Dlaczego faceci piszą do innych kobiet będąc w związku? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-06-22, 13:30   #31
Astell
Przyczajenie

Dot.: Dlaczegi faceci pisza do innych kobiet bedac w zwiazku

Nie, to nie jest normalne, uwierz mi, tak się się nie dzieje w normalnych związkach. Facet się zachowuje jak szczeniak.
Astell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-22, 14:15   #32
Filifjonka
Raczkowanie

Według mnie to nie jest normalne zachowanie, nie wyobrażam sobie, żeby mój facet tak robił. Nie chciałabym być z kimś, kto się tak zachowuje.
Filifjonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-22, 19:57   #33
Cynomya
Raczkowanie

Dot.: Dlaczego faceci piszą do innych kobiet będąc w związku?

Również uważam, że tytuł wątku jest zły... Nie faceci, bo akurat twój facet i takie zachowanie tyczy się również kobiet. Nie jest to zależne od płci, tylko charakteru tych osób. Skoro tobie mówi, że kocha, a innym pisze, że jestes porąbana, to to jest dwulicowość

Zerwałabym za takie coś.
Cynomya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-22, 21:01   #34
White_Dove
Zakorzenienie

Słowa nie znaczą wiele kiedy nie są potwierdzone czynami. U ciebie: mówi że kocha , pisze z innymi i źle o tobie mówi. To jest sprzeczne wiesz? Gada ci te pierdy bys była cicho i by dalej mógł robić to co robi. Łykasz jak pelikan wszystko co gada. Nie słuchaj go i spójrz na jego zachowanie. Czy pokazuje nim że cię kocha?? No nie.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-22, 21:29   #35
ruda_beksa
Zakorzenienie

Autorka: faceci piszą do innych!!!
Wizaż: y, nie faceci, tylko twój misiaczek
Autorka: czepiacie się *foch*

Facet robi ci wodę z mózgu a ty do tego dorabiasz jakąś ideologię na bazie płci. Smuteczek.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 08:50   #36
mrx17
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
Słowa nie znaczą wiele kiedy nie są potwierdzone czynami. U ciebie: mówi że kocha , pisze z innymi i źle o tobie mówi. To jest sprzeczne wiesz? Gada ci te pierdy bys była cicho i by dalej mógł robić to co robi. Łykasz jak pelikan wszystko co gada. Nie słuchaj go i spójrz na jego zachowanie. Czy pokazuje nim że cię kocha?? No nie.

Zgadzam się w 100%! To czyny świadczą o człowieku, nie słowa.
Mój były też pisał z koleżankami, a potem mówił, że to mnie przecież kocha.. że z koleżankami gada o "życiu". No wspaniale.. I gadał tak i gadał, jak prosiłam, żeby przestał to nie potrafił.. Teraz już nie jesteśmy razem.
Ja nie mam nic przeciwko posiadaniu koleżanek, sama mam kolegów.. Tylko zawsze powtarzałam, że chcę, żeby te koleżanki wiedziały o mnie... Wtedy to już jest inna gadka, między takim facetem, a taką laska..

A Ty jak chcesz, to trwaj w tym dalej i zamartwiaj się, drżyj na każdą wiadomość czy to sms czy to messenger, szpieguj go na fb, kiedy jest dostępny, a jak jest to zastanawiaj się czy pisze z jakąś czy przegląda pierdoły.... Olej go. Zrób to dla swojego dobra, bo się wykończysz psychicznie. A potem w następnym związku będziesz miała problem, żeby ufać, bo "mój ex tak robił, więc ten może też?"
mrx17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 11:34   #37
Katia525
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Felcia123 Pokaż wiadomość
No sorry, ale chyba lepiej wiem. Pracuje z moim ojcem, a poyem siedzi caly czas w domu. Nie wychodzi nigdzie sam, wiec orzestan na sile doszukiwac sie zdrady.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Tez sie zastanawiam. I mysle czy moze tez nie zaczac pisac z innym? Nie zobaczy jak to jest, niech sie poczuje jak ja...
Taa, bo zdrada to tylko seks
A moze wysyla sobie z nimi pikantne fotki czy wiadomosci? Moze zdradza cie emocjonalnie? Pisze do innej kotku czy kochanie?

Edytowane przez Katia525
Czas edycji: 2018-06-23 o 11:35
Katia525 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 12:29   #38
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-12-18 o 17:39
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 12:49   #39
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrx17 Pokaż wiadomość
Teraz już nie jesteśmy razem.
Ja nie mam nic przeciwko posiadaniu koleżanek, sama mam kolegów.. Tylko zawsze powtarzałam, że chcę, żeby te koleżanki wiedziały o mnie...
No przecież koleżanki faceta autorki wiedzą... że jest poje.ana.

Dla mnie troll.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 12:58   #40
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6
Konto usunięte

Co Cie interesuje czy inni faceci tak robia? Dla Ciebie wazne powinno byc to ze Twoj facet ma Ciebie i caly Wasz zwiazek w tylku
faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 13:34   #41
flexi_88
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Tytuł wątku to takie Twoje pocieszanie się i rozkładanie odpowiedzialności na wiele osób, oby tylko nie powiedzieć sobie wprost, że to Twój (a raczej "Twój") facet to robi. Co Cię jacyś tam hipotetyczni faceci interesują? Związek tworzysz z tym jednym, konkretnym facetem i głupio od dawna tolerujesz (bo skoro go ileś tam razy przyłapałaś i niczego z tym nie zrobiłam, to widać to jednak tolerujesz) takie krzywe akcje. Masz co masz w sumie na własne życzenie. Niestety.
Prawda. Prawda. Prawda. Szukasz uogólnień nie zwracając uwagi na to co masz w domu.

Jestem w szoku. Jak można przyzwyczaić się do
1. Tego, że twój facet wypisuje do innych kobiet?
2. Pisze im, że jego żona/kobieta/dziewczyna jest porąbana i o wszystko się sapie.

Nie pozwoliłabym sobie na takie zachowanie i wychowywanie w takiej atmosferze dziecka?

Wyleciałby tak jak stoi z chaty. Serio. Jestem z facetem 7 lat i nie wyobrażam sobie, czego miałby szukać u innych dziewczyn/kobiet. Macie jakieś fundamentalne problemy z zaufaniem i rozmową. On ma cie za nic, smutne. A ty jeszcze twierdzisz, że się PRZYZWYCZAJASZ. Smutne do kwadratu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

KWC
IG

Edytowane przez flexi_88
Czas edycji: 2018-06-23 o 13:36
flexi_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 17:24   #42
DaisyDuck23
Raczkowanie

To w ogóle normalne nie jest. Jesli by Ci to pasowało, sama bys tak robiła to inna sprawa (w kazdym zwiazku sa inne zasady) ale jak Cie to boli a mysle ze tak jest skoro piszesz o tym na forum to chyba czas na jakies dzialanie.
DaisyDuck23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 18:16   #43
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Katia525 Pokaż wiadomość
Taa, bo zdrada to tylko seks
A moze wysyla sobie z nimi pikantne fotki czy wiadomosci? Moze zdradza cie emocjonalnie? Pisze do innej kotku czy kochanie?
Sam fakt, że do obcej kobiety psioczy na partnerkę (matkę dziecka) jest zdradą wobec lojalności należnej najbliższej osobie.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 20:37   #44
Mahdab
Zakorzenienie

Troll.

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-23, 22:43   #45
Felcia123
Przyczajenie

Czuje sie jak gówno

J. W
Felcia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-26, 11:48   #46
zlotowlosa_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Totalnie sie z tym zgadzam- rozglada sie za lepsza opcja majac jednoczesnie cieplo w dupe. Mowisz ze macie dziecko i jestescie 4 lata razem- brzmi jak ugruntowany zwiazek, w ktorym on powinien sie odnalezc. A tak, nie masz zadnej gwarancji ze nagle milosc nie spadnie z niego jak grom z jasnego niebai nagle nie stwierdzi ze "tym razem to jest to". Postaw sprawe jasno- w dzisiejszych czasach rankowanie online jest uznawane za zdrade. A co jesli zdazyl usunac wiadomosci ktore nie byly by jeszcze odwazniejsze?
zlotowlosa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-28, 10:27   #47
pannajoanna71
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Sam fakt, że do obcej kobiety psioczy na partnerkę (matkę dziecka) jest zdradą wobec lojalności należnej najbliższej osobie.
Oo to to właśnie. Daj sobie z nim spokój. Obrażanie bliskiej osoby jest paskudne. Bez względu na okoliczności... Zastanów się czy chcesz być tylko wygodną opcją, z której zrezygnuje przy najbliższej okazji.

If I make a cake and it fails, it becomes a pudding.
pannajoanna71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości