|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Facet się mnie wstydzi
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie na tym wyjeździe z koleżanką i kolega, pojechała też z nim jeszcze inna "koleżanka". Wg mnie chłopak gra na dwa fronty, lub więcej. Smutne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
I znów nie rozumiem ,więcej w tym związku minusów niż plusów. Za sekundę zacznie ci spadać samoocena do poziomu podłogi. Wymieniasz więcej problemów , np łózko, co już jest sygnałem ,że coś nie gra.Macie wspólne kredyty ,mieszkanie ,dzieci? Jesteś jeszcze bardzo młoda ,po co tkwić w związku ,który jest słaby ,po co blokowac sobie drogę do kogoś ,kto naprawdę da ci szczęście ,bez tych rozkimin?
Nie ,to nie jest normalne ,że nie wychodzicie na imprezy wspólnie do jego znajomych. On cię nie chce ,bo gdyby koledzy zapraszali go bez ciebie a szczerze darzyłby cię szacunkiem ,poszedłby raz ,może dwa ale gdyby to było nagminne zrezygnowałby z tych wyjść ,właśnie po to ,żebyś się nie zadręczała i nie było ci przykro. Robiłby wszystko ,żebyś nie musiała się zastanawiac nad tym ,kim jest dla niego koleżanka ,o której wspominasz. On wie ,że przełkniesz gładko każde słowo i żadnych konsekwencji z tego powodu nie będzie. Po co ci to? Edytowane przez robcia Czas edycji: 2017-12-16 o 08:52 |
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle co to ma znaczyc? Ja idę na imprezę, ale Ty nie jesteś zaproszona??? Nie rozumiem tego. Rozumiem, że czasem są takie okazje jak kawalerski, męskie wyjście, że tzka się tam nie narzuca, ale impreza? Gdybym usłyszałam coś takiego od TZ a on chciał tam iść to zrobiłbym mu w domu jesień średniowiecza.
Autorko- on po prostu Cię nie lubi Ewentualnie może faktycznie w jego opinii odstajesz w czymś od jego znajomych?
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak się zmienił Twój wygląd przez te kilka lat? Może mocno przytyłaś? Może przestałaś o siebie dbac? To nie jest normalne. A Może ma jakąś koleżankę na oku i nie chce żeby ta koleżanka się dowiedziała że on ma dziewczynę. Też tak może być. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
strasznie dziwna sytuacja... Moj maz jak ma jakies wyjscie nawet z pracy a wie ze inni biora swoje drugie polowki to ZAWSZE mnie bierze ze soba... i ja mam tak samo... co wiecej, jak sa organizowane wyjscia bez drugich polowek to czesto nie idzie bo mowi ze beze mnie nie umie sie tak samo bawic i woli ze mna posiedziec w domu albo sami sobie idziemy na miasto. Razem bawimy sie dobrze nie tylko jako malzenstwo ale na imprezach tez jak najlepsi kumple. Nie wyobrazam sobie sytuacji takiej jak u Ciebie... Wg mnie on sie zakrecil juz obok jakiejs innej dziewczyny a Ty moglabys mu zburzyc jego plan... Jak mu z nia wyjdzie to Cie zostawi. Lepiej zrob to pierwsza.
|
|
|
|
#38 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przytyłam i to może być powodem zmian w jego zachowaniu. A jego koleżanka, o którą bywam zazdrosna, wie o moim istnieniu ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
"grunt, że możesz koleżankom powiedzieć, że masz faceta " tak jakby to było nie wiadomo jakim powodem do dumy i wyznacznikiem świetności. czym tu się chwalić? poziom myślenia mojej babci "facet to tam może być byle jaki, byle tylko był", ale okej, załóżmy, że wyczuwam sarkazm ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Przez takie nierozgarnięte kobiety jak Autorka mężczyźni nie muszą już być mężczyznami. Po co komu honor i przyzwoitość, kiedy zawsze znajdzie się taka, co da sobą pomiatać i pluć w twarz. No przecież "kocha" na zabój.
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem przerażona tym, jak lekko autorce wątku przychodzi usprawiedliwianie faceta, który ewidentnie ma coś za uszami. I te teksty w stylu "przytyłam" Co to ma w ogóle do rzeczy? Koleś ewidentnie udaje singla, a Ty się dziewczyno starasz schudnąć, bo myślisz że nadal Cię kocha, ale się Ciebie wstydzi? Serio? Jak ktoś kocha to nie mają dla niego znaczenia nadprogramowe kilogramy i nie ukrywa przed znajomymi, że jest w związku.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdrościć można 6 w totolotka albo talentu. Zachowaniem które opisała Autorka postu to powinien być standard. Partner musi Cię szanować, nie oznacza, że trzeba razem biegać na imprezy, bo ni ekazdy czuje potrzebę imprezowania razem. Jednak zachowanie Twojego TŻ to ciągłe Tobą pomiatanie, a Ty nic z tym nie robisz. Może trochę więcej szacunku do siebie?A post o chwaleniu się koleżankom- w sedno. Trzymasz się kurczowo faceta, który Cię w jakiś sposób upokarza. Dlaczego?
