Niekochane?:( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-14, 19:51   #31
AnULka248
Zakorzenienie

Dot.: Niekochane?:(

No tak. ... a ja czuje to samo co wy. To może dziwne a moze to taki wiek mam 14 lat. A moje kolezanki juz mają chlopakow tylko ja nie. czuje sie jakbym byla inna albo cos. ale to nic w porownaniu z tym co robie. To moze sie wydac glupie ale ja postanowilam ze pokaze kolezankom ze ja tez moge kogos miec więc opowiadam im ze tez kogos poznalam itp. i czuje sie z tym jakos inaczej. Tak jakbym na serio byla zakochana czy cos. Czuję się jak jakaś wariatka. To tak jakbym sobie cos ubzdurala. Ale zaniedlugo z tym skoncze. Bo sie zalamuje. Musze znalezc prawdziwą milosc a nie tę wymyśloną....
Trzymajcie kciuki za mnie. Ja trzymam zaa was by wam sie udalo
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-14, 20:13   #32
ChemicalRomance
Raczkowanie

GG do ChemicalRomance

Cdz kochana lacze sie z Toba i niestety czuje to samo co ty!!
Jestem z kims od 3 lat i stoje juz na skarju zalamania . Nie wiem co mam myslec ... tylko wiesz ja jestem w takim stanie ze ja juz nie wiem jak ma wygladac zwiazek czy ja sie myle i ciagle stawiam TŻ za wysoka poprzeczke i probuje z niego zrobic ideal czy on rzeczywiscie nie spelnia fundamentalnych spraw i jest zaborczy tworzac mi zlota klatke..
Bledy mojego faceta to :
- trzymanie wszystkiego dla siebie nie informowanie o problemach zero prosby o moja pomoc / np . wywalili go ze studiow chcialam pomoc zeby uniknal wojska to powiedzial zebym sobie dala spokoj koledyz mu lepiej doradzili.
-zero romantycznosci / nie jestem kobitka ktora kocha slodkosci ale jak bardzo ost pragne slow typu :Zabko,Kroliczku,Koteczku ..ciagle slysze tylko Magda,Madziu,Myszko.Nic wiecej/Zero sytuacji romantycznych np mowie misiek moze zjemy u ciebie jakas romantyczna kolacje on na to ok zrobie cos konczy sie na tym ze jedziemy do sklepu on sie pyta co kupujemy
- brak zdecydowania kreatywnosci / nie umie wymyslec zadnego wypadu zadnego wieczoru
- w seksie to wyglada jak kopulacja ja nie naleze dow stydliwych kobiet jestem kreatywna w lozku i lubie psozalec ale potrzbeuje tej nici milosci... przytulania sie a nie "pyk pyk " koniec
- kompletny brak rozmowy w zwiazku / nie mamy wspolnych zainteresowan rozmawiamy tylko o jego pracy badz o naszych wspolnych rodzinach
- jego pracoholizm /praca ,zmeczenie,brak relaxu i najlepiej zebym sie nie meiszala do jego zycia..
- brak zrozumienia /jestem osoba ktora kocha probowac rozne rzeczy spiewnaie tanczenie itp nigdy nie uslyszalam ze jest ze mnie dumny tylko ciagle mi powtarza ze "mam slomiany zapal"
-uwaza mnie za gowniare / ja mam 19 on 23 lata on lepiej przezyl zycie. np wczoraj spoznilam sie do domu 30 min z imprezy brat sie zmartwil bo nie odbieralam tel i zadzownil do TZ a ten mi taka chaje zrobil i sie nie dozywamy do siebie
- zero komplementow i innych slow poza "kocham" "przepraszam"
i inne...
Kobietki powiedzcie czy my naprawde szukamy idealow czy ... porpostu ja naprawde za wiele od niego oczekuje. Nie umiem sobie proadzic z jednej strony on ejst dobrym chlopakiem i ktos tu napisal o roli wychowania z domu..Moj facet zyl z despotycnzym ojcem i ciagle probuje komus cos udowodnic przedewszystkim rodzicom. Ja schodze na dalszy plan. Nie wiem czy ja traktuje go tak zle wyrzucajac mu te wsyzstkie wady czy porpostu mam cien racji domagajac sie tych "fundamentalnych"uczuc... I najgorsze to uczucie ze to moja wina...

