Wakacje na Majorce 2011 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 14:54   #541
ania8628
Zadomowienie

Dot.: Wakacje na Majorce 2011

Cytat:
Napisane przez anega Pokaż wiadomość
Witam
Planuje w sierpniu wybrac się na Majorke konkretnie do Can Picafort do hotelu Hotasa Clumba Mar czy któraś z was była może w tym hotelu lub coś o nim słyszała?
My byliśmy w ubiegłym roku w Can Picaford, ale hotelu z nazwy nie kojarzę.... Z pewnością bardziej po lokalizacji by mi się przypomiał.
A z jakim biurem lecicie?
Z tymi opiniami o hotelach jest bardzo różnie - wiadomo każdy na co innego zwraca uwagę, więc będzie tyle opinii ile opiniujących........
My w hotelu praktycznie tylko spaliśmy i jedliśmy
ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-18, 22:20   #542
compaqcompaq
Przyczajenie

Naprawde nikt nie leci na Majorke w polowie sierpnia w okolice Santa Ponsa?

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

compaqcompaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 12:53   #543
Lidzia1988
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez compaqcompaq Pokaż wiadomość
Witaj czy mogłabys mi troche opowiedzieć o tej mieścinie, gdzie są jakieś fajne knajpki, chcemy zjesc paelle i typowe ich przekąski i potrawy, ile kosztuje bilet autobusem do Palmy, jaka jest plaża, jedziemy w sierpniu do hotelu Playa Santa Ponsa, i chcemy wynajac autko na jeden dzien i zwiedzieć Sa Colobra, Formentor, Porto Cristo (jaskniei), Cala Mondrago (plaża), i jesli starczy czasu to jeszcze jakieś przydrożne miejsocwości.

Nst chcemy jechac zabutkowym pociągiem do Soller i przesiąść się w tramwaj i jechac do Portu, a wracajac autobusem zahaczyć o Valdemosse .

Czy czegoś zabrabłko w mojej liście czy może czegoś nei warto zwiedzać?
Hej My w zeszłym roku dużo zwiedzaliśmy autobusami. Polecam wam ten sposób podróżowania. Wypożyczenie samochodu jest dużo droższe.
Pojechaliśmy autobusem m.in. do sa calobry. Z Palmy nie ma bezpośredniego autobusu musisz się przesiąść w Lluc, gdzie znajduje się piękny klasztor. Z Sa Calobry popłynęliśmy Statkiem do Port de Soller i stamtąd autobusem do Palmy Bardzo polecam ci taką wycieczkę, była naprawdę niesamowita. Załączyłam kilka zdjęć z rejsu.
Natomiast jaskinia w Porto Cristo to tragedia. Jedna wielka komercja, byłam bardzo zawiedziona. Bardzo krótko się zwiedza, upychają tak ogromną ilość ludzi do jaskini, że widzisz tylko plecy innych osób, wszyscy się pchają. Przedstawienie na łodziach wygląda w ten sposób, że ogromną ilość osób sadzają na krzesłach i obserwujesz Panów na łódkach, którzy grają, a ktoś z publiczności co chwile robi zdjęcia oślepiając wszystkich. Po występie możesz czekać godzinę, żeby przepłynąć się małą łajbą krótki kawałek, albo iść pieszo. Większość idzie pieszo i tak się kończy cudowny występ. Polecam ci jaskinie niedźwiedzia w Polsce jest o wiele piękniejsza.

Jeżeli chodzi o wycieczkę do Valdemossy i do Soller radzę przeznaczyć na to osobne dwa dni, możesz wtedy wszystko dokładnie zwiedzić.
Z Valdemossy jedzie autobus do tamtejszej plaży. Możena zrobić wycieczkę Valdemossa plus tamtejsze wybrzeże.
W Soller i Port de Soller jest, też sporo do zobaczenia. Na zachętę załączyłam zdjęcie zrobione koło ogrodu botanicznego w Soller.

Jeżeli będziesz miała pytania co do zwiedzania majorki autobusami to służę pomocą Powspominam sobie troszkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Rejs statkiem 2.jpg (97,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Rejs statkiem.jpg (111,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Rejs statkiem 1.jpg (118,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Soller ogród botaniczny.jpg (185,9 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez Lidzia1988
Czas edycji: 2012-06-20 o 12:55 Powód: błąd
Lidzia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-20, 15:58   #544
compaqcompaq
Przyczajenie

Wink Dot.: Wakacje na Majorce 2011

Cytat:
Napisane przez Lidzia1988 Pokaż wiadomość
Hej My w zeszłym roku dużo zwiedzaliśmy autobusami. Polecam wam ten sposób podróżowania. Wypożyczenie samochodu jest dużo droższe.
Pojechaliśmy autobusem m.in. do sa calobry. Z Palmy nie ma bezpośredniego autobusu musisz się przesiąść w Lluc, gdzie znajduje się piękny klasztor. Z Sa Calobry popłynęliśmy Statkiem do Port de Soller i stamtąd autobusem do Palmy Bardzo polecam ci taką wycieczkę, była naprawdę niesamowita. Załączyłam kilka zdjęć z rejsu.
Natomiast jaskinia w Porto Cristo to tragedia. Jedna wielka komercja, byłam bardzo zawiedziona. Bardzo krótko się zwiedza, upychają tak ogromną ilość ludzi do jaskini, że widzisz tylko plecy innych osób, wszyscy się pchają. Przedstawienie na łodziach wygląda w ten sposób, że ogromną ilość osób sadzają na krzesłach i obserwujesz Panów na łódkach, którzy grają, a ktoś z publiczności co chwile robi zdjęcia oślepiając wszystkich. Po występie możesz czekać godzinę, żeby przepłynąć się małą łajbą krótki kawałek, albo iść pieszo. Większość idzie pieszo i tak się kończy cudowny występ. Polecam ci jaskinie niedźwiedzia w Polsce jest o wiele piękniejsza.

Jeżeli chodzi o wycieczkę do Valdemossy i do Soller radzę przeznaczyć na to osobne dwa dni, możesz wtedy wszystko dokładnie zwiedzić.
Z Valdemossy jedzie autobus do tamtejszej plaży. Możena zrobić wycieczkę Valdemossa plus tamtejsze wybrzeże.
W Soller i Port de Soller jest, też sporo do zobaczenia. Na zachętę załączyłam zdjęcie zrobione koło ogrodu botanicznego w Soller.

Jeżeli będziesz miała pytania co do zwiedzania majorki autobusami to służę pomocą Powspominam sobie troszkę

Jejku jest tyle do zwiedzenia a czasu tak mało. Jedziemy tlyko na tydzień i bierzemy "w kieszeń" 200 euro na dwoje. Orientując się ile o kosztuje jestem pewna że nam zabraknie i będzimey musieli wyciągac z bankomatu :/ wlaśnie dlatego chcemy wynając auto do 40euro, choć wątpie że to możliwe o tej porze roku. I zwiedzić jak najwięcej autem, ominiemy chyba jaskinie bo już któryś raz czytam że to lipa. Do Valdemossy i dei chcemy jechać w drodze powrotnej z Soller. Ja ne lubię do późna spać więc o 8 planuje już wyjazd do Palmy i z Palmy dalej.

Biorąc pod uwagę koszty wyjazdów autobusem to tak, bilet do Plamy z Santa Ponsa 3 euro w jedną stronę, x2 osoby to juz 6 euro, z Palmy pociągiem do Soller 10euro na osobę, powrót autobusem z Soller do palmy, przystanek w Valdemossie i dei(myslę że kolejne 10 euro), i powrot z Palmy do santa Ponsa kolejne 6 euro to jest26euro za osobę w dwie strony, nie licząc biletów wstępu i jeszcze czerwonej ciuchci do portu w Soller. także jeśli wynajmiemy auto w granicach 40-50 euro to będzie super.

Włąsnie dlatego szukamy kogoś z kim moglibysmy wynając auto i z kimś zawsze raźniej.
Stary 2012-06-20, 17:54   #545
Lidzia1988
Przyczajenie

Cytat:
Jejku jest tyle do zwiedzenia a czasu tak mało. Jedziemy tlyko na tydzień i bierzemy "w kieszeń" 200 euro na dwoje. Orientując się ile o kosztuje jestem pewna że nam zabraknie i będzimey musieli wyciągac z bankomatu :/ wlaśnie dlatego chcemy wynając auto do 40euro, choć wątpie że to możliwe o tej porze roku. I zwiedzić jak najwięcej autem, ominiemy chyba jaskinie bo już któryś raz czytam że to lipa. Do Valdemossy i dei chcemy jechać w drodze powrotnej z Soller. Ja ne lubię do późna spać więc o 8 planuje już wyjazd do Palmy i z Palmy dalej.

