|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
a ja????
|
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Cytat:
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
To może za:
książki i cień Lancome, które wymieniłaś, poza tym: Kerastase Bain Age Recharge, duża butla zostało ok 850/1000 ml, odsypka stalowego i srebrnego pigmentu Mac (wystarczy mi odsypka, chciałabym je wypróbować , ode mnie: Tinti, Fun in the Bath! green bathwater tablet for colouring (w pudełku są 3 saszetki). Tinti, Natural Bathwater Colour, kolorki do kąpieli, zielony kolorek w komplecie z żelową naklejką, SVR Provegol , gel surgras au calendula, wielka nowiutka butla 1 litr cienie YSL nr. 31, jak nowe, z kartonikiem, wypróbowane tylko kuferek na kosmetyki ale mały, (mam dwa więc może zrobię zdjęcie ? i sobie wybierzesz ?) Jak myślisz ?
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Ależ proszę
![]() Ten pierwszy metalowy jest trochę mniejszy, ma ok. 18 x 12 cm, drugi ma ok. 26 x 16 cm.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam odżywkę L'oreal Prof. volume extreme, została chyba 1/3, maskę L'oreal prof chyba intense repair, ile zostało i jaka dokładnie sprawdzę jeśli będziesz zainteresowana, taka zielona w każdym razie. A jeśli mam z czegoś rezygnować, to chyba z czarnego cienia Lancome. W każdym razie perfumy wolałabym wymienić na perfumy
|
|
|
#549 |
|
Witchdoctor
|
biała_małpeczko ale ja nie o perfumach myślę w pierwszej kolejności tylko o kremie Nuxe
maska loreala mnie interesuje edit: a może maska jest żółta? bo zielona to chyba tylko shine curl ![]() edit2: jaki jest termin ważności SVR - zdażę zużyć?
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2007-12-20 o 00:18 |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
cosik u mnie?
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maska jest żółta oczywiście to jest intense repair, jest ok. 1/3 z 500 ml, odłożyłabym sobie jeszcze troszeczkę, no to by była 1/4 .Provegol ważny do 01/09.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
to znalazłam:
-Maska Zepter Swiss nature Clay Mask do cery tłustej i mieszanej -zostało ok 60% z 50ml (za coś z listy) tylko to jeszcze zależy za co
|
|
#553 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() No to jak będzie?
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakomś
taką lampe. Chyba z Tchibo. Sprawdze i napisze wieczorem.
|
|
|
#555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
książki i cień Lancome, które wymieniłaś, Kerastase Bain Age Recharge, duża butla zostało ok 850/1000 ml, odsypka stalowego i srebrnego pigmentu Mac za: Tinti, Fun in the Bath! green bathwater tablet for colouring (w pudełku są 3 saszetki). Tinti, Natural Bathwater Colour, kolorki do kąpieli, zielony kolorek w komplecie z żelową naklejką, SVR Provegol , gel surgras au calendula, wielka nowiutka butla 1 litr cienie YSL nr. 31, jak nowe, z kartonikiem, wypróbowane tylko 1/4 maski intense repair. Może tak być ? ![]() Jeśli tak podaj adres na priv
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Małpeczko,
czy oddalabys promesse za: Kerastase- Ampułka Vita Ciment- Ampułka silnie regenerująca włosy, dostępna wyłącznie w salonach fryzjerskich. Zawiera wysoko skoncentrowany kompleks Vita-Ciment 3D, który skutecznie regeneruje włosy zniszczone wskutek chemicznych zabiegów - zwłaszcza dekoloryzacji i trwałej ondulacji. Vita-Ciment to innowacja firmy Kerastase; zawiera związki bardzo podobne pod względem składu chemicznego do naturalnej struktury włosa (ceramidy, proteiny), które wnikają w głąb struktury włosa i wypełniają powstałe w niej uszkodzenia. Włosy odzyskują elastyczność i witalność. Odżywkę nakłada się tylko raz w miesiącu. Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. Spektakularnie wygładza powierzchnię włosa. Zawiera innowacyjny System Fibrionic + filtry UV. Wydobywa wyjątkowy blask i połysk włosów koloryzowanych. ( bez spłukiwania). Maksymalnie wygładza i nabłyszcza włosy nie obciążając ich ani troszeczkę. Jest bardzo leciutki, żelowaty. Produkt stylizujący, wygładzający. (dostępny jedynie w salonach fryzjerskich.) ok. 75 z 125ml odpisz prosze u mnie bo juz sie gubie:-* |
|
|
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
hej,
interesuja mnie linery nouby. Poza watkiem mam (lub moge miec): -podkłady revlon(colorstay lub colorstay+soft flex) kolor do wyboru nowe -podkładu loreala prawie wszytskie rodzaje i sporo kolorków,nowe -cienie sypkie bourjois,z bourjois cienie w kamieniu ,róże,maskary,nowe w wybranym kolorze -maskary loreala(sporo tego jest np architect,double extention),isa dora,revlon,bourjois -potrojne cienie isa dora ,nowe,wybrany kolor -osdypka cieni sypkich MAC,mam kilka kolorow -z zapachow oprocz JUICE COULTURE ktory jest w watku,NINA NINA RICCI,wieksza połowa z 50ml i połowa z 30ml -nowy plyn do kapieli afrodyzjak bielenda piżmo i jagoda(MUSIAABYM SPARWDZIC DOKŁADNIE JAKI TO ZAPACH) -puder czekoladka bourjois nowa pozdrawiam
|
|
#562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Interesowałyby mnie ewentualnie odsypki cieni Mac
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, ciuszków mam dosyć
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
prosze daj znac rano, bo mam trzy wizazanki chetne na krem kerastase, a chce sie wymienic jak najszybciej. pozdrawiam
)
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tych wszytskich rzeczy tylko odspyki Cie interesuja??
|
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak się złożyło, bo narobiłam sobie zapasów podkładów, tuszy, pudrów i cieni, a nie maluję się jakoś przesadnie ostatnio, więc wolno to zużywam ![]() Ninę mam, Juicy Couture mnie kusi ale nie znam ,a płynów do kapieli to wogóle nie mam kiedy używać, więc nawet się na nie nie porywam, moje zapasy na rok mi wystarczą ![]()
|
|
|
#569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z perfum mogłabym miec armani code,code for woman. a moze interesuje Cie cos z garderoby?jeśli tak to co konkretniej-mam sklep wiec mogłabym cos wyszperac za ten liner.Polecam np szerokie paski lub bardzo szerokieogladałas kozaki z mojego watku?mam tam około 10 wzorow ,wszytskie nowe,w wielu rozmiarach. jesli chodzi o odsypki cieni MAC to mogłabym miec:biały,złoty i braz Mam tez sypkie cienie INGLOT w kilku kolorach,mogłabym zrobic np odsypke.
|
|
|
#570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wymieniłabym liner za same odsypki Maca, ale akurat kolory biały, złoty i brąz to kolory, których nie chcę bo mam ich za dużo pod każdą postacią Szkoda, że nie masz innych kolorków Maca
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

jak się znajdzie to daj znać, a jak nie to może już pomyślimy nad wymianą bez telefonu? Co z rzeczy, które mnie interesują mogłabym dostać
i za co ?

maska loreala mnie interesuje