|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za jeansy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=104306
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ostatni kramik v_r- najlepsze ciuszki
podoba mi sie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1142798518 i okularki muchy (wiem ze rezerwacja)zerknij do mnie- bedzie dokladka PROSZE ZAREZERWUJ JE
|
|
|
#36 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Angela podobał mi sie u Ciebie zielony sweterek... to juz dawno, nio ale nieaktualny, wiec oprócz niego nic. Ale czekam na dokładke
|
|
|
|
|
#38 |
|
|
To nie są szwedy. Nio ale jak wolisz
![]() Zapraszam |
|
|
|
|
#40 |
|
|
Ammiq to czego suzkam jest w wątku "szukam" w moim podpisie. Oprócz tego szukam czarnych sweterków i czarnych bluzeczek z długim rekawkiem. Oprócz tego hm... torebki w kształcie łódki tez czarnej, albo jakiejs sportowej.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
agus wklejam zdjecia rzecyz,ktore mialabym na ewentualna wymiane...
jest tu nie tylko sweterek,ale wszystko czarne,wiec moze cos ci sie spodoba oby![]() -Czarny sweterek na guziczki „Woman collection“, wymiary to 43cm *2 pod paszkami i 54cm dlugosci. Sweterek ma slicznie wykonczony dol, rekawy i zapiecie co widac na zdjeciu. Zapina sie na 6 niewielkich czarno-bordowych guziczkow. Bardzo przyjemny w dotyku.Kolor z piewrwszego zdjecia jest przeklamany,odcien sweterka lepiej oddaje drugie zdjecie,acha to biale cos co widac przy dekolcie jest tylko po to zebys mogla zobaczyc jak jest wyciety przy szyji.. -Czarna blzueczka bez rekawkow, H&M, rozmiar z metki L,wymiary:dlugosc: 54cm,szerokosc pod paszkami: 43cm*2, 100%bawełna. Bluzeczka jest toszke noszona,ale niezniszczona. |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
i ciag dalszy...
![]() -Czarna bluzeczka z dlugim rekawem, H&M <Divided> , fajnie wykonczona u gory-dekolt w ksztalcie lekkiej lodki, zalozona raz lub dwa. Wymiary: dlugosc 51cm, paszki:39cm*2, 100%cotton. Ma jedna usterke-malutenka dziurke z tylu przy rekawie,ktora dopiero dzis zauwazylam, Mysle,ze nie przeszkadza w noszeniu,a napewno bez problemu mozna ja zaszyc,szczegolnie,ze bluzeczka jest naprawde ladniusia. -Czarne majtusie z rozowa kokardka,sliczniutkieJMajtusie sa wykonane z cienkiego przezroczystego materialu,wykonczone na calej dlugosci deliaktna falbanka z tego samego materialu,u gory na cieniutkiej wstazce do ktrej przyczepiona jest z jednego boku rozowa kokardka z tasiemki.wygladaja naprawde uroczo,tylko ja w nich jakos gorzej szerokosc w pasie ok.30cm*2,ale ot gumka wiec sie naciagaja,dlugosc 21cm, nie noszone,tylko zmierozne!oprocz tego mam jeszcze dzisny granatowe,zdaje sie,ze kiedys szukalas.Jesli nadal jestes zainteresowana to daj znac...no i wszystkie wczesniej wymienione kosmetyki.... szczegolnie,ze mnie u ciebie spodobal sie poza zakietem i okularami takze bezowy komplecik
|
|
|
|
|
#44 |
|
|
Oki Aniu to jak wymianka? Proponuje katanke w zamian za bluzeczke bez rękawków i kosmetyki. Co Ty na to? Masz dokładnie to czego szukam
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
hmma za okularki nic by ci sie nie widzialo
bo mowiac szczerze szukam takich...a jeszcze jedno male pytanko w pierwszym poscie pisalas ze cos jest z plecami tej katanki,albo ze cos jest na jej plecach-o co chodzilo,bo na zdjeicu nie widze? |
|
|
|
|
#46 |
|
|
Aniu za okularki nic nie znalazłam, hmm ja taki wybredniak jestem
Ale obiecuje Ci ze jesli ich nie wymienie do konca miesiąca to polecą do Ciebie (bo juz mi sie nudzi o targowanie ). A co do plamki to zobacz na post 20, tam osttania fotka. Na pleckach jest taka plamka jaśniejsza, od proszku, taki zaciek jakby, mało widoczny, moze sie wypierze, nie wiem, bo prałam tylko raz.
|
|
|
|
|
#47 |
|
|
Zezłosciłam sie
nio niewazne, tym bardziej mam dosc tagrowiska, musze odpocząć.Aniu okularki są Twoje. Jesli Ci wszystko pasuje prosze o adresik na PW. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
hmm szkoda,no ale of course rozumiem, niemniej pewnei jescze cie o okularki pomecze,jak znajde cos z twojej listy rzeczy poszukiwanych
wstepnie mi ta wymianka pasuje,jak moge to taka ostatnia odpowiedz dam jednak za jakies pol godzinki dobrze?bo chce pokazac to zdjecie z plamka mamie i spytac czy cos na nia wykombinuje dobrze?
|
|
|
|
|
#49 |
|
|
Aniu masz racje, impulsywne ze mnie stworzenie, wrócmy do poprzedniej wersji. To wszystko czego nie uda mi sie wymienic poleci do śmieci. Wiec pod koniec miesiąca okularki poleca do Ciebei, jesli nie uda sie ich wymienic.
|
|
|
|
|
#50 |
|
|
Weźcie to wszystko ode mnie buu
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,nie ma sprawy.Jakby cos to ja nadal mam dwie pary, ktore moge ci zaproponowac,gdyby naszla cie ochota na noszenie podluznych okularow przeciwslonecznych
wysylam pw z adresem,swoja paczuszke postaram sie wyslac w srode/czwartek,ok?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze dzis bdzie u mnie dokladka zajrzyj
(za okularki oczywiscie )
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
A te dzinsy to elastyczne czy nierozciagliwe? Z twojej listy mialabym na wymiane polowe ze 150ml kremu do biustu Firm&sculpt Avon i wosk Veet do depilacji na cieplo wklad uzyty raz na sprobowanie (z 7,5cm brakuje 1cm) + 6 plastrow. |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
juz jest dokladka, ta jest podobna do tej zielonej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1142888346 duzo zrobie dla nich hihih
|
|
|
#57 |
|
|
Bzinko te spodenki są mało rozciągliwe, 100% bawełny, ale są raczej poddatne i pewnie ślicznie sie dopasują
Angelo ta mi sie nie podoba
Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-03-23 o 22:41 |
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
ah mnie sie podoba ta z motylkiem
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1142798518 ale pewnie nic nie znajdziesz ale tylko sie przypominam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

sorry za problem

bo mowiac szczerze szukam takich...
nio niewazne, tym bardziej mam dosc tagrowiska, musze odpocząć.