|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak myjecie włosy?
A ja wykorzystuję kilka przez Was wymienionych wariantów
tzn. -> nachylam się nad wanna, na stojąco pod prysznicem lub nad umywalką. Jednak najbardziej odpowiada mi ta ostatnia opcja, ponieważ gdy myję włosy w kabinie prysznicowej nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że niedokładnie spłukuję szampon :/ Co do wanny to rzeczywiście zaczynam odczuwać to obciążenie, które znosi mój kręgosłup.
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Od zawsze, głowa w dół nad wanną
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Pod prysznicem, nad umywalką albo wanną lub nalewam wodę do miednicy, którą kładę na krzesło (ten ostatni sposób, to po tym, jak usłyszałam,że od za ciepłej wody włosy się przetłuszczają , a od za zimnej wrzody robią sie na głowie, a jak nalewa się wodę do miednicy, to można uzyskać najlepsza temperaturę)
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Nad wanną,głową w dół lub podczas kąpieli.......
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zbyt leniwa na "tradycyjna" kapiel w wannie dlatego u mnie wylacznie wchodzi w rachube szybki prysznic no i jak akurat uzywam jakies mocniejszej odzywki lub szamponu to spukuje glowke w kabinie prysznicowej pod kranem.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ja myje na siedząco w wannie albo sie do niej nachylam. Całe szczescie ze teraz remont łazienki to bedzie prysznic normalny ; D Nie bede musiala obciązac mojego kregosłupa ; P
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Zazwyczaj nachylam się nad wanną, mocze włosy. Potem nalewam szampon na rękę, do tego dodaję odrobinę olejku rycynowego i wody, mieszam i nakładam na głowę. Masuję skórę po czym spłukuję.
W samotności dryfuję coraz rzadziej wieje wiatr... z trudem doganiam fale, której kształt zamykam w dłoniach ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.08 oficjalne zapuszczanie włosów |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.