Ach sie rozpisalam... Przepraszam
i kłamię, gdy się boję

A kiedy kocham tak
jak teraz Ciebie
to prędzej umrę niż
opowiem o tym Tobie...
Anita Lipnica [ "Cała prawda o mnie"]
ChemicalRomance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 10:28   #33
pkawecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ChemicalRomance
Cdz kochana lacze sie z Toba i niestety czuje to samo co ty!!
Jestem z kims od 3 lat i stoje juz na skarju zalamania . Nie wiem co mam myslec ... tylko wiesz ja jestem w takim stanie ze ja juz nie wiem jak ma wygladac zwiazek czy ja sie myle i ciagle stawiam TŻ za wysoka poprzeczke i probuje z niego zrobic ideal czy on rzeczywiscie nie spelnia fundamentalnych spraw i jest zaborczy tworzac mi zlota klatke..
Bledy mojego faceta to :
- trzymanie wszystkiego dla siebie nie informowanie o problemach zero prosby o moja pomoc / np . wywalili go ze studiow chcialam pomoc zeby uniknal wojska to powiedzial zebym sobie dala spokoj koledyz mu lepiej doradzili.
-zero romantycznosci / nie jestem kobitka ktora kocha slodkosci ale jak bardzo ost pragne slow typu :Zabko,Kroliczku,Koteczku ..ciagle slysze tylko Magda,Madziu,Myszko.Nic wiecej/Zero sytuacji romantycznych np mowie misiek moze zjemy u ciebie jakas romantyczna kolacje on na to ok zrobie cos konczy sie na tym ze jedziemy do sklepu on sie pyta co kupujemy
- brak zdecydowania kreatywnosci / nie umie wymyslec zadnego wypadu zadnego wieczoru
- w seksie to wyglada jak kopulacja ja nie naleze dow stydliwych kobiet jestem kreatywna w lozku i lubie psozalec ale potrzbeuje tej nici milosci... przytulania sie a nie "pyk pyk " koniec
- kompletny brak rozmowy w zwiazku / nie mamy wspolnych zainteresowan rozmawiamy tylko o jego pracy badz o naszych wspolnych rodzinach
- jego pracoholizm /praca ,zmeczenie,brak relaxu i najlepiej zebym sie nie meiszala do jego zycia..
- brak zrozumienia /jestem osoba ktora kocha probowac rozne rzeczy spiewnaie tanczenie itp nigdy nie uslyszalam ze jest ze mnie dumny tylko ciagle mi powtarza ze "mam slomiany zapal"
-uwaza mnie za gowniare / ja mam 19 on 23 lata on lepiej przezyl zycie. np wczoraj spoznilam sie do domu 30 min z imprezy brat sie zmartwil bo nie odbieralam tel i zadzownil do TZ a ten mi taka chaje zrobil i sie nie dozywamy do siebie
- zero komplementow i innych slow poza "kocham" "przepraszam"
i inne...
Kobietki powiedzcie czy my naprawde szukamy idealow czy ... porpostu ja naprawde za wiele od niego oczekuje. Nie umiem sobie proadzic z jednej strony on ejst dobrym chlopakiem i ktos tu napisal o roli wychowania z domu..Moj facet zyl z despotycnzym ojcem i ciagle probuje komus cos udowodnic przedewszystkim rodzicom. Ja schodze na dalszy plan. Nie wiem czy ja traktuje go tak zle wyrzucajac mu te wsyzstkie wady czy porpostu mam cien racji domagajac sie tych "fundamentalnych"uczuc... I najgorsze to uczucie ze to moja wina...
Ach sie rozpisalam... Przepraszam
to co opisujesz nie jest niczym niezwykłym. "typowy" facet i tyle.
jeżeli go kochasz to uzbrój sie w cierpliwość i powoli ucz go tego jak ma cię traktować.
wydaje mi sie, ze problem polega na tym, ze nie jesteś pewna czy masz prawo od swojego faceta wymagać pewnych rzeczy. boisz się, ze jesteś czepliwa, zbyt wymagająca itd.
ustalmy jedno - nawet jezeli im nasze wymagania wydają się dziwne to i tak mamy prawo chcieć rzeczy, które nas uszczęśliwiają. o ile nie krzywdzą drugiego człowieka. nawet jeżeli dla niego jest głupotą jakieś przynoszenie kwiatów mówienie komplementów czy rozmowa to mam to w nosie - mi tego potrzeba i jeżeli on mnie kocha to powinien się dostosować.
tak samo jak dla mnie idiotyczne są jakieś durne mecze czy gierki komputerowe, ale mu nie staję okoniem, bo wiem, że to dla niego ważne.
trzeba się nauczyć dbać o własne interesy, bo facet nie ma w naturze zgadywania czego jego kobieta pragnie. musi się nauczyc kobiecego sposobu myślenia.
życzę powodzenia

