|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)
O głupotę, naprawdę. Nie wiem co się z nią dzieje, podniosła na mnie rękę nawet.
Robi się z niej taka dewotka, a ma dopiero 38 lat. Przejmuje zachowania od swojej matki. Ciągle mi mówi, że ja uważam, że mi w życiu źle. Ja nigdy nic takiego nie powiedziałam. Znajomym opowiadam jakich to mam wspaniałych rodziców, bo na wszystko się godzą, nie robią problemów, a ona do mnie z takimi pretensjami. Nigdy nie miała ze mną żadnych problemów wychowawczych, zawsze odnosiłam się do niej z szacunkiem. (patrząc na zachowanie znajomych wiem, że niektórzy potrafią powiedzieć do rodzica: spier..aj, zamknij się, idź się leczyć, nie chce mi się ciebie słuchać itd.) Ona ma taki charakter, że na wszystko reaguje złością, krzykiem. Nie można przedstawić swoich argumentów w trakcie kłótni, najlepiej płakać i nic nie mówić, żeby widziała, że dominuje. Jak się wczoraj odezwałam - normalnym tonem to ją coś zabolało i zaczęła krzyczeć i jeden argument na wszystko - bo ci ciągle w życiu źle. Chociaż nie wiem w sumie do czego to się odnosiło, ale ok. Sorry, za takie wywody. |
|
|
|
#542 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny!
Przyznam, że jestem lekko zaskoczona, że mnie zaprosiłyście do wątku, bo w ostatnim czasie niewiele mialam czasu a i jakoś nie moglam trafić na dziewczyny, więc się nie udzielałam. Miło mi, ze pamiętałyście o mnie mimo wszystko. Mam nadzieję, że wątek jednak nie umrze śmiercią naturalną. Postaram się częściej Was odwiedzać w miarę możliwości. No i obym miała więcej szczęscia, żeby trafić na Was. ![]() U nas sporo zmian. Nie pamiętam czy mówiłam o wspólnym mieszkaniu, no ale zaczął nam się już czwarty miesiąc razem. Nadal jest wszystko bardzo dobrze. Ponadto jakiś tydzień temu Tż wrócił z pracy i zadał mi ważne pytanie - czy wyjdę za niego w przyszłym roku. Także trzeba będzie poinformować rodziców i zacząć coś przygotowywać. |
|
|
|
#543 |
|
Konto usunięte
|
popolka witaj
Isabelle kope lat! Gratuluję zaręczyn oczywiście Ja w prawdzie nie jestem już TŻówką 2009, ale zawsze miło z Wami pogadać ![]() Muszę lecieć, bo G. zaraz się wkurzy i zaśnie
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bym chciala zobaczyc twoj tatuaz ego my dopiero wroclismy z wycieczki ![]() spotkanie rodziców bardzo udane, menu na slub omówione siostra robila porzadek i mi oddala 4 torby markowych ciuchów a teraz ogladamy z tz pokojówke na manhattanie ![]()
|
|
#545 |
|
Konto usunięte
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;34565997]ja w prawdzie nie jestem już TŻówką 2009, ale zawsze miło z Wami pogadać
![]() Muszę lecieć, bo G. zaraz się wkurzy i zaśnie [/QUOTE]Takie zmiany u Ciebie?
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ja dziś idę z mamą na zakupy a popołudniu jadę do TŻta będziemy mecze oglądać
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja zaraz lecę do pracy a potem spotkanie i noc z Tż.
Miłego dnia Wam życzę!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Brzydka pogoda dzisiaj
|
#549 |
|
Konto usunięte
|
Noo, ja już od prawie 2 miesięcy nie jestem z G., było ostro, dużo niemiłych słów, krzyków, kłótni, żalu ale teraz jest lepiej
Staramy się naprawić nasz związek i jak na razie wsyztsko jest na dobrej drodze ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Witam wgl Ja właśnie odwiozłam G. na przystanek, bo ma dzisiaj do pracy na 16:00 a musi jeszcze w domu komputer naprawić i zajechać do Koszalina. Ja zaraz muszę jechać z babcią do lekarza, a potem błogie l;enistwo
|
|
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
Miss skoro próbujecie to naprawić, to życzę powodzenia. Nie boisz się, że prędzej czy później będzie to samo?
