|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Cabotine i pozostałości, które oddam za drobiazg
Bietko to poprosze jakąś drobnosteczkę jako gratisik i ok jak najbardziej jestem chętna
![]() Pytanko jeszcze tylko : Kompakt jest rozumiem oryginalny??![]() To zapraszam na Pw
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Byłabym zainteresowana Cabotine, może interesuje Ciebie Eternity Moment, pozostało mi ok.25 ml z 30 ml. pozdrawiam, Ela
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Elu, nie znam wprawdzie tego zapachu, w KWC piszą o nim, że kwiatowy - powiedz mi tylko czy czuć w nim róże? (po tego typu zapachach, jak np. Tresor, strasznie mnie boli głowa
) intensywnie szukam też Miss Dior Cherie Jeśli nie ma róż i nie jest za bardzo mdły, to w sumie można w ciemno zaryzykować Cabotine zresztą chętnie wymienię, bo nie mogę używać a jeśli masz coś oprócz zapachów to napisz
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Wklejam fotki
te z nalepką, o które prosiłaś zrobilam teraz, niewyraźne, bo bardzo trudno oświetlić lampką błyszczącą powierzchnię pozostałe były robione za dnia
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Eternity Moment jest rzeczywiście kwiatowy, nie czuję w nim róż, raczej wiosenne kwiatki typu konwalie, frezje , piwonie. Najlepiej sprawdź w perfumerii, jak masz możliwość i daj mi znać na PW, czy jesteś zainteresowana. Mam też wysokopółkową kolorówkę, ale nie wiem, co Ciebie interesuje. Najlepiej napisz na PW. Pozdrawiam, Ela
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

a jeśli masz coś oprócz zapachów to napisz