|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
HeeOoO na śniadanie możesz jeść ciemne pieczywko z warzywami, albo muesli z jogurtem naturalnym(bo jest neutralny), ja czasem jem po prostu muesli na sucho
. A inaczej węglowodany, to np makaron z dżemem na ciepło(uwielbiam), ryż z jabłkami, kasza lub ryż z warzywami na patelnie, narazie tyle mi pzryszło do głowy![]() Ja jestem już po ćwiczeniach oj ciężko było po przerwie Fajnie Laski, że kiloski Wam już spadły po wyżerce
|
|
#542 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że optymizm powrócił na wątek
kilogramy lecą w dół. Brawo i gratulacje. Miałam zamiar ćwiczyć ale niestety mam "ołowiany tyłek" i nic z tego nie będzie. A pochwalę się że piję sobie sok z aloesu, kupiłam w sklepie i piję po 5 łyżek dziennie, poprawia trawienie i tak ogólnie dobrze robi na narządy wewnętrzne ![]() A wiecie może co się stało z Liskiem? Zmieniła dietę, zrezygnowała z odchudzania? |
|
|
|
|
#543 |
|
Zadomowienie
|
Mi powiało optymizmem, bo oczywiście z zaskoczenia dostałam @, więc mam cichą nadzieję, że to nie przez obżarstwo mi tak podrosło. Z resztą dziś po odpowiedniej ilości wody i małych a częstych porcjach wieczorem mam już mniej niż rano, więc mam nadzieję, że dalej zleci
![]() xxxxx25 nie mam pojęcia, co z Liskiem się stało... Miała być po powrocie, ale raz się chyba pokazała, a potem już nic... Celinko, mam nadzieję, że znajdziesz coś w sam raz dla siebie ![]() HeeOoO z węgli jeszcze wszystkie owocowe jogurty dochodzą, można je zjeść z chlebkiem Wasa ![]() Kasiu, fajnie, że już za ćwiczenia się wziełaś, a ja dalej jakoś się zmusić nie mogę Dziś chciałam zacząć tym pasem, no ale przy @ nie można, więc odłożone.
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
Absta to na pewno przez @waga poleciała w górę, nie masz co panikować. Do ćwiczeń wróciłam, bo jakoś ciężko mi ograniczyć jedzonko, zwłaszcza teraz, gdy jestem u rodziców
Wiadomo jest ciągle: "a może jabłuszko, albo kawałek ciasta, a co Ci zrobić na obiad..."Muszę się szybko stąd ewakuować
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
Absta sporo Ci przybyło,ale to woda i ani się obejrzysz i zniknie.Zresztą na zdjęciu to lachon z Ciebie
![]() Jutro rano jadę to pewnie odezwę się do Was na wieczór.
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
W sumie Celinko, to niewiele mi przybyło, bo ta waga z podpisu, to nie aktualna była hihi. Wahała mi się w granicach 62,5 do 63,5 , więc nie jest tak źle
![]() Jeszcze raz życzę powodzenia przy kupowaniu ![]() Kasiu, pamiętam, że jak do rodziców przyjeżdżałam, to też miałam na wszystko ochotę i zawsze więcej jadłam
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
Hj Lasencje
Co tu tak cicho? Odzywać się, bo ja dziś nie mam weny ![]() Ważyłam, się i po Świętach wyszłam na zero. Waga: 55. Mam nadzieję, że niedługo się ruszy i zwalę chciaż kiloska ![]() To do później
|
|
#548 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!!!!
Dopiero zaczynam przygode z ta dieta tzn.dzisiaj zaczelam ![]() i postanowilam, ze do Was dolacze...cierpie na nadmiar wolnego czasu wiec czemu nie... Mam nadzieje,ze uzyskam od Was pare madrych rad...zreszta z tego co widzialam watek ciagnie sie juz od dluzszego czasu... Chcialam zapytac czy bez tej 3-dniowej diety oczyszczajecej moge juz zaczac???Jakos nie widzi mi sie jesc przez caly dzien tego samego... Z góry dzieki za odpowiedz...
Edytowane przez swatka7 Czas edycji: 2009-12-29 o 19:12 |
|
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobietki
![]() Ja dziś padam. Już po zakupach mąż mnie namówił na sukienkę przed kolano W ogóle jak ja coś kupię to w domu to odkładam na bok i się oswajam. Mężowi głowę suszę dziś cały czas. Fotki zrobię jutro to wrzucę. Swatka nie musisz robić tych 3 dni oczyszczających,nie przypominam sobie żeby ktoś robił.
|
|
#550 |
|
Przyczajenie
|
Uff! ulżyło mi...
Tak w ogole to gratuluje tych zrzuconych kilogramow naprawde chyle czola!!!Ja chcialabym zrzucic jakies 8-10kg...moj brzuch i biodra masakra patrzec na siebie nie moge...zreszta zle sie czuje sama ze soba...sprobuje i zobacze jak to bedzie...tylko musze wage sobie kupic
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Napisz ile ważysz ile masz wzrostu i ile chciałabyś ważyć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 |
|
Rozeznanie
|
Niom, wreszcie się Laski zjawiły
![]() Swatka Podbijam podpowiedź Celinki, napisz wymiary,tak Cię troszku poznamy
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
ochocho, jaka schadzka wieczorem
![]() Witam swatka7 my tą 3 dniową dietę to niektóre robiłyśmy, ale to już w trakcie diety i tak dla urozmaicenia ![]() Celinko, czekam na zdjęcia
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
No zdjęcia
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Ale co ze zdjęciami nie tak?
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Bo nie wiem czy dobrze zrobiłam,że kupiłam taką sukienkę,no ale dobra jutro się pokażę to mi powiecie
![]() A w ogóle to wczoraj mój mąż zaliczył jednego lekarza i dziś drugiego,ale wszystko wyszło ok,ale miałam stresa.Ta praca jest wnerwiająca.
|
|
#557 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panie
![]() Co do moich wymiarow to powiem Wam szczerze, ze nie znam,musze sie pomierzyc Mam 160 cm wzrostu (wiem kurdupelek) i waze...60 kg!!! Nigdy tyle nie wazylam...zawsze moja waga wahala sie miedzy 50-52kg i do takiej wagi chcialabym wrocic... Najgorsze jest to,ze niestety teraz nie pracuje...cale dnie siedze w domu i co... jem
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Celinko, będzie dobrze
My baby tak mamy przecież, pierw się kupi, a potem godzinami, czy to się będzie dobrze wyglądać ![]() Swatko Jasne, że Ci pomożemy, jak widzisz wspieramy się tu we wszystkim, więc damy radę.
|
|
#559 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczynki
![]() Ja za Was tez trzymam kciuki
|
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
Swatka, ja mam tylko 2cm więcej, więc jesteśmy obie takie malutkie, hie, hie
A wsparcie, może na pewno dużo dać, gdyby nie to forum, to pewnie nawet nie ważyła bym tyle co teraz, tylko więcej A tak to chociaż nie tyje, ale czekam aż schudnę cosik znowu A propos biorę się za ćwiczenia, bo dzisiaj jeszcze nie miałam okazji
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Podziwiam was za te ćwiczenia
ja jak bym nie miała aerobiku to palcem u nogi bym nie ruszyła
|
|
#562 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze cwiczenia to moj najwiekszy problem...za leniwa na to jestem...i dlatego mam watpliwosci czy bez cwiczen odchudzanie ma sens...
Musze sie na serio wziac za siebie... Kasia a Ty kiedy najczesciej cwiczysz i jakie cwiczenia wykonujesz?Aha i jak dlugo? Kiedys czytalam,ze najlepiej cwiczyc od rana bo najszybciej sie wtedy chudnie,ale rano mam najwiekszego lenia...
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Swatka, ja mam tylko 2cm więcej, więc jesteśmy obie takie malutkie, hie, hie
A wsparcie, może na pewno dużo dać, gdyby nie to forum, to pewnie nawet nie ważyła bym tyle co teraz, tylko więcej A tak to chociaż nie tyje, ale czekam aż schudnę cosik znowu A propos biorę się za ćwiczenia, bo dzisiaj jeszcze nie miałam okazji
|
|
#564 |
|
Zadomowienie
|
Żegnam się dziewczynki
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Miałam wczoraj jakąś awarię z wizażem ale już wszystko działa
Dieta jakoś idzie a wczoraj poszłam nawet na fitness i pół godziny bez przerwy biegałam a wierzcie mi że dla mnie to nielada sukces i bardzo byłam z siebie dumna![]() Swatka7 witam nową koleżankę
|
|
#566 |
|
Przyczajenie
|
Hej HeeOoO!!!
Wiesz czytałam gdzies,ze przed rozpoczeciem diety rozdzielnej dobrze jest najpierw oczyscic swoj organizm poprzez diete 3-dniowa oczyszczajaca jelita z kamieni kałowych.Jest to kuracja z ksiazki Michala Tombaka "Jak zyc dlugo i zdrowo": Przez pierwszy dzień wypijamy 2,5 litra kefiru w sześciu dozach i zagryzamy ten kefir sucharkami razowymi. Nie jemy i nie pijemy nic więcej. Drugiego dnia wypijamy 2 - 2,5 litra soku ze świeżo wyciśniętych jabłek w sześciu dozach i zagryzamy razowymi sucharkami. Nie pijemy i nie jemy nic więcej. Trzeciego dnia jemy gotowane warzywa ( buraki, marchew, ziemniaki), a także ogórki kiszone i kapustę kiszoną i zagryzamy te warzywka razowymi sucharami. Nie jemy nic poza tym. Możemy pić wodę mineralną niegazowaną. Ja z tego zrezygnowalam,bo nie wytrzymam cały dzien na kefirku i sucharkach... Ale czytałam,ze taka diete mozna przeprowadzac raz w miesiacu,wiec moze kiedys sprobuje...
Edytowane przez swatka7 Czas edycji: 2009-12-30 o 13:09 |
|
|
|
|
#567 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Swatka hm, nie vzytałam o takim oczyszczeniu, ale w sumie to nie tajkie głupie i chyba zrobię sobie coś takiego po Nowym Roku.Może spróbujemy razem? Tylko zastanawia mnie to, że pijemy tylko 2,5litra kefiru i nic więcej? Żadnej herbaty zielonej w ciągu dnia ani nawet wody?
|
|
#568 |
|
Przyczajenie
|
No wlasnie gadalam o tym ze swoim chlopakiem,powiedzial,ze walnieta jestem...wiec zadnej motywacji w domu,ale jesli ktos chetny to ja tez sprobuje po nowym roku,bo samej to tak ciezko...wiec jak Kasia decydujemy sie na to???
SPROSTOWANIE!!!!!!! podczas tej 3-dniowki jednak pijemy wode mineralna oczywiscie niegazowana w dowolnej ilosci...doczytalam dokladnie... W internecie jest wiecej takich diet oczyszczajacych.
Edytowane przez swatka7 Czas edycji: 2009-12-30 o 17:53 |
|
|
|
|
#569 |
|
Rozeznanie
|
Swatka Jestem za!!! To może od 2 stycznia? co Ty na to?
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Swatka myślałam,że piszesz o innym oczyszczaniu.Tą dietkę oczyszczającą stosowałyśmy tutaj chyba wszystkie,spokojnie można wytrzymać te 3 dni.Niby coś tam spada,nie wiem czy jelita się oczyszczają tak jak jest w założeniu tej dietki,ale po czasie waga wraca,przynajmniej u mnie tak było.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

. A inaczej węglowodany, to np makaron z dżemem na ciepło(uwielbiam), ryż z jabłkami, kasza lub ryż z warzywami na patelnie, narazie tyle mi pzryszło do głowy

kilogramy lecą w dół. Brawo i gratulacje. Miałam zamiar ćwiczyć ale niestety mam "ołowiany tyłek" i nic z tego nie będzie. A pochwalę się że piję sobie sok z aloesu, kupiłam w sklepie i piję po 5 łyżek dziennie, poprawia trawienie i tak ogólnie dobrze robi na narządy wewnętrzne 
Dziś chciałam zacząć tym pasem, no ale przy @ nie można, więc odłożone.

naprawde chyle czola!!!