|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Royal Crown, Tzar 9,75 zł/1 ml; Atelier des Ors, Nuda Veritas 6,25 zł/ 1 ml
Cytat:
Bardzo proszę i niech się dobrze nosi
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Royal Crown, Tzar 9,75 zł/1 ml; Atelier des Ors, Nuda Veritas 6,25 zł/ 1 ml
Napisać muszę, bo się uduszę
Oba zapachy są przepiękne, a Tzar to już w ogóle AdO również cudny taki zielony, orzeźwiający. Dodatek też niczego sobie |
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że oba zapachy przypadły Ci do gustu Tak, obie kompozycje są z tych stapiających się ze skórą i mam wrażenie, że na każdej z nich mogą brzmieć nieco inaczej. Ja w Nudzie czuję się baaardzo komfortowo i mam wrażenie, że staje się moim naturalnym i także neutralnym zapachem, tym czasem otoczenie prawi komplementy . Tzar to już nieco cięższy kaliber, trochę bardziej skomplikowany - taki do oswajania, niemniej - bardzo szlachetny i czuć w nim prawdziwą jakość. Na pewno "upikantnia" zapach skóry i zmienia się (u mnie) w trakcie rozwoju, w jego różnych fazach czuć poszczególne nuty piramidy zapachowej . Niech się dobrze noszą!
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
odebrane
![]() dzięki za cudowny dodatek i za rozbiórkę |
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo proszę i również dziękuję za wspólne zakupy ![]() ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

Oba zapachy są przepiękne, a Tzar to już w ogóle
AdO również cudny taki zielony, orzeźwiający. Dodatek też niczego sobie
. Tzar to już nieco cięższy kaliber, trochę bardziej skomplikowany - taki do oswajania, niemniej - bardzo szlachetny i czuć w nim prawdziwą jakość. Na pewno "upikantnia" zapach skóry i zmienia się (u mnie) w trakcie rozwoju, w jego różnych fazach czuć poszczególne nuty piramidy zapachowej