|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kiedy okres po luteninie??
witam. mam następujące pytanie- brałam luteine na wywolanie okresu przez 9 dni po 3 tabletki. odstawilam 3 dni temu i jeszcze nie mam okresu
![]() ponad miesiac temu mialam sytuacje awaryjną, ale od tamtej feralnej nocy zrobilam juz 4 testy ciazowe- 14,18, 25, i 32 dnia od stosunku. wiec powinny juz byc wiarygodne. wszystkie negatywne. Ale czekam na ten okres i jestem spanikowana, ze moze testy cos zle pokazaly...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
cześć. dzis jest 7 dzien czekania na @ po luteinie. Przepisał mi ja Gin na wywołanie, bo długo mi się @ spóżniał. senerwuje mnie to...
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam szybciutko bo już 3 u Ciebie to może poprostu dłużej trwać czekaj spokojnie
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
ok, postaram się jeszcze uzbroić w cierpliwość
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Sorki za pisanie posta pod postem...
Dzis jest 10 dzień po zakończeniu brania luteiny. Okresu dalej nie ma Wczoraj dzwoniłam do Gin i kazał czekać jeszcze 5 dni a jak dalej nie dostanę to mam przyjść.Robiłam dziś test ciążowy- wynik negatywny Nie potrafię się tym nie stresować... ![]() Nie wiem co robić |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Brałam luteine przez 5 dni 2x dziennie, okres dostałam po 4 dniach od ostatniej dawki i to jaki...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
No i dostałam okres. dziekuję za wsparcie i sorki za panikę
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny ,
Weszłam na ten wątek gdyż , mam regularne cykle. 27/28 dni . Staramy się od dziecko , okres dostaje nornlanie . Ostanio dostałam luteinę na polepszenie endometrium. Brałam. Chyba jakoś od 17 dc. Do 29 dc. Ginekolog powiedział ze mam brak aż dostanę okres albo zjeść całe . 28dc zrobiłam betę negatywna .. wiec przestałam brać luteinę. Spóźnia mi się 4 dni . Z tego co podczytałam jest to normlane tak? Ponieważ moja ginekolog mnie o tym nie poinformowała ... czuje się fatalnie :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

ja dostałam szybciutko bo już 3
u Ciebie to może poprostu dłużej trwać
Wczoraj dzwoniłam do Gin i kazał czekać jeszcze 5 dni a jak dalej nie dostanę to mam przyjść.