Biorąc pod uwagę koszty wyjazdów autobusem to tak, bilet do Plamy z Santa Ponsa 3 euro w jedną stronę, x2 osoby to juz 6 euro, z Palmy pociągiem do Soller 10euro na osobę, powrót autobusem z Soller do palmy, przystanek w Valdemossie i dei(myslę że kolejne 10 euro), i powrot z Palmy do santa Ponsa kolejne 6 euro to jest26euro za osobę w dwie strony, nie licząc biletów wstępu i jeszcze czerwonej ciuchci do portu w Soller. także jeśli wynajmiemy auto w granicach 40-50 euro to będzie super.

Włąsnie dlatego szukamy kogoś z kim moglibysmy wynając auto i z kimś zawsze raźniej.
Powiem Ci, że też chcieliśmy wynająć samochód i wychodziło dużo drożej niż autobusami, do tego trzeba zostawić dużą kaucję, która nas odstraszyła. Chyba, że uda wam się kogoś poznać i wynajmiecie samochód w 4. Samochodem na pewno wygodniej, szybciej i można więcej zobaczyć. Byłam bardzo zawiedziona, bo nie jeżdżą w ogóle autobusy na Cap de Formentor, musicie pojechać tam autem. Nie powiem ci czy waro tam jechać, bo tam niestety nie byłam

My mieliśmy ze sobą ok 450 Euro na dwa tygodnie, czyli w sumie podobny budżet. Mieliśmy śniadania i obiadokolacje w cenie wyjazdu. Wszystko praktycznie było wydawane na bilety i wstępy, nie chodziliśmy do restauracji itp. Zakupy robiliśmy lidlu Pamiątek nie kupowaliśmy. Z trzy razy wieczorem byliśmy na sangrii gdzieś posiedzieć. A tak to wieczorami winko z lidla i na plaże

Zostawiłam sobie większość biletów, ulotek itd. nigdy nie wiadomo co się może przydać. Więc ceny z zeszłego roku:
bilet autobusowy z Port de Soller do Palmy 2,95 Euro
bilet autobusowy z Punta Portals do Palmy 1,5 Euro (tam gdzie mieszkaliśmy)
Statek z Sa calobra do Port de Soller 14 Euro
Wstęp na Castell de Bellver w Palmie, który znajduje się na wzgórzu i można z niego podziwiać przepiękne widoki na Palmę 2,5 Euro
bilet autobusowy z Porto Cristo do Palmy 7,85 Euro
wstęp do jaskini w Porto Cristo 11,5 Euro (nie polecam)
pociąg z Palmy do Soller 10 Euro
Wstęp do Castell de Capdepera 3 Euro
Wstęp do klasztoru w Valldemossie dla dwóch osób 8,5 Euro
Lidzia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 08:17   #546
compaqcompaq
Przyczajenie

Wink Dot.: Wakacje na Majorce 2011

Cytat:
Napisane przez Lidzia1988 Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że też chcieliśmy wynająć samochód i wychodziło dużo drożej niż autobusami, do tego trzeba zostawić dużą kaucję, która nas odstraszyła. Chyba, że uda wam się kogoś poznać i wynajmiecie samochód w 4. Samochodem na pewno wygodniej, szybciej i można więcej zobaczyć. Byłam bardzo zawiedziona, bo nie jeżdżą w ogóle autobusy na Cap de Formentor, musicie pojechać tam autem. Nie powiem ci czy waro tam jechać, bo tam niestety nie byłam

My mieliśmy ze sobą ok 450 Euro na dwa tygodnie, czyli w sumie podobny budżet. Mieliśmy śniadania i obiadokolacje w cenie wyjazdu. Wszystko praktycznie było wydawane na bilety i wstępy, nie chodziliśmy do restauracji itp. Zakupy robiliśmy lidlu Pamiątek nie kupowaliśmy. Z trzy razy wieczorem byliśmy na sangrii gdzieś posiedzieć. A tak to wieczorami winko z lidla i na plaże

Zostawiłam sobie większość biletów, ulotek itd. nigdy nie wiadomo co się może przydać. Więc ceny z zeszłego roku:
bilet autobusowy z Port de Soller do Palmy 2,95 Euro
bilet autobusowy z Punta Portals do Palmy 1,5 Euro (tam gdzie mieszkaliśmy)
Statek z Sa calobra do Port de Soller 14 Euro
Wstęp na Castell de Bellver w Palmie, który znajduje się na wzgórzu i można z niego podziwiać przepiękne widoki na Palmę 2,5 Euro
bilet autobusowy z Porto Cristo do Palmy 7,85 Euro
wstęp do jaskini w Porto Cristo 11,5 Euro (nie polecam)
pociąg z Palmy do Soller 10 Euro
Wstęp do Castell de Capdepera 3 Euro
Wstęp do klasztoru w Valldemossie dla dwóch osób 8,5 Euro
Hej, słcuhajcie mam jeszcze kilka pytan, może głupich i banalnych ale trudno chcemy kupić i do domu i tak do spróbowania na miejscu Sangrie, ale gdzie można kupić taką prawdziwą a nie z Lidla itp.

Kolejne jeśli chodzi o ten depozyt przy wypożyczaniu auta, o co z tym chodzi? Wytłumaczcie mi proszę.

Pozdrawiam
Stary 2012-06-21, 10:52   #547
madziunia2
Zadomowienie

Cytat:
Hej, słcuhajcie mam jeszcze kilka pytan, może głupich i banalnych ale trudno chcemy kupić i do domu i tak do spróbowania na miejscu Sangrie, ale gdzie można kupić taką prawdziwą a nie z Lidla itp.

Kolejne jeśli chodzi o ten depozyt przy wypożyczaniu auta, o co z tym chodzi? Wytłumaczcie mi proszę.

Pozdrawiam
Często wypożyczalnie aut wymagają przy wypożyczeniu zwrotnej kaucji (ok 150-200 EUR).
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-24, 13:18   #548
7sweety7
Rozeznanie

Wczoraj wlasnie, po przewertowaniu wszystkich watkow o Majorce stron holidaycheck i tripadvisor zarezerwowalam wakacje.
strasznei meczace to decydowanie, tyle miejscowosci, hoteli i opini, a ja maga nie zdecydowana jestem i przed kazdymi wakacjami sie tak mecze

No ale juz decyzja podjeta, ale ulga. Jedziemy 7-16 wrzesnia Playa del Muro (pomiedzy Alcudia i Can Pinafort (hotel iberostar albufera). Troche boje sie o pogode, sprawdzalam na weatherunderground i pokazuje, ze w zeszlym roku bylo ok 28 stopnni i z tego co pisalyscie to tak bylo, ale i tak sie stresuje. Na szczescie w hotelu jest co robic, wezmiemy tez auto i pojezdzimy gdzies.

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
zaraz zaczne przeglądać dokładniej ten wątek, ale może ktoś ma aktualniejsze informacje odnoście Majorki

1. interesuje mnie hotel przyjazny rodzinom z dziećmi (planujemy pobyt na przełomie sierpnia/wrześnie 2012 roku z 2-letnim synkiem)
2. hotel z opcją all inclusive, niedaleko plaży i centrum
3. hotel mający dobre opinie

to moje wymagania, czy ktoś był na Majorce i może mi taki hotel polecić i ew.biuro podroży z którym leciał?
Iberostary sa na plazy i all inclusive i maja swietne opinie.
Zobacz jeszcze Condesa de Bahia i hotele siecifajne baseny dla dzieci Viva (super sa i ceny ok) - maja fajne baseny dla dzieci.
Stary 2012-06-24, 19:23   #549
alutka78
Rozeznanie

