|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((
O to ja dodam swoje poscieszacze i energetyzujące pieśni
![]() Pieśń pierwsza to September "Cry For You" http://pl.youtube.com/watch?v=ojBXUd...eature=related Jak śpiewam na cały głos "You'll never see me again no matter what you do " to od razu mi sie humorek robi super i czuję się silną babą A to on stracił i już nigdy mnie nie zobaczy O!!!![]() Kolejny hymn to Apologize Timbalanda http://www.wrzuta.pl/audio/f3CiV3doq...nd_-_apologize Is too late apologize dupku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Buahahahahahaha A w początkowej fazie codziennie rano zaraz po wstaniu z łóżka puszczałam sobie Michaela Buble "Feeling Good" http://www.wrzuta.pl/audio/7zW74T9j5...-_feeling_good Piosenka ma w sobie tyle dobrej energii, że nastrajała mnie na caly dzień pozytywnie ![]() I uwierzcie, albo nie, ale dzięki muzyce,pracy, rodzinie i przyjaciołom otrząsnełam się szybciutko. Jakieś 5 dni po zerwaniu przyszłam z pracy do pustego pokoju ( bo mieszkałam sama) i zaczęłam tańczyć ze szczęścia, że się uwolniłam i im feeling good![]() Folfferku Polecam Ci taką kurację muzyczną!!! Znajdź lekarstwo dla siebie i puszcaj nawet na okrągło!! Pomaga naładować sie pozytywną energią!! I nie rozpamiętuj!! Nie szukaj w sobie winy, nie próbuj przypomnieć sobie, w którym momencie zaczęło się psuć, nie zastanawiaj się co by bylo gdyby... Jak najmniej rozpamiętywania!!! Nie myśl o dobrych chwilach. Lepiej myśl o tych złych i o tym, że będziesz miała świety spokój! Koniec z kłamstwami, denerwowaniem się itd. Ja może robię drastycznie, ale staram się zapomnieć o tym, że taka osoba istniała w moim zyciu. Chcę zapamiętać doswiadczenie i mądrość życiową jaką z tego wyniosłam dla siebie. Ale nie jego. I co najdziwniejsze to kiedy po 3 miesiącach próbuje sobie przypomnieć miłe momenty naszego związku, to staje mi przed oczyma tylko pierwsza randka Reszta wspomnień to moje łzyi ból no i jego kłamstwa, matactwa i dziwne rzeczy, o których nie chcę mówić, bo byście chyba padły trupem ehh... Jak śpiewała Britnejka - TOXIC!!!!
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2007-11-16 o 00:45 Powód: jak zwykle podłe literowki co mają głowki jak makówki ehh |
|
|
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak już będziesz chciała sobie popłakać...
http://cooola.wrzuta.pl/audio/hDMBD1...iacej_krolewny Ile spała nie wie nikt kolejne wiosny omijały ją Tyle nocy, tyle dni nie było jej dla świata Odkąd rzucił na nią czar zapomniała kim naprawdę jest Dzisiaj budzi się a ja śpiewam jej Płacz, płacz... Niech popłyną strumieniami Twoje łzy Płacz, płacz... za te wszystkie noce, za te wszystkie dni Płacz, płacz... w słonym deszczu umyj oczy z resztek snu Już dobrze jest, dobrze już... Teraz sama dziwi się jak tak mogła przespać życia pół Co takiego było w nim że nic nie chciała więcej? Trzy sukienki, kilka zdjęć - to wszystko, co dziś ma z miłości tej Oto budzi się a ja śpiewam jej Płacz, płacz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się kochana
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Folfferku, i jak tam?
Lepiej już?
|
|
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Flo tak trzymać!!
Dźwigasz się babko dźwigasz Cieszę się, że w końcu chcesz mieć siłę sie podnieść ![]() Cieszę się ogromnie i jestem pewna, że teraz będzie już tylko lepiej i lepiej
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
Co tam u Ciebie?
![]() Mam nadzieje, ze usmiech zaczyna powoli goscic na twojej pieknej twarzyczce
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() dziekuje za wsparcie ![]() jak sie czuje? smutno mi, mam takie jakies kryzysy czasem jak pisalam. jakos o nim nie mysle, poprostu czegos mi brakuje o cos takiego. boje sie tylko, ze to zludne, ze nagle znow mi sie poprzestawia w glowie i bede ryczec, rozmyslac non stop, itd a tego nie chce. mialam 1 wolna kolezanke, ale chyba od wczoraj ma chlopaka hehe ciesze sie, ale co innego wolna kolezanka a co innego zajeta i zakochana
|
|
|
|
|
#547 |
|
Przyczajenie
|
Wspśłczuję Ci bardzo, to dupek i tyle....
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
no jedyna wolna kolezanka jest zakochana
tzn fajnie, ale ja teraz potrzebuje wolnych niezakochanych kolezanek ktore nie cwierkaja na prawo i lewo jakie sa szczesliwe, bo jest mi bardzo smutno
|
|
|
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
strasznie egoistycznie podchodzisz do swoich koleżanek!
u m i e r a . w . ś r o d k u wszystko co do niego czuje jest z m u s z o n a . u k r y w a ć ona wie, że on nigdy nie mógł czuć t e g o . s a m e g o dlatego udaje, że j e j . t o . n i e . o b c h o d z i |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
to nie tak
przeciez napisalam ze sie ciesze i tez bym chciala ale o to chodzi ze nie chce przebywac teraz w otoczeniu ludzi zakochanych bo to bardzo boli. nie mowie jej odkochaj sie przestan sie spotykac bo wole bys byla sama i zebysmy poszly na jakas bibke. ale mowie jej ze sie ciesze itd |
|
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
Tak,wiem, ale egoistyczne jest to jak o nich mówisz. wydaje mi się koleżanki sa po to, żeby dźwignąc. Nic tak nie pomoże jak wypłakanie się w czyjś rękaw. A jeśli koleżanka ma choć odrobine w sobie taktu nie będzię CI mówić własnie w takich chwilach jaka ona jest szczęśliwa. Przykre jest to, ze zajętą koleżanka traktujesz odrazu "bo nie zrozumie"i na straconej pozycji. Nikt nie będzie Ci na siłe pomagał i pocieszał.
u m i e r a . w . ś r o d k u wszystko co do niego czuje jest z m u s z o n a . u k r y w a ć ona wie, że on nigdy nie mógł czuć t e g o . s a m e g o dlatego udaje, że j e j . t o . n i e . o b c h o d z i |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w tym pierwszym, ciężkim okresie. No i nie rozumiem, czemu nawet jeśli kogos mają nie możecie mieć babskiego wieczoru. też to śpiewałam na cały głos
|
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
to sa kolezanki!! nie mam przyjaciolek!!
dlatego nie traktuje ich jako wielkie pocieszycielki
|
|
|
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Ptysio5;5798789]ale wiesz Flofferku, dziwne masz te przyjaciółki. Co z tego, że maja TŻ? Powinny być przy Tobie. Nie mówię, że non stop aż nie znajdziesz chłopaka
Ale w tym pierwszym, ciężkim okresie. No i nie rozumiem, czemu nawet jeśli kogos mają nie możecie mieć babskiego wieczoru.Właśnie do tego zmierzam. Tylko uważam, że to nie ONE są dziwne... ale sposób w jaki autorka wątku do nich podchodzi... w tych chwilach właśnie u nich powinnaś szukać wsparcia, bez wzgęldu na to czy zajęta, czy wolna .. to nie powinno mieć związku.
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie chce im przeszkadzac, jeju nie kazdy ma takie podejscie jak wy... one maja swoje sprawy i ja to rozumiem, bo wiem ze maja dosc zapewne sluchania moich lamentow, narzekania itp.
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że nie rozumiem tego - człowiek musi się mieć do kogo zwrócić, wygadać, wypłakać. A niestety często chłopak jest całym światem. Dosłownie całym... My tu też mamy swoje sprawy a Cie pocieszamy, nie?
|
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale nie mowiecie jakei jestescie teraz szczesliwe, itd a mnie to boli, bo ja tez kiedys bylam a w tym momnecie tego nie ma, nie chce sluchac jak jest komus dobrze bo plakac mi sie chce
![]() co ja bym zrobila...nie wiem, ja nie zadam tego od nich by przy mnie byly, bo nigdy nie byly przyjaciolkami tylko kolezankami, dlatego nei chce im przeszkadzac. |
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla własnego dobra ![]() poza tym myślę, że one nie byłyby aż tak nietaktowne. Przecież tu też nie radzą Ci same nieszczęśliwe
|
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to wytlumaczyc, poprostu nie umiem tak i nie chce, bo zle sie z tym czuje.
nie lubie sie narzucac, a one maja wlasne zycie i niech tak bedzie. mialam isc z jedna na koncert, ale zabiera ze sobachlopaka to powiedzialam ze rezygnje, bo niestety wiem jak to wyglada i nie chce sie dolowac
|
|
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że to twoje podejście wzieło sie z tego , że sama jak byłas z chłopakiem to bylas zuepłnie na niego zamknięta i ślepa na innych. a To niedobrze. Bo nie wszystko układa sie tak jak byśmy sami tego chcieli, i są momenty gdy potrzebny jest ktoś.. a wtedy zostajemy sami. Jak TY.