Edytowane przez pkawecka
Czas edycji: 2006-05-15 o 12:22
pkawecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 11:37   #34
ChemicalRomance
Raczkowanie

GG do ChemicalRomance

pkawecka dziekuje naprawde...postaram sie skorzystac z rady. Buziaki
i kłamię, gdy się boję

A kiedy kocham tak
jak teraz Ciebie
to prędzej umrę niż
opowiem o tym Tobie...
Anita Lipnica [ "Cała prawda o mnie"]
ChemicalRomance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 16:58   #35
201608251020
Konto usunięte

Chyba przesadzasz...:/ 14 lat i już chcesz mieć chłopaka? To Twoje koleżanki są nienormalne że już się z kimś wiążą... Ja mam 18 i w tej chwili jestem singlem... Wiesz jaka to frajda? Mogę się umawiać z kim chcę, robić co chcę i kiedy chcę... Pomyśl sobie że jesteś wolna jak ptak, a one...uwięzione nie wiadomo po co w tak młodym wieku...jedynie po to żeby się nazywało "mam chłopaka"... Po co to?????
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 16:59   #36
201608251020
Konto usunięte

To było do Anulki248 rzecz jasna
Stary 2006-05-15, 17:38   #37
AnULka248
Zakorzenienie

paolino... możliwe ze przesadzam, ale to chyba tez przez to ze jakis rok temu byl pewien chlopak ktory za mną latał a ja nie zwrocilam na to uwagi i po prostu glupio mi bylo w takim wieku umawiac się z kims na lody czy coś. A teraz tego żałuję. Bo później niby byly między nami jakies kolezenskie stosunki, moglam z nim porozmawaic ale sie potem pokluciliśmy o byle głupstwo i mysle ze to z jego strony byl odwet. Chcial pokazac ze on juz nie jest glupi i nie ma zamiaru ze mną się znać. On poszedl do innej szkoly itd. Teraz właśnie żaluję. Symboliczne CZEŚĆ gdy czasem sie spotkamy na drodze. To trochę dziwne...
I jest jeszcze jeden problem. Mam taką naturę ze po prostu jak jakis chlopak do mnie zagada to na tym sie konczy.... nie wiem brak mi odwagi i pewnosci sie i wiem ze musze to zmienić...
kurcze rozpisalam sie ale to nie na temat trochę...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:04   #38
madzia1324
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paollino
Chyba przesadzasz...:/ 14 lat i już chcesz mieć chłopaka? To Twoje koleżanki są nienormalne że już się z kimś wiążą... Ja mam 18 i w tej chwili jestem singlem... Wiesz jaka to frajda? Mogę się umawiać z kim chcę, robić co chcę i kiedy chcę... Pomyśl sobie że jesteś wolna jak ptak, a one...uwięzione nie wiadomo po co w tak młodym wieku...jedynie po to żeby się nazywało "mam chłopaka"... Po co to?????
to tak jakbym siebie słyszała Najlepiej się bawić w takim wieku. Jak ten jedyny ma przyjść to przyjdzie. Nic na siłe A teraz korzystaj z wolności, imprezy itd. Mi z tym dobrze chociaz nie powiem czasem przytuliłabym sie do tego jedynego ehh moze kiedyś buziak:-*
O wielkich, silnych, czarnych skrzydłach,
One unoszą człowieka ponad życie
(...)

Edith Sodergan
"w zwierciadle, niejasno"
madzia1324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 13:37   #39
myycha
Rozeznanie

a ja mam 22 latka.. nigdy w zyciu nie kochalam... facetow bylo sporo w moim zyciu, ale zaden nie byl prawdziwa miloscia... ciekawe czy ona kiedys do mnie przyjdzie... ...zaczynam watpic w milosc... ale ja mloda jestem... moze sie myle... oby!
myycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 17:36   #40
madzia1324
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myycha
a ja mam 22 latka.. nigdy w zyciu nie kochalam... facetow bylo sporo w moim zyciu, ale zaden nie byl prawdziwa miloscia... ciekawe czy ona kiedys do mnie przyjdzie... ...zaczynam watpic w milosc... ale ja mloda jestem... moze sie myle... oby!
pewnie jak to będzie w końcu ten jedyny to napewno zakochasz sie i dopiero później będziesz mieć problem
O wielkich, silnych, czarnych skrzydłach,
One unoszą człowieka ponad życie
(...)

Edith Sodergan
"w zwierciadle, niejasno"
madzia1324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 22:49   #41
m0niSk4
Zadomowienie

Ehh... ja też się czuje niekochana...;( facet ktoremu oddałam całe swoje serce, zostawił mnie 3miesiące temu.... od tej pory w sumie nic się nie układa... jak patrze na zachowanie i stosunek do uczuć większości facetów.. to szczerze mówiąć ( przeraszam za wyrażenie ) żygać mi się chce... taka prawda... fajni faceci - zajęci... a reszta ehh... boję się, że już nikomu nie zaufam... już i tak mam taką blokadę... eh szkoda gadać;( może to ze mną coś nie tak..???;(

Chcę się obudzić, stanąć na szczycie, krzyczeć
Chcę czuć życie,
Chcę czuć luz, by móc krzyczeć,
Nigdy nie zasnąć, czuć serca bicie... !!

m0niSk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-17, 08:46   #42
pkawecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m0niSk4
Ehh... ja też się czuje niekochana...;( facet ktoremu oddałam całe swoje serce, zostawił mnie 3miesiące temu.... od tej pory w sumie nic się nie układa... jak patrze na zachowanie i stosunek do uczuć większości facetów.. to szczerze mówiąć ( przeraszam za wyrażenie ) żygać mi się chce... taka prawda... fajni faceci - zajęci... a reszta ehh... boję się, że już nikomu nie zaufam... już i tak mam taką blokadę... eh szkoda gadać;( może to ze mną coś nie tak..???;(
a co ma być z tobą nie tak? to normalne, że masz takie obawy jeżeli ktoś cię boleśnie zranił. kiedy człowiek jest sam i do tego nie ma odpowiednio silnego poczucia własnej wartosci, ma wrażenie, ze już nigdy nikt się nim nie zainteresuje i sam zostanie. nic z tych rzeczy. przecież masz dopiero naście lat! niektórzy ludzie znajdują swoją drugą połówkę po trzydziestce.
wiem, ze człowiekowi brakuje tej drugiej osoby, ale wykorzystaj czas kiedy jesteś sama i zrób coś tylko dla siebie. teraz używaj życia, ciesz sie swobodą - gdy pojawi się ten jedyny, a pojawi się na pewno, będziesz mogła mu sie całkowicie poswięcić, bo będziesz "wyszumiana". gdy życie sie ustabilizuje, z czasem zaczyna się tęsknić do tej swobody i chciałoby się wrócić do tych czasów, kiedy człowiek mógł robić to co zechce i nikt nie robił scen zazdrości np.
piszesz, ze fajni faceci zajęci - a skąd ty wiesz jacy oni są w stosunku do swoich dziewczyn? każdemu się wydaje, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma (jak śpiewała armia czerwona )
trzymaj się.
ps. jesteś ze szczecina? jak masz ochotę spotkać się z innymi szczecińskimi wizażankami to zapraszamy do wątku "A co ze Szczecinem?"
Stary 2006-05-17, 15:24   #43
m0niSk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pkawecka
a co ma być z tobą nie tak? to normalne, że masz takie obawy jeżeli ktoś cię boleśnie zranił. kiedy człowiek jest sam i do tego nie ma odpowiednio silnego poczucia własnej wartosci, ma wrażenie, ze już nigdy nikt się nim nie zainteresuje i sam zostanie. nic z tych rzeczy. przecież masz dopiero naście lat! niektórzy ludzie znajdują swoją drugą połówkę po trzydziestce.
wiem, ze człowiekowi brakuje tej drugiej osoby, ale wykorzystaj czas kiedy jesteś sama i zrób coś tylko dla siebie. teraz używaj życia, ciesz sie swobodą - gdy pojawi się ten jedyny, a pojawi się na pewno, będziesz mogła mu sie całkowicie poswięcić, bo będziesz "wyszumiana". gdy życie sie ustabilizuje, z czasem zaczyna się tęsknić do tej swobody i chciałoby się wrócić do tych czasów, kiedy człowiek mógł robić to co zechce i nikt nie robił scen zazdrości np.
piszesz, ze fajni faceci zajęci - a skąd ty wiesz jacy oni są w stosunku do swoich dziewczyn? każdemu się wydaje, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma (jak śpiewała armia czerwona )
trzymaj się.
ps. jesteś ze szczecina? jak masz ochotę spotkać się z innymi szczecińskimi wizażankami to zapraszamy do wątku "A co ze Szczecinem?"
Nio szaleje, szaleje... tylko czasem brak mi milusio spędzonego wieczorku... przytulenia... ciepłych słów.... patrze na szczęśliwe pary i aż żal serce ściska....;( ehh i co zrobić?