Witam
W sobotę rano wróciłam z rodzinką z Majorki.Moja córeczka ma 22 miesiące i to jej drugie zagraniczne wakacje. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Spędziliśmy świetne wakacje w hotelu Maria Eugenia w Calas de Mallorca.
Wypożyczyliśmy ze znajomymi 7 osobowe auto, za które zapłaciliśmy 70 euro, 2 foteliki dla dzieci gratis, 75 euro kaucji + paliwo. Kaucję bez problemu oddali. Byliśmy w Palmie w największym akwarium w Europie i odwiedziliśmy Marineland na pokazie fok i delfinów oraz papug. Były tam również inne zwierzęta np małpki,pingwiny, różne ptaki.
Animacje w hotelu są w większości w języku francuskim, ze względu na przewagę Francuzów, ale też się świetnie bawiliśmy.W hotelu jest brodzik dla dzieci. Jeśli chodzi o jedzenie to było super. Bardzo duży wybór mięs, owoców morza. Lody przepyszne, ciast kilka rodzai, dużo świeżych owoców. Napoje bezalkoholowe - sprite, cola,woda, soki niegazowane-ananas, pomarańcz, jabłko. Drinków wszystkich nie spróbowałam - piłam malibu, piwko bardzo smaczne.
Morze oddalone jakieś 300 m od hotelu, trzeba pokonać kilka schodków, a później jest promenada. Po takim dobrym jedzonku to wskazany jest spacerek. Plaża zatokowa - ma swój urok. Mała po zabawach w piasku szybciutko zasypiała i spała w dosłownie w takiej grocie na końcu plaży.
Wyjazd zaliczam do udanych.Gdyby nie to, że jest wiele pięknych miejsc do zwiedzenia to za rok też byśmy tam pojechali.
Jak ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem.
Stary 2012-06-25, 10:07   #550
ellish
Zakorzenienie

ja wlasnie wykupilam przed chwilka wakacje, jedziemy na samym poczatku sierpnia, czyli mysle, ze z pogodą bedzie ok. Bede w Hotelu Morito.
Najbardziej nie moge sie doczekac wizyty w delfinarium i oceanarium. Mam nadzieje, ze spróbuje troche ponurkowac gdzies.
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 14:07   #551
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

ja będę lecieć prawdopodobnie ostaty tydzień sierpnia lub pierwszy wrzesnia
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 14:21   #552
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
ja wlasnie wykupilam przed chwilka wakacje, jedziemy na samym poczatku sierpnia, czyli mysle, ze z pogodą bedzie ok. Bede w Hotelu Morito.
Najbardziej nie moge sie doczekac wizyty w delfinarium i oceanarium. Mam nadzieje, ze spróbuje troche ponurkowac gdzies.
Dobry wybór
Obiekt super, przy pięknej plaży i w centrum miasteczka
Co prawda dużo Niemców i brak animacji hotelowych, ale pyszne jedzonko i przesympatyczna obsługa wynagradzają wszystko
Spędziłam tam 2 tygodnie w zeszłym roku

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 15:46   #553
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Dobry wybór
Obiekt super, przy pięknej plaży i w centrum miasteczka
Co prawda dużo Niemców i brak animacji hotelowych, ale pyszne jedzonko i przesympatyczna obsługa wynagradzają wszystko
Spędziłam tam 2 tygodnie w zeszłym roku
brak animacji w ogole mi nie przeszkadza, za to Niemcy troche, ale w koncu to niedlugi czas, wiec da sie wytrzymac
Stary 2012-06-27, 19:27   #554
skopaholicLady
Raczkowanie

Ja bez animacji nie lubię wyjazdów nie korzystam ze wszystkich przygotowanych atrakcji ale jedna zawsze fajnie pokorzystać z niektórych i mieć rożne opcje.
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 23:12   #555
ellish
Zakorzenienie

ja nie korzystam, gdyz dla mnie hotel to tylko spanie. A tak to mnie nie ma całymi dniami. Wole pozwiedzac, pojezdzic np po wyspie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 04:26   #556
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

My planujemy jechać 24ego września na tydzień czasu jednak obawiamy się właśnie, że będzie już zimno i będzie padać jak jest tam pod koniec września? Hotel jeszcze nie wybrany ale prawdopodobnie Ola Tomir

PS. Przepiękne zdjęcia!
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-28, 09:09   #557
ellish
Zakorzenienie

Tez bedzie bardzo cieplo. Z tego co patrzylam to ponad 25 stopni i rowniez bardzo ciepla woda
Stary 2012-06-28, 10:10   #558
katka_19
Wtajemniczenie

Ciepło będzie bankowo, ale co do opadów nigdy nie ma gwarancji. Mnie padało 4 września cały dzień ubiegłego roku.
Później w październiku mieliśmy 270 osób na Majorce, bo pracuje w biurze podróży i co? Pogoda była idealna.

Stary 2012-06-28, 15:37   #559
alexis_t
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Ciepło będzie bankowo, ale co do opadów nigdy nie ma gwarancji. Mnie padało 4 września cały dzień ubiegłego roku.
Później w październiku mieliśmy 270 osób na Majorce, bo pracuje w biurze podróży i co? Pogoda była idealna.
w tamtym roku pogoda na Majorce w pazdzierniku byla idealna, sama chodzilam na plae bo bylo cieplo jedynie co dawalo sie we znaki to chlodny wiaterek ale sloneczko - idelane<3

UKŁADAM SOBIE ŻYCIE NA MAJORCE

today i do, tomorrow i will !
alexis_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-28, 16:50   #560
katka_19
Wtajemniczenie

No dokładnie o to mi chodzi.
A prawda jest taka, że padać może i nawet w Tunezji. Nikt nie przewidzi tego czy będzie padać czy też nie

Stary 2012-07-01, 19:38   #561
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Dziękuję za informację, jeszcze nie wiem w jakim hotelu się zatrzymamy, ale już się nie mogę doczekać
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-02, 10:30   #562
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez 7sweety7 Pokaż wiadomość
Iberostary sa na plazy i all inclusive i maja swietne opinie.
Zobacz jeszcze Condesa de Bahia i hotele siecifajne baseny dla dzieci Viva (super sa i ceny ok) - maja fajne baseny dla dzieci.
hotel Condesa de Bahia widzieliśmy na zdj z ubiegłego roku u znajomego - nie powiem BAJKA
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-02, 10:39   #563
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
hotel Condesa de Bahia widzieliśmy na zdj z ubiegłego roku u znajomego - nie powiem BAJKA
tez patrzylam na ten hotel, ale opinie ma takie sobie. Wlasnie pisza ludzie, ze z wygladu super sprawa, odremontowany, ale czystosc, jedzenie - pozostawia wiele do zyczenia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-03, 19:28   #564
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dziś kupiłam wczasy na Majorce w Alcudii
Lecimy 21 lipca na tydzień
Już nie mogę się doczekać
Stary 2012-07-03, 20:46   #565
compaqcompaq
Przyczajenie

Smile Dot.: Wakacje na Majorce 2011

My 12 sierpień - Santa Ponsa Hotel Playa już odliczamy dni do wylotu
Stary 2012-08-08, 11:27   #566
_nouvelle_
Rozeznanie

:

Edytowane przez _nouvelle_
Czas edycji: 2012-09-19 o 00:28
_nouvelle_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 16:47   #567
Darianna25
Zakorzenienie

A ja mam pytanie czy w wynajętych autach jest navigacja?
Ja dopiero planuje wakacje w lipcu 2013.
Jedziemy z dziećmi 3 i 14 więc imprezowe rejony chcemy ominąć.
Przeczytałam caly wątek i nadal nie wiem gdzie udezyć.
Znalazlam jeden apartament na pol-zach ale tam malo atrakcji- chyba.
Porownuje ceny hoteli i prywatnych apartamentów i na prawde jest w czym wybierać jeśli chodzi o apartamenty.

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 16:59   #568
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie czy w wynajętych autach jest navigacja?
Ja dopiero planuje wakacje w lipcu 2013.
Jedziemy z dziećmi 3 i 14 więc imprezowe rejony chcemy ominąć.
Przeczytałam caly wątek i nadal nie wiem gdzie udezyć.
Znalazlam jeden apartament na pol-zach ale tam malo atrakcji- chyba.
Porownuje ceny hoteli i prywatnych apartamentów i na prawde jest w czym wybierać jeśli chodzi o apartamenty.
Polecam Alcudię
Dla rodzin z dziećmi w sam raz
Dużo atrakcji dla maluchów a przy tym super miasteczko i port
Stary 2012-08-14, 18:06   #569
alexis_t
Raczkowanie

z tego co wynajmowałam (3) to nie było nawigacji z tym, ze ja brałam raczej te tansze, moze w tych drozszych jest lub za dodatkowa oplata moza wypozyczyc razem z autem.

UKŁADAM SOBIE ŻYCIE NA MAJORCE

today i do, tomorrow i will !
alexis_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 20:09   #570
romka1312
Przyczajenie

Dziewczyny, czy któraś z was organizowała sobie sama wyjazd, bez biura podróży? I jaki budżet do tego jest potrzebny? Domyślam się że pewnie trochę drożej niż z biurem podróży...

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości