|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Kropcia super ze wszystko w porządku
![]() Gosiaczek łiiiiiii ! Piszcze z radości hehe 😘 cudowne wieści z tym torbielem !! Zniknie na pewno!!
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczek świetbna wiadomość
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() *:
|
|
|
#545 |
|
Rozeznanie
|
GGI byłam dzisiaj na ostatniej wizycie u Przybycienia o mało się nie popłakałam że już się nie zobaczymy
![]() Jeśli wszystko będzie dobrze to będzie to moja pierwsza i jedyna ciąża.
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
GGI pierwsza i ostatnia ze względu na wiek (35 lat). Jak urodze będę miała 36 lat, zanim wrócilibyśmy do starań dobrze jest odczekać minimum rok, a potem przeraża mnie myśl o długich staraniach, nie chce przeżywać tych stresów z nimi związanych ... chyba wolę zostać przy jednym dziecku.
03.05.2016r. Edytowane przez renata3_ Czas edycji: 2015-11-02 o 22:17 |
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz myśl pozytywnie i czekajmy spokojni ena rozwiązanie a potem będziemy myśleć co dalej
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja karmiłam 2 lata, a piersi mam ok, , teraz się pełniejsze zrobiły, ale po zakończeniu karmienia czekałam na tą zmianę,i nei było,więc nie warto się nastawiac ![]() Cytat:
nie moze być inaczej
|
||
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczek specjalnie weszłam jeszcze z komórki żeby sprawdzić co i jak. No ulga niesamowita! Cieszę się
![]() No i przy okazji do Renaty napiszę - może nie starajcie się, tylko po roku seksik na luzaka bez myślenia o jakichś hormonach, gumkach itp... nie będzie ciąży to luz, przecież taki był plan, a jak jednak zajdziesz to cóż. .. wpadki sie zdarzają, nawet kobietom po 40tce ![]() Znajoma mojej koleżanki taka wpadkę zaliczyła. .. starali się 2 lata o rodzeństwo dla 8 letniej córki, lekarze powiedzieli oj kiepsko to widzą, no to oni olali sprawę i po prostu używali seksu bez zabezpieczenia. Dwa lata później babka zaszła. .. CZWORACZKI!!! Urodziła i wszystkie zdrowe
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Moja historia jest podobna, staraliśmy się 3 lata, mieliśmy 5 inseminacji, a jak odpuscilismy w wakacje to zaszlam w ciaze
|
#553 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
o dziwo bylo jak kiedys renata gratuluje synka ruchy Alez moje dziecko rozszalalo pod wieczor, maz poczul nawet kopa przez brzuch delikatnie. Pierwszy raz
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Uff nadrobilam Was w końcu! 15 stron miałam...
Sex u nas tak raz na miesiąc. . Lipa. .. ja nie mam jakoś ochoty a mąż się boi. .. Co do smarowania się to ja używam Palmersa pięknie pachnie ![]() Jutro chyba jadę po wózek. No zakochałam się. . Miałam dwa upatrzone ale dzisiaj jeden się sprzedał. . Zrobiłam nalot na ciucha dzisiaj 4dychy wydałam na ciuszki
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie o cyckach...ja mam ogólnie bardzo duże, zawsze miałam. W pierwszej ciazy i po zrobiły sie troche naleśniki, po drugiej to samo ake nie jakies większe. Potem jak schudłam i ćwiczyłam to zmalały ale skóra została. Nie cierpię ich i nigdy nid lubiłam (no moze troche przed pierwsza ciąża) moj maz uwielbia, ja nawet nie lubię jak mnie dotyka po nich
no i teraz flaczki sie znow zapełniły i znoś sa przeogromne a najbardziej mnie wkur.... teksty " oooo ale ci cycki urosły" i to słyszane od kobiet i niekoniecznie jakiś bliskich- ostatnio jedna matka z przedszkola od syna! I jeszcze mnie złapała za te cyce....masakra Wiem, ze beda jeszcze większe jsk bedzie mleko no trudno. Juz jestem dogadana z mężem ze po skończeniu karmienia i schudnięciu do odpowiedniej sylwetki/wagi (bo to nie idzie w parze) ide na operacje. Robie od razu cycki i plastykę brzucha. Dlatego juz sie nie przejmuje tym tak bardzo...choć przypomniała mi sie historia tej Szwedki co w Polsce miała nieudaną operacje ![]() Dziekuje wam za kciukasy!!! Antoś wiedział, ze nie ma co świrować jsk tyle ciotek liczy na niego ![]() Mam juz rozpoczęty 19 tydzień Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2015-11-03 o 05:57 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek ale sie ciesze!!!
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
Gosiaczek świetne wiadomości!!!
Dziewczyny dzisiaj zbiorowe kciuki za Wasze wizyty bo jest ich chyba sporo dzi!! Powodzenia i radości z oglądania maluszków ![]() Dzisiaj TZ zrobił sobie wolne i jedziemy na małe łupy dzieciowe. Czas coś synkowi zacząć kupować bo już szufladę mu zwolniłam i leżą w niej tylko jedne spodnie od babci :p |
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim
![]() Ja właśnie po lekarzu. Szyjka w porządku,łożysko na tylnej ścianie no i CHŁOPAK 180 g hihi Można mnie tam pokolorować na niebiesko ![]() Gosiaczek dobrze że z Antosiem lepiej ![]() Wszystkim życze udanych wizyt
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
Sunmade powodzenia na zakupach
![]() NieIdealna82 gratuluje synusia! Ale nam sie chłopiecy watek zrobil ️ ️ ️
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz odliczam dni do 20.11 do mojego połówkowego
️ poznam płeć i od razu śmigam na zakupowe szaleństwo
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Gosiaczek cudowna wiadomość! Oby tak dalej :-D
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
---velika---
W pierwszym poście statystykę masz wprawdzie dobrze policzoną (3 dziewczyny) ale tylko 2 wpisy na różowo - trzeci to mój powinien być, aktualnie jest niebieski mam nadzieję, że to nie jakiś znak
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
Nieidealna gratki za synka! Kolejny chłopak ma wątku
![]() Jestem wściekła. Byliśmy z TZ juz ubrani, jedliśmy razem śniadanko a ten dostał tel ze ma być dzisiaj jednak w pracy a wolne może sobie wziąć jutro :banghead: no trafi mnie zaraz... |
|
|
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odeśpi sytuacje, przetrawi babiniec i pójdziemy na zakupy
|
|
|
|
|
#565 | ||||
|
Winter is coming
|
Cytat:
gratuluję syna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wizyta o 16, nareszcie
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widzę, że chłopcy zdominowali wątek
![]() Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. |
|
|
|
#567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Cytat:
Hehe mi to obojętnie chociaż w sumie skłaniam sie na chłopca. Mój tz chłopca wiadomo. A teściowa i szwagierka chcą dziewczynkę bo szwagierka nie ma chrześniaczki a teściowa nie ma wnuczki. Dla moich rodziców to bez znaczenia są tylko dwie opcje a człowiek sie tak ekscytuje i doczekać nie może
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2015-11-03 o 09:47 |
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Nieidealna ! Gratuluje
![]()
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze smyra mnie dzidzia chyba. Szkoda ze tylko jedna :-P bo chyba to nie flaczki. .. mam nadzieje :-D
|
#570 |
|
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Cześć
![]() Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, że już wiecie kto w Waszych brzuszkach mieszka. Gratuluję Wam poznanych płci ![]() Kwas foliowy Ja dzisiaj zaczęłam 17 tydz. i nadal biorę kwas foliowy, bo nie spytałam lekarki czy mam przestać brać. Wie któraś z Was może, czy kwas foliowy należy dalej przyjmować? Dodam, że nie biorę żadnych witamin prenatalnych. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

no i teraz flaczki sie znow zapełniły i znoś sa przeogromne a najbardziej mnie wkur.... teksty " oooo ale ci cycki urosły" i to słyszane od kobiet i niekoniecznie jakiś bliskich- ostatnio jedna matka z przedszkola od syna! I jeszcze mnie złapała za te cyce....masakra
no trudno. Juz jestem dogadana z mężem ze po skończeniu karmienia i schudnięciu do odpowiedniej sylwetki/wagi (bo to nie idzie w parze) ide na operacje. Robie od razu cycki i plastykę brzucha. Dlatego juz sie nie przejmuje tym tak bardzo...choć przypomniała mi sie historia tej Szwedki co w Polsce miała nieudaną operacje

️
️ poznam płeć i od razu śmigam na zakupowe szaleństwo 

są tylko dwie opcje a człowiek sie tak ekscytuje i doczekać nie może