|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: najgłupsza rzecz jaką zrobiłyście w życiu
Cytat:
Ni o dołaczam sie do tych "zarejestrowanych na wizażu" oj to koszmar codziennie siedze i wogóle niemoge się oderwac od kompa. Teraz od poł godzinny powinnam być w innym miejscu bo mnie wezwano a ja siedze przed kapem i stukam. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
)i sie zastanawiał bo ja przy kasie kwitłam 10 min z tymi zakupami,a kasjerka żeby nie blokować kolejki,zaczęła kasować innych ludzi.Jak już przyszedł z pieniędzmi to musiała nabijać nasz towar na kase od nowa on tak ma że jak na szybko coś trzeba zrobić to sie zakręci jak tulipan ![]() a ta pustka w głowie mogła wynikać z wysokości rachunku-zszokował sie biedny
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
tyle bylo tych głupich rzyczy,ze nie pamietam juz
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
joke ![]() Też tak mam, że jak poznaje nowe osoby to czasem powtarzam ich imiona Natomiast ostatnio miałam tak, że powtórzyłam 3x imię mojej przyjaciółki, która witała się ze wszystkimi przede mną
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Nazwijmy to JEDNĄ Z NAJGŁUPSZYCH
Jakiś tydzień temu wracając znad jeziora łapałam z przyjaciółką stopa. Zatrzymał się pewien uprzejmy pan. Wsiadłam trochę oślepiona słońcem, które świeciło mi prosto w oczy i na widok pasażerki siedzącej z tyłu zaczęłam piszczeć jak wariatka: "Dianka? Dianka! O Jezu Dianka!!!" Niestety... mimo że łudząco podobna, nie była to dawna koleżanka z ławki Wyobrażacie sobie taką porażkę przed trzema zupełnie obcymi osobami? I dalszą, 20 minutową podróż? Czułam się jak kretynka
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się cieszę że odkopałyście ten wątek
![]() Przypomniało mi się jak byłam mała (tzn. gdzieś 4-5 klasa podstawówki) to w zimę uwielbiałam rysować palcem po zaśnieżonych maskach samochodów ![]() I tak raz z koleżanką latałyśmy od samochodu do damochodu i zobaczyłam suuper śnieg na jednej masce lecę i rysuję wieelgachny usmiech: ![]() A wtedy mimochodem spojrzałam na miejsce kierowcy...a tam siedział jakiś człowiek i patrzył na mnie pytającym wzrokiem
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w połowie drogi ze szkoły do domu zorientowałam się, że mój plecak został w szatni
..(miałam z jakieś 12 lat) Jakoś dziwnie lekko mi było :P
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Najwiekszy bład popełniłam zakochając sie w 40 letnim mezczyznie... (ja miałam wtedy 17lat) i uwaga dziewczyny, jemu tez nie byłam obojetna. To moja najwieksza glupota, jaką zrobiłam w życiu!!!
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdy byłam jeszcze małą dziewczynką, a "Biedronka" była wówczas hipermarketem, bo nic większego w mieście nie było, to babcia wysłała mnie do samoobsługowego obok bloku. Oczywiście chwyciłam koszyk, który był niewiele mniejszy ode mnie, zrobiłam zakupy i wyszłam ze sklepu. Nagle slyszę głos osiedlowego znawcy alkoholi, który właśnie zapoznawal się z nowym trunkiem pod sklepem: - Aaa... ja widzę, że panienka to chyba chce mnie pod blok podwieźć taką bryką. Zdziwiona spojrzałam na niego, na siebie i odskoczyłam od tego wózka na kółkach jak oparzona. Oczywiście spaliłam się prawie ze wstydu, szybko odwiozłam koszyk do sklepu i biegiem prawie wróciłam do domu A jeszcze odnośnie koszyków na kólkach. Mój pewien znajomy, który nie posiada samochodu, zdecydował się kupić w jednym z większych sklepów w Berlinie jakąś szafkę. Oczywiście do niesienia to było trochę za ciężkie, więc wpakował ją do wozka i dumnie przez pół Berlina prawie wiózł sobie chodnikiem swój nowy zakup w takim właśnie wózku. A co najśmieszniejsze - po przybyciu do domu zakup wypakował i wrócił tą samą trasą z pustym koszykiem, by oddać własność sklepu... Wyglądalo to komicznie
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale zapomniałam już o tym
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze na maturze ustnej z polskiego przy całej komisji odpowiadając na pytania mojego wychowawcy wymcknęło mi się: "no wie pan..."
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
wzięłam 90 psychotropów i omal nie zniszczyłam sobie zdrowia(odratowali mnie w miarę wcześnie).Może to Wam nie przypadnie do gustu,ale to nie jest powód do chwały.