Chcę się obudzić, stanąć na szczycie, krzyczeć
Chcę czuć życie,
Chcę czuć luz, by móc krzyczeć,
Nigdy nie zasnąć, czuć serca bicie... !!

m0niSk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 21:50   #44
lavalier
Raczkowanie

Heh przypadkiem znalazłam ten temat i jednak autorka tematu znalazła swoją miłość Czytałam na innych wątkach...gratuluje paollino,ciekawa jestem czy pamiętasz w ogóle ten temat
lavalier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 22:12   #45
Mikadoo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy tylko ja tak się czuję...zerwałam 2 tygodnie temu z chłopakiem...nie wiem czy to było "coś" bo jak dotąd kochałam tylko jednego chłopaka(odszedł ode mnie)...ale przez te dwa tygodnie czułam się świetnie...myślałam że jestem taka niezależna i w ogóle... a teraz...kiedy widzę wszystkie zakochane pary...kiedy słyszę opowiadania jak chłopak koleżanki przeprasza ją na ulicy klękając przed nią... wpadam w jakąś czarną dziurę... nie wiem czemu ale wydaje mi się że mnie tak nikt nie pokocha...że każdy chłopak jakiego spotkam na swojej drodze (albo i nie) będzie chciał wykorzystać albo moją naiwność albo moje ciało... nie wiem czy będę w stanie uwierzyć że ktoś chce właśnie mnie... cały czas źle lokuję uczucia...jakby wisiało nade mną jakieś fatum...i cały czas słyszę :"poczekaj...to przyjdzie z czasem...kiedys kogoś znajdziesz...on znajdzie ciebie...". NA BOGA! Czemu inni już się odnaleźli a ja wciąż się gubię? To nie jest kwestia że ja na siłę chcę mieć kogokolwiek!!! Ale ja poprostu czuję że już zawsze tak będzie...że będę skazana na życie w samotności...że nie będzie kogoś kto będzie mnie traktował tak jak na to zasługuję i będzie przytulał z czułości a nie z podtekstem seksualnym... ;( czy jestem jedyna zagubiona na tym świecie?
Kochana moja jakbym czytała o sobie, może nie powinnam tak mówić, ale dla mnie to wiele znaczy, że nie tylko ja tak mam... mam wrażenie, że cały czas lokuję uczucia nie tam gdzie powinnam...

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

o kurcze dopiero zauważyłam datę... czyli i dla mnie jest nadzieja
Stary 2011-07-18, 22:17   #46
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lavalier Pokaż wiadomość
Heh przypadkiem znalazłam ten temat i jednak autorka tematu znalazła swoją miłość Czytałam na innych wątkach...gratuluje paollino,ciekawa jestem czy pamiętasz w ogóle ten temat
Boże, odkopujecie takie starocie to powinno być karalne
Taaaaaaaa, i mnie dopadło i teraz widzę jaki to schemat że każda powtarza "na mnie nikt nie czeka, ja to wiem..." a potem bum! i po sprawie

Edytowane przez 201608251020
Czas edycji: 2011-07-18 o 22:18
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości