|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy zapisałabyś się do Klubu Recenzentki? | |||
| tak, zapisałbym się do Klubu Recenzentki |
|
1 221 | 92,71% |
| nie, nie zapisałabym się do Klubu Recenzentki |
|
96 | 7,29% |
| Głosujący: 1317. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Killing me softly
|
Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł
Aga, to nie jest tak, że boimy się nowych osób
![]() Niechęć wynika stąd, że zamiast się przywitać- wątek dla nowych użytkowniczek też jest przypięty u góry strony- osoby wchodzą od razu na wątek "próbkowy" i radośnie obwieszczają "Jestem za" Idę o zakład, że nie czytały całego wątku, nie znają Wizażu, mało o nim wiedzą. Nie udzielają się na forum. Ale, jeśli tylko jest możliwość testowania darmowych kosmetyków, od razu się zgłaszają.
|
#512 |
|
Przyczajenie
|
zdecydowanie ZA !
|
|
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
no jestem za
ten pomysł jest całkiem sympatyczny!!
|
|
|
|
#514 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
skoro AgaZ nie widzi nic dziwnego w napływie nowych "pseudowizażanek" to ja sie już nie odzywam
|
#516 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Jak ktoś nie chce, to lepiej, żeby tego nie robił. Nie chcę robić jakiś rankingów typu ilość postów, ilość recenzji czy czas zarejestrowania na forum. Jeśli taki klub powstanie, to pewnie storzymy nowe podforum dla niego, będziemy mogli w jego ramach pilnować KWC, czy kierować "nowymi" żeby się wdrożyli z zaangażowaniem w akcję. Może się też tak okazać, że w pewnym momencie zrobimy jakieś ograniczenia. Czas i życie pokażą. Na razie jest to nowy projekt, właśnie go przygotowujemy. Wydaje mi się, że o jego powodzeniu niemałą rolę będą odgrywać liczby. Firmy uwielbiają statystyki, duże cyferki a przecież musimy ich jakoś zachęcić do współpracy
|
|
|
|
|
#517 |
|
Przyczajenie
|
Ja oczywiscie tez jestem jak najbardziej za! Dobrze jest najpierw dostac próbke, żeby sprwadzic czy warto kupic.
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny pomysł
Zgadzam sie
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#520 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
I więcej. W tym przypadku, to właśnie te "nowe" są nam "starym" wizażankom bardzo pomocne
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie jestem za
|
|
#522 |
|
Przyczajenie
|
Jestem 100% za :ehem:
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem za
dzięki opiniom z Wizażu dokonałam kilku naprawdę GENIALNYCH zakupów. Jednak z drugiej strony kosmetyki powinny testować te dziewczyny, ktory biorą naprawde aktywny udział w zyciu wizażu i ktore nie kierują się tylko chęcią zdobycia darmowych próbek
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
Abstrahując od pobudek, jakie przyczyniają się do tak dużego zainteresowania przedsięwzięciem. Zastanawiam się nad miarodajnością ocen.
Czy w takim razie Kodeks Recenzentki zostanie zmodyfikowany Czy te produkty zostaną wyłączone Chodzi mi głównie o pkt. 2 a II.
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wyrażam ogromną chęć
Zawsze, zanim kupię jakiś nowy kosmetyk, czytam recenzje innych pań, które dany produkt użyły. W prawie 100 % ich opinie są trafione, więc dlaczego sama miałabym nie pomóc innym
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi Ago ale mnie nie przekonałaś,może dlatego że taki napływ nowych osób bywa niekontrolowany większość tych osób ściągnęła tu chęc zdobycia czegoś za darmo i zapewne tylko niewiele z nich pofatyguje sie zostać tu za stałe i poznać bliżej Wizaz panujące tu zwyczaje i nas same a przecież to była idea Wizażu -pomagać sobie i poznawać siebie nazwajem- a nie tylko zgłaszać sie jak coś dają za friko. Obawiam sie też napływu trolli w internecie wieści szybko sie roznoszą. I nie chodzi mi o to żeby Wizaż był zamknięty na nowe osoby bo to bez sensu,wolałabym jednak żeby osoby rejestrujące sie tutaj robiły to z potrzeby przebywania na tym forum a nie tylko dlatego że coś tu dają za darmo.
|
|
#528 |
|
Przyczajenie
|
super pomysł
![]() ![]() jestem za!!![]()
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie tez podoba ten pomysl. jeszcze nie przeczytalam calego watku (przyznam sie szczerze..) ale glowne zasady chyba zrozumialam i wlasnie sie zabieram za czytanie
|
|
|
|
#530 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#531 |
|
Przyczajenie
|
Super pomysl, jestem za i mam nadzieje ze szybko wejdzie on w zycie
|
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
jestem jak najbardziej ZA
|
|
|
|
#533 |
|
Przyczajenie
|
mysle, ze to idealny pomysl. Najbardziej przekonuja mnie wlasnie opinie innych Uytkowniczek. Fajnie, gdyby mozna bylo tez do nich dodc wlasne komentarze. Jedyny problem widze w okreslaniu typu cery..moga pojawic sie pewne niescislosci..
pozdrawiam! |
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
AgaZ, wiesz ja nie mam nic przeciwko nowym wizażankom, ale pamietam jak kiedys była taka afera zwiazana z młodymi dziewczynami, które miały fioła na punkcie zbierania próbek i innych gadżetów. Chciały na Tarhgowisku wyłudzać za free jakies rzeczy i miały nawet swoje własne forum, gdzie opisywały jakimi metodami i gdzie można było cos wyłudzic. Miedzy innymi podawały wizaz... Jedyne czego sie obawiam to powrotu tego typu osób. Nie mówię, że wszytskie osoby, które sie dopeiro co zarejestrowały maja złe intencje, ale podejrzewam, że jednak wiele osób bardziej chce wyłudzić próbki niż je oceniac później. Bo pewnie nie jest sie zobowiazanym by odpowiadać na jakies pytania z ankiety czy cos. Możliwe, że wiele osób gdy dostanie takie próbki, zapomni by w zamian zdać relacje z tego jak sie uzywało danego kosmetyku itd. Nie uważam, że pomysł jest zły, bo moim zdaniem idea jest całkiem słuszna, ale ja zagłosowałam na nie głównie ze względu na to, że nie chciałabym niczego testować na własnej skórze.
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Tak, naprawde świetny pomysł
. Jestem jak najbardziej za.
|
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
super pomysl!!
|
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem pomysł jest fantastyczny
) jestem jak najardziej za ;]] kiedys bralam udzial w takim testowaniu i musze przyznac, ze jest to fajna zabawa. czasami mozna trafic na rzeczy, ktore sa naprawde wspaniale, a wczesniej nawet by sie na nie nie popatrzylo. jesli chodzi o obiektywnosc odczuc zwiazanych z testowaniem, to jesli firma sie nie zgodzi to jej strata. potestujemy konkurencje ;p
|
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem za , mam nadzieję że próbki będą też dla osób no powiedzmy wcześniej urodzonych.
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
Świetny pomysł! Jestem za
|
#540 |
|
Konto usunięte
|
Świetny pomysł! chciałabym nalezećdo takiego klubu
o ile mój wiek na to pozwoli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

Idę o zakład, że nie czytały całego wątku, nie znają Wizażu, mało o nim wiedzą. Nie udzielają się na forum. Ale, jeśli tylko jest możliwość testowania darmowych kosmetyków, od razu się zgłaszają.

Czy te produkty zostaną wyłączone