|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje serce zostalo wyrwane i zdeptane...
blue2003 wydaje mi sie ze powinnas sie cieszyc, ze to sie nie ciagnelo dłużej... a obecnej już zonie, wspolczuje, pewnie biedna jeszcze nie wie, ze jej obecny juz maż ją zdradzał, bo gdyby sie dowiedziala pewnie nie byloby tego slubu, pewnie posłałaby go do diabła... no chyba, ze sie okazało, że ona jest w ciązy i dziecko musi miec ojca... hmmm dziwny facet, w takich wypadkach ciesze sie ze jestem sama...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo współczuje
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Miuoshowa
|
Dzieki raz jeszcze, dziewczyny.
Juz mi lepiej. Wykasowalam jego numer, wszystkie wiadomosci. Potargalam w strzepy zdjecia. Katharsis. I pewna jestem, ze nigdy wiecej nie chce go zobaczyc. Tak, unosze sie honorem. Nie mam zamiaru sie przed nim plaszczyc i prosic o cokolwiek. Nie chce zadnych wyjasnien, kolejnych przeprosin, niczego. Po 21 miesiacach odwracam kartke i zaczynam zapisywac nowa. Cytat:
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a żonie można tylko współczuć takiego padlca... W sumie chyba bym się z drugiej strony cieszyła że okazało się w porę jaki jest . Popieram Twoją postawę |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
może po jakimś czasie skontaktuj się z byłym, może mieszka, ze swoją żoną...?
może coś jej zasugeruj? najważniejsze, żeby mu trochę skomplikować życie, a co? niech ma za swoje zimny drań ![]()
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta kobieta musi wiedzieć, kim jest ten jej mąż myślę że lepsza Twoja gorzka prawda niż jego słodkie kłamstewka. Może nie teraz gdy jesteś roztrzęsiona, ale pewnie za kilka tygodni będziesz mogła mu sie odwdzięczyć. Po tym na pewno Ci ulży i poczujesz sie lepiej. On zniszczył Twoje życie więc Ty nie miej skrupułów zniszczyć jego.
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno poczujesz sie lepiej majac na sumieniu czyjes zlamane serce piszesz ze nie chcesz miec z nim nic wspolnego i zero kontaktu bardzo dobrze, popieram taki czlowiek nie zasluguje na jakiekolwiek kontakty, nawet tylko po to zeby go opieprzyc wspolczuje ci bardzo, ze wzruszeniem czytalam twoja opowiesc trzymam kciuki za ciebie zeby bylo lepiej |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mysle ze lepiej zerwac calkowicie kontakt..mysle ze autorka postu napewno nie bedzie sie czula lepeij jesli powie zonie co sie stalo...najpierw powinno sie w miare mozliwosci wysondowac sytuacje..zemsta na nim to jedno a na niczemu winnej dziewczynie to drugie... |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Miuoshowa
|
Cytat:
Jakos nie mam potrzeby solidaryzowania sie z nia Niech sobie zyja. A jezeli ona tez nie jest miloscia jego zycia to pewnie bedzie dla niej tak samo "mily"... I byc moze sama, predzej czy pozniej, przekona sie z kim sie zwiazala.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
tylko tak mogę pomóc Jak dla mnie to jest typ prawdziwego samca Sama miałam z takim do czynienia i dlatego bardzo mi przykro, że Ty tez musiałaś przez to przejść Ten facet według mnie jeśli okłamał raz, zrobi to i drugi raz ... Teraz może nie masz sił, ale potem może jednak najdzie Cię ochota na wyjaśnienie wszystkiego. Prawda Ci się należy i masz prawo się jej domagać. Ja osobiście troszke bym odczekała bo zemsta najlepiej smakuje na zimno
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

tylko tak mogę pomóc
Jak dla mnie to jest typ prawdziwego samca