|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek zapraszam:)
Ja się przypominam
Czym mogę cię skusić ?Może coś z pielęgnacji ? aptecznych ? mam parę skarbów poza wątkiem tylko wskaż kierunek
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Malpeczko szukam retinoidów do skóry naczynkowej, bardzo chetnie tez przygarnę LRP Effakler K
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Mad podaje:
desert Sun, Keylime Pie, Confetti
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Ewelinko ja tez żałuje lolitki
butelka podoba mi się strasznie ale nie zbieram perfum tylko dla butelki. Na nic się nie zdecydujesz? Pomyśl
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, mam zwykły Effaclar, jakiś Redermic, wodę termalną, parę kosmetyków dla dzieci Klorane i Mustela, czy coś cię interesuje jak dotąd ?
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Femme Fatal 2 i 3 mogę oddać z pigmentem jeszcze sie wstrzymam.
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Mad ja jestem cały czas chętna na perfumy NM Yves Rocher
Co byś za nie chciała?
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Meteorytach aż tak bardzo mi nie zależy , nie chciałabym wymieniać Givenchy za nie .
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ewelinko zgadzam się . Meteoryty za Angel Peony 25 ml.
Jedno pytanie masz kartonik do niego? |
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Pakosta z filtrami nie jest tak źle. Nie ma tylko Avene a te mnie uczulają
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak mam kartonik Perfumy sa świeze ,oryginalne psiknelam sie nimi moze z 3 razy i sobie stoją na poleczce ![]() W takim razie czekam na PW z adresem ![]()
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malpeczko szkoda, że nie masz Effacler K Redermic jest fajny ale nafaszerowany silikonem co mi nie służy. Kosmetyki dla dzieci mnie nie interesują. Klorane i Mustela to b. dobre kosmetyki ale mój maluch nie jest szczególnie wymagajacy
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, mam nowy pędzel do podkładu sephory, jesteś zainteresowana?
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Ewelinko super no to na PW
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Owszem jestem a co chcesz za niego?
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Mad to teraz mnie tą dokładka dobiłaś
. Co chcesz za Agenta?
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
coś fajnego, najchętniej perfumy, albo w podobnej pojemności, albo w mniejszej plus jakaś kolorówka, pielęgnacja na dokładkę , albo sama kolorówka - np. coś niedostępnego w Polszy
, sama nie wiem, mam je już kawał czasu, a jakoś nie użyłam ani razu, więc jak ktoś mi zaproponuje coś fajnego to oddam, mam jeszcze miniaturkę, o której Ci wspominałam, więc zostawię sobie, gdyby mnie naszła ochota na ten klimat zapachowy
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
za pędzel do podkładu Sephory chętnabym byla na pigment MAC, czy mogłabyś napisać o nim coś więcej, jaki ma kolor i na jaki opalizuje
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Madlaine czy , któres z tych kosmetyków podanych przez Ciebie w poście 24 oprócz różu SMASHBOXa i pigmentu (chciałabym go sobie zostawic do innej wymiany )
mogę Ci zaproponowac za NM Yves Rocher i miniature Agenta? ISADORA Lime&Turquoise 39 - cienie do powiek, użyte dwa razy POUT PIXIE POWDER 7g- złoty pyłek w uroczym pudełeczku może służyć jako brazer, rozświetlacz, sypki cień - raz użyty CLARINS POUDRE LIBRE 01 TRANSPARENTE - zużycie 5 % CLINIQUE COLOUR SURGE EYE - potrójne cienie do powiek. Mini produkt 9 g - dwa razy uzyte |
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
przypominam sie
mam effaklar K- 1/3tubki, czyli 10ml, + jakies 40ml toniku i w probkach 8ml kremu matujacego effaklar
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Siek o pigmencie naskrobałam w poście 29. Myślę jednak, że sam pędzel za pigment MAC to za mało.
|
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze nowe cienie duo Clinique Almost Peach , Bewitched pełnowymiarowe 3 g , oraz nowy pojedyńczy Clinique Crushed Plum 2g ( w srebrnej kasetce z lusterkiem ) , obydwa są w kartonikach nieużywane , mam również miniaturki zapachów Pleasures , Addict oraz kilka 5 ml tubek Effaclar k
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Czym mogę cię skusić ?

, sama nie wiem, mam je już kawał czasu, a jakoś nie użyłam ani razu, więc jak ktoś mi zaproponuje coś fajnego to oddam, mam jeszcze miniaturkę, o której Ci wspominałam, więc zostawię sobie, gdyby mnie naszła ochota na ten klimat zapachowy