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej. Edit: A z tym przytyciem to juz kompletna klapa... Ja ostatnio przytylam jakies 8kg i maz ani razu nie dal mi odczuc ze cos jest nie tak, jak pytalam czy powinnam schudnac to mowil ze dla niego jest idealnie caly czas i on nie widzi zadnej roznicy poza tym ze cycki mi urosly i mu sie podoba hahaha teraz znowu schudlam to powiedzial ze super wygladam ale ani razu nie powiedzial "lepiej/gorzej". Jesli Twoj facet nikogo innego nie ma na oku a powodem dla ktorego rzeczywiscie sie CIEBIE WSTYDZI bo przytylas to tymbardziej powinien byc do odstrzalu... Edytowane przez xpaulaax Czas edycji: 2017-12-16 o 13:12 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie związku, w którym partnerzy nie chcą z sobą spędzać czasu i nie uwzględniają się nawzajem w swoich planach. A już sytuacja, w której jedno ma ochotę iśc a drugi mówi: sorry, nie jesteś zaproszona...
|
|
#44 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast nie zgodzę się, że to przez takie kobiety mężczyźni nie muszą być już mężczyznami. To, że są osoby, które dają sobą tak... no nazwę rzeczy po imieniu - pomiatać, nie oznacza, że to jakoś rozgrzesza tych co pomiatają. Brak honoru i przyzwoitości to nie wynik tego, że ktoś daje sobie w kaszę dmuchać. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Twój chłopak jest po prostu chamem.
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wialabym szybciej niz strus pedziwiatr i nawet bym sie nie tlumaczyla bo on na to nie zasluguje.. Edytowane przez xpaulaax Czas edycji: 2017-12-16 o 13:35 |
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Zauważyłam, że wygląd ma dla niego ogromne znaczenie. Kiedy mu powiedziałam, że jak słyszę te teksty to wcale nawet nie chce mi się nic zmieniać, tylko jest mi z tym jeszcze gorzej to zaczął przepraszać i mówić, że myślał, że mnie w ten sposób zmotywuje. Ale nie wiem co by było gdybym nie miała zamiaru w ogóle zmienić swojego wyglądu, czy byłby w stanie to zaakceptować. Nawet wspomniał mi, że jego tata zauważył, że kiedyś tak nie wyglądałam.
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak...czyli przeprosil ale musial jeszcze dodac wisienke na torcie ze nawet jego tata wspomnial....bla, bla, bla. Koles dobrze wie co mowi i robi, przestan go ciagle usprawiedliwiac |
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teksty gość ma mistrzowskie po prostu. Trzeba mu tego pogratulować. Już prawie jest na ostatnim etapie. "Będę zaliczał, zdradzał a ona i tak będzie za mną latać i się za wszystko obwiniać" Autorko albo kopiesz typa w 4 litery albo zacznij odkładać na psychologa. |
|
|
|
|
#52 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
To się nie zmieni. Twój facet nie ma chęci aby cokolwiek zmienić.
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym to oczywiste, że bywa miły, inaczej już dawno byś go pogoniła, i na kim wtedy podbijałby swoją samoocenę?
Edytowane przez mellitus Czas edycji: 2017-12-16 o 14:28 |
|||
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
Z okazji Świąt daj dobie prezent i pogoń parodię mężczyzny jaką masz w domu.
Jeżeli jeszcze tego nie potrafisz - to idź na terapię, żeby uporządkować postrzegnie siebie i otoczenia. Bo to nie jest normalne że tolerujesz takie teksty i zachowania faceta. Edytowane przez b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 Czas edycji: 2017-12-16 o 14:55 |
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
To ten typ: kobietę zamknąć w domu, pójść na imprezę, flirtować z kobietami, a z kolegami obmawiać swoją dziewczynę...
Miałam takiego chłopaka i kolegę, więc znam takie sytuacje od dwóch stron. Moim zdaniem takie osoby nie powinny być w związkach, no ale związki też są potrzebne, bo kto upierze i ugotuje?
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
I jak tam, Autorko? Wyjaśniło się coś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

Co to ma w ogóle do rzeczy? Koleś ewidentnie udaje singla, a Ty się dziewczyno starasz schudnąć, bo myślisz że nadal Cię kocha, ale się Ciebie wstydzi? Serio? Jak ktoś kocha to nie mają dla niego znaczenia nadprogramowe kilogramy i nie ukrywa przed znajomymi, że jest w związku.
zazdrościć można 6 w totolotka albo talentu. Zachowaniem które opisała Autorka postu to powinien być standard. Partner musi Cię szanować, nie oznacza, że trzeba razem biegać na imprezy, bo ni ekazdy czuje potrzebę imprezowania razem. Jednak zachowanie Twojego TŻ to ciągłe Tobą pomiatanie, a Ty nic z tym nie robisz. Może trochę więcej szacunku do siebie?