|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubisz koszykówkę??? WBIJAJ!!!
Cytat:
Oczywiscie, filmiki kręcone w moim drugim i trzecim domu, czyli boisku i sali gimnastycznej a kolesia znam i to bardzo dobrze
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
koszykowka- moje zycie;];]
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham, kocham koszykówkę
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
up up, czego tutaj tak mało osób?
![]() dziewczyny gracie?
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
No cześć dziewczyny
Ja też gram w basket To jest to kocham ! Mam nadzieję, że moja przyszłość będzie się z tym sportem wiązać ![]() Mam 163 ;] Niska, nie? ![]() Ja za to jestem za Anwilem
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
a ja zostałam zmuszona grać w kosza, bo w naszej szkole nie było osób które chciałyby grać w kosza .. no i tak zostałam w szkolnej drużynie
grałam przez całe gimnazjum . w szkole średniej zaprzestałam, ponieważ nie chodziłam na treningi no i zostałam wyrzucona z drużyny ale na lekcjach wf-u jeżeli tylko grałyśmy w kosza to potrafiłam całe 2 lekcje biegać za piłką teraz już po liceum i jeżeli tylko nadarza się okazja to gram .. i gram także mam nadzieję, że mi to tak pozostanie, bo uwielbiam ten sport
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
up up
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Koszykówke polubiłam parę miesięcy temu. Kupiłam piłkę i zaapelowałam do taty, by zamontował mi kosz przed domem
. Niestety z moimi 161 centymetrami daleko nie zajdę . Pocieszam się jednak, że wzrost może jest ważny, ale nie najważniejszy
– Przed chwilą spotkałem dziwnego gościa – Felix wciąż ściskał w dłoni czarną kopertę. – Powiedział, że jest Ponurym Żniwiarzem. – A dlaczego ponurym? – rzucił beztrosko Net. – Kombajn mu się zepsuł? Felix, Net i Nika oraz Pułapka Nieśmiertelności. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 169 cm, a 60 wyskoku z miejsca i 78 z nabiegu, więc - nie ma rzeczy niemożliwych
Także radzę się nie poddawać i ćwiczyć, ale koszykówka to sport drużynowy , dlatego na dłuższą metę indywidualna praktyka nie będzie skuteczna. Jakbyś miala jakieś pytania to służę pomocą.
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
do góry
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Ejj dziewczyny co jest?
Czemu nas tak mało.? Ja oczywiście kocham koszykówkę. ![]() Trenuje dopiero jakiś 3 miesiące ale widać różnicę. Nie ma nic piękniejszego niż koszykówka. Edytowane przez muszka8914 Czas edycji: 2009-02-08 o 23:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Bo widze, ze filmiki amatorskie, a nie profesjonalnie gdzieś nakręcane, więc się zastanawiałam, czy trafiłaś na nie przypadkiem czy znasz tego kolesia 

. Pocieszam się jednak, że wzrost może jest ważny, ale nie najważniejszy