|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co powinnam zrobic w tej sytuacji? dac mu szanse czy dac sobie z nim spokoj?
Jak dziewczyna sie facetowi podoba, to nie potrzebuje on 9 dni na laskawe zastanowienie sie, tylko dziala. Pewnie jakas inna go nie chciala, wiec stwierdzil, ze lepszy zwiazek z toba, niz nic.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co powinnam zrobic w tej sytuacji? dac mu szanse czy dac sobie z nim spokoj?
Do-kła-dnie. Potem się kończy ze zszarganymi nerwami i osłabioną psychiką.
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co powinnam zrobić w tej sytuacji? Dać mu szansę czy dać sobie z nim spokój?
9 dni mu zajelo zeby stwierdzic ze Cie kocha? Jakby kochal to po dwoch dniach by dzwonil steskniony.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87939690]Jak dziewczyna sie facetowi podoba, to nie potrzebuje on 9 dni na laskawe zastanowienie sie, tylko dziala. Pewnie jakas inna go nie chciala, wiec stwierdzil, ze lepszy zwiazek z toba, niz nic.[/QUOTE]
Amen. Mój obecny też się bał, taka introwertyczna ciapa, która wcześniej nie miała kontaktów damsko-męskich. Tylko że mimo to się starał i pokazywał, że chce, po prostu trochę nie wie, jak to być w związku. Więc serio, patrząc również po koleżankach - jak facet się boi, ale chce, to nie ma dziecinnego unikania.
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
A skąd ta pewność , że była jakaś druga? Może po prostu miał wątpliwości a teraz ich nie ma. Jeśli ci na nim nadal zależy tak jak piszesz to próbuj. Ja bym spróbowała najwyżej nic z tego nie wyjdzie i tyle.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Pomoże mi ktoś zrozumieć co ten chłopak ma w głowie i o co WGL chodZi ?
mm
Edytowane przez kichaniec Czas edycji: 2020-06-23 o 22:04 |
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kiedy facet "potrzebuje czasu do namysłu... co w tej sytuacji?
Wez Ty sie w to nie wtracaj, nie jestes jej matka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.