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Mama wysłała mnie na zakupy do sklepu, miałam wtedy ok. 10 lat. Po drodze do sklepu powtarzałam sobie co mam kupić: "mleko w kartonie i chleb krojony" itd... Kiedy dotarłam do celu, zauważyłam, że była dość duża kolejka, w ogóle w sklepie było duuużo ludzi
Podchodzę do kasy i z rozmachu mówię: "Poproszę chleb w kartonie i mleko krojone" " a ja "Tak" Kiedy zorientowałam się, że się wygłupiłam strzeliłam buraka i nie chodziłam do sklepu przez dobre parę tygodni... Tak mi było wstyd
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Dawno temu kiedy miałam ok 8 lat szłam z Babcią do jej siostry i trzymałam ją pod rękę nie pamiętam dokładnie ale na pewno byłam bardzo zmęczona i chyba miałam oczy tak na wpół przymknięte i Babcia mnie prowadziła
I nie wiem w jaki sposób podeszłam do innej kobiety,która była niedaleko i wziełam ją pod rękę i szłam z nią przez jakiś czas Ale jak to sobie terazwyobraże to nie moge powstrzymac sie ze śmiechu Ale ja róznież
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Moją wpadką była sytuacja w sklepie xz bizuteria. Kupiłam kolczyki ktorekosztowały 13 zl. 3 zl wyciągnelam na lade i szukalam 10. Nie moglam ich znalezc mialam w plecaku mnostwo papierow itp.. I Gdy znalazlam polozylam na lade po czym okazalo się, ze to wkładka chigieniczna :/ Ale wstyd :// A ekspedientka odpowiedziała: Ach te nasze kobiece sprawy... bueheheh
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Najgłupsza rzecz jaką zrobiłam?
![]() Urodziłam się ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
bueheh pamiętam , w podstawówce jak na TECHNICE robiło się kanapki, sałatki i takie tam.. Więc w taki właśnie dzień, uradowana, że już po lekcjach, spakowałam wszystkie manatki i poleciałam do domu. W połowie drogi się zorientowałam , że mam na sobie fartuch kuchenny
![]() Raz jak kanar sprawdzał bilety w tramwaju to zamist portfela wyciągnęłam podpaskę Ale szybko się zorientowałam
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Jak miałam 4-5 lat to strasznie lubiłam zmywać
siedziałam u babci i zmywałam, no i babcia podchodzi i mówi: "No już zostaw te naczynia" a ja do niej: "Szpier*****" Babcia do tej pory mi o tym przypomina
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Drobne i większe wpadki to mój chleb powszedni.
Najbardziej w pamięć zapadło mi kilka sytuacji z dzieciństwa. W szkole podstawowej pod koniec roku szkolnego urwałam się z koleżanką na wagary nad jezioro, nad które nie wolno mi było pod żadnym pozorem chodzić samej. Pech chciał, że wchodząc do wody poślizgnęłam się na zdechłej rybie, a w każdym razie na czymś co ją przypominało w dotyku. Zachłysnęłam się wodą i mało brakowało, żebym utopiła się przy samym brzegu .Sytuacja sprzed kilku dni. Tym razem wpadka mojej siostry. Weszłyśmy razem do sklepu samoobsługowego, ja oddaliłam się do niej skuszona widokiem stoiska pełnego czekolad , a moja siostrzyczka nie zauważywszy tego objęła w pasie panią sprzedawczynię i szepnęła jej do ucha: Kupisz mi chipsy? I colę? ![]() Cytat:
. I od razu dał mi spokój .
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam osoby, która ma więcej wtop ode mnie. (Praktycznie zawsze gdy wychodzę z domu ). Ostatnio przechodziliśmy między płotem a barierką i było do wyboru albo przejść nad barierką, albo pomiędzy. Przed nami przechodził pan ok. 40, a ja troszkę za głośno powiedziałam, że powinien przejsć górą, bo utknie ![]() Z gorszych, to mi się przypomniało, jak wdepnęłam bosą stopą w ... nie powiem co, ale nic gorszego psy nie zostawiają Z wtop z ostatniej chwili, to muszę znaleźć kolczyki dla Martynki, bo się sprzedały i na 100% są w domu, ale gdzie Idę szukać ![]() Edit: Są - po 6-ciu godzinach szukania. (nie intensywnego, ale zawsze
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-08-10 o 17:52 |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Istnieje ponoć przesąd, że to wróży wielką pomyślność w sferze materialnej. Trudno uwierzyć ale wg pewnych tradycji "to coś" jest symbolem złota. Proponuję zagrać w totka
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sikam
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
spotkałam kolegę z dziewczyną i on dumnie : za rok bierzemy ślub!
a ja na to: współczuję. miało być gratuluję, ale samo mi się tak powiedziało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

kolejka rosła a on sie zastanawiał

**

..(miałam z jakieś 12 lat) Jakoś dziwnie lekko mi było :P

" a ja "Tak" 
i szłam z nią przez jakiś czas