Ja dziś po pracy planuję naukę, a jutro jedziemy na week do rodziny Tż.
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ja mam dzisiaj wolne ale zaraz spadam na zakupy ![]() musze kupic czarne szpileczki ![]() ale dupowata pogoda jest tak jak pisalaCandies
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Paula orientujesz się może gdzie można kupić w Olsztynie pocztówki? W empiku jest kilka brzydkich, a na starówce to samo
|
#553 |
|
Konto usunięte
|
U mnie jest ślicznie i ciepło dziś.
![]() Ja ostatnio kupiłam nowe buty, ale w kolorze takie coś camel tylko taki bardziej w beż niż żółte.
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uciekam
|
|
#555 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I nie dziękuję Cytat:
|
||
|
|
|
#556 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze mieliśmy moim rodzicom powiedzieć o planach weselnych, a mama dziś wyjeżdża na działkę.
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz mam niebieskie ale potrzebowalam czarne na wesele
![]() kupilam w chinskim sklepie za 35 zl ;D nie sa śliczne i niskie - maja tylko 7cm, sa bez platformy ale bardzo wygodne i cala noc w nich wytrzymam na weselu![]() co tam porabiacie ? ![]() ja kupilam mrozona pizze i ja wstawilam do piekarnika ;D o 18 mecz ;D
|
#558 |
|
Konto usunięte
|
Ja raczej meczu oglądała nie będę.
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
nie lubisz?
![]() ja jak polska gra to lubie ogladac ![]() tym bardziej ze nasza wspolokatorka wyjechala na week juz do domu i bedziemy sami w mieszkaniu ![]() kupilam piwko i ulubione piekielnie ostre laysy tz ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() telebimy, lawki, piwo itp ![]() ale dupowata pogoda zeby na powietrzu mecz ogladac ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- a wlasnie!!! bylam dzisiaj w manhattanie i w jednym sklepie bylo ogloszenie ze poszukuja mloda i mila dziewczyne do pracy
|
|
#561 |
|
Konto usunięte
|
Nie oglądam.
![]() Na szczęście Tz nie przepada za pilką (czasem jak nasi grają i jakiś ważniejszy mecz to coś zerknie), wiec małe prawdopodobieństwo byśmy oglądali. Ewentualnie kątem oka. Pamiętam mój były to był wręcz "niedostępny" w okres jakichkolwiek rozgrywek. |
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info, jutro jedziemy na miasto to zajadę i zobaczę ![]() Wcześniej pisałam do Ciebie zapytanie, czy wiesz może gdzie można dostać pocztówki w Olsztynie, bo w empiku jest kilka brzydkich, a na starówce tylko jedno stoisko i też dupy nie urywa
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie pocztowki ? z olsztynem? na dworcu jest najwiecej ich
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Konto usunięte
|
Ja pójdę do bratowej i mojego kochanejgo bratnaka
A mnie to Euro juz denerwuje, teraz w tv tylko mecze będa lecieć
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie!
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;34579751]Ja pójdę do bratowej i mojego kochanejgo bratnaka A mnie to Euro juz denerwuje, teraz w tv tylko mecze będa lecieć [/QUOTE]Mecze chyba tylko na TVP1 są, więc się nie przejmuj
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
Candiess oby
![]() Bo ja tak patrząc że to Euro to zakładałam że każda stacja oszaleje
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z zakupów jestm zadowolona mam 4 bluzeczki a o 16 jadę do TŻta będziemy oglądać mecz przy piwku
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w lidlu piwo z colą o smaku cytrynowym, ciekawe jak będzie smakować
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
o candies to jeszcze promyk dzisiaj z nami kibicuje ;D
wlasnie skonczylam robic obiadek dla tz ![]() zrobilam pieczarki nadziewane miesiem mielonym, ziemniaczki i sałatke
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z wczorajszej sałatki prawie nic nie zostało. Chyba że wyślę tż do biedronki po te dobre orzeszki w skorupce paprykowej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.