|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dlaczegi faceci pisza do innych kobiet bedac w zwiazku
Nie, to nie jest normalne, uwierz mi, tak się się nie dzieje w normalnych związkach. Facet się zachowuje jak szczeniak.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie to nie jest normalne zachowanie, nie wyobrażam sobie, żeby mój facet tak robił. Nie chciałabym być z kimś, kto się tak zachowuje.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego faceci piszą do innych kobiet będąc w związku?
Również uważam, że tytuł wątku jest zły... Nie faceci, bo akurat twój facet i takie zachowanie tyczy się również kobiet. Nie jest to zależne od płci, tylko charakteru tych osób. Skoro tobie mówi, że kocha, a innym pisze, że jestes porąbana, to to jest dwulicowość
![]() Zerwałabym za takie coś. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Słowa nie znaczą wiele kiedy nie są potwierdzone czynami. U ciebie: mówi że kocha , pisze z innymi i źle o tobie mówi. To jest sprzeczne wiesz? Gada ci te pierdy bys była cicho i by dalej mógł robić to co robi. Łykasz jak pelikan wszystko co gada. Nie słuchaj go i spójrz na jego zachowanie. Czy pokazuje nim że cię kocha?? No nie.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Autorka: faceci piszą do innych!!!
Wizaż: y, nie faceci, tylko twój misiaczek Autorka: czepiacie się *foch* Facet robi ci wodę z mózgu a ty do tego dorabiasz jakąś ideologię na bazie płci. Smuteczek.
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100%! To czyny świadczą o człowieku, nie słowa. Mój były też pisał z koleżankami, a potem mówił, że to mnie przecież kocha.. że z koleżankami gada o "życiu". No wspaniale.. I gadał tak i gadał, jak prosiłam, żeby przestał to nie potrafił.. Teraz już nie jesteśmy razem. Ja nie mam nic przeciwko posiadaniu koleżanek, sama mam kolegów.. Tylko zawsze powtarzałam, że chcę, żeby te koleżanki wiedziały o mnie... Wtedy to już jest inna gadka, między takim facetem, a taką laska.. A Ty jak chcesz, to trwaj w tym dalej i zamartwiaj się, drżyj na każdą wiadomość czy to sms czy to messenger, szpieguj go na fb, kiedy jest dostępny, a jak jest to zastanawiaj się czy pisze z jakąś czy przegląda pierdoły.... Olej go. Zrób to dla swojego dobra, bo się wykończysz psychicznie. A potem w następnym związku będziesz miała problem, żeby ufać, bo "mój ex tak robił, więc ten może też?" |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A moze wysyla sobie z nimi pikantne fotki czy wiadomosci? Moze zdradza cie emocjonalnie? Pisze do innej kotku czy kochanie? Edytowane przez Katia525 Czas edycji: 2018-06-23 o 11:35 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-18 o 17:39 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie troll.
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Co Cie interesuje czy inni faceci tak robia? Dla Ciebie wazne powinno byc to ze Twoj facet ma Ciebie i caly Wasz zwiazek w tylku
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Cytat:
Jestem w szoku. Jak można przyzwyczaić się do 1. Tego, że twój facet wypisuje do innych kobiet? 2. Pisze im, że jego żona/kobieta/dziewczyna jest porąbana i o wszystko się sapie. Nie pozwoliłabym sobie na takie zachowanie i wychowywanie w takiej atmosferze dziecka? Wyleciałby tak jak stoi z chaty. Serio. Jestem z facetem 7 lat i nie wyobrażam sobie, czego miałby szukać u innych dziewczyn/kobiet. Macie jakieś fundamentalne problemy z zaufaniem i rozmową. On ma cie za nic, smutne. A ty jeszcze twierdzisz, że się PRZYZWYCZAJASZ. Smutne do kwadratu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez flexi_88 Czas edycji: 2018-06-23 o 13:36 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
To w ogóle normalne nie jest. Jesli by Ci to pasowało, sama bys tak robiła to inna sprawa (w kazdym zwiazku sa inne zasady) ale jak Cie to boli a mysle ze tak jest skoro piszesz o tym na forum to chyba czas na jakies dzialanie.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Sam fakt, że do obcej kobiety psioczy na partnerkę (matkę dziecka) jest zdradą wobec lojalności należnej najbliższej osobie.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Troll.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Czuje sie jak gówno
J. W
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Totalnie sie z tym zgadzam- rozglada sie za lepsza opcja majac jednoczesnie cieplo w dupe. Mowisz ze macie dziecko i jestescie 4 lata razem- brzmi jak ugruntowany zwiazek, w ktorym on powinien sie odnalezc. A tak, nie masz zadnej gwarancji ze nagle milosc nie spadnie z niego jak grom z jasnego niebai nagle nie stwierdzi ze "tym razem to jest to". Postaw sprawe jasno- w dzisiejszych czasach rankowanie online jest uznawane za zdrade. A co jesli zdazyl usunac wiadomosci ktore nie byly by jeszcze odwazniejsze?
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.