|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Hej, jestem, żyję, zginęłam gdzieś na tamtym wątku
![]() |
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Idę z książką do łóżka, od dwóch dni się budzę po 6 i zasnąć nie mogę mimo że młody śpi. Dobranoc
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
silver tulę Cię mocno
co do kasków, widziałyście panią gadzet w ddtvn? http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...we,118215.html
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa i nie wiem czy dobrze pamiętam, Ty kiedyś pisałaś o imbirze kandyzowanym,że u Ciebie w warzywniaku był?
|
|
|
|
|
#545 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() w sumie nie pomyslałam o zgrillowaniu, mogłoby fajnie smakować ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Mam możliwośc powrotu na moje poprzednie stanowisko, oczywiście będzie rozmowa rekrutacyjna i nie mam 100% pewności że to ją ją wygram. Moje poprzednie stanowisko wiążę się z pełną dyspozycyjnością. I telefonem służbowym. Czyli piątek, świątek czy sobota mogą być tel. Różne. A ja nie wiem czy tego chcę. Tylko zdaję sobie sprawę, że jeśli teraz zrezygnuje to w najbliższej przyszłości nie awansuje bo nie będzie wolnych wakatów. A z drugiej nie wiem czy chcę brać na siebie teraz znów taką odpowiedzialnośc. |
|
|
|
#547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
My jestesmy caly czas na pepti, nie pytalam sie pediatry do kiedy, kiedys tylko kiedys wspomniala ze trwaja prace nad pepti 3 Powiem Wam ze nie pamietam tak dobrego wyjscia z Tosia poza dom jak dzis: Rossman, SH, Biedronka-co prawda w biegu plus jeden plac zabaw - hustawki - zero histerii przy wyjsciu, drugi plac zabaw ale tylko jadla chrupka i obserwowala jak sknczyla otworzyla furtke od placu zabaw i wyszla wiec stwierdzilam ze idziemy do domu i poszlysmy ![]() aaaa robila dzis pierwszy raz pierogi dla Tosi- tak tu ostatnio o nich pisalyscie - ale chyba jej niezbyt podpasowaly bo zjadla z 6 srednich plus musialam dorobic jej 120ml mm (nie wiem czy dobrze robie dajac mleko gdy jej obiad nie podchodzi!?) pierogi zrobilam z miesa mielonego z indyka triche ziol prowansalskich, pieprz, troszke tartej marchewki... szukam inspiracji na obiady - oczywiscie do lapki...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic więcej nie na napiszę. Zbyt dobrze to rozumiem. |
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny... mam zapytanie
![]() oglądałam ostatnio ddtv i przedstawiali różne produkty, które ułatwiają gotowanie i przygotowywanie posiłków. Pokazywali taką maszynę, co to gotuje, piecze, miesza, no wszystko robi. Myślałam, ze to Termomix ale mówili, że kosztuje ok. 500 zł wiec to na pewno nie Termomix. Orientuje się któraś co to mogło być? ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
kundzia myślę, że dobrze robisz podając mm, ja jak Kubie obiad nie podchodzi a dalej widzę, że głodny to daję uu
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
helou....
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Termomix bardzo mi się podoba, ale jest zdecydowanie zbyt drogi, żebym go kupiła... Moja kuzynka nawet robiła mi prezentację w domu i namawiała, żebym sprzedawała go ludziom, bo mam "gadane", to wtedy dostanę swój własny za darmo, ale nie zgodziłam się... Nie cierpię takiego rodzaju sprzedaży.Dziewczyny, widziałyście to? https://www.youtube.com/watch?v=kdemFfbS5H0 Nowy hicior na wszystkich programach z muzyką, ja często mam włączone w ciągu dnia, bo Oliwa uwielbia tańczyć (woli to, niż bajki...) i ostatnio napotkałam ten utwór... Oczywiście małej się spodobał, no bo nie oszukujmy się, im gorszy bit, tym bardziej takiemu smrodowi przypadnie do gustu... Ale ja nie wiem, skąd takie utwory się biorą? Gdzie się podziała prawdziwa muzyka?
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-04-01 o 21:57 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#552 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejo
a syn mojej sąsiadki (ten co na słynnym juz piasku siedzial) pomykał od 8,30 w koszulce z krótkim rękawem Cytat:
![]() Cytat:
Ciezko bedzie przebic ![]() Cytat:
HOPE, bycie asertywnym Dadus opanował do perfekcji MENEQ, czyli jednak nie? ELLMI, miszczyni zakupów ![]() HJE, wlasnie o kolejnosc wychodzenia ząbków mi chodziło IFWKA, wspólczuje całej sytuacji okołodomowej.... ![]() FEWCIU, Bartulo ma identyko brązowe butki jak Blanus ![]() Aha, bo sie wczoraj zapomniałam wypowiedziec na temat reakcji dziecia na zabieranie z placu zabaw. Moze u nas nie tyle z placu zabaw co z podwórka schodzimy i jesli rekacją byłby płacz i to nawet przekraczajacy mozliwą dawke decybeli- to byłabym happy. Ale nie, byłoby zbyt dobrze Bartulo na zdanie "idziemy juz do domku: reaguje rzucaniem sie na ziemie, podniesiony kopie mnie, wierzga, rzuca sie, ciagnie mnie za włosy i gryzie.... no, broni sie dziec jak moze Dodam, ze spedzamy na podwórku duzo czasu, wychodzimy na jakies 2 godz przed poludniem i potem po drzemce i obiedzie jestesmy az do 18-18,30. Widocznie powinnismy nocowac jeszcze
|
|||
|
|
|
#553 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
śliczne ![]() Cytat:
a wg mnie to od dziecka zależy, moje obie cc, Agatka źle spała, Dorka fajnie Cytat:
![]() A powiedz, malutka uspokoiła się ogólnie trochę, wyciszyła? bo pamiętam, że była płaczliwa dość? |
|||||
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana ciężka decyzja z tą Twoją pracą. Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale mając małe dziecko ciężko będzie
|
|
#555 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45850697]nie mam pojęcia
![]() ładne, ale takie z reguły są potwornie twarde, nie kupiłabym, co macałam w tym stylu to twardziochy :/ śliczne ![]() a wg mnie to od dziecka zależy, moje obie cc, Agatka źle spała, Dorka fajnie Kochana, ale nie oskarżaj się, nie miałaś pojęcia, że taka reakcja będzie, poza tym dzieci naprawdę różnie reagują ![]() A powiedz, malutka uspokoiła się ogólnie trochę, wyciszyła? bo pamiętam, że była płaczliwa dość?[/QUOTE] tak, uspokoiła się ) a teraz to taki aniołek jest baaardzo kontaktowa, zawsze ma buzię uśmiechniętą więc się mi dziecko odmieniło
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wylałam sobie świeżo zalaną herbatę na stopę bo się potknęłam
|
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć blogująca mamo ![]() noooo to teraz napisz, że TŻ też ma i już w ogóle super
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
To by bylo juz zbyt kolorowo :/ tż pracuje od piątku do poniedziałku. Wiec caly weekend będę znowu sama.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
#560 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Niestety moje dziecko fanka eska.tv....Cytat:
Okropnie ciezki wybor...A teraz przyznawac sie!! Ktora zwinela moje 25 milionow? ![]() Sylwietta na pewno Ty!!
