Facet woli pokemony niż mnie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-11-20, 11:53   #31
Airad20
Przyczajenie

Dot.: Facet woli pokemony niż mnie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
To zalezy ile to trwa
Pokemon Go wyszło jakoś na początku lipca 2016, także będzie już 2 lata tego wszystkiego

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Bardziej niż o zmianę obiektu uzależnienia chodzi mi o to, żebyśmy przy okazji mieli jakieś wspólne zajęcie które by nas połączyło bardziej, w pokemony sama kiedyś grałam bo miałam nadzieje ze wtedy zwróci na mnie bardziej uwagę, ale wtedy było jeszcze gorzej, bo widział ze ja mam na to co on robi przyzwolenie także rzuciłam granie i mam nadzieje ze teraz może jak zajmiemy się razem czymś zupełnie innym to będzie inaczej
Airad20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-20, 13:36   #32
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Wkręci się w siłownie, to będzie na yt oglądał filmiki, układał plany treningowe i dietetyczne...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-20, 23:39   #33
Folgia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Wkręci się w siłownie, to będzie na yt oglądał filmiki, układał plany treningowe i dietetyczne...

Autorko, ja bym się wymiksowała z tego związku. To żaden facet, tylko jeszcze duże mentalne dziecko. Twój chłop potrzebuje specjalisty, a nie Ciebie.
Stary 2018-11-21, 08:08   #34
Rena
Zakorzenienie

Myslalam, ze pozno odkryl ta gre. Ale jak to trwa dwa lata, to on musi sie spotkac z psychologiem.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-21, 14:48   #35
Cytrynowy_Sorbet24
Zadomowienie

Autorko, nie masz na co czekać, a już na pewno nie rok... ta sytuacja z dnia na dzień się nie zmieni, nawet jak postawisz ultimatum. Jak jest tak wkręcony w tę grę to postawienie warunku "ja albo pokemony" i tak nie wyjdzie wam na dobre. Jak wybierze Ciebie to zapewne z łaski i będzie miał Ci za złe, że odebrałaś mu taką przyjemność.

Kiedyś miałam chłopaka, z którym w to grałam, tylko że ja dla towarzystwa, a on był na to napalony jak dziecko. Raz byłam u niego to zobaczył na mapie, że po drugiej stronie ulicy stoi super ekstra rzadki pokemon, więc musiał po niego lecieć. Poszliśmy razem, mi się udało złapać go po kilku rzutach, on próbował kilkanaście razy i ostatecznie mu uciekł. Nie dość, że rzucił wtedy ze złości telefon w trawę, to jeszcze obraził się na mnie, bo ja go złapałam i wymagał ode mnie pocieszenia z tego tytułu ta sytuacja przelała czarę goryczy, mieliśmy rozstać się już od jakiegoś czasu i po tej akcji doszłam do wniosku, że nie ma na co czekać, niedługo po tym faktycznie się z tego wykręciłam.

Zdecyduj sama czy ktoś taki Ci odpowiada i czy będziesz mogła na niego liczyć w każdej sytuacji.
Cytrynowy_Sorbet24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-27, 12:48   #36
Airad20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Cytrynowy_Sorbet24 Pokaż wiadomość
Autorko, nie masz na co czekać, a już na pewno nie rok... ta sytuacja z dnia na dzień się nie zmieni, nawet jak postawisz ultimatum. Jak jest tak wkręcony w tę grę to postawienie warunku "ja albo pokemony" i tak nie wyjdzie wam na dobre. Jak wybierze Ciebie to zapewne z łaski i będzie miał Ci za złe, że odebrałaś mu taką przyjemność.

Kiedyś miałam chłopaka, z którym w to grałam, tylko że ja dla towarzystwa, a on był na to napalony jak dziecko. Raz byłam u niego to zobaczył na mapie, że po drugiej stronie ulicy stoi super ekstra rzadki pokemon, więc musiał po niego lecieć. Poszliśmy razem, mi się udało złapać go po kilku rzutach, on próbował kilkanaście razy i ostatecznie mu uciekł. Nie dość, że rzucił wtedy ze złości telefon w trawę, to jeszcze obraził się na mnie, bo ja go złapałam i wymagał ode mnie pocieszenia z tego tytułu ta sytuacja przelała czarę goryczy, mieliśmy rozstać się już od jakiegoś czasu i po tej akcji doszłam do wniosku, że nie ma na co czekać, niedługo po tym faktycznie się z tego wykręciłam.

Zdecyduj sama czy ktoś taki Ci odpowiada i czy będziesz mogła na niego liczyć w każdej sytuacji.
Rozmawiałam z nim. Chyba jest lepiej, jakoś więcej czasu teraz mi poświęca, rzadziej trochę siedzi na telefonie, zobaczymy jak długo to potrwa. wylałam mu wszystkie swoje żale, może coś do niego dotarło oczywiście swoich kochanych pokemonow nie porzucił

Ta sytuacja którą opisałaś przypomniała mi jak kiedyś chodząc po parku z moim spotkaliśmy drugą parę, dziewczyna stała jak głupia jak ja obok swojego chłopaka który akurat łapał jakiegoś super ważnego pokemona i tak stałyśmy, ja i ona i tylko wymieniałyśmy spojrzenia
Może coś się teraz zmieni
Airad20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-27, 14:49   #37
Tequila222
Raczkowanie

A może znajdz sobie faceta a nie chłopca? Bo z tego co piszesz masz do czynienia z mentalnym dzieciakiem, któremu w dodatku na Tobie nie zależy.

Tequila222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości