|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: adipex
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Czy masz jakieś pewne sprawdzone źródło? z góry dzięki za odp.
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Adipex retard
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Witam Dziewczynki walczące z wagą. Czy któraś z was ma sprawdzone żródła na adipex?
Pozdrawiam . |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
witajcie jestem tu nowa i nie wiem jeszcze jak sie poruszac na tym forum mam nadzieje ze pomozecie i dacie wskazowki co i jak przede wszystkim chodzi mi o rozmowy z dziewczynami ktore rozmawiaja o tabl adipex...co oczywiscie nie wyklucza innych rozmow pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
witam, jak myślicie, czy stronę http://www.sibutramina.pl/ można uważać za godną zaufania ?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Co do tej strony co podalas ciężko powiedzieć.. Ja kiedyś zamowilam ze strony i dalam 200zl za styropian
ale pomimo ze nigdzie tego nie zglaszalam gość od którego zamowilam adipex i tak będzie miał sprawę bo oszukal tak wiele ossob.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
do pola 24
witaj. dopiero się zarejestrowałam i mam pytanie co do tego źródła
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Witaj OLLCIA
jak masz jakieś pytania to pisz na priv pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
hej mozesz podac wiecej namiarow gdzie mozna zamowic . prosze
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
hej to tez moje pierwsze kroki na forum
![]() brała adipex rok temu opakowanie 100 tab. i udało mi się stracić 17 kilo w niecałe 4 miesiące ale wtedy byłam na dosyć surowej diecie i siłce 2 razy w tygodniu po skończeniu opakowania zrobiłam sobie sporą przerwę i z chęcią zaczęłabym od nowa bo niestety jeszcze troszkę nadmiaru mnie zostało
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Do annabaka
17kg w niecałe 4miesiące to super wynik
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Do annabaka
![]() Hej a powiedz mi jaką masz dokładnie dietę?co jesz?jak to wszystko u Ciebie wygląda?sama bym skorzystała z Twojej diety jeśli daje aż takie pozytywne efekty pozdrawiam
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() już ci wszystko opisuje ![]() tuńczyk makrela łosoś pierś z kurczaka serek wiejski jogurt naturalny woda niegazowana dużo jabłek mandarynki i to wszystko ![]() tylko to jadłam strasznie nudna i monotonna dieta ale się zawzięłam ![]() pod koniec diety małymi krokami dodawałam normalne jedzonko ![]() i zero alkoholu i siłka 2,3 razy w tygodniu po 2 godziny |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale skoro tak pomaga to warto spróbować dzięki na info a jak teraz u Ciebie wygląda?bierzesz tabletki?stosujesz tą dietę?pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
9 miesięcy już nie biorę tabletek bo zrobiłam sobie przerwę
z dietą to tak różnie ![]() wróciło mi przez te miesiące 3 kilo ale to dlatego też ze nie chodziłam na siłkę brak motywacji![]() ale muszę kupić adika i od nowa zacząć szaleć z dietką i siłownią
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zanim zaczniecie brać leki typu Adipex radzę udać się do dietetyczki i przez co najmniej pół roku trzymać się ściśle wypisanej diety/ćwiczeń. Bez wyrzucania produktów z jadłospisu, bez przeskakiwania niektórych posiłków. Jeżeli to nie pomoże, to wtedy jestem w stanie zrozumieć zabieranie się za takie leki. I nie mówię tego złośliwie, wiem że w takim wątku nikomu się nie chce słuchać o tym, że tylko zdrowe odżywianie i dieta są źródłem sukcesu, ale niestety tak właśnie jest w większości przypadków. Oczywiście osoby z bardzo dużą nadwagą mogą wymagać dodatkowych środków do osiągnięcia celu. Piszę to mając za sobą już naprawdę bardzo dużo diet i leków za sobą. Wielu z nich bardzo żałuję.
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Polecam Doktor Odchudzanie pl Sibutril bardzo mi pomogl
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ej nie kupujcie tego bo jak złapią sprzedawcę i zajrzą w kompa to was będą ciągać po sądach jak mnie
Po 3 czy 4 latach
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
czy ktos wie z dziewczyn gdzie ktory lekarz w cieszynie czeskim przepisze bez problemu adipex
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

ale pomimo ze nigdzie tego nie zglaszalam gość od którego zamowilam adipex i tak będzie miał sprawę bo oszukal tak wiele ossob.

Po 3 czy 4 latach