|
|
#561 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mini Pstryk ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
BOKEH, podglądałam bloga, fajne spotkanie chyba było ale modelka z Ciebie ![]() MAŁA, nie strasz LADY, Bartul lubi dzemy MISIAEEL, rzeczywiscie, jest na co czekac ![]() AGA rzeczywiscie, dylemat.... obys podjeła trafną decyzje OGLOSZENIE PARAFIALNE: jedna taka (kuzynka moja taka dalsza) poszukuje na chrzest dla córki bolerka lub sweterka rozmiar 68. Chrzest bedzie w poniedziałek wielkanocny. Gdyby któras cos w tym stylu miała to prosze o info na priw, zeby mi nie umkneło w gąszczu postów A ja jeszcze pytanie mam: mozna dawac juz melona? W ogole, przez te zęby, to Bartulo bardzo mleczny sie zrobił.... Mało co z obiadu mu podchodzi teraz, az sie martwie, ze tak je jednostajnie..... |
|||
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dawałam
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ałć :/ |
|
|
|
|
#565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zazwyczaj idziemy tam gdzie Bartulo idzie, zawrócic go niepodobna..... Zaraz wicie sie i ryk.... po kim ten mój dziec ma charakterek A ja pytanie mam do Ciebie- nick jest od imienia czy zupełnie przypadkowy? Cytat:
Cytat:
nie wiem, nie sprawdzałam jeszcze, jakby co to sie podziele A wiecie co przeczytałam w jakiejs gazecie? Że dzieci ze skazą białkowa znacznie częsciej mają ADHD, ze to jakos w parze idzie SZAJA?---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- wez mi nawet nie mów
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-04-01 o 23:01 |
|||
|
|
|
#566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a myslisz ze sa ok? boje sie troche przez neta Misiael fajnie zapowiada się ten żłobek Fewcia u nas sie nie zgadza jesli chodzi o badania do 8ms zycia Natusia spala z mamusia do 10,11 pozniej noce byly fatallne ciagle pobudki na cycusia a teraz jak juz bez cycusia to nawet w nocy nie obudzi sie na mleczko mam nadzieje, ze juz wkrotce Blanusia da Wam dłuzej pospac Silver Dziewczyny Nati miała tak spuchnięte dziasełka ze górnych i dolnych dwójek nie było Jej widać opuchlizna zeszła a zebow nie widac? minelo juz 5 dni mzoe to nie od zebow tak strasznie boje sie teraz wszystkiego po tym szczepieniu |
|
|
|
|
#567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorki koktajlowe + roszponka + feta + trochę oliwy i zioła prowansalskie. Jest obłędna i to wszystko tej sałacie nadaje wyrazistości. ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Cytat:
U nas się nie zgodziło. Ola po CC a śpioch od urodzenia straszny. MM powinno dziecko pić do 3 lat. |
||
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie ..helou...
Ja też podpinam sie pod pytanie odnośnie pomysłów na obiady .... Mlody wczoraj wsunal miseczkę buraczkowej a potem kilka lyzeczek naszego gulaszu dalam, wcinal miso z sosem i kasza gryczana ...i pieczarki probowal...ale u nas nie kuma i sam tego nie zje...je rączkami pokrojonego owoca z talerzyka lyb kanapke. NINAG robię podobna ze szpinakiem, Szpinak, pomid.suszone, pomid. koktajlowe, feta,prazone pestki slonecznika, do polowy oliwy z pomidorow wycisnac zabek czosnku...zalac wymieszac...MNIAMMMMM dziś jedna pobudka, i spal od 20 do 7.... WOW! Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-02 o 07:20 |
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Black- słyszałam wczoraj tę piosenkę w radiu , jechałam zdołowana, przybita i akurat wzięłam ją na full. Nieźle zresetowała i zlasowała mój mózg
![]() Amelka ma ostatnio faze "mama gdzie jestes" jak się oddale w nocy o 1 cm od niej to płacz.. tak więc spimy wtulone w siebie ;] Pstryku, daj mi namiar na dobrego sprzedawce kręgosłupów
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-04-02 o 07:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

. teraz tam mają 10 dzieci w wieku 12-16 miesięcy plus pies;p jutro mam tam podejść i wszystko zobaczyć. ale jeśli dobrze zrozumiałam to wykupuję np 50 godzin na miesiąc i moge posyłać kiedy chcę i na ile chcę. 
Któreś dziecko jeszcze ma skazę?

Dodam, ze spedzamy na podwórku duzo czasu, wychodzimy na jakies 2 godz przed poludniem i potem po drzemce i obiedzie jestesmy az do 18-18,30. Widocznie powinnismy nocowac jeszcze 
a powinnam rozliczać pita

SZAJA?