętą klatą ide przez cały basen i czuje się dobrze, a wcześniej przemykałam hihhiii....i zerkałam czy mi się nic nie wysunęło... okropność...Dziewczyny ale fajnie mieć cycki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tez sobie obiecuje bieganie. Tym bardziej, ze w zeszłym roku przeprowadziliśmy sie z mieszkania do domku w pięknej, leśnej okolicy. Naprawdę jest gdzie biegać i jeździć rowerem. W zeszłym sezonie nie zdążyłam bo wprowadziliśmy sie we wrześniu. Teraz jeszcze musze chwile odczekać. Ale będę biegać ![]() I jeszcze ten francuzki? Koparka mi troszkę opadla. Szacun! ![]() ![]()
|
|
#5349 |
|
Zadomowienie
|
Pommelo,
dam radę, bo muszę... dla siebie i dla dzieci Belsenko, ja tez mama zaawansowana ... najstarszy 15 lat
|
|
#5350 | |
|
Raczkowanie
|
W ta sobote mialam imprezke i u bratowej zamowilam koszulke nocna, ktora wczesniej wybrakam. A ona juz ze sklepu do mnie dzwonila jaki rozmiar bo ten co jej powiedzialam to stwierdzila ze bedzie w piersiach za szeroki. Jak mi ja dala to jeszcze z dwa razy to powtorzyla. Wiec rozebralam sie i ja przy nich przymierzylam, bo ja ekshibicjonistka jestem
. Byla ulal nawet fajnie opinala moje nowe piersi, na co moja bratanica z przekasen stwierdzila, ze gorzej bedzie jak zdejme push-up. Ale mialam ubaw w sercu , bo one nie wiedza ze jestem po op. Dodam ze z taka duma i lekkoscia nie przymierzalam jeszcze niczego, szczegolnie po takich komentarzach hi hi---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
.Co do jezykow to biegam na angielski, a francuski to tylko w sypialni.
Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-03-26 o 10:35 |
|
|
|
|
#5351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale biegania to Wam zazdroszczę. Jeszcze mnie wszystko boli ...ale jak przestanie...bójcie sie ![]() Za to w nagrodę za cierpienia za miesiąc jadę na urlop. Juz sobie wyobrażam cieniutki, leciutki materialowy staniczek od kostiumu. Nie push-up, w którym pocilam sie na maxa, tylko lekki, zwiewny trojkacik ![]() Wlasnie! Ja dlatego miałam małe piersi bo przez push-up stworzylam im temperaturę jak w saunie. Wiec one biedne wiecznie chudły
|
|
#5352 |
|
Raczkowanie
|
Oj Aniu
|
|
|
|
#5353 |
|
Wtajemniczenie
|
Belseno, to co wczoraj napisalam to prawda z mojego zycia, moja mama w zyciu kieruje sie tylko wrozkami, bioenergoterapia itd....duuuuzzzoooo zlego zrobila tym rodzinie, pomogla rowniez....to co ona robila i robi..... ja nie jestem zwolenniczka wrozb, bio..., itd napatrzylam sie ale mialam kilka jak juz napisalam momentow, ze sama prosilam o pomoc, tylko, ze od razu wiedzialam do kogo dzwonic
Horo, dobrze, ze masz taka mame i babcie. Gdybym ja byla w ciezkiej sytuacji mogla bym liczyc jedynie na siebie i na kilku przyjaciol Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-26 o 10:45 |
|
|
|
#5354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja mam otwarta rodzine i na rozne tematy rozmawiamy: polityce , seksis, nalogach itd. Greya to od niej np.pozyczylam Swoja droga to ona szykuje sie na operacje nosa. Nawet jej lekarza podciagnelam do swoich piersi. U mnie wszyscy najblizsu wiedza oprócz bratowej i tej niesfornej bratanicy , bo ona jest jak wolnaeuropa. Ale dowie sie na Wielkanoc bo jedziemy wszyscy na swieta do hotelu z basenami. Ale bedzie przezywac ![]() No i moje dzieci nie wiedza. Moj 3 latek ostatnio chwycil mnie za piersi i mowi "ake tym msz fajne duze cycki" peawdziwy mezczyzna mi rosnie. A mojej 10 latce piwuedzialam ze po karmieniach mi sie idbudowaly, bo ja ostatnie lata albo w ciąży albo matka karmiąca, a wtedy moje piersi to calkiem fajne były
Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-03-26 o 11:12 |
|
|
|
|
#5355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do ćwiczeń Was namawiam gorąco Efekty są widoczne... skoro sama widzę po fotkach ... do tego nie jestem na żadnej diecie, bo karmię malutką
|
|
|
#5356 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I wierz mi, często dzieci sa szczęśliwsze mając szczęśliwych rodziców żyjących osobno niż nieszczęśliwych razem (ja jestem przykładem takiego dziecka - moja mama tkwiła tak w małżeństwie 15 lat "dla dobra dzieci". A prawda jest taka, że wszyscy odżyliśmy po rozwodzie rodziców) Pomyśl kochana czy naprawdę warto tak żyć - dzieci się usamodzielnią, wyfruną w domu a Ty stwierdzisz, że zmarnowałaś tyle lat. Co do finansów - kto mówi o radzeniu sobie samej finansowo - pan Małż to raczej na dzieci powinien łożyć nawet po rozwodzie Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2013-03-26 o 11:23 |
|||||||
|
|
|
#5357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie hiszpańskiego oczywiście
|
|
#5358 | |
|
Zadomowienie
|
no właśnie a figurę masz jak byś wogóle nie rodziła, potrafisz zmobilizować
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
No w każdym razie pogratulowała mi, powiedziała, że nie wyglądam na swój wiek, że mam bardzo młodą i jędrną skóre no i fajną figure a do tego dorosłego dzieciaka
|
|
#5359 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
Ja na chwile, właśnie wróciłam ze spinningu,8 min abs zrobione ......i podam,a przedemna jeszcze turbo spalanie z Ewa Horo co ty z nami robisz heheh motywujecz nas kochana na maxa![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#5360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5361 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny w ten słoneczny dzionek
![]() horo szczerze ci współczuję straszne to jest jak kobieta musi tkwić w takim związku tak tak sekrety chirurgi ostatnio były bardzo edukacyjne
|
|
#5362 |
|
Raczkowanie
|
Belseno widzę, że się dopieszczasz.. i swój dekolt
Ja też muszę się do kosmetyczki wybrać.. tylko, że szczerze powiedziawszy niewiele jest naprawdę dobrych, znających się na rzeczy i ja niestety miałam ostatnio do czynienia z tymi mniej zdolnymi z apetytem na kasę. Dziś nawet zadzwoniłam do znanej u nas dermatolog i lek medycyny estetycznej, która kiedyś pomogła mi ze skórą, a teraz liczyłam doradzi u siebie w gabinecie jakiś zabieg na buzię i wiecie co... wizyta prywatna i terminy na połowę czerwca!! No to sobie narazie odpuściłam. Ale marzy mi się taki zabieg na całe ciało.. coś pachnącego, relaksującego i odżywczego! To siedzenie w domu zmienia nawyki człowieka.. ehh.. ciągle spaceruję do kuchni.. tak sobie pooglądać co w lodówce mam, a w szafce z łakociami... Właśnie obejrzałam film - turecka produkcja 2010 "Can" - wow, mocne, dobre, psychologiczne kino oczywiście paczka chusteczek wykorzystana bo fabuła silnie związana z relacją matka - dziecko, w niezbyt miłych okolicznościach. Ano i żeby się poruszać to "tańczę" po pokoju i to mnie oh nakręca http://www.youtube.com/watch?v=YCHX-Maxz3Y a jeszcze bardziej myśl, że w czerwcu mój tata wyprawia huczne urodziny w hotelu z muzyką na żywo i widzę siebie na nich w czerwonej sukience z pięknym dekoltem
|
|
|
|
#5363 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki
ja dzis wlasnie dostalam dwa listy ze szpitala i musialam zadzwonic i umowic sie na jakis dzien wiec w czwartek ide juz na pierwsze badanie mianowicie serducho a w piatek mam ta cholerna kolonoskopie czyli gdzies za tydzien moze dwa dostane wyniki czyli moze zdaze zaniesc lekarzowi na 7 ![]() dzisiaj maly mi daje niezle w kosc a ,ze sloneczko wyszlo to zrobilam obiadek i lece na spacer oze sie zmeczy moje dziecie ![]() milego dnia kobietki |
|
|
|
#5364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak poważnie ręka mniej boli , gorzej z tyłkiem Witam Was dziewczynki i lecę nadrobić co napisałeście
|
|
#5365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam to samo. Wlocze sie po mieszkaniu. Z braku zajec zaczęłam jeść. I niestety to widać. Wprawdzie jeszcze nie na wadze ale brzuch mi wysadzilo niemiłosiernie. Nie chce tak
|
|
#5366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
|
#5367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#5368 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziwne, że tak nagle się zmienił, przecież Tobie tez coś się od życia należy i powinnaś mieć satysfakcję z wlasnego życia, a nie gorzknieć... ![]() Niedobry też tż ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
|
|
#5369 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko,ze u Nas znow pada snieg
ale w duszy juz mi wiosna a nawet lato gra ja dzis caly dzien przespacerowalam z malym tylko,ze to ja jestem bardziej zmeczona niz on
|
|
|
|
#5370 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jateż niestety ciągle myśle o jedzeniu Mój brzuch wciąż wzdymany, dzisiaj mija 14 dzień.Wczoraj musze Wam się przyznać "zorganizowałam sobie rowerek stacjonarny" i pomykałam bez podpierania się rękoma o kierownicę. Dzisiaj chyba przesadziłam, zrobiłam już małe przemeblowanie w butach i kurtkach, wyszłam z córcią na spacerek i zrobiłam małe zakupy.... po tym wszystkim naprawdę wróciłam wymęczona. Jeszcze jestem na zwolnieniu,...i bardzo dobrze bo jak naraziie to nawet szybszy chód nie wchodzi w grę. ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Amorcio skarbie. Czy ta Twoja osoba od uzdrowiania jest ogólniedostępna ? Co do relacji rodzinnych, to podobnie jak Ty, mogę liczyć tylko na męża... Kto by pomyslał, że tak się może ułożyć ... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

. Pamiętam jak pewnego po południa chciałam ze starszym synem pojechać na basen. Jak zwykle włożyłam już w domu jednoczęściowy, prosty strój kąpielowy i... nie mogłam, po prostu nie mogłam tak wyjść - klatka piersiowa płaska - jak po amputacji, stałam przed lustrem i płakałam. Do pokoju wszedł synek "mamusiu chodź już, nie mogę się doczekać"... Wyjęłam z szafki wkładki - gąbki do staników i wszywałam je z zamglonymi oczami w ten strój na wysokości piersi, żeby cokolwiek odstawało od klatki piersiowej. W końcu wyszliśmy z domu. Mały uwielbia basen więc był strasznie podekscytowany. Wzięliśmy prysznic przed wejściem i te moje "piersi" nasiąknęły wodą 

czyli gdzies za tydzien moze dwa dostane wyniki czyli moze zdaze zaniesc lekarzowi na 7