|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy z nią zerwać ? Ciężka sytuacja.
Czy tylko mi się rzuciło w oczy, że kobitka zanegowała wielkość penisa autora i zasugerowała mu operację powiększenia przyrodzenia? Takie coś zupełnie wystarczy, żeby wykastrować psychicznie faceta, a wieść o 26 przelecianych z zimną krwią facetów zdecydowanie dolała oliwy do ognia. Ja się w sumie autorowi nie dziwię, że się jest zdezorientowany tą całą sytuacją. Niezależnie od prawdziwych i wydumanych kompleksów i problemów dziewczyny uważam, że jest bardzo niedojrzała i nieodpowiedzialna. Oczywiście, że można sypiać z każdym, na kogo się ma ochotę, ale no bez przesady z tym wyluzowaniem. Jeżeli do tego dziewczyna ma dwadzieścia parę lat, to daje dużo do myślenia. Sportsmenka, która szykowała się do olimpiady xxx, cy co?
Edytowane przez green way Czas edycji: 2017-05-08 o 15:08 |
|
|
|
|
#32 | |
|
astro-loszka
|
Cytat:
Dokładnie. Autorze, tak, rozstań się z nią. To już nie chodzi o to, czy moralne jest, że miała stu partnerów, czy leciała na kasę, tylko Ty już w swojej głowie i sercu tak naprawdę się z nią rozstałeś. Nie ma już z Twojej strony miłości, szacunku ani zaufania. Nie zbudujesz na tym, nic więcej.
|
|
|
#33 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez DziewczynaWloczykija Czas edycji: 2017-05-08 o 18:20 |
|||
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Autorze z tego nic nie będzie. Im szybciej to zrozumiesz to tym lepiej dla Ciebie.
Możesz próbować, ale według mnie jedyne sensowne rozwiązanie to zacząć nowe życie bez niej. Dziewczyny maja racje: zrób badania!! |
|
|
|
|
#35 | |
|
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
Stygmatyzujesz coś, co w społeczeństwie powinno być normą, i dla mnie to jest odpychające.
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Chłopie, jak możesz się trzymać takiej przetrzepanej na wszystkie strony osobniczki? Już pomijając to że brzydził by mnie na twoim miejscu seks z taką samicą, to pomyśl jakie choroby weneryczne może przenosić. I pamiętaj, ludzie się nie zmieniają- puszczała się z będąc z innymi chłopami, będzie się puszczać będąc z Tobą. Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrowego rozsądku.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
jestę wieszczę
|
26 partnerów to nie jest liczba robiąca jakieś oszałamiające wrażenie. Może jakby panna miała 18 lat, a ma ponad 20. Bardziej by mi te zdrady przeszkadzały.
Jeżeli jednak Tobie autorze to wydaje się straszne itp., to zrezygnuj z tego związku i nie sil się na jakieś kretyńskie bohaterstwo niczym męczennik, który jest z kimś z litości. Nikt na tym nie skorzysta.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
,,Poszła na kasę do innego."
,,Jeśli chodzi o sprawy seksualne, miałem sporo "możliwości", ale były to głównie nawalone dziewczyny, lub takie które od razu było widać, że lecą na kasę - nie interesowało mnie to nigdy i nadal nie interesuje. Po prostu nie akceptuje takiego zachowania. Sam się tego nauczyłem, nieraz już usłyszałem "Stary widziałem wczoraj M. ona miała taką chcicę na Ciebie, ja bym ją na Twoim miejscu wziął w obroty Sorry za off top ale to bardziej do koleżanek z forum. Możesz to olać. I Wy mi się dziewczyny dziwicie, że mam negatywne nastawienie do facetów. Ktoś o jakimś poziomie kultury nie wypowiada się w taki sposób. W życiu bym nie chciała się spotykać z takim chłopakiem. Ale widzę, że rocznik 93 to może jeszcze nie dojrzał. Ale naprawdę już te teksty o kasie są nudne. Jakbym tak miała szukać wszystkich wypowiedzi to by się znalazły setki takich panów na tym forum. Leci na kasę.. Poszła do takiego co nie ma zdania o kobietach jakby wszystkie były blacharami. |
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie masz tu jakaś mała kulturę? Ze kolega kogoś tam tak powiedzial? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo wszystko wyraziłam swoje zdanie. Skoro autor założył wątek to chce opinii innych. Oto moja. No i właśnie w tym problem, że z dalszym pokoleniem kultura osobista zamiera. Pewnie jesteś facetem to nie zrozumiesz ale odpowiedz sobie na pytanie: Chciałbyś żeby kobiety o Tobie mówiły: ,,Ten to napaleniec i kretyn. Tylko jedno mu w głowie.'' W sumie faceta trudniej obrazić a kobietę można każdym słowem właściwie. A to, że zachłanna materialistka, a to, że niewyżyta, a to, że puszczalska. Chcieliby faceci żeby kobieta nie traktowała ich jak to mówią jak ,,bankomaty'' a sami wypowiadaja się o kobietach w taki sposób jakby były chodzącą parą piersi z tyłkiem. Może właśnie tutaj jest problem, że obie płcie się nie szanują i traktują zbyt przedmiotowo? Taka ironia. Bo każdy niby chce nazwijmy to .. ,,miłości'' a jednocześnie ma takie podejście. Miłość do drugiej osoby to przede wszystkim szacunek a także zaufanie i akceptacja. Dla mnie to też dziwne kiedy facet mówi, że dana kobieta to jego ideał albo odbiega od jego ideału. Takie marzenia i fantazje to się ma w wieku 15 lat a dojrzały człowiek akceptuje druga osobę i pracuje żeby ten związek był udany. Chyba w tym przypadku dziewczyny przyznaja mi rację. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiem bo nie czytalam co poradzily ci inne Panie..ale dla mnie to ta dziewczyna jest biedna wspolczuje jej musi jej byc ciezko teraz.. No coz decyzja nalezy do ciebie co dalej? Kieruj sie sercem i pamietaj nie ma ludzi idealnych ja tez mam przeszlosc ktora odbija sie teraz echem...moze to nie to samo co u twojej dziewczyny ale uwierz nie jest mi z tym dobrze...nie chcialabym by milosc mojego zycia dla ktorego zrobilabym wszystko i kochala po grob skreslil mnie ze swojego zycia tylko dlatego bo zrobilam cos w przeszlosci. Pamietaj kazdy zasluguje na szanse nie ma ludzi idealnych czasem warto sprobowac jesli sie kocha... a zaczac od nowa mozesz w kazdej chwili nie podejmuj decyzji pochopnie bo mozesz tego zalowac. A na marginesie to pelno moich kolezanek mialo sporo partnerow (30) i kazda z nich ma faceta i zaden z nich nie przywiazuje do tego wiekszej wagi
|
|
|
|
|
#43 |
|
live your passion
|
Nie rozumiem tej nagonki na autora. Przecież nie wyraził się źle o swojej partnerce, a tylko jest wewnętrznie rozdarty, bo chce próbować, ale jego zaufanie zostało naruszone.
Ciekawe czy takie same by były odpowiedzi gdyby to dziewczyna założyła wątek i napisała "Kiedyś miałam faceta, ale zostawił mnie dla ładniejszej koleżanki. Potem wielu mnie podrywało, ale nie chciałam wchodzić w związek. Wydawało mi się, że spotkałam ideał, a tu po pijaku stwierdził, że mogłabym zrobić sobie labioplastykę, bo on woli mniejsze wargi sromowe i ćwiczyć by być ciaśniejsza. Dodatkowo jego kolega wygadał, że on miał bardzo wiele partnerek seksualnych i jeszcze kilka z nich zdradził. On przyznał się do winy i płakał, bo był wychowany tylko przez ojca, więc wpadł w złe towarzystwo i zaliczył wiele przygód na jedną noc. Kocham go, ale ciężko mi po tym. Czuję się gorsza od nich". Zakładam, że większość odpowiedzi by było typu "ale prostak, zostaw chama". I nie, tu nie jest problemem liczba partnerów (bo każdy ma ile uważa), ale: - zdrady, - kłamstwo (najpierw niby 9 miała) i przyznanie się później pod naciskiem, - powiedzenie autorowi, że ma małego (jakby mi facet powiedział coś negatywnego na temat miejsc intymnych to by mnie więcej nie zobaczył). Każdy popełnia błędy i ma jakąś przeszłość, ale nie każdy musi to akceptować. Odpowiedź jest prosta - jeśli jej nie ufasz, nie ma sensu budować związku. Zawsze będzie Cię to prześladować.
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Z mojego punktu widzenia:
Rozstań się z nią. I nie dlatego że miała 26 partnerów. Ty - masz pełne prawo nie akceptować tego. Twoja wola. Natomiast całkowicie razi mnie Twoja postawa pogardy wobec niej.I opisane przez Ciebie traktowanie jej. Skłamała w tym temacie? MIAŁA PRAWO. To jej prywatna sprawa co robiła.Ty nie miałeś prawa naciskać. Jeżeli Ty budujesz zaufanie na podstawie 'ekshibicjonizmu' co do przeszłości, to znajdź sobie dziewicę... Powiedziała że żałuje.Powiedziała (jeśli dobrze wyczytałem) że się tego wstydzi. Poziom Twojej tolerancji i wyrozumiałości jest ZEROWY.Jeżeli nie pojmujesz czemu 'skłamała', to czas trochę pobyć z ludźmi i dorosnąć. To co Ciebie boli, to Twoje własne Ego. Sposób w jaki ją potraktowałeś po 'wyznaniu' dowodzi tylko jak bardzo zakompleksiony jesteś.Nikt nie ma prawa znęcać się nad drugą osobą w ten sposób. Mam nadzieję że poczułeś lepszy od niej. Odejdź, i daj dziewczynie znaleźć kogoś przed kim nie będzie musiała się bać wyjawić prawdy. Jesteś na to za 'słaby', za 'moralny',za 'dumny z siebie'. Nawet jeśli z nią zostaniesz, to ona się zamęczy z Twoją podejrzliwością i brakiem zaufania. Rozumiem Twoje rozdarcie, lecz spójrz że wykreowałeś się na wspaniałego, a taki nie jesteś. W Twoim ujęciu Ona na Ciebie nie zasługuje. Rozumiem szok.Ale to jak postąpiłeś potem - było podłe. Obejrzyj sobie "Chasing Amy" - może zrozumiesz o co chodzi. W Twoim poście nie ma ślady skruchy.A Twojego zachowania nie usprawiedliwiają żadne emocje. Weź sobie chłopie do serca słowa które zacytowałeś "Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń." - Jan Paweł II Edytowane przez 201711031014 Czas edycji: 2017-05-10 o 15:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.