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
ale widze ze one maja wlasne zycie i niezbyt chcetnei by sie spotkaly poza uczelnia by mnie wesprzec....
|
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
a Nie masz koleżanek poza uczelnia? przeciez przyjaźnie i dobre znajomości wynosi się z podstawówki, liceum, z podwórka osiedlowego.
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam, wszystkie jak mialy chlopakow to sie odcinaly, taki typ.
uwierzcie niektorzy nie maja znajomych i niekoniecznie z ich winy do konca... chociaz ja jestem zla na siebie ze wszystko dla tego kretyna |
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać..."
nawet nie wiesz ile tracisz..
|
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
Przyjaciół nie można mieć ot tak. Ja też nie mam przyjaciółek, i to nie dlatego że nie chcę. Po prostu kilka razy się "przejechalam" i już nie jestem taka ufna. Możesz z kimś beczkę soli zjeść, a on Cię zostawi. Takie życie.
Nie każdy ma przyjaciół. Floff, wszyscy mówią Ci "głowa do góry" itp. Ja powiem tylko, że, jak widzisz, roztaliście się i... świat się nie skończył, życie dalej trwa! Musisz się pozbierać, i Ty to wiesz. Może na razie tylko podświadomie, ale wiesz. I ja wierzę że podświadomie wiesz, że nadejdzie kiedyś taki dzień, gdy Twoją pierwszą myślą gdy wstaniesz nie będzie myśl o "ex". Drugą też. Trzecią i czwartą też. Chodzisz na uczelnię, jesz, pijesz, oddychasz. Funkcjonujesz, to dobrze. To ważne, żebyś nie zamknęła się w swojej skorupie ze swoimi problemami. Wszystko wróci do normy. Nie może być inaczej. A ja będę mocno trzymać kciuki
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Flofferek doskonale cię rozumiem,że nie chcesz narazie spotykać się z koleżankami rozumiem
a przyjaciół nie każdy musi mieć ja nie mam wogóle,bo w przyjaźń już nie wierze,kiedyś miałam dużo koleżanek nie z mojej winy urwały kontakt teraz mam 5 znajomych,odzasu do czasu się odwiedzimy,ale dobre jest to że to nie są koleżanki ani z podstawówki ani z liceum,to sa znajome o 2lub 3 lata starsze,ja nieurywałam kontaktu z koleżankami,one wybrały inne życie innych znajomych mi to nie przeszkadza,że nie mam dużo znajomych i takie tam dobrze jest tak jak jest Floffuśmiechnij się w końcu i rób to co w życiu lubisz,trzymam za ciebie kciuki,żebyś już nie myślała zacznij mysleć o czymś innym
|
|
#568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)-moze to taka mala rzecz ale zobaczysz jak poczujesz sie lepiej i podbuduje to poczucie wlasnej wartosci |
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#570 |
|
Przyczajenie
|
Czytam i jestem w szoku!
Nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak możesz się czuć.... Jak czytałam o naukach o garniturze i obrączkach, prawie łzy mi ciekły. Ja z moim narzeczonym bierzemy ślub w lipcu, więc jestemy w trakcie takich przygotowań. To ma być najpiekniejszy okres w życiu, no i dla nas jest! Jak sobie wyobrażę że mogłabym chociaż jeden dzień spędzić bez niego, to już mi tak dziwnie, tak jakoś smutno i bez pomysłu na spędzenie czasu! A co mówić o tym że mogłabym go nie widzieć przez całe życie. To straszne!!! Przykro mi potwornie że tak Cię potraktował! ![]() Nie życzę nawet największem wrogowi. Buźka i trzymaj się cieplutko |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

A to on stracił i już nigdy mnie nie zobaczy O!!!
Reszta wspomnień to moje łzyi ból no i jego kłamstwa, matactwa i dziwne rzeczy, o których nie chcę mówić, bo byście chyba padły trupem ehh...

Ale w tym pierwszym, ciężkim okresie. No i nie rozumiem, czemu nawet jeśli kogos mają nie możecie mieć babskiego wieczoru.