|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moje kosmetyki:) chetnie wymienię:)
Opaska to troche za malo jak za pierscionek
Ale widze ze dolozylas puder, czy to jest puder w kamieniu, bo jesli tak to ja bym byla chetna, jesli to jest odcien jasny. I wtedy moze bysmy mogly sie wymienic kolczyki + pierscionek, za cien i puder, co Ty na to?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Chyba zrezygnuje z tej opaski, bo wole puder, no chyba ze bys cos jeszcze chciala za opaske..moze wisiorek do kompletu?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
raczej wszystko mam pokazane w watkach, a watki w podpisie. To w takim razie moga byc Twoje dwie rzeczy za dwie moje
jesli tak to prosze o pw
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka: krem matujący do cery tłustej i mieszanej AA oceanic- użyty dwa razy w malutkiej ilości (czyli nie ma prawie w ogóle ubytku). Oddam za coś fajnego
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam, może masz coś poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
moze znalazlabys cos u mnie za :-perfumy eclat oriflame 30ml użyte może ze 3 razy -dream matte mousse maybeline, kolor 30 sand, stan ok. 1/3, może trochę więcej -kulki brązujące oriflafe w złotym, ładbnym opakowaniu znajdują sie 23 kuleczki jesli nic Ci się nie spodoba to moge jeszcze poszperac w kosmetykach odpisz prosze w moim watku pozdrawiam |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
kulki brązujące oriflafe w złotym, ładbnym opakowaniu znajdują sie 23 kuleczki
moj wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173687 |
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
oki, w takim razie jak masz ochotę na te kolczyki to powstawiaj zdjęcia
pozdrawiam i zapraszam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialabyś wiec wymienic swoje rzeczy za moja torbe i kurtke?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka: perfumowany balsam do ciała volare z oriflame w ładnym słoiczku
(250 ml) zuzycie niewielkie. naklejka na zakrętce troszkę naderwana, ale wyównałam nożyczkami. Nie ma na nim daty, ale jest dobry. Śliczny zapach popularnego volare orifame. |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
wiec podoba mi sie jeszcze roz rimmel i krem matujacy AA. Napisz jaka wymiana by Cie satysfakcjonowała. zależy mi najbardziej na tych trzech rzeczach które wymieniłam na poczatku.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
po porządkach w łazience kolejna dokładka, tym razem duża: perfumy w kremie, balsam perfumowany, żel wyszcuplający, dezodorant, resztka podkładu. Szczegółowe opisy w pierwszym poście. Zapraszam!
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
jak mozeszto napisz mi cos o tych perfumkach sunrise
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabys mi podać jakiegos linka do nich??
czy ew byłabyś skonna wymienic sie za spodniczke?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Mila
![]() u ciebie jestem zaintereesowana *duac once daily gel ok. 1/3 preparatu. *perfumowany balsam volare oriflame w śliczym słoiczku (250ml) naklejka lekko naderwana, ale wyrównałam nożyczkami. Zuzycie niewielkie. Nie ma na nim daty, ale jest dobry. Piekny zapach popularnego volare oriflame. * podkład giordani gold zostało na sróbowanie również mogę oddać jako gratis *czarna cieniutka opaska z białymi diamencikami, nowa, kupiona niedawno, miałam raz na sobie *mleczko i tonik w jednym z oriflame, ładnuie oczyszcza, pozostało ok 40% ze 150 ml ...Chyba za duzo u ciebie upatrzylam ale moze jednak cosik u mnie wybierzesz jeszcze
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabyś mi jakos opisać ten zapaszek? i gdzie nabyłas perfumki?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
a w sephorze beda je mieli?
tak to bym wąchnęła
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
* pędzel do nakładania pudru dość duży z otwieraną rączką w której są małe pędzelki do makijażu
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Co to za perfumka?
perfumy SUNRISE pomarańczowe psiknięte tylko raz więc nowe możesz napisac coś więcej??
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
no więc te perfumy kupiłam w poznaniu, kupiłam je w promocji, na opakowaniu pisze, że cena sugerowana to 79zł, ale nie wiem czy sprzedają je za tyle. Zapach jest slodki, ale nie przesłodzony , lekki i świerzy.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
a napisz mi jakiej firmy jest ten pedzel jakie pedzle zawiera w srodku moze mozesz zrobic zdjecie .
Do wymianki sa tylko te dluzsze kolczyczki
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Ale widze ze dolozylas puder, czy to jest puder w kamieniu, bo jesli tak to ja bym byla chetna, jesli to jest odcien jasny. I wtedy moze bysmy mogly sie wymienic kolczyki + pierscionek, za cien i puder, co Ty na to?